13 Септември, 2024 14:19 2 188 9

Kолко пари е взел Том Круз за каскадaтa на церемонията по закриването на Олимпиадата

  • том круз-
  • олимпиада-
  • каскада

Актьорът не е получил никакво заплащане за скока си от Stade du France

Kолко пари е взел Том Круз за каскадaтa на церемонията по закриването на Олимпиадата  - 1
Снимка: ЕРА/БГЕНС

Том Круз направи впечатляваща каскада на церемонията по закриването на Олимпиадата в Париж, за което обаче очевидно не е компенсиран с колосална сума пари, каквито например взе Селин Дион.

Според Кейси Васерман, председател на Олимпийските и Параолимпийските игри, Круз без много увещания е бил готов да скочи от Stade du France, за да приеме официалния олимпийски флаг от кмета на Лос Анджелис Карън Бас и олимпийката Симон Байлс, припомня CNN, предава lifestyle.bg.

След това звездата от "Мисията невъзможна" обикаля по улиците на Париж с мотоциклета си, за да се качи на самолет близо до Айфеловата кула, преди да се появи отново за скок с парашут в зоната близо до знака Холивуд в Лос Анджелис в предварително записан сегмент.

"Предисторията е, че разбрахме, че продуцираме 15-минутно телевизионно шоу на живо, и затова наех когото смятам за най-добрия човек в света да направи това", казва Васерман пред CNBC за Том Круз.

Васерман разказва още, че Круз настоява сам да осъществи всички каскади, въпреки че са го убеждавали да направи само малка част от каскадите, а за останалите да използва дубльор. Около пет минути след началото на презентацията за това какво ще се изисква от него, Том Круз казва: "Включвам се. Но ще участвам, само ако ми дадете възможност да направя всичко сам."

"Той приключи снимките на "Мисията невъзможна" в 18 часа. в Лондон, след което се качи на самолета и кацна в Ел Ей в 4 часа сутринта. Засне сцената, в която се качва на военен самолет. В Ел Ей направи два скока. Първият не му хареса, затова направи втори скок. След това се качи с хеликоптер от Палмдейл до знака на Холивуд, в което засне сцената със скока и отново се качи на хеликоптер до летище Бърбанк, където отлетя обратно за Лондон за снимка", разказва Васерман за изумителната каскада на Том Круз, която успява да вмести в натоварения си график и прави безвъзмездно.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сциентологът

    4 7 Отговор
    Томас е луд по цялата глава, само му дай да скача и да се мята от някъде. Хич го няма !

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ😀

    7 7 Отговор
    НЕ ВАЖИ....
    СЪВЕТСКИЯ АКТЬОР Ю. ГАГА РИН
    ПРЕДИ ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ
    САМ СИ НАПРАВИ КАСКАДАТА
    „ЧОВЕК В КОСМОСА„ В ...МОСФИЛМ
  • 4 Тома

    11 3 Отговор
    А колко взеха гайовете за олимпийския прайд.
  • 5 Когато

    8 1 Отговор
    Някой е пич - пич е!

    Коментиран от #9

  • 6 остаря той

    3 0 Отговор
    но натрупа голямо състояние . от богатите звезди е . у нас е полулярен .
  • 7 Зел си е своето

    0 6 Отговор
    Нищо не е взел, искал е само някой жендър да го изпецка
  • 8 хаберих

    5 0 Отговор
    Томас Круз е смел човек.
  • 9 бесен софииски евроатлант-гендарин

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Когато":

    Не знам дали Том Круз много е искал да го прави безвъзмездно, ама не знам защо си мисля че някой който носи фамилията Васерман, на етническо ниво може да бъде бая убедителен относно НЕжеланието си да дава пари.