3 Октомври, 2024 12:57 728 4

Кейт Мидълтън сбъдна мечтата на болна от рак тийнейджърка (СНИМКИ)

  • кейт мидълтън-
  • мечта-
  • онкоболна-
  • тийнейджърка-
  • рак-
  • болна-
  • среща

16-годишното момиче бе поканено в Уиндзор, за да се срещне с кралското семейство

Кейт Мидълтън сбъдна мечтата на болна от рак тийнейджърка (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кейт Мидълтън сподели трогателен момент с млада жена, бореща се с рак, в замъка Уиндзор вторник.

Принцът и принцесата на Уелс споделиха снимки в официалния си споделен акаунт в Instagram от среща с Лиз, 16-годишна амбициозна фотографка от Харогейт, Англия, която беше диагностицирана с рак през януари.

Лиз има дезмопластичен малък кръглоклетъчен тумор, рядка и агресивна форма на рак, и според BBC са ѝ дадени между шест месеца и три години живот.

Принц Уилям покани Лиз да снима церемония, на която той беше домакин, за да изпълни една от точките от списъка ѝ с мечти.

“За нас бе удоволствие да се срещнем днес с Лиз в Уиндзор. Талантлив млад фотограф, чиято креативност и сила вдъхновяват и двама ни,” написа двойката е публикацията си в социалните медии. “Благодарим ти, че сподели своите снимки и история с нас”, завършва тяхното изявление.

На една снимка в близък план 42-годишната принцеса Кейт прегръща Лиз, докато на втора снимка Кейт и Уилям позират с тийнейджърката и нейното семейство.

“Не можем да благодарим достатъчно на вас двамата или на невероятния ви екип за невероятната възможност, която предоставихте на Лиз, и прекрасния ден, който изживяхме като семейство”, гласи постът на майката на Лиз, която споделя в социалните мрежи мечтата на дъщеря си. “Това е ден, който никой от нас няма да забрави и ние сме много благодарни на всички вас.”

Специалната среща на кралското дуо идва почти месец след като Кейт обяви, че в приключила химиотерапията си.

“Сега моята цел е да направя каквото мога, за да остана без рак. Въпреки че завърших химиотерапията, пътят ми към излекуване и пълно възстановяване е дълъг и трябва да продължа да приемам всеки ден както идва.”, написа Кейт в изявление тогава.

Майката на три деца добави, че „очаква с нетърпение да се върне на работа и да поеме още няколко публични ангажимента през следващите месеци, когато може“.

Кейт също отдели време, за да благодари на онези, които са я подкрепили в нейното пътуване.

“Последните девет месеца бяха невероятно трудни за нас като семейство. Животът, както го познавате, може да се промени за миг и трябваше да намерим начин да се ориентираме в бурните води и непознат път,” написа тя.

“Пътуването пред рака е сложно, страшно и непредсказуемо за всички, особено за най-близките ви. Със смирение то също така ви изправя лице в лице с собствените уязвимости по начин, по който сте никога не са разглеждани досега и с това нова гледна точка към всичко. Въпреки всичко, което мина преди вляза в тази нова фаза на възстановяване с подновено чувство на надежда и признателност към живота,” добави принцесата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 0 Отговор
    Във вторник,01.10.2024-та година Кейт Мидълтън сподели трогателен момент в замъка Уиндзор с млада жена, бореща се с болестта рак.
  • 2 глоги

    2 0 Отговор
    Талантлив млад фотограф,или талантлива млада фотографка,кое е от двете момичето?
  • 3 глоги

    1 0 Отговор
    сЪС собствените уязвимости по начин, по който никога не сте ги разглеждани досега и това е нова гледна точка към всичко.
  • 4 ганю

    1 0 Отговор
    принцесата е лъчезарна
    и възхитителна