6 Септември, 2024 10:39 1 961 5

Джони Деп се сдоби с нови блестящи зъби (ВИДЕО)

  • джони деп-
  • усмивка-
  • зъби-
  • фасети-
  • актьор

Актьорът бе заснет да се забавлява и усмихва широко на ваканция на Бахамите

Джони Деп се сдоби с нови блестящи зъби (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дали капитан Джак Спароу си е направил нова усмивка? Джони Деп показа привидно нови бели зъби, след като миналата година неговите “гниещи” зъби станаха обект на дискусии в мрежата.

В клип в социалните мрежи се вижда как звездата от “Карибски пирати” се забавлява по време на ваканция на Бахамите.

Деп общува както с посетителите, така и с членовете на персонала в бар на плажа в Ексума, като на няколко пъти се усмихва за снимащите.

61-годишният актьор изглеждаше в отлично настроение, докато се ръкуваше с фенове и дори застана зад бара, за да помогне на бармана да му направи питието. Джони Деп дори прегърна развълнувания барман за видео.

Новият вид на актьора накара феновете му да коментират, че “той изглежда невероятно, щастлив и здрав“ в момента.

Номинираният за "Оскар" беше в центъра на вниманието на филмовия фестивал в Кан през 2023 г., но не само заради изпълнението му в “Жан дю Бари”. Снимките на Деп по червения килим бързо завладяха интернет, като много хора се фокусираха върху обезцветените му и криви зъби.

Един от особено разтревожените интернет потребители се зачуди тогава: “защо трябва да виждам снимки в близък план на зъбите на Джони Деп против волята си".

Зъболекарят на знаменитостите д-р Апа предположи тогава пред Page Six, че става дума за обикновен случай на “агресивно” износване.

“Той има износване, което е било кумулативен ефект през целия живот”, предположи Апа. “Такова износване — понякога го виждаме при 30-годишни хора в наистина агресивни случаи, а понякога го виждаме в случаи като Деп.”

Апа заяви, че страстта на Деп към еспресото и пурите вероятно е виновна за “оцветените” зъби, които според него вероятно не са били “почиствани от “години.” Самият Деп веднъж призна за лошата си зъбна хигиена.

“Имам много кариеси", каза той пред списание Premiere през 1995 г. “Преди осем години ми направиха канал, който не е завършен. Той е като малък гнил пън." Актьорът, тогава на 31 години, настоява, че “харесва” дефектната си усмивка.

“Това е все едно, когато индианците са правели нещо с мъниста, винаги са слагали несъвършенства”, изтъкна той и добави: “Гордея се с тях”.

Звездата от филма “Едуард Ножиците” недоволстваше срещу хората с искрящо бели усмивки и заяви, че това го дразни.

“Когато виждам хора с перфектни зъби, това ме изкарва извън нерви,” сподели навремето той. “По-скоро бих глътнал кърлеж, отколкото да имам това!”

Изглежда, че годините са си казали думата и днес Джони Деп няма нищо против съвършено бели и подредени зъби, макар и изкуствени.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странно

    2 7 Отговор
    На някои от снимките зъбите на Джони Деп имат кафяво сякаш е ял фекалии. Не е ли чувал за избелване на зъби?!
  • 2 Това му кусур, други нема

    3 4 Отговор
    Едно сипаничаво грозотилище.
  • 3 Благо Джизъса

    1 1 Отговор
    Аз му дадох номера на зъболекаря си.
  • 4 Kaлпазанин

    1 1 Отговор
    На който не му харесва да не го гледа бе ,що трябвало да го гледа .момче някой карали те да го гледаш
  • 5 456

    1 1 Отговор
    абе вие не знаете ли, че е американски циганин