Last news in Fakti

26 Март, 2021 13:33 11 197 124

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Вотът вече е манипулиран с отказа на ЦИК да наложи санкции на Борисов

  • георги георгиев-
  • боец-
  • парламентарни избори-
  • наблюдатели-
  • гражданско общество

"Държавната машина се използва незаконно в полза на една партия", каза Георгиев

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Вотът вече е манипулиран с отказа на ЦИК да наложи санкции на Борисов - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вчера гражданското сдружение БОЕЦ обяви с видеоизявление на своята Facebook страница, че, като сдружение в обществена полза, БОЕЦ са се регистрирали в ЦИК като наблюдатели в предстоящите парламентарни избори на 4 април. За да говорим за ролята на наблюдателите в предстоящите парламентарни избори, за възможностите да се включим в тях като такива и за гражданското общество у нас, от ФАКТИ се свързахме с лидера на БОЕЦ Георги Георгиев.

„БОЕЦ упражняваме своето право като неправителствена организация с дейност в обществена полза да се регистрираме като наблюдатели на изборите. Всяка една организация с подобен статут има това право и ние го правим. Вече сме регистрирали над 30 човека, които са наши членове и симпатизанти като наблюдатели. Вече има и издадено решение на ЦИК и самите удостоверения са готови“, каза Георги Георгиев.

„БОЕЦ не участваме пряко като кандидати в тези избори, но в същото време ние не можем да стоим отстрани безучастно – да наблюдаваме, включително и очакваните фалшификации, манипулации по време на изборите. Затова ние се регистрираме като активни наблюдатели – за да можем да гарантираме честността на вота поне там, където ще има наши хора. Всичко е абсолютно доброволно и в обществена полза, което предполага, че няма да бъде възмездно, тоест няма да се заплаща, както и винаги от БОЕЦ сме правили. Нашите хора са напълно доброволци“, каза още Георгиев.

„Където успеем да организираме хора, ще участваме с наблюдение и при предаването на документите в СИК-овете по време на броенето, както и през целия изборен ден. Ще осигурим наш представител включително и в ЦИК. Каквото и където успеем да осигурим, трябва да знаят, че ще им дишаме във врата, трябва да знаят, че няма да позволим да се подиграват и да се гаврят с гласа и вота на хората. От друга страна, нашето послание към всички българи остава – да бъдат готови на площадите веднага в деня след изборите, където битката продължава. Имам предвид продължаване на протестите със същите искания – отстраняване на Гешев, отстраняване на Борисов, Пеевски и тяхната банда от управлението на страната под каквато и да е форма“, допълни той.

На въпроса дали от БОЕЦ очакват изборни манипулации, Георги Георгиев отговори: „Вотът вече е манипулиран с отказа на ЦИК да наложи санкции на Борисов и неговите министри за това, че нарушават закона, агитирайки незаконосъобразно и използвайки служебни автомобили, държавен ресурс и т.н. Изборите вече са манипулирани. Държавната машина се използва незаконно в полза на една партия. Използването на държавния ресурс, на държавната администрация, която да работи в полза на една партия, това ни връща в годините преди 89-та година. В момента сме в подобен режим и можем да кажем, че изборите вече са манипулирани“.

Разговорът премина към решението на БОЕЦ да не се бори за властта в държавата. „Ние не се включваме в битката за властта, но се включваме в политиката. БОЕЦ сме от малкото организации, които правят политика – например исканията за оставка на правителството, това са политически искания. Не се включваме в битката за властта, защото нашата битка е да отстраним мафията от властта. Вярваме, че тази битка може да се води и да бъде спечелена именно на гражданския фронт. Партии и партийци в България има предостатъчно, гражданското общество липсва – това е големият дефицит. Затова ние работим на това ниво и ще продължаваме да работим“.

Липсата на по-развито гражданско общество, Георгиев обясни с: „Моделът, който трябва да се следва е моделът на будния гражданин, моделът на гражданина, който осъзнава своята сила, своите права и има куража и смелостта да отстоява правата си, има куража и смелостта да търси отговорност на управляващите за техните предателства и грешки. Обясняваме си липсата на такова гражданско общество с продължаващата вече десетилетия политика на смачкване на гражданското общество. Хората са обезверени, отчаяни. Голяма част от активните хора бяха прокудени в чужбина. Затова го има този дефицит, но има и непримирими хора – винаги ги е имало.

Може би ни тежи това, че трудно се организираме между нас, трудно постигаме координация, синхрон и някакво принципно и колосално обединение, но и това се случва макар и по трудния начин. Това е пътят, това е решението – истинска гражданска мрежа от подобни организации и отделни граждани, които да имат организационната готовност да реагират мигновено на всяка свинщина, на всяка неправда, на всяка несправедливост. Ето тогава няма да има значение кой е на власт, защото нас ще ни има, управляващите ще знаят, че ни има и ще бъдат наказани на секундата“.

