16 Август, 2024 10:29 942 0

Ед Шийрън пя с Тейлър Суифт на първия ѝ концерт в Лондон от The Eras Tour (ВИДЕО)

  • тейлър суифт-
  • ед шийрън-
  • концерт-
  • турне-
  • the eras tour-
  • лондон-
  • великобритания

Певицата изненада публиката със специалния гост Ед Шийрън, с когото изпяха два от дуетите си

Ед Шийрън пя с Тейлър Суифт на първия ѝ концерт в Лондон от The Eras Tour (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Тейлър Суифт имаше специален гост по време на първия си от пет концерта в Лондон на стадион Уембли - "най-добрия ѝ приятел" Ед Шийрън.

Дуото изпълни заедно два от дуетите им - Everything Has Changed и End Game пред публика от 92 000 фенове.

Концертът на Уембли беше първото ѝ изпълнение след отмяната на концерти във Виена миналата седмица поради терористична заплаха.

Това е и първият път, в който тя идва в Обединеното кралство след нападението в Саутпорт миналия месец, при което три деца бяха убити в клас по танци с нейни песни. BBC разбира, че Тейлър Суифт лично се е свързала със семействата, засегнати от атаките. Тя не спомена нито едно от двете събития по време на шоуто.

Концертите в австрийската столица бяха отменени, след като властите казаха, че са осуетили терористичен заговор, който беше планиран за едно от разпродадените шоута на Тейлър Суифт на стадион Ernst Happel.

Концертът на Тейлър в Лондон вървеше по план, но появата на Шийрън по време на изненадващата акустична част на вечерта предизвика абсолютен фурор сред почти 100- хилядната публика.

След като изпълниха двете дуетни песни Тейлър Суифт се отплати за услугата на приятеля си, като заедно с Ед Шийрън изпяха неговия хит Thinking Out Loud.

„Това е един от най-добрите ми приятели в света," каза тя на тълпата в края на техния мини-сет. „Той работи толкова упорито, в момента е на турне и вероятно е толкова уморен, но искаше да дойде и да свири за вас," добави тя.

България също очаква Ед Шийрън като София е спирка от неговото турне "The Mathematics Tour". Концертът на британската поп звезда ще се проведе на 31 август на стадион "Васил Левски".

След заплахата от терористичен атентат във Виена, на Уембли бяха въведени допълнителни мерки за сигурност. На лицата, които не притежават билети, беше забранено да се събират и скупчват извън стадиона по време на шоуто, практика, известна като "Tay-gating".

Също така беше удължен списъка със забранени вещи, а екипите за сигурност бяха увеличени на стадиона. Местните медии предават, че над мястото на събитието е имало и хеликоптери, които да следят за обстановката.

Петте концерта, които Тейлър Суифт ще изпълни на Уембли тази седмица ще поставят абсолютен рекорд, тъй като никой друг изпълнител не е изнасял толкова поредни концерти там.

Турнето The Eras Tour, което ще приключи по-късно тази година с изпълнения отново в САЩ и Канада, обиколи целия свят, а Лондон е последният град от европейската част на обиколката. Последните концерти на поп звездата ще бъдат през октомври и ноември, след което бе потвърдено, че турнето няма да бъде подновявано.

Тя започна в Глендейл, Аризона, през март миналата година и прекара шест месеца в САЩ, преди да се насочи към концерти на юг от границата в Мексико, Аржентина и Бразилия.

Тази година започна с концерти в Япония, Австралия и Сингапур, преди европейският етап да започне във Франция през март и първите дати в Обединеното кралство в Единбург през юни.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА