5 Септември, 2024 10:45 881 11

Силвестър Сталоун пише сценарий за седма част на „Роки“

  • силвестър сталоун-
  • сценарий-
  • роки

„Предисторията на „Роки“ е много важна за мен. Вече съм написал няколко страници на сценария“, разкрива актьорът

Силвестър Сталоун пише сценарий за седма част на „Роки“ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Силвестър Сталоун е започнал да пише сценария за седма част на „Роки“, която ще е предистория на поредицата, съобщи актьорът в британския подкаст Inspire Me, предава БТА.

Предисторията на „Роки“ е много важна за мен. Вече съм написал няколко страници на сценария“, разкрива Сталоун в подкаста. Според актьора главният герой на франчайза, боксьорът Роки Балбоа, ще бъде на 17 години, а бъдещата му съпруга Ейдриън - на 15. Заедно с приятеля на Роки, Поли, героите ще се преместят в нов квартал. Балбоа ще бъде „лошият“, а самата история ще напомня на анимационния филм на „Дисни“ „Лейди и Скитника“, но с „истински хора“.

Сталоун е на 30 години през 1976 г., когато излиза първият филм. Това означава, че предисторията ще се развива около 10 години преди събитията в оригинала.

Роки Балбоа е главният герой на едноименния франчайз. Той е самоук боксьор, който преодолява препятствията, за да стане професионален спортист. Ейдриън е по-малката сестра на неговия приятел Поли, която по-късно става негова съпруга. Франчайзът „Роки“ включва шест филма за боксьора, в които Сталоун изпълнява главната роля и е сценарист. В четири от филмите той е и режисьор.

Сталоун бе номиниран за „Оскар“ за ролята си на Роки Балбоа в първия филм от франчайза, но не печели приза. Поредицата "Роки" има общо 12 номинации за "Оскар", от които печели 3 - за режисура, сценарий и монтаж.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    17 4 Отговор
    Позакъсал ли го е с парите?
  • 2 ганю

    8 7 Отговор
    Незабравим юначага
  • 3 Бегай

    15 6 Отговор
    Тоя филм става все по-тъп.

    Коментиран от #10

  • 4 накарали са го

    10 2 Отговор
    след неуспеха на Непобедимите . Сега ще показва как е вземал пари от длъжници . с колко мацки е бил . а после внуците - и те боксьори . ще изплува и незаконно дете негово . Интересно .
  • 5 Дааа ...

    6 1 Отговор
    Силвестър цомчев ганев също ще участва, като перачка на хавлията на Роки.
  • 6 Респект

    6 6 Отговор
    Велик актьор !
  • 7 гост

    9 0 Отговор
    Най добре да спре ,докато е още рано. С,, Роки Балбоа,, и,, Крийд,, 1 и 2 нещата се получиха. но не и с,, Крийд 3,, Стига толкова.
  • 8 урко

    9 5 Отговор
    ботоксовия Рамбо вече се излага на дърти години.
  • 9 Стар овчар

    9 2 Отговор
    Значи нещо като Стар Варс...карат карат напред и като вече няма на къде че се изтърка и айде да видиме кво па е било преди. Тъпо е...Все едно я да видим пък къв е бил животът на майката на Роки преди да го роди?! Айде стига вече...Да вземе да изиграе някой романтичен старец в една комедия...по ще стане нещо.
  • 10 Мда

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бегай":

    Познато ми е
    Уорнър брос няма кво друго да измислят и от филм ще направят сериал Хари Потър 20 години след филма 😂
  • 11 Гост

    4 1 Отговор
    Майкъл Силвестър Гарденцио Сталоне ще остане само с този филм и Рамбо . Другите са пълнеж. А бил е режисьор на Филма Да оцелееш продължение на Треска в събота вечер с Джон Траволта . А и Смъртоносна надпревара е с него филм от 77- 78 . А първата му роля в порно.