На въпроса именно управляващите ли са хората, които потискат гражданското общество, Георгиев отговори: „Потискането на гражданското общество е процес, в който са съпричастни всички, управлявали до момента. Това е статуквото – БСП, ДПС, ГЕРБ, т. нар. „патриоти“. Всички те са част от това статукво на БКП, ДС и останалите производни. Това е моделът в момента – всеки активен бива размазан, прокуратурата бива активирана срещу него, МВР, ДАНС и всички останали институции “бухалки” го размазват, смачкват, наказват. Това беше моделът досега и в момента.

Знаем какво става, когато подадеш сигнал за корупция – веднага се образува проверка срещу теб. БОЕЦ е пример за това нещо, включително и аз самият имах няколко такива случая. Ето срещу това се изправяме ние и показваме другия модел. Моделът на граждански контрол, на будното гражданство, на активния гражданин е решението за голяма част от тези проблеми, защото властта на мафията се крепи в огромна степен именно на нашата слабост, на гражданското мълчание, на гражданското бездействие. Това е факт и ние трябва да си признаем, че носим отговорност – да не кажа вина, но със сигурност солидарност с мафията и бандюгите за това, че позволяваме това, което се случва в последните десетилетия“.

В края на разговора Георги Георгиев обясни как можем да се включим като наблюдатели в изборите на 4 април: „Призовавам всеки гражданин да прояви тази активност. Който има времето и възможността, да се включи или към БОЕЦ, или към някоя от достатъчното други платформи, дори и от участващи партии. Не е толкова важно, че си регистриран като застъпник към някоя партия, важното е да бъдеш в комисията и да следиш за законността на вота. Щом се касае до БОЕЦ, разбира се, хората могат да се свържат с нас. Оттук нататък до изборите имаме право да регистрираме допълнителни наблюдатели. Условията и правата на наблюдателите са ясни, всеки може да се запознае с тях. Могат да се свържат с БОЕЦ и през Facebook, и през сайта ни, всички координати на БОЕЦ са публични“.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този.......

    39 68 Отговор
    Кой беше ????????

    Коментиран от #10, #32, #41, #119

  • 2 Народен поет

    96 31 Отговор
    Щo ли тъй мишoцитe oт ЦИК,
    нe caнкциoнирaт Бoкo,тoз прocтaк вeлик?
    Зaтуй, чe прaви eжeднeвнa aгитaция,
    cъc cлужeбния cи джип прeд цялaтa ни нaция..
    Oтнoшeниeтo им рaзбирa ce oт прoтoкoлa.
    „Вcи cмe Бoйкo твoи хoрa.
    Кaк ли тъй щe тe глoбим?
    Ти cи cлънцeтo ни, въздухa и вoжд любим..
    Вcички cмe нaдупeни към тeб в зaхлac.
    Вкaрвaй ни гo бързo, прeмиeрю нaш!
    Кaк хубaвo и cлaдкo клeцaш ти!
    Жив дa cи ни дo дълбoки cтaрини!“
    P.S.
    ЦИК:
    „Eтo я и нaш‘тa чecтнa и cпрaвeдливa пoзиция,
    Caнкции дo дупкa зa цялaтa oпoзиция

    Коментиран от #6, #43, #110

  • 3 bandita

    20 44 Отговор
    няма бивш гербаджия - тоя е от едно котило с боко/бсп/дпс = БКП. не му давайте трибуна за да не замърсявате екрана моля
  • 4 ААААХАХААА...ТЪПуТу ОТ Г-ЕЙ БОЕЦ,..

    41 32 Отговор
    ИБ'РИ'КА НА МУСТАКА-ОТ БЕОГРАД!😂
    ТРУДНО МИ Е ДА ПРЕЦЕНЯ КОЙ ОТ ...ДВАМАТА С ФАТ'МАКА-ИЗМЕННИК Е ПО-....КУХ?!?✊😂

    Коментиран от #65

  • 5 Народът на Бг

    74 31 Отговор
    Дано напролет слепите прогледнат.
    И глухите да чуят изведнъж.
    Един Тулуп държи народа в бедност.
    И прави се цял ден на всемогъщ.
    Лакей на Тодор Живков и на царя
    И огнеборец с титла – генерал
    И каратист, с един шамар събаря
    под масата, щом кеш не си му дал!
    От срутища, заводи, магистрали,
    от де що свари, с две ръце Краде
    А пък Народа – кучета го яли
    щом няма хлебец, пасти да яде!
    В мен диша си надеждата последна,
    че сме Народ, а не случаен кюп
    Дано напролет слепите прогледнат,
    и да Изритаме тъпия Тулуп!

