22 Октомври, 2024 11:58 2 070 7

50 Cent: Предупреждавам ви за Диди от 10 години

  • шон диди комбс-
  • пи диди-
  • 50 cent-
  • рапър-
  • обвинения

Рапърът вече се зае с изготвянето на документален филм за престъпленията на Шон "Диди" Комбс, с когото са във война от дълги години

50 Cent: Предупреждавам ви за Диди от 10 години - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Рапърът 50 Cent иска да изясни, че от години е предупреждавал за поведението Шон "Диди" Комбс.

Хитмейкърът не се сдържа да припомни за думите си през последните 10 години, когато се стигна до шокиращите обвинения срещу 54-годишния Комбс, предава RadarOnline.com.

„Вижте, изглежда, че правя някои изключително скандални разкрития, но не е съвсем така. Аз просто ви казвам това, което казвам от 10 години", откровеничи 50 Cent, чието истинско име е Къртис Джаксън, пред People, позовавайки се на предишни пъти, когато се е опълчвал на Комбс и се е опитвал да го разобличи.

„Сега твърденията ми става все по-разбрани в светлината на новините за Диди, но аз си казвам "Това е само моята гледна точка, защото стоях настрана от тези неща през цялото време, това не беше е моят стил.’", казва още 50 Cent, който никога не е бил поддръжник на "freak off" партитата, които колегата му е правил през годините и нещата, които са се случвали там.

Враждата между двамата рапъри започва още, когато 50 Cent обвини Комбс, че има нещо общо с убийството на Notorious B.I.G. през 1997 г.

Notorious B.I.G., роден като Кристофър Уолъс, беше убит при стрелба от кола на 9 март 1997 г. в Лос Анджелис, на 24-годишна възраст. Комбс е обвинен, че е основен играч зад смъртта на емблематичния нюйоркски рапър.

След като стана ясно, че Диди е арестуван и срещу него са повдигнати десетки обвинения, 50 Cent обяви, че прави документален филм за скандалите около продуцента и рапър.

50 Cent и режисьорката на филма Александрия Стейпълтън казаха по-рано за документалния филм: “Това е история със значително въздействие върху човека. Това е сложен разказ, обхващащ десетилетия, а не само заглавията или клиповете, гледани досега.

Ние оставаме непоколебими в нашия ангажимент да дадем глас на безгласните и да представим автентични и нюансирани перспективи. Въпреки че обвиненията са обезпокоителни, ние призоваваме всички да помнят, че историята на Шон Комбс не е пълната история на хип-хопа и неговата култура. Ние се стремим да гарантираме, че отделните действия няма да засенчат по-широкия принос на културата.”


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    12 3 Отговор
    Австриецът също Предупрежаваше!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анита от почивка

    3 2 Отговор
    Диди ме хвана в куба в едно дере бая писъци имаше 🤭
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ИванКайман

    4 0 Отговор
    Е тоз не вервам да го е изнасилил Диди...
  • 7 Факт

    0 0 Отговор
    50-те, стинки е номер едно!