13 Октомври, 2024 07:27 842 2

Ден на нерви и дистанция с партньора

  • астрология-
  • звезди

Времето е подходящо за нови идеи и планове

Ден на нерви и дистанция с партньора - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Водолей във фаза на нарастване до 22:56ч

Денят се управлява от въздушна енергия. Подходящо време е за нови идеи и планове, както и да свържем материалния с духовния свят. В дните на Водолея се стремим към вътрешна свобода и еманципация. В този момент не можем да понесем и най-малкия натиск върху себе си. Настроението се променя често и рязко, хората са по-чувствителни и нервни. В партньорските отношения се получава емоционална дистанция. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели.

Уязвими са очите, коленете, глезените, прасеца, вените. Не напрягайте краката, докато вървите. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте да вървите на дълги разстояния. Дръжте краката си повдигнати през деня и мажете прасците си с подходящ мехлем против разширени вени. Нанесете мехлема внимателно и в посока към коленете.

Луната излиза на празен ход от 17:12ч до 22:56ч, след което преминава в знак Риби.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 16:57ч

Енергийно много силен ден. Символ е огненият меч и короната. В този ден земната енергия се слива с лунната, резултатът е експлозивна смес, която може да избухне всеки момент. Тази енергия трябва да се научите да я управлявате, в противен случай тя може да стане разрушителна. В човек също се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Добре е да бъдете внимателни в действията си и да не действате на случаен принцип. Енергията на 11-ия лунен ден покровителства само смели, волеви и решителни хора. Който в 11-ия лунен ден влезе на политическата сцена, ще се утвърди като много силен играч.

Пасивността е нежелателна. Може да сте активни, но не трябва да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходима е предпазливост и внимание във всички дела. За да преминете адекватно изпитанията на този ден, трябва да сте стъпили здраво на земята и да гледате с увереност в бъдещето, да сте убедени в своя успех и успешен изход, да поверите хода на живота на потока от енергия. Всичко, което е започнато днес, трябва да бъде доведено до логичен край, ако не сте сигурни, че можете да го направите, дори не трябва да се заемате с него.

В 11-ия лунен ден бъдете внимателни в отношенията с хората, избягвайте наранявания и постоянно контролирайте действията си, в противен случай неприятностите не могат да бъдат избегнати. По-добре е да насочите цялата си активна енергия в полза на близките си хора. Можете да се грижите за тях, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече.

Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Убийството на всяко живо същество в този ден е силно противопоказно. Обикновено в този лунен ден има силно взаимодействие с животинския свят, така че ловуването и убиването на животните днес е недопустимо. Да не се убиват дори насекоми. Лош знак са падащи вилици и ножове.

В този лунен ден се наблюдава повишена сексуалност. Това е времето за екстравагантен, неудържим и необуздан секс, но само ако е по взаимно желание. Инициативата в любовта трябва да принадлежи на двамата партньори. Никаква пасивна позиция, само активни действия от двете страни.

Следва 12 лунен ден от 16:57ч на 13 октомври до 17:22ч на 14 октомври

Източник: novini.bg


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    0 3 Отговор
    Винаги сме заедно!
  • 2 Хахаха

    4 2 Отговор
    Ако някой е женен , всеки ден , е ден на нерви !