    Коментиран от #7, #11, #24, #81, #108

  • 6 Защото

    28 56 Отговор

    До коментар #2 от "Народен поет":

    БОРИСОВ е действащ ПРЕМИЕР-МИНИСТЪР,..мало'умно доб'иче!
    Ако е в Оставка)Отпуск, тогава е различно

    Коментиран от #57, #68

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Миризлив пор

    41 27 Отговор
    Гошко тъпото цяло лято плюеше върху закона и тормозеше избирателите със блокадата на Орлов мост. Цяло лято много хора не успяваха да отидат на време на работа или да се приберат спокойно при семействата си. Сега го е страх от наказателен вот и си търси оправдания. Есента кога го тресна короната, него и жена му, човека който се смили и буквално им спаси живота беше Тиквун! И никога не го го изтъкна НО докато лежеше в несвяст точно неговите съратници плюеха отстрани "защо е изпратена линейка и не е приет по канален ред?". Май трябва да преосмисли приоритетите си и да се откаже от изборите.

    Коментиран от #12, #94

  • 9 АУУУУУ

    39 47 Отговор
    На 4ти април ще ви покажем че въпреки всички писаници, и платени клакьори ГЕРБ ЩЕ Е ПОБЕДИТЕЛ. Почвайте да си пишете жалейките за 5ти април за това че отново сте опозиция.... А този клоун... ТОЙ ДАЖЕ НЕ МОЖЕ ДА РЕГИСТРИРА ПАРТИЯ... ЧЛЕНСКАТА МУ МАСА СЕ ЗАКЛЮЧВА В СПИСЪКА.... СПИРО, КИРО АТАНАС И СПАС 2️⃣8️⃣🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬4ТИ АПРИЛ ИДВАААААА 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #51, #53, #69

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Миризлив пор

    29 36 Отговор

    До коментар #5 от "Народът на Бг":

    Я погледни какви бяха заплатите преди 10 години и какви са сега. Колко завода имаше тогава и сега?

    Коментиран от #105

  • 12 bandita

    29 11 Отговор

    До коментар #8 от "Миризлив пор":

    не линейка ... хеликоптер им прати :) крал от касата не герб ся плюе по бойко. тоя е по-жалко същество и от него. бивш гербераст доказан крадец няма

    Коментиран от #18

  • 13 ГЕРБОКРАД

    28 16 Отговор
    ТРЯБВA ДA CE ПРИEМE ЗAКOН ... КOЙТO ПИТA ДA МУ CE ЗAБРAНЯВA A КOЙТO НE ПИТA ДA МУ CE РAЗРEШAВA , ЩOТO ГEРБ НE ПИТAТ ....................... ТE НAПРИМEР CA РAЗПРOДAЛИ 2/3 OТ ПЛOЩТA НA ПAРКOВEТE И ЗEЛEНИТE ПЛOЩИ В COФИЯ C ПOМOЩA НA ФAНДЪЧКA - ТAЙНO И CEГA ЧAКAТ 2023 ГOДИНA КOГAТO ЗAКOНA ЩE НAПРAВИ ТOВA ПРECТЪПЛEНИE НEOБРAТИМO ! ............... ТAКA COФИЯ ЩE CТAНE БEТOН ДO БEТOН A КЛИМAТA ЩE CТAНE AКУМУЛИРAЩO ЖEГAВ !

    Коментиран от #73

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 хаха

    38 9 Отговор
    Гошо Тъпото го изгониха от ГЕРБ защото го хванаха да краде от партийната каса...Няма такъв кокошкар.
  • 17 sbs

    31 16 Отговор
    ГОШО -ОБРАТНОТО НА УМНОТО- МАЯ -РАБОТЕЩА НА МАГИСТРАЛАТА ---ОТРОВНОТО -ТРИО -СЛАФЧО -ЧАЛГАРЯ -КОЙТО МОЖЕ САМО ДА СЕ УЧИ ОТ ГРАДЕШКИТЕ РОМСКИ МУЗИКАНТИ ----ВСИЧКИ ТЕ ЗАВЪРШИЛИ -СЛАБОТОКОВОТО -НАЧАЛНО УЧИЛЕЩЕ ---ТОВА ЛИ СА ХОРАТА КОИТО ИСКАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ -

    Коментиран от #22

  • 18 Робин Худ

    22 8 Отговор

    До коментар #12 от "bandita":

    Да крадеш от най-крадливата пасмина е благородно.
  • 19 питам

    20 2 Отговор
    Господине, какво стана с тръбите които снимаше. Щеше да докладваш на Байдън.
  • 20 sbs

    18 6 Отговор

    До коментар #7 от "?!?!?!?!?!?....":

    НЕ СЕ СЪРДИ НА ПРОСТИЯТ --ЧЕРВЕНО ЧИПОСАН -ГОСПОД ТОЛКОВА МУ Е ДАЛ --ДА СЕ СЪРДИШ НА ПРОСТИЯ ЗНАЧИ ДА СЕ СЪРДИШ НА ГОСПОД
  • 21 30г крещят

    11 4 Отговор
    на власт са останки на бкп крадливи номенклатурни кадри и такива от дс, за да станем нормална държава,с нормално мислещи хора, трябва да се затвори със замах тая страница!
  • 22 bss

    13 12 Отговор

    До коментар #17 от "sbs":

    Значи, тъп, прост, Бай Ганьо, нискокултурен простак може да ни управлчва. Така ли?

    Коментиран от #27

  • 23 Дизел

    16 13 Отговор
    Тоя не умря ли от корона бе? Жалко. Мая разлюбената не пукна ли от рак? Пак жалко. Бойко много си прост.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Антигербер

    10 16 Отговор
    Вече започнаха опитите за купуване на гласове срещу 50 лв. на изборите от ОПГ Гербави.
  • 26 ИДЕ ИДЕ ТИЧАЙ СИНЕ ДА ГО ВИДИШ

    13 17 Отговор
    ТЕЖКОТОВАРЕН ВЛАК БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ😬😬

    Коментиран от #61

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 sbs

    3 3 Отговор

    До коментар #24 от "ЩУРЕЦ В МОЗЪКА":

    ЧОВЕКЪТ СЕ Е ОБЪРКАЛ -ИСКАЛ Е ДА КАЖЕ ЧЕ ГО Е ПОЕЛ -
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 1111

    6 7 Отговор
    браво бееее пичове от борец!
  • 31 Павел Пенев

    8 3 Отговор
    Гошко ти си седесарче под прикритие. По добре не се обаждай.
  • 32 Нормален

    18 6 Отговор

    До коментар #1 от "Този.......":

    БОЕЦ-а на Цветан Василев
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор
    мафията уби ЯДРЕНИЯ ФИЗИК ГЕОРГИКОТЕВ ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ както самоубиха по времето на ндсв ГЕОРГИ ДИЧЕВ ШЕФ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ
  • 34 Иво Христов

    8 9 Отговор
    От изборния щаб на Герб съобщиха и професорът от Информационното потвърди, че ЦИК вече е готова с изборните резултати за 04. Така че гласувайте по съвест.
  • 35 666

    10 14 Отговор
    Абе този "боец" още ли е жив. Жалко☠️☠️☠️☠️☠️

    Коментиран от #37

  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 9 Отговор
    у нас мафията си има ДЪРЖАВА
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 14 Отговор

    До коментар #35 от "666":

    долу герб мафията

    Коментиран от #47

  • 38 ЪРП

    15 13 Отговор
    ВЕЧЕ НЕ Е кРАДЕЦ!!!!........ИЗРАВНИ СЕ С ХИТЛЕР И ИЗТРЕБЛЕНИЕТО МУ НA ХOРA !!!!!!!

    НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА!!!!!!.......НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН НЕГО НЕ Е ЗАБРАВЯВАЛ НА НАЙ-ТЕЖКО БОЛНИТЕ ХОРА ОТ ВСЕВЪЗМОЖНИ ХРОНИЧНИ И РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ДОСТЪП ДО НАЙ-ИЗКОННОТО ИМ ЧОВЕШКО ПРАВО И КОНСТИТУЦИОННО ....ДA ПOЛУЧAТ БОЛНИЧНО И ОПЕРАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!

    В СЛЕДСТВИЕ НА ТЕЗИ БРУТАЛННО ПРЕСТЪПНИ И УМИШЛЕДИ ДЕЙСТВИЯ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ СА В ГРОБОВЕТЕ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #44, #50, #122

  • 39 Ганьо

    4 11 Отговор
    В пълния си блясък Боко ще се върне на бял кон. Нали има неформирана администрация, "бизнесмени" и работници спечелили обществени поръчки и евро проекти, купени сигански гласове и манипулации в изборните секции. Всичко му е топа на топа.Вързано му е. Но докато раята лапа мухите дреги лапнаха парите на твоите на вашите деца и си ги изнесоха в чужбина в тлъсти сметки.
  • 40 ганьо

    4 8 Отговор
    В пълния си блясък Боко ще се върне на бял кон. Нали има неформирана администрация, "бизнесмени" и работници спечелили обществени поръчки и евро проекти, купени сигански гласове и манипулации в изборните секции. Всичко му е топа на топа.Вързано му е. Но докато раята лапа мухите дреги лапнаха парите на твоите на вашите деца и си ги изнесоха в чужбина в тлъсти сметки.
  • 41 ТтТ

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Този.......":

    Аз не го познавам по име, но е човек на осв.агенция!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Българин

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Народен поет":

    Бездарен си като оня гений написал:
    В затвора попаднал на хора и станал човек.
    Цялата ви народна работа е такава.
  • 44 Само питам

    3 7 Отговор

    До коментар #38 от "ЪРП":

    За Тулупа говориш,нали?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 чичо

    12 3 Отговор
    Гошо Тъпото го излкуваха във ВМА и отново е курназ! Ама Ковида повтарял!!!!
  • 47 Българин

    14 9 Отговор

    До коментар #37 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Колко пъти да ти обяснявам, че у нас мафията е създана в началото на 90-те години от БСП по руски образец бе?Набий си го веднъж за винаги в кухата глава.ДС-КГБ/Решетников-Радев/Малофеев-Нинова-Гергов/ДС-БСП/ДС-ТИМ-Любен Гоцев/.Аман от теб.

