30 Юни, 2021 20:17 27 293 99

Възелът пред Слави

  • слави трифонов-
  • итн-
  • герб-
  • избори

Дни преди изборите, "Има такъв народ" диша във врата на Герб

Възелът пред Слави - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Дни преди изборите, "Има такъв народ" диша във врата на Герб. След като по всичко личи, че партията на бившите управляващи е на пързалката, а нейния неформален лидер е забравен от европейските си колеги, хората на Слави току виж станали първа политическа сила.

Какви могат да бъдат процентите за нея след машинното гласуване? 20 - 21- 22%?

Дори да достигнат 25%, те не могат да управляват сами. В съседна Гърция, партията на Мицотакис с 39,8% може да управлява, защото получава допълнителен бонус. Останалата втора, лявата Syriza, каквито и социални "Суфлаки" да обещава, с нейните 31%, още дълго време ще диша праха на десницата. В България няма бонуси. Не само. Пак за разлика от Гърция, Франция, Германия и другаде, в София работи система, която може да бъде сравнена с "Каменотрошочка" на всеки зачатък на партия тип "Нова демокрация".

Вместо по примера на европейските демокрации, които поощряват смяната на управляващата партия с нова, българският избирателен закон насърчава раздробяването на опозицията, което раздробяване работи в служба на статуквото. Каква е по същност "ИТД"? В зародиша е публиката на Слави Трифонов с неговите "Сценаристи". Тези, които наричат "Чалгаджии" десетките хиляди хора, които изпадаха във възторг из цялата страна на техните постановки, са от калибъра на тези, за които Висоцки беше "Блатник".

Повече от 20 години Трифонов с ирония и хумор критикува "системата", както никой друг. Безобразията, които методично извърши Герб и липсата на наказуемост, накараха Слави и неговите хора да се ангажират в политиката. На някои тази инициатива не се хареса и критиките не закъсняха. "Това не са политици!" се чува редовно. Този упрек в България звучи като комплимент, защото "политик" вече се счита за крадец. Факта, че хората на "ИТН" не са ползвали държавни средства и отказват да ползват е по-печеливш от всякакви предизборни обещания. Подобен аргумент "партиите на протеста" не могат да ползват. Мая Манолова, Татяна Дончева и Христо Иванов далеч не са "семинаристи", минали през прехода с късче хляб и светена вода.

От "ИТН" не се опитаха да съставят правителство с тях именно поради това. След 11 юли проблемът ще е същия. Ако Слави пак откаже, Герб и БСП ще го обвинят в лекомислие и страх от поемане на отговорност.

Положението обаче е различно в сравнение със ситуацията получила се след предишните избори. Временното правителство се включи сравнително успешно в неблагоприятната обстановка и някои негови действия показват, че Румен Радев не е събрал "хора от нож и въже". Дори се чуват препоръки за продължение на живота на това правителство.

В настоящите бурни политически размествания, прави впечатление липсата от страна на президента, на какъвто и да е израз на благодарност или покана за сътрудничество към партията "Мутри вън!" - име към което той самият има авторски права. Това е знак, че президента не пипа емоционално и съзнава, че времето посветено на "Комисии" е чиста загуба. Освен това, има ли отговорен човек би предпочел Мая Манолова на мястото Бойко Рашков? Или на Христо Иванов вместо Кирил Петков?

Членовете на Временното правителство са добре подбрани и "подковани" професионално хора. Това не са Сакскобурготски, Милен Велчев или Николай Василев! Запретнали са ръкави за вършене на работа, която изисква много смелост. "Няма Български Великден", няма "Българска Коледа". Пред тях има един препъни камък обаче. И той не е малък. Членовете на временното правителство не могат да отрежат сами пипалата на октопода на корупцията. Те не разполагат с време и действаща Съдебна система. Това е шанса на "Има такъв народ". Водеща партия в следващия парламент, те могат заедно с реформите в законодателството, да съставят правителство с членове от екипа на Румен Радев. И възелът пред Слави и пред българското общество, да се разхлаби.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 161 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос към Станислав Трифонов

    158 34 Отговор
    Слави, какво толкова те е страх от този Божков? С какво толкова те държи ? Никога не смееш и думичка да обелиш за него и да му споменеш дори името! Тиквун , когато каже нещо веднага му отговаряш! Терорист го наричаш, ще го чегърташ! Нападаш Нинова, статукво , напомняш й техноимпекса! Март месец Божков те нарече " стабилна подлога". Пълно мълчание от теб.Сега че точно преди да тръгне за Дубай си идвал в офиса му и сте говорили нещо много важно за бъдещето на България! Днес че вече партията не е твоя а на друг. Пак пълно мълчание от теб. Не можеш ли да излезеш и да кажеш пряко : "Божков, Василе,череп , не съм подлога на никой , не съм идвал в офиса ти точно преди да заминеш, партията е моя а не на друг", но от теб пълно мълчание а това означава че си съгласен с всичко което казва Божков за теб. Неговото име не си споменавал никога , каквото и да каже за теб!!!!

