24 Октомври, 2024 14:15 604 5

Новата забавна игра „Кажи честно“ с Рая Пеева и Красимира Демирова започва на 7 ноември

  • кажи честно-
  • телевизионна игра-
  • рая пеева-
  • красимира демирова-
  • btv

Във всеки епизод четири звезди ще търсят истината, скрита зад невероятните истории на участниците срещу тях

Новата забавна игра „Кажи честно“ с Рая Пеева и Красимира Демирова започва на 7  ноември  - 1
Снимка: bTV

На 7 ноември, точно в 22:00 часа, по bTV стартира новото предаване "Кажи честно", в което смехът, сълзите и хитрините се срещат на една сцена. Водещи на това телевизионно приключение са актрисите Рая Пеева и нейната майка - Красимира Демирова, които не само ще преведат зрителите по най-забавния начин през шоуто, но и ще ги накарат да се зачудят дали и те не крият някоя тайна.

В най-новата забавна игра усмихнатата Рая ще бъде в ролята на балансьор и точно, както и в живота на артистичните майка и дъщеря, ще се опитва да удържа Красимира от всякакви провокации и комични ситуации, с които меко казано ще раздвижва атмосферата и настроението в студиото. Във всеки епизод на играта своите умения като "детективи" ще проверяват звездните Наум и Теа, Евгени Генчев, Сашо Кадиев и Ивелина Чоева, Ваня Щерева, Глория Петкова, Кали, Златка Райкова, Наталия Кобилкина, Филип Буков и Христо Пъдев, Сашо Дойнов, Дънди и много други, които ще трябва да отгатнат истината, скрита зад невероятните истории на групите от по трима участници, стоящи срещу тях.

Новата забавна игра „Кажи честно“ с Рая Пеева и Красимира Демирова започва на 7  ноември
Снимка: bTV

Историите, които зрителите ще чуят, ще са също толкова неочаквани и интересни, колкото и самите участници! Някои от тях ще разсмиват до сълзи, други ще разчувстват и дори ще разтърсят зрителите емоционално. А дали след множество препятствия и "капани" звездното жури ще успее да разкрие истинския човек, на когото принадлежи съответната история в епизодите или пък участниците ще надхитрят своите опоненти - звезди, зрителите ще могат да проследят и да се забавляват от сърце от 7 ноември, два пъти седмично, от 22.00 часа в ефира на bTV.

„Кажи честно“ на британската мултинационална компания за телевизионно производство и разпространение Fremantle е най-новата продукция, която в края на 2024г. ще зарадва зрителите на bTV. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание и да утвърди мястото на забавните игри в своя телевизионен ефир. „Кажи честно“ обещава да събере пред екрана цялото семейство, предлагайки часове на искрено забавление и провокиращи ума игри.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чичака

    9 0 Отговор
    Поредната си тъпня.
  • 3 българка

    4 0 Отговор
    Държавата загива, а лигавщините на НОВА и БТВ продължават. "Хляб и зрелища" и народът скимти от кеф. А като свърши хлябът, защото натам отива работата... Ето една притча: "Един лаком владетел много грабел народа си /познато ви е нали?/ и стражниците му донасяли "Хората протестират", "Продължавайте, още" - нареждал той. Но в един момент му донесли, че народът се весели по улиците, пее и танцува - "стига толкова" - казал владетелят. Натам ли сме тръгнали?
  • 4 Новичок

    0 1 Отговор
    Пак ли арменците,пфу...
  • 5 АБВ

    0 0 Отговор
    Айде стига с тези безкрайно тъпи игри