2 Септември, 2024 15:32 1 606 0

Режисьорът на "Никога повече" Джъстин Балдони отправи важно послание към преживелите домашно насилие

  • джъстин балдони-
  • никога повече-
  • блейк лайвли-
  • домашно насилие-
  • оцелели-
  • режисьор

"Не сте сами", написа режисьорът към прочувствено послание, отправено към оцелелите след домашно насилие

Режисьорът на "Никога повече" Джъстин Балдони отправи важно послание към преживелите домашно насилие - 1
Снимка: Shutterstock

Звездата и режисьорът на филма "Никога повече" Джъстин Балдони използва средствата на социалните медии, за да отправи емоционално послание до оцелелите от домашно насилие.

Постът, озаглавен “Скъпи оцелял”, е споделен с организацията с нестопанска цел No More, която служи като благотворителен партньор на адаптацията на Колийн Хувър, като част от постоянните отношения с Wayfarer Studios, и Survivor Love Letter - общност, родена от туит, който насърчава хората да публикуват любовни писма до оцелели от домашно насилие онлайн.

“Ти олицетворяваш устойчивостта и смелостта, качества, които блестят дори в най-мрачните дни”, написа режисьорът, който играе и една от главните роли във филма. “В гоблена на твоя живот всяка нишка разказва история за издръжливост, сила и надежда. Всяка крачка напред, която правиш, независимо колко е малка, е декларация за твоя непреклонен дух и вдъхновение за другите.”

Той продължи: “Може би невинаги виждаш въздействието, което оказваш, но твоето пътуване насърчава и мотивира, осветявайки пътя на онези от нас, които все още търсят светлината. Въпреки че никога няма да мога да разбера напълно болката ти и всичко, което си преживял, искам да знаеш, че никога не си сам в тази борба. Ние сме с теб.

Посланието завършваше така: “Ти не просто оцеляваш, ти процъфтяваш и с това процъфтяване вдъхновяваш всички нас. Нека пътуването ти напред бъде изпълнено с моменти на дълбок покой. И не забравяй, че докато се бориш за радост,…освобождаваш всички нас. Изпращам ти благодарност, сила и любов.”

Писмото на Балдони идва в момент, когато филмът на Sony/Wayfarer се стреми да премине границата от 300 милиона долара в боксофиса. В драмата, която е базирана на едноименния бестселър на Хувър, Блейк Лайвли е в ролята на Лили Блум - жена, която преодолява травматично детство, за да започне нов живот в Бостън, където планира да отвори собствен магазин за цветя. Докато е там, тя се запознава с чаровния неврохирург Райл Кинкейд (Балдони), който в крайна сметка прераства в бурен романс след интензивна връзка. За да се усложнят нещата, първата любов на Лили - Атлас Кориган (Брандън Скленар), внезапно се появява отново, което преобръща отношенията ѝ с Райл и я принуждава да направи избор, който променя живота ѝ.

След премиерата на филма и прес турнето, много шум се вдигна около потенциалните разногласия между актьорите Балдони, Лайвли, Скленар и Джени Слейт, като се появиха слухове за творчески разногласия и разправии на снимачната площадка. В отговор на това Балдони нае кризисния PR ветеран Мелиса Нейтън от The Agency Group, въпреки че изрази подкрепата си за Лайвли като режисьор на продължението на филма.

От своя страна Скленар разкритикува онлайн спекулациите в скорошно изявление, в което казва: “Колин и жените от този актьорски състав символизират надеждата, упоритостта и жените, които избират по-добър живот за себе си. Омаловажаването на жените, които са вложили толкова много от сърцето и душата си в създаването на този филм, защото вярват силно в посланието му, изглежда контрапродуктивно и отвлича вниманието от това, за което е този филм."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА