11 Септември, 2024 10:49 734 3

Пакс Джоли-Пит претърпял автомобилна катастрофа месец преди инцидента с електро велосипеда

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • пакс джоли пит-
  • автомобилна катастрофа

Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит размазал Tesla-та си

 Пакс Джоли-Пит претърпял автомобилна катастрофа месец преди инцидента с електро велосипеда - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Анджелина Джоли и Брад Пит са преминали през поредно предизвикателство след като синът им Пакс Джоли-Пит е претърпял автомобилна катастрофа два месеца преди да пострада сериозно при инцидент с електрически велосипед.

20-годишният мъж катастрофирал с автомобил на марката Тесла късно вечерта на 19 май, когато се блъснал в паркиран товарен камион пред RED Studios Hollywood, според доклад на компанията. За щастие не е пострадал при тази катастрофа, но снимки и видеоматериали от мястото на инцидента показват, че автомобилът е сериозно повреден и вероятно е напълно унищожен, пише TMZ, предава dir.bg.

Източници от правоохранителните органи съобщават пред таблоида, че са получили сигнал за инцидента. При пристигането на място установили, че Пакс не е под въздействието на алкохол или наркотици и полицейски доклад в крайна сметка не е съставен.

Причините за катастрофата остават неясни.

Припомняме, че Пакс преживя още един инцидент в края на юли, когато с електрическия си велосипед се блъсна в задната част на кола, спряла на светофар в Лос Анджелис. Той бил откаран по спешност в болница с травма на главата. Прекара около седмица в интензивното отделение преди да бъде изписан. В момента все още се възстановява от сериозния инцидент.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знам го този

    1 0 Отговор
    Не го държи главата.
  • 2 ТоВа не е

    0 0 Отговор
    Възпитателно! Децата са прлепкави към такива « новини».
  • 3 Голям и мазен за НАТО,ЕС и САЩ и украйна

    3 0 Отговор
    Одрал е на майка си кожата