    Коментиран от #54, #66, #96, #107

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Врачка

    1 6 Отговор
    Свети Герги Георгиев от БОЕЦ ,душманинът на толупа изедник.
    Предсказано е ,че Козяк ще управлява България.
  • 50 Само питам

    9 11 Отговор

    До коментар #38 от "ЪРП":

    Абе лъжец, кой увеличи бюджета в тази насока със 150 милиона?Срадев ли?Как не ви е страх от Господ бе?Хибридчици долни!

    Коментиран от #59

  • 51 Филип Георгиев

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "АУУУУУ":

    СЛЕД 4-ТИ ПРИКЛЮЧВАТЕ. ЩЕ ВИ ПРАТИМ ДА ПАСЕТЕ ПАТКИТЕ
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 любител

    7 6 Отговор

    До коментар #9 от "АУУУУУ":

    може и да победи но само ако фалшифицира изборите или в цалата страна хората да са затъпяли като теб.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Лилява

    10 3 Отговор
    Гошо,има една българска поговорка "Господ бави ,но не забравя" Преди да призоваваш да се втурвате към площадите на 5.04помисли върху това!!!!Не сте само вие "гражданско общество" ....
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 любител

    12 6 Отговор

    До коментар #6 от "Защото":

    малоумно добиче си ти герберска подлого този твой управляващ е срам и позор за българския народ с геноцида който упражни върху него.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 любител

    7 6 Отговор

    До коментар #50 от "Само питам":

    искаш да кажеш открадна още 150 милиона нали.не мога да повярвам че все още има малоумници които да подкрепят най големия крадец за всечки времена.

    Коментиран от #78

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 любител

    6 4 Отговор

    До коментар #26 от "ИДЕ ИДЕ ТИЧАЙ СИНЕ ДА ГО ВИДИШ":

    прав си точно такъв влак му трябва на боко тиквата да изнесе откраднатото но сори тоз път линиите водят до СЦЗ при бай ставри в единочка на хляб и вода до живот.
  • 62 Гост

    5 3 Отговор
    Кои е този шут
  • 63 любител

    3 4 Отговор

    До коментар #60 от "4883":

    прав си винаги трият истината но тя винаги излиза на яве рано или късно и всички народни предатели начело с управляващите ще си го получат.бай ставри им е приготвил единочки в СЦЗ само на хляб и вода до живот макар че и това им е много и не заслужават.
  • 64 долу ГЕРБ

    8 5 Отговор
    Цялата държавна машина работи в полза на ГЕРБ, всички са впрегнати за тяхната "победа". Цикаджии, Информационно, компютърни връткаджии, мутри, чиновници, правителствени лакеи, обслужващ персонал, милиция, биячи от агитките, провокатори, хора, които следят кой как гласува, купувачи на гласове ,"финансисти", ромски тартори, криминалния контингент...край няма герберастката измет.
  • 65 Ти си

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "ААААХАХААА...ТЪПуТу ОТ Г-ЕЙ БОЕЦ,..":

    Най-кух!
  • 66 БЪЛГАРИЯ

    9 5 Отговор

    До коментар #47 от "Българин":

    у нас мафията и мутрите ги създадохте вие сдс ИВАН КОСТОВ приватизира и унищожи БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ИНДУСТРИЯ къде са заводите предприятията портовете битовите комбинати пк на индвалидите тих труд АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ лу пи и ИНДИЕЦА МИТАЛ съсипа ха КРЕМИКОВЦИ АЛ ТОМОВ лупи фалира ЦСКА АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ сдс е потомэк потомък на убиец на убийците на ДЕЧИЦАТА на СЕЛО ЯСТРЕБИНО а ЛУКАНОВ МЛАДЕНОВ ДЖУРОВ нито са цялото БКП нито ЦЕЛИЯ НАРОД това е господин трол от пп герб какъв БЪЛГАРИН си щом защитаваш мутри олигарси капиталисти а мафията убивва без следи

    Коментиран от #80

  • 67 ганьо

    3 8 Отговор
    В пълния cи бляcък Бoкo щe ce върнe нa бял кoн. Нaли имa нeфoрмирaнa aдминиcтрaция, "бизнecмeни" и рaбoтници cпeчeлили oбщecтвeни пoръчки и eврo прoeкти, купeни cигaнcки глacoвe и мaнипулaции в избoрнитe ceкции. Вcичкo му e тoпa нa тoпa.Вързaнo му e. Нo дoкaтo рaятa лaпa мухитe дрeги лaпнaхa пaритe нa твoитe нa вaшитe дeцa и cи ги изнecoхa в чужбинa в тлъcти cмeтки.
  • 68 Добиче

    3 4 Отговор

    До коментар #6 от "Защото":

    Е твоят премиер, като теб разбира се
  • 69 Аууу

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "АУУУУУ":

    Аман от тикви и калинки! На 05.04. Ще гледат като пръднали
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 захарова

    6 5 Отговор
    Тоя боклук оживя ли , бе ???
  • 72 Лулу

    7 5 Отговор
    Избори в закритата държава БГ? Смях в залата! Пък и честен вот! Ха, ха!
  • 73 sars cov2

    9 1 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБОКРАД":

    Малоумник , парковете ги разпродаде Софиянски преди много години ...

    Коментиран от #77

  • 74 ХайлАдолф

    2 3 Отговор
    А кой бешИ ти , някакъв нищожник жалък , що ли ?
  • 75 cpv

    4 2 Отговор
    На вас всеки е крив,тъй като гласоподавателите не ви зачитат за нищо!
  • 76 Не се косете напразно...

    9 4 Отговор
    След всички писъци, ревове, плач и виене че изборите ще са купени, продадени, фалшифицирани и така нататък, е ясно че ГЕРБ ще ги спечели. След 04.04 ще започне най-лошото, сигурен съм че в тая ситуация ГЕРБ няма да иска да управлява и ще върне мандата, щафетата ще поемат останалата шайка крадци, мошенници, национални предатели и Катоновци жадни за власт и пари. Ще съставят някакво правителство..каквото и да е, ще се наредят на софрата за голямото плюскане на европари. Тогава ще дойде удара от ЕС, поголовно спиране на всякакви еврофондове, помощи, грантове и всякакви евроблагинки и мазнина. Хайде тогава пак по площадите, пак избори и пак ГЕРБ да ги спечели..и така..безспир.
  • 77 АНОНИМЕН

    8 6 Отговор

    До коментар #73 от "sars cov2":

    малоумник си ти герберастчо
  • 78 Само питам

    5 5 Отговор

    До коментар #59 от "любител":

    Не, искам да кажа точно това, което съм написал.Увеличи бюджета в тази насока със 150 милиона.Я виж какъв беше бюджета преди лошия Тиквун и какъв е сега.Кражби има и това е неоспоримо, но кражбите ги вършат добрите български хуманни лекари докато лошата Тиква направи бюджета за здравеопазване 5,6 милиарда.
  • 79 ЧОЧО

    6 2 Отговор
    Колко гласуващи роми има в България? Един път чета,че гласуват заГЕРБ друг път ,че са електорат на ДПС,трети път ,че са купени от БСП.Къде е истината?

    Коментиран от #82, #83

  • 80 Българин

    9 4 Отговор

    До коментар #66 от "БЪЛГАРИЯ":

    Икономиката и индустрията я унищожиха БСП и мутрите ѝ като фалираха и разграбиха всички банки до една а босовете около нея в лицето на такива мафиоти като Банев(чийто баща е бил най-ладия партизанин), Гергов(който е почетен руски консул у нас), Арабаджиев и т.н. ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ ПРИБЛИЖЕНИ ДО БСП станаха собственици на предприятия, които унищожиха и изгониха хората на улицата за да достигне безработицата 45% по време на тройната коалиция НАЧЕЛО С БСП.
    Та не обяснявай кой какво унищожил, че има и нормални хора, които помнят кой какъв беше и кога какво е правил.

    Коментиран от #84

  • 81 Каун

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Народът на Бг":

    И Корнелия или Галева ще ни оправят!?
  • 82 СОФИЯ

    6 2 Отговор

    До коментар #79 от "ЧОЧО":

    ромите ггласуват за тоя който им даде право на бесзаконие престъпност две кебапчета хляб бира 50 лева а във ВЕЛИКО ТЪРНОВО БАЙ КУРТИ купува и плаща на роми да гласуват за герб защо мвр никога не ги хващат дилърите на гласове като БАЙ КУРТИ МАРТИН МАРИО ПЕТКОВ СТЕФАНОВ от ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО защото имат чадър ДИЛЪРИТЕ са дребни рибки уклей АКУЛИТЕ никой не закача плащат си
  • 83 Българин

    7 3 Отговор

    До коментар #79 от "ЧОЧО":

    Ще ти обясня много просто бе ЧОЧО.
    Нали знаеш кой е Цветелин Кънчев?Лидера на Евророма.
    Е, когато той беше в затвора кой го помилва?Георги Първанов!Знаеш и кой е Георги Първанов.За кой Цветелин говореше почетния руски консул Георги Гергов когато даваше интервю по случай отношенията си с Корнелия Нинова?
    Вярвам, че ако си с ниво на интелигентност малко над това на електората и троловете на БСП ще се сетиш за кой гласуват ромите.

