5 Октомври, 2024 09:14 1 217 10

Набедиха Кейт Мидълтън, че никога не е имала рак (СНИМКИ)

  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • кралско семейство-
  • рак-
  • болна-
  • онкоболна

Снимки с онкоболно момиче предизвикаха гнева на британците срещу принцеса Катрин

Набедиха Кейт Мидълтън, че никога не е имала рак (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

„Признайте си, че НИКОГА не сте имали РАК, подигравате се с онкоболни“, призовават гневни интернет потребители, след като кралското семейство публикува серия от снимки на принц Уилям и Кейт Мидълтън с болно момиче, наистина страдащо от онкологично заболяване. Тази реакция предизвика пълен хаос в мрежата, а принцесата на Уелс стана обект на тежки обвинения.

Повече от половин година след като обяви, че се бори с рака, теориите за здравословното състояние на Кейт Мидълтън не стихват.

И изглежда, че принцесата на Уелс не може да убеди световната общественост в достоверността на признанието ѝ, че се бореше с неизвестна форма на рак и след няколко месеца химиотерапия тя вече се възстановява.

Най-шумни са онези, които гръмогласно твърдят в социалните мрежи, че съпругата на британския престолонаследник никога не е боледувала от рак, а последният ѝ ход отново предизвика множество полемики, пише Zena.

След месеци отсъствие заради рак и химиотерапия, с които приключи на 9 септември и разкри същото в емоционално видео заедно със съпруга и децата си, Кейт Мидълтън се завърна официално към официалните си задължения завчера, а първата бизнес изява в публично, след Уимбълдън, на официалния рожден ден на крал Чарлз III и балетното представление, имаше церемония по инвеститурата в Уиндзор, където тя дойде заедно с принц Уилям и по този повод се срещна с 16-годишната Лиз Хътън, която се бори с рядка и тежка форма на рак.

И именно тази среща, прегръдката на принцесата и младия фотограф, както и съвместното им позиране, предизвикаха, изглежда, напълно противоположни реакции на това, което принцът и принцесата на Уелс искаха и очакваха.

„Британците са толкова лековерни. Те гледат тази жена и вярват, че тя е някой, който се възстановява от рак . Покажете ми онкологичен пациент, който изглежда по-здрав и по-млад от преди, и аз ще ви покажа лъжец. Това ме ядосва много“, написа гневен читател в туит, станал направо вирусен.

„Ако имаше лечение на рак, което можеше да накара кожата ви да сияе и да изглеждате с 10 години по-млади, тогава повечето хора нямаше да умират от тази коварна болест.“, гневи се трети.

Като се има предвид, че подобни слухове се носят отдавна и че са особено "живи" в медиите и мрежите, откакто Кейт обяви, че е приключила терапията си и се фокусира върху връщането си към обичайния начин на живот и дейности, мнозина смятат, че срещата с Кейт и 16-годишната Лиз всъщност са "неудобният PR на двореца Кенсингтън".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    11 3 Отговор
    Цялата монархия е една голяма измама за наивниците, жалка пародия за която няма място в 21-ви век
  • 2 пешо

    6 5 Отговор
    гневният читател в туит най вероятно е на заплата при путин
  • 3 Делю Хайдутин

    4 2 Отговор
    Правила си е подмладяване с Аденохром.
  • 4 Рапунцел

    2 4 Отговор
    Нито рак, нито риба. Дори и бисерна мида няма, като другите принцеси.
  • 5 Ситият не вярва на гладният,

    12 2 Отговор
    така е и при болните, здравите не вярват на болните!?
  • 6 Ами, да

    2 1 Отговор
    аз отдавна го казах ...
  • 7 Галигео Галигей

    2 2 Отговор
    Рак няма,но има пъпкипогъзъ.💋
  • 8 Въпрос

    4 0 Отговор
    Поради каква причина все още по света има царства и кралства!
  • 9 Ами...

    8 0 Отговор
    Днес има такива химиотерапия, че не ти окапва косата, не се чувстваш като парцал, не изглеждаш като...,ама те не са за всички, скъпи са. Не могат всички да си го позволят. При нея, със сигурност, са проведени най- съвременни лечения. Не вярвам някой да спекулира с болест. Който не се е сблъскал с това, не вярва.

    Коментиран от #10

  • 10 Баш психиатър

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ами...":

    Най-точният коментар!