Last news in Fakti

8 Юни, 2015 12:14 24 324 34

Бойко Борисов и българите живеят в различни държави

  • бойко борисов-
  • българите-
  • живеят-
  • различни-
  • държави-
  • борисов

Слушаме глупостите на президент, на премиер и ги възхваляваме, обичаме ги и си ги преизбираме

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нашият премиер се държи по начин, достоен за пациент на психиатрия, който си мисли, че е голям хитрец и всички го харесват и му вярват. Да, да, ама не, както казваше Петко Бочаров. Това се казва в официална позиция на "Другата България".

"Днес г-н Борисов отново съчиняваше детски приказки от ефира на телевизията, получаваше, даваше съвети и общо взето нищо не казваше, както винаги. Той открито изказа благодарност към ДПС за съществуването на това правителство. Хората отдавна знаят, че има някаква задкулисна коалиция между ГЕРБ и ДПС, но все пак очакват нещата да са малко по-завоалирани. Вместо това премиерът открито заявява това в лицата на избирателите и очевидно не му пука, че така им се подиграва. Работел човекът по 20 часа, не бил влизал в магазин от 15 години... Жонглира с цифрите както си поиска и единствено егото е по-голямо от лъжите му.

Бойко Борисов явно живее в държава, различна от тази, която обитават българските граждани, след като твърди, че корупцията е намаляла драстично. Всички нормални хора знаем, че това съвсем не е така. Не го е срам да говори, че спрели контрабандата по митниците, преборили нелегалните цигари, милиарди повече влизали в хазната, изпреварили сме Румъния... А по въпроса с нашия „напредък“ Европейската комисия е на съвсем различно становище от това на премиера.

За референдума, който инициира президента, ще отбележим, че само празни приказки не стигат, за да се осъществи той. В напредналите демокрации като Швейцария референдуми се правят всеки месец, а в момента Люксембург ще организира допитване дали чужденците, живеещи там, могат да гласуват на парламентарни избори. В България се чудим дали българските гражданив чужбина да гласуват въобще на наши избори. Парадоксът е пълен! Слушаме глупостите на президент, на премиер и ги възхваляваме, обичаме ги и си ги преизбираме.

Докато търпим да ни разказват приказки за лека нощ, ще спим сладко и ще вярваме на некомпетентните хора, които ни управляват", се казва още в позицията на Другата България.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 stenly

    0 1 Отговор
    Браво, много точно казано.

    Коментиран от #13

  • 2 гербер

    0 0 Отговор
    Ти кой беше бе ?

    Коментиран от #7

  • 3 bbb

    1 0 Отговор
    Тоя на снимката защо постоянно го показвате.Питайте го с какво се занимава,какво работи а не само глупости да ръси
  • 4 незнайко

    0 0 Отговор
    Щом този е в партията ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ къде е истинската БЪЛГАРИЯ според него. Самото име на партията е показателно. Държава в държавата, това ли иска той официално.
  • 5 тошибиян

    1 0 Отговор
    за тиквата е без значение нищо друго освена да е на трона и да краде милиарди с далавери контрабанда рекет изнудване и не живеем в разли4ни държави а други светове
  • 6 гост

    2 0 Отговор
    Прост народ лесно се управлява и те го знаят много добре, кой и как да се опълчи срещу Борисов, като знае после какво го чака, ако преди това не го е съгласувал с него по този начин да му се вдигне рейтинга! Те умишлено карат м...лите да раждат непълнолетни да преодолеят българите и за това за тях има всичко и инвалидни пенсии и помощи и детски по 700-800 лева, дето българин не може да вземе от тези змии в социални грижи! Но помнете всяко начало има край, през носа ще им излезе и на циганите и на управниците, те си мислят, че ще се скрият в палатите си в чужбина- НЯМА ДА СТАНЕ ЩЕ ВИ НАМЕРИМ!

