24 Февруари, 2021 12:18 13 405 103

Георги Георгиев, БОЕЦ пред ФАКТИ: Целеше се буквално да бъде затворена устата на хората, които критикуват правителството

  • георги георгиев-
  • боец-
  • прокуратура-
  • дело-
  • оправдателна присъда-
  • видин-
  • коронавирус-
  • български съд

"Сега БОЕЦ ще заведе дело срещу прокуратурата за тази репресия", каза Георгиев

Георги Георгиев, БОЕЦ пред ФАКТИ: Целеше се буквално да бъде затворена устата на хората, които критикуват правителството - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На 15 февруари Видинският окръжен съд излезе с окончателно оправдателно решение за председателя на гражданско сдружение „БОЕЦ“. „Георги Георгиев е окончателно оправдан по повдигнатото му обвинение за предаване на заблуждаващи знаци за тревога чрез подвеждаща информация, че на медицинските лица във видинската МБАЛ „Света Петка“ се отказват изследвания за коронавирус“, съобщиха от БОЕЦ. Припомняме, че срещу Георги Георгиев миналата година беше заведено наказателно дело за всяване на паника относно кризата в коронавируса при първата вълна във Видин.

За да говорим за това решение на окръжния съд във Видин, за обвинението и самото дело, от ФАКТИ се свързахме с Георги Георгиев от БОЕЦ.

„Това е един наистина доблестен акт на независими български магистрати – съдии. Безспорен е опитът на прокуратурата за явна репресия, за натиск над съдебната система – имам предвид над следствието, над прокуратурата, а най-вероятно и върху съда. За съда не мога да твърдя, тъй като нямаме конкретни доказателства, но за следствието и прокуратурата съм пряк свидетел. Репресии и натиск с цел тези хора, които са нарочени като неудобни или като врагове на управляващата ни мафия, да бъдат смачкани, устите им да бъдат затворени, а в конкретния случай и истината за мракобесните действия на правителството и на НОЩ, за техните грешки, които плащаме с човешки животи, да бъде скрита“, коментира Георги Георгиев.

„Това, което от БОЕЦ направихме в началото на април миналата година, беше да покажем една практика да не се тестват контактните лица, включително и медици, която наистина доведе до взрив на заразата във Видин и не само там. В началото на пандемията може би това беше единственият инструмент на всяко едно правителство да може да влияе и да ограничи по някакъв начин заразата - тестването и изолирането на контактните лица, на заразените. Това не беше направено и доведе до взрив на заразата във видинската болница, която се превърна в източник на зараза. Съответно от болницата чрез лица, които са лекувани там, няколко старчески домове, десетки медици и стотици граждани бяха заразени. В един момент Видин беше на първо място в страната по брой заразени граждани.

Тогава БОЕЦ алармирахме за това нещо. Буквално светкавично, за часове прокуратурата ми повдигна обвинение и образува дело по бързо производство. Много бързо този път се задейства съдебната система, провокирана от прокуратурата. Беше упражнен натиск, така че незабавно да бъдат повдигнати обвинения, незабавно да бъде внесено в съда това обвинение, за да бъда репресиран, за да бъда преследван по този гнусен начин, да бъдем обявени за лъжци, да бъдем обявени едва ли не за терористи, за хора, които заплашват или чрез своите действия провокират страх и заплаха. Влизайки в съдебна фаза обаче, за по-малко от една година съдът извървя своя път до последна инстанция. Това решение, което обявихме, е на последна инстанция и потвърждава присъдата „невинен“ от предишната инстанция. С това делото приключи, но не и действията свързани с него, защото сега БОЕЦ ще заведе дело - и аз персонално, срещу прокуратурата за тази репресия“, разказа Георгиев.

„Делото ще бъде по Закона за отговорност на държавата. Ще бъде за репресия и за претърпените щети както от мен като гражданин, така и в качеството ми на председател на БОЕЦ. Аз съм убеден, че обвиненията бяха повдигнати точно заради това ми качество и заради действията на БОЕЦ“, допълни той.

На въпроса дали е очаквал оправдателното решение, Георги Георгиев отговори: „Вярвах, че съдът ще се произнесе справедливо. В случая, като говорим за справедливост, имам предвид именно това – да оправдае мен, да обори всички твърдения на прокуратурата. Вярвам, че това ще се случи, защото по принцип вярвам, че българският съд е последният рубеж на правосъдието в страната. Разбира се, и съдът има своите гнили ябълки, но от там идват тези справедливи решения, това е само едно от спечелените дела на БОЕЦ от последните години. Осъдихме и прокуратурата, и МВР, и КПКОНПИ, и НАП, и т.н., именно благодарение на тези независими магистрати в съдебната система, които отстояват нейната независимост. Въпреки натиска, въпреки репресиите и заради тях не трябва да го забравяме, защото много от тези изявени магистрати, съдии, следователи – знаете, следовател Бойко Атанасов, съдия Лозан Панов, именно заради своята дейност и независимост, те също са подложени на репресии и на преследване“.

За важността на това решение, Георги Георгиев каза: „Безспорно в хода на делото беше доказано, че всичко това, което от БОЕЦ извадихме като информация, като факти, като данни и събития, случили се във Видин и не само там – такава беше практиката на национално ниво, е абсолютна истина, че последствията идват от действията както на НОЩ, така и на правителството. Това решение е важно още защото е първо, произнесено на последна инстанция. Миналата година прокуратурата повдигна няколко подобни обвинения, няколко обвинения по същия този мракобесен член 326 от НК. Целеше се буквално да бъде затворена устата на хората, които се опитват да критикуват правителството, действията на НОЩ или да изнасят неудобна истина, както в случая с видинската болница. Всички тези дела вече могат да използват това наше решение в полза на обвиняемите. Тоест тези хора могат да се възползват от това решение, което вече е факт, за да докажат и своята невинност“.

„Важно е и защото гражданите отново доказахме, че сме по-силни от мафията, че трябва да вярваме на собствените си сили, че можем да се борим и да водим битки срещу това зло и да печелим тези битки. Това също е символно и знаково“, допълни председателят на БОЕЦ.

На въпроса какво предстои да се случва сред редиците на гражданското сдружение „БОЕЦ“, Георги Георгиев отговори: „От години БОЕЦ имаме своето решение, което отстояваме, да не участваме в изборите като кандидати. Нас няма да ни видите нито в депутатски листи, нито сред спряганите за министерски кресла. Нашата битка не е за властта, но това не означава, че ще стоим отстрани и ще гледаме. Напротив, БОЕЦ сме изключително активни. Буквално до края на тази седмица предстои едно ново разкритие. Не искам да звуча сензационно, напротив, но това разкритие ще бъде свързано с нашите последователни действия относно „Турски поток“ и не само. Ще бъде свързано още с един огромен корупционен скандал, който вместо да затихне, сега ще гръмне с нова сила буквално до края на седмицата.

В четвъртък пък ще проверим на място във ВКП какво се случва с няколко наши дела и то от последната една година. Навършва се една година от „Барселона Гейт“, една година от датата, в която испанският всекидневник „Ел Периодико“ обяви, че в каталунската прокуратура има образувано производство срещу Бойко Борисов и още няколко български граждани за пране на пари. Тогава внесохме сигнал към българската прокуратура. Внесохме и още няколко сигнала, както и последния ни сигнал за Константин Пенчев във връзка с разкритията на „Биволъ“.

„В следващите седмици ще продължим с разкритията на престъпления на управляващата мафия, но също ще се включим активно и в подсигуряването на вота на българските граждани. Ние имаме своя опит в това нещо. Или ще се регистрираме самите ние като наблюдатели, или ще се регистрираме към някой от вече регистрираните субекти, за да можем да проследим изборите и не само да проследим, а и да гарантираме чрез нашето участие на място, че там, където има наши представители, няма да се случат изборни измами“, каза още той.

В края на разговора Георги Георгиев от БОЕЦ подчерта: „Отдавна изборните измами обаче не се случват така масово в изборните комисии. Изборните измами се случват на ниво „Информационно обслужване“, на ниво правителство и контролиран вот през държавна администрация и т.н. Все пак това, което можем да направим в секциите, сме длъжни да го направим и ще го направим“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да се знае

    86 47 Отговор
    ГОШО ТЪПОТО ОТ Молец БЕШЕ ОБЛАСТЕН ОТ ГЕРБ ВЪВ ВИДИН,И ЛАПАШЕ НА БОЙКО С ОТВОРЕНИ ОЧИ,И МУ СЕ КЪЛНЕШЕ ВЪВ ВЯРНОСТ,ДОКАТО НЕ ГО НАБАРАХА ЧЕ КРАДЕ ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА,И ГО ИЗРИТАХА КАТО УЛИЧЕН ПОМИЯР.

    Коментиран от #6, #91

  • 2 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    32 7 Отговор
    АМА САМО СЕ ЦЕЛЕШЕ!!!

