28 Юли, 2024 07:00 4 738 0

Дневен хороскоп за 28.07.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един много енергичен ден за Скорпионите

Дневен хороскоп за 28.07.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Въпросите за парите и собствената ви сигурност няма да ви излизат от ума. Не си губете деня с подобни размисли, а намерете начин да се забавлявате; обадете се на приятелите си, нали те са и за приятно прекарване на свободното време.

Телец

Днес ще се срещнете и ще разговаряте с толкова хора, че ще се почувствате като на манифестация. Някои от разговорите ще се окажат особено полезни, така че слушайте внимателно, току-виж насочили живота ви в друга посока.

Близнаци

Не мислете за пари, защото ще се потискате. Предпочете да мислите позитивно и търсете начини, за да печелите допълнително, все пак лятото предлага много възможности за това, а и вратите сякаш сами се отварят пред вас.

Рак

Имате нужда да направите нещо с ръцете си, за да се почувствате полезни. Хубаво е да се опитате да измайсторите някакъв, макар и малък предмет или поне да пресадите цветята у дома, макар че не му точно сега времето.

Лъв

През повечето време ще се занимавате със семейни проблеми. Ще търсите безопасност и сигурност и ще разберете колко важно е да имате своя собственост, а и разговорите ще се въртят само около тези теми.

Дева

Въпреки че е лято и всичко мами навън, днес няма много да ви се мърда никъде. Странни мисли са ви обзели, а и разни причудливи сънища ви тормозят. Вие сте ведър човек, не позволявайте на някакво си настроение да ви влияе, ако трябва – сменете го.

Везни

Ден за обикновени неща. Следвайте рутината и правете всичко според правилата. Енергетиката му не е много висока, затова направете си упражненията, пийте си витамините и не се ядосвайте за дреболии.

Скорпион

Един много енергичен ден, не е препоръчително да седите на едно място, защото силно ще се изнервите. Прекалено сериозно подхождате към някои неща, малко повече чувство за хумор няма да ви навреди.

Стрелец

Днес ще плувате в свои води, където и да попаднете. Усещането за свобода ще ви съпътства, а какво по-хубаво от това. Можете да избягате от всякакви досадни задачи и просто да се реете в мечтите си.

Козирог

Днес ще ви се иска да се освободите от всички отговорности и грижи. И защо да не го направите, изключете телефоните, вземете любимите си хора и идете на място, където ще се заредите с положителни емоции, а пък утре ще се справите лъвски с предизвикателствата.

Водолей

Един много приятен ден. Ще можете да правите онова, което искате, а и ще получавате по-мило отношение, отколкото сте мечтали, от страна на околните. Щом ви доставя удоволствие – грижете се за другите, но не прекалявайте, не ги разглезвайте твърде много.

Риби

Отложили сте доста неща за днес и това може да ви излезе през носа. Добре е поне да потърсите помощ или да организирате всички наоколо, за да станат нещата бързо, срочно и акуратно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА