20 Юли, 2024 20:13 5 118 8

Инфлуенсърка създаде свой собствен секс култ

  • кат торес-
  • инстаграм-
  • секс култ-
  • инфлуенсърка

Сега Кат Торес се намира в затвора и ще лежи 8 години за създаването на мрежа за трафик на хора

Инфлуенсърка създаде свой собствен секс култ - 1
Снимкa: Instagram

Инстаграм е родното място на една от най-популярните нови професии, към които се стремят всички млади и красиви жени - инфуленсърството.

Виждали сте подобни постове, най-често става въпрос за нова козметика, най-различни технологични джаджи и още много други. Оказва се, че инфлуенсърството има и тъмна страна, за която мнозина нямат никаква представа. Едно разследване на BBC ясно показва в какво може да се изроди тази професия. За целта трябва да се върнем само две години назад. Две бразилски жени са обявени за издирване през септември, 2022 г. и семействата им бързо подават сигнал, пише dir.bg. ФБР започват национално издирване, за да ги открият, а единственото, което знаят е, че жените са отишли при инфлуенсърката Кат Торес.

Докато четете тези редове, Торес се намира в затвора и ще лежи 8 години за създаването на мрежа за трафик на хора, създаването на секс култ с робини и още много други. Обвиненията са повдигнати благодарение на показанията на само една от двете пострадали жени. Другата просто е отказала да даде показания от страх.

Възможно ли е една красавица да се превърне в абсолютна вещица и да отговаря на всички тези обвинения. Ако разгледате нейните снимки, просто е трудно да го повярвате, но не бързайте със заключението.

Една от изчезналите жени се казва Ана, тя е жертва на Кат Торес. Връзката между двете е акаунта на Торес в Instagram. Ана разказва, че нейната любима инфлуенсърка е давала много сериозна надежда за един по-добър свят. Причината да бъде забелязана е, че Кат има наистина уникално съдържание. Човек може да я забележи да обикаля улиците на фавелата в Бразилия, други постове я показват на модния подиум, а понякога се снима с холивудски величия като Леонардо ДиКаприо.

Кат, чието истинско име е Катюша, разказва пред своите първи фенове, че е преживяла трудно детство. Нейният баща е бил алкохолик, който не спирал да я тормози, но след като започнала да влиза в тийнейджърските си години, Кат осъзнала, че иска да работи като модел и бавно и сигурно започва да се издига. Социалните мрежи помагат достатъчно, а в днешно време е достатъчно да видим, че са трамплин към по-високите социални кръгове.

Кат започва своя живот като модел, но също ще стане и един от така наречените гурута, които предлагат тайната на безкрайните богатства. Тази комбинация е наистина взривоопасна, а след като един човек може да направи нещо подобно с профил от Instagram, тогава се замислете какво правят вашите деца, защото най-вероятно отдавна сте им подарили мечтания мобилен телефон.

Бразилката се състезава в най-различни конкурси за красота в родината си, но когато става на 18 години, модните агенции се надпреварват за нея, все пак е пълнолетна и може да пътува. Кат става модел на бельо и бански костюми, обикаля света и бързо получава вниманието на Бразилия. Една вечер се озовава в клуб, където Леонардо ДиКаприо също празнува. Бразилската преса започва да надува балона, а след като има славата, Торес решава да отиде в САЩ, където модата движи света.

По-странното е, че дамата представя един живот, който не може да бъде реален, ако се занимава само с мода. Във времето, в което започва да става популярна, по-големите имена на подиума, просто не я допускат. Красавицата прави всичко възможно, за да спечели вниманието на американската публика. Като повечето модели, тя също е привлечена от възможностите да стане гуру и да помогне на последователите си да постигнат мечтите си. Пише книга по тази тема и отново родната Бразилия успява да я изстреля нагоре.

Използвайки старите и добре познати кукички, Кат е категорична, че всеки може да бъде експерт в своята област, а след като тя е величие в Instagram, спокойно може да превърне всеки един човек в истинска звезда. Сайтът за съвети в личния живот, бизнес отношенията и сбъдването на мечти, скоро започва да капитализира повече пари и повече внимание, отколкото фотосесиите на бельо. Нищо не идва безплатно, таксата за месец е 150 долара, а жените, които искат нейния живот, бързат да се абонират и да оправят своя собствен. Нейният бивш съпруг Колборн Бел признава, че е помагал за някои от снимките, но в един момент просто се е отказал.

Дамата няма никакви бизнес познания, следователно започва да следва всички видове американски, бразилски и други гурута, които дават най-различни съвети. Кариерата като модел остава на заден план, а и самата Кат губи форма. Повечето ѝ приятелки наблюдават много сериозни промени във външния ѝ вид. Любим бизнес съветник е Тони Робинс, където може да научи някои от най-важните уроци и бързо да изгради своя облик. Това, което прави е елементарно, тя копира всички любимци в сферата и продължава да продава себе си в социалната мрежа като следващият пратеник на Бог.

И тук идва страшният момент. Нейните клиентки стават твърде близки, понякога споделят важни проблеми, позволяват ѝ да влезе в живота им. Ана разказва, че е имала много проблеми в живота си, ходила е на терапии, имала е насилници за партньори, израснала е в лошо семейство и е мислила за самоубийство. В такъв тежък момент идва социалният гуру Кат Торес.

Инфлуенсърката се представя като спасителя, който може да реши всичките ѝ проблеми. Тук трябва да подчертаем един много важен елемент, ако търсите терапия и безопасно пространство, потърсете експерт, а не моден инфлуенсър или човек, който твърди, че ще превърне живота ви в песен за 100 долара месечен абонамент.

Някои от приятелите на Кат признават, че нейните приходи не винаги са идвали от онлайн курсове и реклама на продукти. Повечето приятели на Кат признават, че тя е имала влиятелни и богати спонсори. Мнозина са я виждали с пликове с пари, а повечето идват от богати мъже, които са получавали нещо в замяна.

Във времето, когато живее в лъскав апартамент в Манхатън, близките ѝ чуват история за руски олигарх, познат на Владимир Путин. Кат никога не казва кой е той, но не спира да получава най-различни подаръци. Благодарение на него, Кат продължава да обикаля света и дори да ходи до Русия. Лузер Туерски е неин съквартирант в големия апартамент, който в един момент трябва да напусне, защото Кат вече не може да плати своите сметки, той не е плащал наем и е живеел като гост.

За пореден път идва едно по-сериозно обръщане на кариерата, този път към актьорското майсторство. Там вече няма много успех, но Кат се запознава с наркотиците. Те трябвало да отворят нейните очи и да и помогнат да стане истински гуру. Това наистина се случва.

Торес започва да отдалечава нейните последователи от семействата им, от приятелите им и от партньорите им. Ана е студент в Бостън и е поканена да живее с Торес, за да бъде нейния асистент. Жената, която никога не е имала добри приятели, бърза да се отзове.

Единственият проблем е, че дома на бразилката цари абсолютен хаос. Ана се мести през 2019 г. при Кат и по-късно осъзнава, че не само е робиня, но и никога не получава обещаните 2000 долара, с които да покрива нуждите си. Кат използва хората за свое собствено удоволствие. Ана успява да избяга и никога повече не се връща, но и пази тишина, защото се страхува.

След като напуска Манхатън, жената се мести в Остин, Тексас при 21-годишен мъж на име Зак, за когото се жени. Двамата са затворени за съседите си, но по-важното е, че не плащат наем и са изгонени. Тук историята става още по-мрачна. Кат търси своите най-големи последователи и ги кани да живеят при нея. Обещанието за успех и безгранични богатства, кара много от дамите да пътуват от Бразилия до САЩ.

Кат плаща билетите, осигурява дом и малко след това пречупва всички, които са пристигнали. Последователките започват да работят в стриптийз клубове, правят си профили в сайтове за ескорт услуги и още много други. Повечето от жените отказват да говорят и да застанат пред камера. Жени като Дезире започват да работят в стриптийз клуб, а собственикът винаги се изненадвал, че те работили на много дълги смени, което е нетипично. Една от стаите в къщата на Кат е превърната в религиозна стая, където новите се въвеждат и помагат в молитвите към ангелите. Всяка гостенка остава без паспорт, без пари, без право да напуска дома, освен ако не ходи на работа.

Кат дори наказва онези, които не изкарват по 3 хиляди долара, просто не са пускани обратно в къщата и трябва да спят на улицата. За времето, в което Дезире работи за Торес, превежда сумата от 21 хиляди долара от юни до юли 2022 г. За тази сума, жертвата е спяла цяла седмица на улицата, без да има право да се прибере и да получи нормални човешки условия за живот.

По думите на пострадалите, някои последователки са отивали в Европа, за да проституират, а основният мотив е, че жертвите трябва да докажат на своя гуру, че са готови за славата си. След като ФБР тръгва по стъпките ѝ, Торес заминава с двете си жени на повече от 3000 километра. Следват странни постове в Instagram, където новите жертви заявяват, че са свободни.

След разпит през декември 2022 г. ФБР и местните власти са категорични, че става въпрос за секс трафик канал. Те предупреждават всички, че подобни престъпления не стават като по филмите. Злодеят често е човек, когото жертвата познава.

След задържането ѝ поставената присъда, повече от 20 жени проговарят и посочват, че са били измамени и използвани от инфлуенсърката. Историята на бразилката е толкова невероятна, че спокойно можем да очакваме екранизация от Netflix.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Еее...

    21 4 Отговор
    Тъпите и мързеливи жени никога няма да се свършат ! Винаги ще искат живот в който не правят нищо друго освен тутурутки !
  • 3 БгТопИдиот🇧🇬

    11 4 Отговор
    Мусака готви ли момето?
  • 4 Мдааа

    23 3 Отговор
    Много хубаво сте го написали, но за съжаление, тези които трябва да го прочетат не четат такива неща и ги игнорират и следват патици "инфлуенсърки", като нашенските версии Капитонова, Кобилкина и пр. напр.?
  • 5 Ехааа

    11 3 Отговор
    По заглавието ще я познаете. секс- Венелинка!
  • 6 Пешо от панелката

    9 4 Отговор
    Камерунеца разпра гъ... на Марина Венелинова
  • 7 я по сериозно

    8 2 Отговор
    През колко дни се преиздава тази помия и още колко пъти ще се повтаря, че вече ни писна.
  • 8 Факт

    4 1 Отговор
    ФБР трябва да арестува автора на тази простотия!