    Коментиран от #81

  • 3 KODIAK

    43 41 Отговор
    Джаба Георгиев не ходи да пита защо Дънди Прешас дават 1% от златото добито в България, обаче беше пръв на газовия тръбопровод който ще вкарава в хазната 400 милиона годишно!

    Коментиран от #44, #93

  • 4 ТаУмВзе

    50 27 Отговор
    Яяя! Бившият гербераст пак излази от някъде.
  • 5 Гост

    64 31 Отговор
    Гошеее оправи се от вируса и изпълзя да бълваш простотия,а?

    Коментиран от #99

  • 6 Шаолина

    37 25 Отговор

    До коментар #1 от "Да се знае":

    Има снимки как седят двамата с Боко ухилен на една масичка.
  • 7 РАДИО ЕЛТО

    46 22 Отговор
    така е у нас мафията си има ДЪРЖАВА

    Коментиран от #11

  • 8 МИЛЕНИУМ

    48 34 Отговор
    БОЙКО мутро твоята шия не е от туршия
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 РАДИО ЕЛТО

    54 32 Отговор
    какво добро герб направи за северозапада фалираха МОНБАТ МОНТАНА а ГРАД ВИДИН е един от западналите ГРАДОВЕ в БЪЛГАРИЯ както ГРАД ДОБРИЧ ТОЛБУХИН скординатор от герб лъжата бушон ДЕНИЦА САЧЕВА
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 РАДИО ЕЛТО

    15 12 Отговор

    До коментар #11 от "!!!?":

    ти да аз не ти си мутряга
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 МИЛЕНИУМ

    44 29 Отговор
    герб мафия мутри

    Коментиран от #83

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 яяяя

    23 10 Отговор
    Запъртък на Сорос.
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 35 Отговор
    БОЙКО е престъпник
    БОЙКОВАТА шия не е от трошия
  • 21 СКОРПИОН

    24 16 Отговор
    къде е герб трола СИ ГАН
  • 22 Истината

    66 25 Отговор
    Когато Гошо Тъпото лапаше ГЕРБ бяха добрите. Когато Бойко изпрати реанимобил за да превозят от Видин в София Гошо тъпото и жена му болни от Ковид и Бойко беше добър. сега , след като ги излекуваха , него при Мутафчийски, жена му в Александровска герб отново са лошите!

    Коментиран от #102

  • 23 Знаещ

    47 21 Отговор
    Боеца на Цветан Василев не критикува правителството а дрънка лъжи и разпространява фалшиви новини.
  • 24 ожго

    47 28 Отговор
    Борисов лично изпрати хеликоптер на тоя лицемер за да го спаси !

    Храни куче да те лае. Типична българска черта

    Коментиран от #64

  • 25 СусБе

    36 29 Отговор
    ГРОБ ИМА ЕДНА ЦЕЛ - ГРОБ ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. НОООО.... КОЙТО КОПАЕ ГРОБ НЯКОМУ САМ ПАДА В НЕГО И ДАЙ БОЖЕ ДА Е ТАКА!
  • 26 ПРЕСТЪПНИЦИ

    34 28 Отговор
    НЯМА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ГРОБА ЗА ГЕРБ !
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Методи

    34 11 Отговор
    Недялко Недялков Йорданов има няколко въпроса към Станислав Тодоров Трифонов в сайта си ПИК бухалка на нашата партия ГЕРБ ! 1- Истина ли е че водиш тайни от наивниците които все още ти вярват преговори за коалиция с ГЕРБ чрез твой заможен приятел също много близък до Бойко Борисов ? 2- Забрави ли как играехте сантасе в кметския кабинет на Борисов като кмет на София ? 3- Я разкажи как ходехте прегърнати с Борисов на нощни кинопрожекции в мола и водехте тежки преговори за 50% от ГЕРБ?! Отговора на Трифонов е много важен !

    Коментиран от #31

  • 29 интересно

    27 18 Отговор
    Гешев и сега използва МВР и ДАНС за терор и гонения като в тъмните векове, питайте що не смея да излеза...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 МИЛЕНИУМ

    38 7 Отговор

    До коментар #28 от "Методи":

    СЛАВИ ТРИФОНОВ е палячо патерица смешник

    Коментиран от #33

  • 32 БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ

    34 41 Отговор
    БАЦЕ....ВЕЛИК СИ И СИ ОСТАВАШ ВИНАГИ ТАКЪВ....МАЧКАЙ ВИНАГИ НА ИЗБОРИТЕ....ЗА УЖАС НА ЧЕРВЕНИТЕ ДЪРВАРИ...ДОИЗМОРИ ГИ ОТ ГЛАД...НЕ 8 ЛЕВА НА ДЕН...80 СТОТИНКИ СА ИМ МНОГО...МАЧКАЙ ПОБЕДИТЕЛЮ...

