2 Август, 2024 11:28 2 945 4

Гаджето на Нина Добрев я разхожда в инвалидна количка из Париж (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • гадже-
  • нина добрев-
  • шон уайт-
  • инвалидна количка-
  • париж

Актрисата все още се възстановява от кошмарното падане с мотоциклет, което разби коляното ѝ

Гаджето на Нина Добрев я разхожда в инвалидна количка из Париж (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Канадската актриса с български корени Нина Добрев от началото на олимпиадата е в Париж, от където публикува интригуващи снимки за престоя си там. Нейният приятел Шон Уайт е носител на три златни олимпийски медала в сноуборда и двойката е във френската столица заради рекламни ангажименти към популярна модна марка.

„Дъждът не може да ни притесни. Невероятна церемония по откриването! Браво!“, написа 37-годишният американец към снимките, на които двамата са с дъждобрани, а Нина ползва инвалидна количка, тъй като все още се възстановява след тежкия инцидент с мотоциклет, който претърпя в края на май.

Публикация, споделена от Shaun White (@shaunwhite)

Нина Добрев също сподели любопитни кадри от Париж, пише Лейдизон.

„Прелюдия към олимпийското соаре“, написа звездата от „Дневниците на вампира“ към снимка, на която е с халат на луксозния хотел „Риц“, докато я гримират и подготвят за официалните събития, съпътстващи игрите. Двойката си направи снимка и пред Айфеловата кула с една от факлите за пренасянето на олимпийския огън.

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

Шон Уайт преминава през две сърдечни операции като дете, но въпреки това е златен медалист от олимпиадите в Торино 2006, Ванкувър 2010 и Пьонгчанг 2018.Заради червената му коса го наричат Летящия домат. Шон Уайт и Нина Добрев са двойка от 2020 г.

„Операцията беше успешна. Благодаря на всички, които ми изпратиха мили съобщения и се молиха за мен. Усещам подкрепата ви и позитивната енергия. За мен това означава повече, отколкото предполагате“, написа Нина Добрев в началото на юни след тежкия инцидент, който раздроби коляното ѝ. Заради него тя трябваше да претърпи тежка операция, след която продължава нелеката ѝ физиотерапия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    6 17 Отговор
    Тая е женския вариант на Гришо тенисистчето.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 там медицината е много напреднала

    13 2 Отговор
    затова и много българи ходят да се трудят . в париж е хубаво . реката чиста . спряха тротинетките .
  • 4 Механик

    16 8 Отговор
    Абсолютно безлича. Глобалистите я пробутват напред, защото изповедва техните възгледи. Инак нищо впечатляващо. Нито талант, нито излъчване. Все едно е правена със софтуер за компютърна анимация и после е принтирана на 3Д принтер.