    Коментиран от #8, #11, #37

  • 2 ИСТИНАТА

    81 48 Отговор
    Номер 15-БЛ , 11-Възраждане или 8-ИСМВ....Всичко друго е Боко номер 2....Бойко Борисов: „Слави ме е водил в Учиндол да се похвали, че сме приятели, ходихме си на рождени дни, познавам майка му и сестра му, ходили сме по ресторанти и кина, години наред. Какво ви става, бе, хора? Не говорете такива глупости. Като идвах у вас, не бяхме терористи“, коментира той думите на Тошко Йорданов, че с терористи не преговаря......Васил Божков : " Имам опасения че вече партията на Слави не е негова. Докато някой е силен за него е "мъжага " и "държавник, а когато умира е "терорист".
  • 3 дявола

    83 9 Отговор
    ТОООООО така са е оплел че се чуди как да се размотае
  • 4 Божидар Чеков ГЕРБ!!! Мечтите са

    52 19 Отговор
    Безплатни!!! Помечтай, Видов ден Наближава!!
  • 5 Слави Трифонов

    66 81 Отговор
    Не знам кой е писал статията ама да види резултата от чужбина на предните избори и резултата от Благоевград и тогава до говори, че ИТН дишала във врата на ГЕРБ. ИТН е с много пред ГЕРБ и Буци това го знае добре

    Коментиран от #81

  • 6 Аз избрах

    34 70 Отговор
    ✅ Гласувайте умно, за да не осъмнем с нов Бойко и нов Шиши.
    ⬆️ Българско лято спокойно ще влезе в парламента.
    ❓Имам опасения, че партията на Слави вече не принадлежи на Слави.
    ❗️Всички ги е страх от нас, защото сме единствените, които ще донесем промяна.
    👍Ще се приеме закон за физическия фалит на гражданите, за да не бъдат преследвани от банки и ЧСИ-та.
    🚨 Полицаите трябва да спазват най-строго законите. Ще направим заплащането им по-високо, но наказанията при нарушаване на закона по-тежки.
    💀Мафията в България знам коя е и ще я унищожа като се върна.
    ✊ Който спазва законите, ще бъде недосегаем.
    #СправедливостЗаВсеки
    1️⃣5️⃣

    Коментиран от #34

  • 7 Сссс

    40 32 Отговор
    С всеки друг да се коалира само без Герб ДПС и Да България.
  • 8 33333

    39 69 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос към Станислав Трифонов":

    Като какъв да го спомене бе слабоумен - Слави дори не е депутат.
    Божков към момента е несправедливо обвинен от слугата на Бойко Гешев. Слави нито е прокурор нито съдия нито пък има някакви доказателства срещу Божков. А теб да те питам кой ти пуска тези елементарни опорки и имаш ли завършено средно образование?

    Коментиран от #14, #18, #55, #66

  • 9 Hoho Boho

    62 18 Отговор
    Чалгаря или Тиквата - изберете сами.
    На задкулисието му е все едно кой ще им осигурява възможността да присвояват публични средства - ГЕРБ или ИТН.
    Затова социологията силно преувеличава техния процент,
    а платените анализатори ни промиват мозъците..

    Коментиран от #19, #33

  • 10 Борислав

    55 59 Отговор
    Не Ви ли направи впечатление че на частичните избори с машинно гласуване ГЕРБ, нямат победа? Машините объркаха сметките на купеният вот! Невярвам на социолозите! По всяка вероятност ИТН на Слави ще е първа с поне 33%, а на кое място ще е ГЕРБ е трудно да се каже...

    Коментиран от #45

  • 11 !!!?

    57 17 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос към Станислав Трифонов":

    Как да спомене името на чeрeпухин , защото толкова пъти е бил при него с нелицеприятни хвалби от кои групировки е, че не знае дали Божков още пази записите от охранителните камери в сградата на НОВЕ ХОЛДИНГ че ако ги покаже Славyн не 1 а минус 1% ще има на изборите. Борисов има само компромати за него как му се е изисквал, а Божков има ужасяващи неща. Та ако ги покаже тиквата ще ви се струва като младенец пред него...
  • 12 Чук и Гек

    55 14 Отговор
    По принцип Славчо е пас, така че на него му дишат във врата, докато го оправят.
  • 13 Румен Тенев