    Коментиран от #28

  • 7 Буден

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "гербер":

    Това е този дето казва истината!
  • 8 сети

    1 1 Отговор
    Забоди си истината за ревера и ходи с нея. Вземи една снимка на Бойко Борисов и я наплюй, после наругай всички нетови симпатизанти. Като се успокоиш може и да прочетеш това: Пич, много кофти, Бойко Борисов ще си изкара мандата, ще си построи магистралите, ще пооправи каквото може и където може, а ако се случат да дойдат след това твоите мушмороци, е, ще има какво да рушат
  • 9 будинов

    0 1 Отговор
    Този от снимката не го познавам, но България не трябва да е като сегашната , а друга - без побойници ,без убийства, без престъпници азиатци и африканци, които ни зимат хляба и работните места...
  • 10 onq s konq

    1 0 Отговор
    Кажи са Петко тая "друга българия" де се намира,кой ви е преэидент,премиер,кво ядете,колко и...те,в Европа ли сте или в Евраэия,иэобщо...кажи нещо 3А ВАС,НИЕ СИ СЕ ЭНАЕМ!Думай ве Петко...Мълчи Петко...като комунист на раэпит:)
  • 11 хор

    0 1 Отговор
    по време на управлението на бб страната търпи най-големия упадък в хилядолетната си история,наи-големия разплод на ,м...ли и сириици,антибългарска политика,затриване на нацията,най-мизерните доходи в европа и африка,предлагат се най отровните храни от света,най-масовото изсичане на гори,най-високите нива на корупция в европа,най-голяма смъртност след населението,най-слаба здравна система,никакво образование,16 милиарда заробване , 4 милиарда делнати от аферата КТБ,НАЙ-мизерните пенсионери в света сигуро.. имн мн други не ми се изброява вече,докаато има слепци които го възхваляват оправия няма.....да живееее БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #17

  • 12 сик вис апполо

    1 1 Отговор
    Спомнете си за записите с участието на Главата, за Мишо Бирата и за неговата незабавна кончина след изнесените записи, замислете се?!
    Смятате ли, че подобен човек би могъл да Ви бъде полезен? А?
    Да не говорим какво е работил преди това и с какво се е занимавал. Българите с интелект и морал отдавна имигрираха и останаха само феновете на подобни хора, за съжаление!
  • 13 777

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "stenly":

    А накрая и твоите глупости. Само как си се измазнил ... и парастас четеш!
  • 14 бат цецо

    1 0 Отговор
    Кой беше ли?Ами Дарио Томалети, или по-точно Божидар Томалевски,бивш слуга на Царя,после бизнесмен в Поморие откраднал 2000 декара и т.н.Сега експлоатира политически българите в чужбина с цел набавяне на 11 лева на получен глас при изборите.
  • 15 баба Гица

    1 0 Отговор
    Явно сме гледали различни предавания,или на господина му се плаща да интерпретира интервюто така както се харесва на господарите му.
  • 16 БГ

    0 1 Отговор
    Браво Томалети,поне винаги си имал куража да се изкажеш без да се криеш зад никове или псевдоними.Колкото до Тиквата-тоя е толкова тъп,че чак си вярва,че има капацитет да бъде премиер,макар и на България.
  • 17 и аз

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "хор":

    също и най-много самозапалвания на хора и въобще самоубийства! АКО ИМАХМЕ ПРАВОСЪДИЕ - Боко трябваше да е в затвора за корупция. Разговорът с Вальо Танев да не закача бираджията, който после умря. Склонявания към измама, отклоняване на парични средства и неплащане на данъци.
  • 18 Аз съм

    0 0 Отговор
    Първо бай Тошо командваше БГ 30+ години сега неговия пазач

    Коментиран от #20

  • 19 абе

    1 0 Отговор
    Абе, прав е човека! Прост ни е народа и много естествено е да си избира равни нему! Говори като тях, стойки като тях, речник като тях, "грижовен" към тях, но и много грижовен за себе си.
  • 20 Иво

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Аз съм ":

    Да , но при бай Тошо живеехме далеч по-добре и по-споконо за разлика от сега !
  • 21 Баф

    1 0 Отговор
    А, теб ли да изберат, бе, Хитрец Ганьовски!!!!
  • 22 Нико

    0 1 Отговор
    При бай Тошо, се живееше далеч по-добре.
    Имаше ред, дисциплина, децата се учеха на морални ценности, имаше безплатни лагери, безплатно здравеопазване, периодични задължителни прегледи, викаха ни от час на лекар - зъболекар и тн.
    Имаше ядене - хладилниците бяха винаги пълни, имаше ниски сметки за ток, парно и тн, имаше спокойствие и сигурност. Човек не заспиваше с мисълта, дали ще изкара до утре и дали, ще намери пари да си плати тока и парното. Насраха България тези алчни ганьовци, дето я управляват в годините след него. Лошото е че и да се вдигнем, да ги изгоним със сопи, ножове, тупаници, ритници и кой с каквото намери, лошото е че няма кой да дойде на власт. Единственото спасение е чуждо управление, сигурен съм че чуждите управници, ще бъдат по-толерантни и човечни от нашите... а и не толкова корумпирани....