    Коментиран от #86, #90

  • 84 БЪЛГАРИЯ

    3 3 Отговор

    До коментар #80 от "Българин":

    направи си справка в ЧИЧКО ИНТЕРНЕТ и БАЙ ГУГЪЛ

    Коментиран от #87

  • 85 Ъъъъ

    5 3 Отговор
    Къде си бе Корона боец..жив ли си бе хахахах
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Българин

    7 3 Отговор

    До коментар #84 от "БЪЛГАРИЯ":

    Каква справка да си правя?Аз бях очевидец на фалита, хиперинфлацията по времето на Виденов и кредитните милионери на БСП.Бях очевидец на фалиращите заводи, които Банев докопа.Както и на тези на другите червени мафиоти.Какво ми разправяш врели некипели?На мен не ми трябва интернет за да знам, защото ПОМНЯ и съм видял с очите си.Ти щом ме пращаш в интернет значи нямаш информация от собствения си опит и четеш или умишлено разпространяваш червени опорки.Видял съм и Кремиковци по времето на Лупи, видял съм и Изида, и Елма, и Динамо на Банев, другите заводи на Червените мафиоти от БСП.

    Коментиран от #89, #101

  • 88 А бе Геца

    3 6 Отговор
    Оправиха ли ти ковида? Жена ти спасиха ли я във ВМА? Сега кво ревеш? Ако не бяха тези, срещу които плюеш, отдавна щеше да си в статистиката.

    Коментиран от #91

  • 89 БЪЛГАРИЯ

    5 2 Отговор

    До коментар #87 от "Българин":

    а ЛЮБЕН ГОЦЕВ изнесе при ВИДЕНОВ житото прдавайки на го безценица на ВИДЕНОВ му скроиха шапка но всеки си го получава рано или късно ВИДЕНОВ сега е безработен ЛУКАНОВ го убиха като куче на улиццата понеже знаеше много неща та той създаде мутрите а не всички от БКП ГОЦЕВ умря знаеш ли колко ВОЕНИ ровеха по кофите а ДС скроиха инцидента и убиха футболистите ГЕОРГИ АСПАРУХОВ и НИКОЛА КОТКОВ как па точно при сблъсака на АЛФАТА в ЗИЛА и послдвалия пожар и взрив имаше фотографка от ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ нищо не е случайно господине
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 БЪЛГАРИЯ

    9 1 Отговор

    До коментар #88 от "А бе Геца":

    ДОКТОРИТЕ са ги спасили а не герб и бандита БОРИСОВ

    Коментиран от #121

  • 92 Глей ся

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "ЪРП":

    Това за БЦЖ-то се оказа фалшива новина. Английският щам не се интересува какво ти е било БЦЖ-то. Погледни какво става с лекарите. Ваксинираха се и сега няам недостиг на медицински персонал. Случаенос? Немисла.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Шердан Българов

    1 5 Отговор
    ГОШО ТЪПОТО ПОВТОРИ 3-ТИ КЛАС ЩОТО НЕ МОЖЕШЕ ДА ПИШЕ И ОТ ТАМ МУ Е ПРЯКОРА ТЪПОТО !

    Коментиран от #100

  • 99 БЪЛГАРИЯ

    2 0 Отговор

    До коментар #94 от "санитар":

    не си САНИТАР и без обиди на ЗДРАВНА ТЕМАТИКА нали ти н си г лекувал но ти не си САНИТАР а за ЗДРАВЕ никой не е застрахован бъди ЖИВ и ЗДРАВ
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 БЪЛГАРИЯ

    4 2 Отговор

    До коментар #87 от "Българин":

    ИВАН КОСТОВ не приватизира ли БЪЛГАРИЯ за 1 ДОЛАР ЛЕВ както го разбираш а това защото не всичко в ИНТЕРНЕТ не е ИСТИНА процентите са 50 на 50 ДОВИЖДАНЕ
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Възмутена

    0 3 Отговор
    Гошо е готов с другарите си от площада за революция на 5 април.този път няма да се размине без жертви от такива идиоми като него.надявам се полицията да им счупи главите прости.
  • 104 еврзвезда

    0 0 Отговор
    той гнойко винаги е назначаван и не е бил избиран затва народя толква гао обича колкот тея дет са приковали измисления герой хесус на кръстачката
  • 105 го ог ог ог

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Миризлив пор":

    заплатите същите а цените 50 процента нагоре са

    Коментиран от #109

  • 106 Димов

    2 0 Отговор
    Моля повече не го показвайте този кв-до.Как един с б.м.се ----
    и говори - трябва да отиде на психиатър,нещо има
    в неговите изригвания,вонящи на селска тоалетна.
  • 107 иипооннн

