27 Юли, 2024 16:54 4 094 19

5 знака, че това не е първият ви живот

  • прераждане-
  • знаци-
  • енергия-
  • душа-
  • нов живот

Ето кои са признаците, по които можете да разберете, че сте се преродили

5 знака, че това не е първият ви живот - 1
Снимка: Shutterstock

Прераждане – това е убеждението, че енергията не се разрушава при смърт, че тя просто променя формата си и че душите ни не напускат Земята, а търсят нов гостоприемник. От три хиляди години това убеждение е популярно в Индия, Тайланд, Япония и Китай. Вярата в прераждането се съпътства с вярването, че всеки от нас е живял множество животи и че ги помним.

Ако подозирате, че сте прероден, прочетете тези пет признака:

Сънища

Ако сънят е по-ярък и отчетлив, може да е спомен. По-лесно е за нашите спомени от минали животи да се разкрият в сънищата ни. Всеки повтарящ се сън може да е прикрит спомен.

Дежа вю

Дежа вю (вече видяно) е изключително популярно явление. Обясненията за него варират от неврологична дисхармония до доказателство за препокриване на паралелни вселени. Възможно е също така дежа вю да е спомен от наш минал живот.

Страхове и фобии

Мнозина страдат от фобии и ирационални страхове, за които липсва видима причина. Някои хора вярват, че спомените от минали животи остават с нас като страхове. Ако сте били убити от змия в предишен живот, е възможно да страдате от ирационален страх от змии в настоящия си живот, пише jenata.blitz.bg.

Спомени

Спомени от детството, за които семейството се кълне, че не са се случили. Понякога те се оказват изключително точни. Ако имате спомени, които не изглеждат реални, те може да са от друг живот.

Силна развита интуиция

Интуицията е способността да бъдат „включени“ вродени знания. Колкото по-зрели стават душите ни, толкова по-лесно е за нас да черпим от тези универсални знания.

Ако имаме силна интуиция, вероятно душата ни се превръща в зряла, което означава, че сме имали минали животи.

Има безброй знаци, които свидетелстват за прераждане. Но според изследователите, ако изпитваме повече от един от горните пет, това е силен индикатор, че сме били на тази планета като различен човек в напълно различен живот.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дежавю и стрийтвю

    13 9 Отговор
    Ако има знак с табела "Мини", по-добре не минавайте.
    Това се нарича интуиция.

    Коментиран от #19

  • 2 Сънувал

    22 2 Отговор
    Съм много пъти една и съща жена , много красива , и в красиви старовремски дрехи , които не мога да определя от кой период са. Мисля че е високопоставена. Сърцата ни подскачат от любов , и непрекъснато говориме , като не може да се насладим на компанията си. Не са еротични сънища. Като се събудя , ми трябва време за да включа къде се намирам. Може би е това, кой знае!

    Коментиран от #4, #16

  • 3 12343211

    18 2 Отговор
    Добре е човек да познава Божието слово.

    Коментиран от #6

  • 4 платена_любов

    2 15 Отговор

    До коментар #2 от "Сънувал":

    сигурно сънуваш някоя лека жена, която си уговарял в миналия живот да ти направи отстъпка, но тя си е държала на цената и поради това само сте си говорили.

    Коментиран от #8

  • 5 Пеперуда

    7 8 Отговор
    Статистиката винаги надделява!
    Приятно е малко да се вярва във фантасмагории, но все пак живеем в матерялно-реална действителност. Интелигентни вероятно хора, начело с професора, но смятането нещо куца! Смята се, че около 1800г. населението на света е към 1милиард, в наши дни над 7 милиарда. Да предположим,че болшинството от хората са с една душа откъде се пръкнаха за 200г. толкова милиарди души? Бакалски сметки, ама такъв бях предишния ми живот!

    Коментиран от #7, #10

  • 6 Нумерология

    5 13 Отговор

    До коментар #3 от "12343211":

    Ако Господ ти говори, вероятно не си добре с главата.
  • 7 Калинка

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пеперуда":

    За повечето е първи живот в човешко тяло. То си личи де.
  • 8 Сънувам

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "платена_любов":

    Истинска любов. Радвам се на разкошната и черна коса , потъвам в магнетичните и светли очи , прегръщам стройното и тяло...и никаква еротика , сякаш това е нещо което правим колкото искаме , и се подразбира. Просто много се радваме , че ни има...

    Коментиран от #12, #18

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Верно си пеперуда

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пеперуда":

    А как са станали 1 милиард към 1800 година?
  • 11 Години наред

    8 2 Отговор
    сънувах един и същи сън и аз присъствах в него. Докато един ден видях всичко от съня си в един документален филм за исторически събития и разкопки от изоставен град. Тогава си отговорих на много въпроси и спрях да сънувам точно това. После започнаха други, пак повтарящи се сънища. Не ползвам тълкуване от съновници, правя анализ на случки и събития от настоящето и често намирам търсения отговор . Вземам само лекарство за хипертония, алкохол не пия, за наркотици на моите години и дума да не става. Вярването не е задължително, само невежите си живеят къде щастливо, къде нещастно в невежеството си.
  • 12 Бъди сигурен

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Сънувам":

    Един ден отново ще се срещнете и ще бъдете много щастливи.
  • 13 А пък аз сънувам

    6 3 Отговор
    Като се напуша едно хубаво, че съм египетски фараон Тутанкамон. Като се напуша още малко, сънувам че съм Дарт Вейдър. Като ударя още веднъж, почвам да яхам дракон до кралица Денерис, и постоянно викам Дракарис.

    Коментиран от #17

  • 14 Мурзилко

    4 0 Отговор
    Не знам дали съм имал предишни животи, ама как вървят нещата май този ще ми е последният..
  • 15 Хайнц

    1 0 Отговор
    Със сигурност е първият че това дето виждам в Берлин от година.В никакъв аспект не е съществувало в историята.Сигорно в Амстердам, Париж, Лондон го има същото но в сегашно време.Преди двайсетина години като минах през Париж,Лондон транзит не видях подобно нещо
  • 16 Хайнц

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сънувал":

    Това е пророчество.Нали сега знаеш какво следва.Ще виждаш жени до края на живота с бели дрехи.Сигорно са сватбени май приключва тия с черните дрехи като дойдат.До колкото знам са имотнта агенция намерили са ти жилище
  • 17 Хайнц

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "А пък аз сънувам":

    Добре че не си като тия в Берлин като се напушат стават Пантути.А тия на кристали стават екшън герой и е опасно за здравето да те срещне такъв.Послдните дето ги видях бяха хибриди изпотрошиха ми челиста и ми взеха всичко което ми беше останало
  • 18 Хайнц

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Сънувам":

    Смени канал на телефона и може и Памела Андерсън да ти дойде че на времето с VHS касетите не ти е идвала.Гледай да не видиш само тая с косата че като дойдат от имотната агенция хората в черно тогава и съседите ще видят и ще разберет че виждаш неща
  • 19 Дедо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дежавю и стрийтвю":

    Ако има знак " Жени " не влизай, най вероятно е дамска тоалетна.