25 Октомври, 2024 12:58 430 3

Завръща ли се Риана към музиката? Сподели с коя известна певица би записала дует

  • риана-
  • певица-
  • дует-
  • музика-
  • били айлиш

Досега певицата градеше своята бизнес империя, но сега е готова да се върне в звукозаписното студио

Завръща ли се Риана към музиката? Сподели с коя известна певица би записала дует - 1
Снимка: Shutterstock

Риана намекна за завръщането си в музиката, като сподели, че мечтаният изпълнител, с който би записала дует е носителката на няколко награди "Грами" - Били Айлиш.

Въпреки че е една от най-продаваните изпълнителки на 21 век, Риана издаде последен албум през 2016 г., а по-рано тази година заяви, че "започва отначало".

В предишно интервю 36-годишната певица, която през последните години се изявяваше повече като бизнес дама, намекна, че ще поеме към "нова перспектива", а сега издаде и с кого може да е това. Говорейки пред Billboard, Риана заяви в четвъртък: "Ако можех да направя песен с Били Айлиш... Тя е толкова добра."

22-годишната Били Айлиш е носителка на девет награди "Грами", включително две тази година за работата си по What Was I Made For, саундтрака към филма за Барби през 2023 г. Тя спечели наградата за песен на годината и за най-добра песен, написана за визуална медия, на бляскавата церемония в Лос Анджелис през февруари.

Почитателите на двете изпълнителки биха могли да видят такова сътрудничество, тъй като барбадоската певица в момента работи върху деветия си албум. Той е дългоочакван, тъй като последният ѝ, Anti, беше издаден през януари 2016 г. и включваше Work, колаборацията ѝ с рапъра Дрейк, която достигна връхна точка номер две в британските класации.

По-рано тази година майката на две деца Риана заяви пред Entertainment Tonight, че се връща към чертожната дъска, след като почти е завършила новия запис.

Тя заяви: "Да, започвам отначало. Но не искам да пренебрегвам песните, които имам, така че всъщност искам да се върна и да слушам нещата с нови уши, с новата си перспектива и след това да видя какво се прилага и в какво все още съм влюбена."

Риана е един от най-продаваните изпълнители в историята, чиито продажби се оценяват на 250 милиона единици в световен мащаб. Изпълнителката намира масово признание след издаването на първите си два студийни албума - Music of the Sun през 2005 г. и A Girl Like Me през 2006 г.

Но далеч от музиката Риана изгради модна и козметична империя със своята модна и козметична гама Fenty, която ѝ помогна да достигне статут на милиардер миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елизабет Цветанова мухлата

    1 0 Отговор
    Се завърне един циганин да ми плате баничките 🤭
  • 2 Владетел

    0 0 Отговор
    Не мога да я дишам на елизабет цветанова. Мечтата ми е да я пусна в казан с врело олио 🤭
  • 3 Обществена тайна

    0 0 Отговор
    Цялото и творчество е само крясъци...