    Коментиран от #30

  • 23 ГРН

    0 0 Отговор
    Достатъчно е да погледнеш физиогномията на тоя шмекер, че да видиш и друга, и трета... а то пак тая.
  • 24 loko

    1 0 Отговор
    Ти не знам кое интервю си гледал ама Бойко май беше сънен и не се усети какви ги дрънкаше. Той можел да ги подкара Орешарски и Станишев ... ама после и те него. Нещо не го кефел референдума щото на предните не отишли много хора. А данеби да е защото ще ви развалят рахатлъка? Аз живея на границата с Румъния и половината ми рода е там и знам как живеят и какво е дереджето изобщо там,но нашия го дъвче като мантра ,че сме я били Румъния по всичко. Моля ти се Бойко 15 години е дълъг срок иди до някой магазин може и без да купуваш нещо и погледай какви цени са се навъдили и как с тези пенсии и заплати се живее като само енергото ти взема половината заплата. Абе вий нормални ли сте бе еййй!
  • 25 Дивака

    1 0 Отговор
    Такъв ни е математериала, няма друг.
  • 26 преминаващ

    0 0 Отговор
    Този AНОНИМЕН автор,направо ме разплака.Като иска всеки месец референдуми в България,както било в Швейцария ,да се бръкне,и да ги плати.Един такъв за АЕЦ Белене,струваше 18000000 левчета.Ама като има баламурняци да му ръкопляскат...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Потресаващо е какви хора ни управляват и преди и сега, всички са потресаващи, дано един ден има възмездие, но засега държавата ни е една помийна яма.......
  • 29 БЪЛГАРИН

    0 0 Отговор
    само платени в тоя форум
  • 30 Любо

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Нико":

    Напълно ви подкрепям.По времето на Тодор Живков хитреците работеха в трудовите лагери в Белене и Скравена Хладилниците ни бяха пълни а сега са изключени да не дърпат ток и без това празни.Жалко за нас и децата ни , но държавата ни не върви на добре !
  • 31 gospodinvie122013

    0 0 Отговор
    По бай Тошово време не са умирали хора от глад и студ и не са оставали на улицата без работа.Не са умирали деца при раждането защото болниците бяха държавни,а сега са ЕТ-та,здравеопазването в страната стана търговия на едро и дребно.Образованието е абсолютна трагедия.Само политиците са на ниво:абсолютни некадърници,но страхотни лъжци,крадци и манипулатори на народа
  • 32 ФАКТ

    0 0 Отговор
    МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВНО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС
  • 33 acerman

    0 0 Отговор
    Тоя от къде се появи пак бе. За каква друга България говориш??? Кажи как да те наричаме първо, плати си далаверите които въртя по Бургаско с кмета на Бургас и официалният ти партньор шефа на АТАКА. Абе момче , ти не разбра ли , че няма какво да правиш и няма място за такива МОШЕНИЦИ КАТО ТЕБЕ НИТО В ПОЛИТИКАТА НИТО В БЪЛГАРИЯ - та питах как да те наричаме бе -ТОМАЛЕВСКИ, ТОМАЛЕТИ, ТОМАЛЕВ- БОЖИДАР, БОЖО, ДАРИО, ПИЖО ПЕНДА. Как да те наричаме и по кой паспорт бе. Като некоя цветарка нема нема току се довлече да изказва “компетентно мнение“ МОШЕНИКА МУ С МОШЕНИК.
  • 34 acerman

    0 0 Отговор
    Тоя от къде се появи пак бе. За каква друга България говориш бе??? Кажи как да те наричаме първо, плати си далаверите които въртя по Бургаско с кмета на Бургас и официалният ти партньор шефа на АТАКА. Абе момче , ти не разбра ли , че няма какво да правиш и няма място за такива МОШЕНИЦИ КАТО ТЕБЕ НИТО В ПОЛИТИКАТА НИТО В БЪЛГАРИЯ - та питах как да те наричаме бе-ТОМАЛЕВСКИ, ТОМАЛЕТИ, ТОМАЛЕВ- БОЖИДАР, БОЖО, ДАРИО, ПИЖО ПЕНДА. Как да те наричаме и по кой паспорт бе. Като некоя цветарка нема нема току се довлече да изказва “компетентно мнение“.