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Българин":

    а гнойния е ангел е не само мутраген който вече трябваше да е излежал полвината си 40 годишна присъда
  • 108 Непознат

    2 7 Отговор

    До коментар #5 от "Народът на Бг":

    И аз искам да отървем България от комунистите, но не става лесно. Само Бойко Борисов е истински държавник и само той може да изведе БЪЛГАРИЯ от блатото в което я вкараха БСП. Такива като Гошо имат за цел да разпиляват гласове. На 4 април ще бъде вашият кошмар комунистически агенти. ГЕРБ ще победи с над 10 %. Задава се кабинет 4 на Бойко Борисов.
  • 109 Непознат

    3 2 Отговор

    До коментар #105 от "го ог ог ог":

    Да, като при управлението на страната от БКП, пардон БСП. 1997г. 3 долара пенсия и 10 долара заплата.
  • 110 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Народен поет":

    На село, кога почнат да колят свинките по Коледа, щом заквичи първото прасе в някой двор, то скоро заквичават и останалите в селото, дори преди да дойде при тях коляча. Благодаря Ти Господи, че ме запази жив да чуя комунистическото квичене.
    Този път Бойко ще им види сметката именно чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план на ДС, тотално разсипана. Със стопиране и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период.
    Тези които се надяват власта да падне са като лисицата която вървяла след коча защото видяла, че м.ъ.д.и.т.е му се клатят и чакала да паднат. Чакала цял ден и останала гладна.
  • 111 Бат Вальо

    6 2 Отговор
    Гошко, ти върна ли паричките, дето сгъна от офиса на ГЕРБ във Видин ... ама всичките ли ги върна ... до стотинка ... щото иначе ... знаеш ...
  • 112 Няма шанс

    6 2 Отговор
    Властта е окупирана до 10 коляно, ако не се изкорени почти целия чиновнически апарат и не се преразгледат концесии и проекти, то няма смисъл за опит за промяна.

    Всяка година само към Доган и Шиши се отклонява ресурс за 900 милиона през студен резерв и увеличаване капиталите на ББР.
  • 113 Матей

    2 1 Отговор
    Самата подготовка за манипулация на изборите е манипулация,може да се разглежда като подготовка за извършване на широко-мащабно престъпление.
  • 114 ХайлАдолф

    4 2 Отговор
    Това нещастно комуноидче , пак ли се плюнчи , не го ли гътна ковдчето ..... е няма нищо следващия път.
  • 115 ОбернФюрер

    3 1 Отговор
    Това червеноокръгленото пак ли квичи ? Няма нищо Коледа наближава ...
  • 116 ХИТПО

    3 3 Отговор
    СМЕШКООО, ОТИВАШ СИ. БАТ БОЙКО ОСТАВА!
  • 117 Мекере

    2 2 Отговор
    Гоше, дано тази "държава" не се налага пак да ти помага да влизаш в елитно заведение при нужда ...
  • 118 София

    0 2 Отговор
    Ако не беше Бойко, Гошо и жена му щяха да са на ония свят, лично Бойко му спаси живота от ковид, когато му помогна да го вкара във ВМА, а жена му в правителствена болница
  • 119 Румен

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Този.......":

    Този Видински неблагодарник и безсрамник пак ли се появи да плюе Бойко му спаси живота неговия и на съпругата му прати линейка да ги вземат от Видинската болница и ги закараха в Военна болница щото щеха да умрат от Ковид19 и тоя сега се показва пак да плюе е за това не требваше да помага на тоя бо-ук
  • 120 ЖОРО ГОЦЕВ

    3 2 Отговор
    Гоше, ти жив ли си бе сладуранче? А жена ти и тя ли е жива? Толкова време нямаше ни вест ни кост от теб. Радвам се, че те видях, но гледам, че нещо не си добре. Притеснявам се обективно за теб и твоята сладурана.
  • 121 Боби

    2 3 Отговор

    До коментар #91 от "БЪЛГАРИЯ":

    Да ама не щото му се примолиха на Бойко да ги спасява иначе щеха да си пукнат във Видинската болница ако не беше ги уредил в ВМА а не е длъжен да го прави ама така е рани куче да те лае нищо на Бойко това да му е за урок и да не помага повече на такива деградирали типове
  • 122 Цветко Христов

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "ЪРП":

    ХИТЛЕР НЕ Е УБИВАЛ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ТАКА КАКТО БКП, БСП ИЗБИВАХА БЪЛГАРИТЕ ОТ 1944Г ДО 1989 Г. ВСИЧКО ПОМНИМ. ЯСНО?
  • 123 Aмии

    0 0 Отговор
    САНКЦИИ за ББ! Защото ти уреди КОВИД-болница с предимство. САНКЦИИ!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.