    Коментиран от #42, #100

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 СОФИЯ

    24 16 Отговор

    До коментар #27 от "Си ган":

    явно и ти си накакъв кординатор на служба в герб явно си мутра баш батка
  • 35 РАДИО ЕЛТО

    26 3 Отговор

    До коментар #30 от "РАДИО ЕЛТО":

    ти кажи как живеят обикновените ХОРА ВЪВ ВИДИН за избори и управление не мисли защото рибата в морето ти си сложил тигана на печката
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 МИЛЕНИУМ

    23 15 Отговор

    До коментар #33 от "Си ган":

    никога НАРОДА ще ве измете БОЙКО ще го съдят осъдят и в затвора

    Коментиран от #79

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 РАДИО ЕЛТО

    14 5 Отговор
    БОЙКО не е във ГРАД ВИДИН
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 РАДИО ЕЛТО

    30 18 Отговор

    До коментар #32 от "БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ":

    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌👌👌👌👍👍👍
  • 43 Стоян

    22 18 Отговор

    До коментар #38 от "Стойко":

    С наближаването на изборите социолозите полека- лека започват да дават реалния процент за Възраждане. Преди месец им даваха около процент а миналия ден в проучването на АФИС Възраждане в графа "други" бе с 2.9% а коалицията Марешки -Симеонов с 2%. Следващото проучване ще бъдат с над 4...Гласувайте масово за да може да бъдат 3-та на изборите и да изместят ДПС

    Коментиран от #46

  • 44 Статистик

    20 15 Отговор

    До коментар #3 от "KODIAK":

    Га газопровода за няколко милиарда се "избие" ми се обади. Ама това няма никога да стане щото има разходи по експлоатация, амортизация, строен е от ГЕРБ – "неочаквани" ремонти и пр.
  • 45 БЪЛГАРИЯ

    23 13 Отговор
    ромите от НОВ ПЪТ от АРЧАР ЛОМ северозапада не гласувайте за герб те ще ве унищожът
  • 46 РАДИО ЕЛТО

    26 17 Отговор

    До коментар #43 от "Стоян":

    НАРОДА трябва да измете герб
  • 47 РАДИО ЕЛТО

    14 11 Отговор

    До коментар #33 от "Си ган":

    как живеят обикновенитеХОРА ВЪВ ВИДИН И северозапада
  • 48 МИЛЕНИУМ

    6 6 Отговор

    До коментар #33 от "Си ган":

    рибата в морето женати сложила тигана на печката много розови са ти мчтите но малкия събуди се защото малък от сън спомен няма свали си розовите очила рано е за сънчо 13 52 е часа а лека нощ деца е в 19 50 часа

    Коментиран от #51

  • 49 4894

    8 15 Отговор
    Абе тоя като се ежи толкоз,защо не го направят министър председател та да видим колко му е сивото вещество и докъде ще ни докара
  • 50 потребител

    20 11 Отговор
    Като чета коментарите има доста сериозно активизиране на лизачите на герберска кафява точка. Но и аз казвам,че нямам доверие на Трифонов. По-скоро ще гласувам за комунягите отколкото за него.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 РАДИО ЕЛТО

    17 13 Отговор
    БОЙКО иде видов ден всичко се връща като пее РУШИ ВИДИНЛИЕВ
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 сара

    16 16 Отговор
    Кое от казаното от БОЕЦ не е вярно - питам тези с отрицателното отношение?

    Коментиран от #61

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 РАДИО ЕЛТО

    16 13 Отговор

    До коментар #57 от "сара":

    САРА БОЙКО е двуличник и патологичет лъжец сикаджия бил е и в ЧЕШКИЯ затвор в прага КВАРТАЛ ПАНКРАЦ ЮЖНА ПРАГА
    а БОЙКО пращаше неприлични есемеси на малолетната тогава тенисистка СЕЦИЛ КАРАТАНЧЕВА есемеси с неприлични предложения

    Коментиран от #65

  • 62 Си ган

    12 16 Отговор
    Герб победа ;)

    Коментиран от #63, #68

  • 63 Шамара

    10 11 Отговор

    До коментар #62 от "Си ган":

    Винаги победа колега

    Коментиран от #66

  • 64 Свинята

    6 10 Отговор

    До коментар #24 от "ожго":

    Как се разпорежда с държавно имущество
  • 65 Гербер - богаташ

    12 9 Отговор

    До коментар #61 от "РАДИО ЕЛТО":

    Победата за нас - глада за вас

    Коментиран от #67

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 СОФИЯ

    9 12 Отговор

    До коментар #65 от "Гербер - богаташ":

    най добре се смее който се смее последен а колелото на съдбата винаги се обръща има видов ден
  • 68 СОФИЯ

    11 6 Отговор

    До коментар #62 от "Си ган":

    рибата е в морето а колелото на съдбата се върти днес си на върхъ след миг в прахта има съдба има видов ден

    Коментиран от #70

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Пловдив

    18 4 Отговор
    ... И какво се оказва, сега...?!?..., че прокурорчетата и тъпите милиционерчета, са най-големите престъпници!!! От години обяснявам, че е крайно време да започнат, да носят персонална отговорност, за своите действия или бездействия!!! Стига с тези имунитети...!!!
  • 72 СОФИЯ

    4 7 Отговор

    До коментар #70 от "Радио АЛТАФ":

    марш хумата
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Павел пенев

    9 13 Отговор
    Браво боец. Ти си годен за охранител на къщата в Банкя.
  • 75 доктор Гилотен

    9 9 Отговор
    А не трябва ли в такъв случай драгия Ви прокурор №1, ПЪРВИ ДА БЪДЕ ГИЛОТИНИРАН?! ЗА ТЕРОР И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО??? Трудно ви е да повярвате, нали?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Радио АЛТАФ

    8 7 Отговор

    До коментар #76 от "БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Хахаха така е. Но на нас Бойко дава а на подобни като този е сложил чатала на врата...

    Коментиран от #80

  • 78 РАДИО ЕЛТО

    13 8 Отговор
    мафията мутрите герб няма да отпуснат ВЕЛИКДЕНСКИ надбавки срам
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 СОФИЯ

    17 3 Отговор

    До коментар #77 от "Радио АЛТАФ":

    ей циганино ти си паразит не плащаш ток вода здравни убивате крадете изнасилвате откраднахте животните на ОТЕЦ ИВАН паразит с паразит
  • 81 гост

    11 12 Отговор

    До коментар #2 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    Какъв е тоя русопитек на снимката и защо скимти ?
  • 82 Тошко

    11 7 Отговор
    ГПЧЕ мълчи за да не налапаш голямата спринцовка на Баце! От Дъ.Бъ. вече я налапаааа
  • 83 Свинчо

    7 6 Отговор

    До коментар #16 от "МИЛЕНИУМ":

    Червено тиквеник
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 РАДИО ЕЛТО

    13 11 Отговор
    след изборите БОЙКО ще бъде съден и в ЦСЗ
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ПЕНКО

    9 9 Отговор
    ИНФОРМАЦИЯ ОТ"БОЕЦ" И "БИВОЛ" Е СЪОТВАТНО КАТО - Г.Г. И - ГА З ОТ Г Ъ З !!!!!!!!!!!
  • 89 МИЛЕНИУМ

    13 11 Отговор
    герб мутри БОЙКО бандит
  • 90 РАДИО ЕЛТО

    14 11 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌❤❤❤
  • 91 Знае се

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Да се знае":

    Че никои не иска да слуша прости хора Натози корму забранява да говори
  • 92 Анонимен

    1 5 Отговор
    Видин власи. Младежи нямали работа вув Видин и се женят за разведени с деца в бастиона на доган и карадаъ. Не шега работата гоше, ела и за теб има, и бол работа. Бойчето търси 100 души.
  • 93 Дидо

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "KODIAK":

    Дънди Прешъс е офшорка на Кремъл и е забранено
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ДО КАРЛУКОВСКИЯ ПАЦИЕНТ

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ":

    МУТРАТА ОТ СИК Е АБСОЛЮТЕН ПЪТНИК .... ОТЛИТА С ДВЕСТА КЪМ ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР ИЛИ .... ПРИ БАЙ МИЛЕ.... НАЛИ БЯХА СТАРИ ДРУЖКИ
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 логика

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "Истината":

    Главата на човека не е дадена за украса. Всеки българин би трябвало да бъде лекуван в България независимо от коя партия е. Болниците не са на крадците от ГЕПИ. Болниците са на българите. С вашия култ към един лъжец и крадец дето и от вашия джоб краде е смешен.
  • 103 Иван

    1 0 Отговор
    Все още се чудя дали фараон Цецо Василев все още е с всичкия си, за да дава пари на човек като Георгиев?!?