    98 19 Отговор
    Всички плочкаджии, общи работници и берачи на ягоди във Великобритания ще гласуват за ИТН под строй, жалкото е, че не те ще сърбат попарата, а хората които сме останали и живеем в България

    Коментиран от #78

  • 14 55555

    81 9 Отговор

    До коментар #8 от "33333":

    Да отговори на нападките на Божков, бе шизофрeник? Че е подлога, че партията му не е негова, че ходи в офиса му да разговарят. Да потвърди или отрече защото така остава впечатлението че е зависим както казва Божков за него!!!
  • 15 Поправка

    67 16 Отговор
    Не диша, а духа. И не в гърба, а отпред. Ако може някой нека да ми отговори защо сЛафчо не направи партия след "референдум" събрал 2.5 млн подписа. Може би трябва да питам сценаристите. Ама истинските , не ония смешници от шоуто.
  • 16 Садам

    67 20 Отговор
    А, кой ли е истинският сценарист на Слави, нашият почетен председател, бащицата - Ахмед Доган
  • 17 Страх и памперс

    41 42 Отговор
    Винету реве повече от жените ве, много уплашен и объркан този Вожд-Генерал!

    Коментиран от #29

  • 18 Това

    25 2 Отговор

    До коментар #8 от "33333":

    3333 ти е успеха от килийното ли бе,...!?
  • 19 Демек

    16 6 Отговор

    До коментар #9 от "Hoho Boho":

    Маджото е верни от човек, тъй ли?
  • 20 Стига гадания

    45 11 Отговор
    Избирателите ще определят както го разбират
    Слави е друга история, която много хора разбрали, не разбрали го подкрепиха от отегчение и без много да анализират ситуацията в страната...
  • 21 666

    88 19 Отговор
    Ако България разчита на Сатаниста Чалгар значи сме обречени като държава. Човек със съмнителна диплома за цигулар и шут на мутрите е нелепо да ни представлява пред света. 💀☠️💀💀☠️☠️😛😛😛

    Коментиран от #39

  • 22 Майна

    76 12 Отговор
    Трифонов винаги се е държал като ...мутра, то визия, то охрани.....КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ НЕГО....БЛИЗНАК , НА БОРИСОВ ...САМО ЧЕ Е МНООГО ДИСКРЕДИТИРАН И ГО ДЪРЖАТ НА КЪС ПОВОД С ТОВА....НАПРАВО ГО ИЗОЛИРАХА..., локдаун му наложиха....
  • 23 САМО ТАКА

    21 59 Отговор
    СЛАВИ Е УМЕРЕН С ОБИДИТЕ СРЕЩУ ТЪПАКА НЕКАДЪРЕН ОТ БАНКЯ НО ЕКИПА МУ МИ ПЪЛНЯТ ДУШАТА - МНОГО СА ИЗОБРЕТАТЕЛНИ !
  • 24 Галчар

    75 15 Отговор
    Този чалгар може да ли да върже поне едно смислено изречение без предварителен сценарии???
  • 25 МНОГО ТЪП

    34 47 Отговор
    БОЙКО Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ И ТЪП КАТ Г ЪС

    Коментиран от #77

  • 26 жжжжжж

    18 3 Отговор
    след тоя плонж на новия трубадур ще има нов ЧЕК , нали чекОФ?
  • 27 Притча

    42 11 Отговор
    Българите са като магарето между две купи сено и накрая умряло от глад. В случая българите са между банкянската тиква и учиндолската кратуна.
  • 28 Гаяна

    72 12 Отговор
    Избираш Слави - получаваш Бойко !!! Маркуча се държи като селска мутра, 6 човека охрана, брониран джип, без сценарист до него и Здравей не може да каже, незнам как очаквате от този да ви донесе промяната!!!
  • 29 Явно

    23 9 Отговор

    До коментар #17 от "Страх и памперс":

    Имаш някакви халюцинации. Ами лекувай се де!Да не мислиш,че хората са глупави и като ти прочетат тъпотиите, ще ти повярват.Между другото днес слушах и Татяна Дончева да говори същото.Явно това е някаква нова опорка.
  • 30 Слави Номер 1

    17 71 Отговор
    Слави никога не го е страх от нищо и никого. Мълчи, защото е излишно и глупаво да обръща внимание на всички глупости и спекулации, които се говорят и пишат по негов адрес. Колкото и да се опитвате да го очерните, Слави си остава най - достойният и истински човек в България. Човек с доблест, чест, независимост и свбоодно мислене. Човек достоен за пример и възхищение. Човек, който единствен умее да обединява народа, умее да се бори до последно и да отстоява позициите си. И никога не се страхува. Слави е фактор, феномен за България. Винаги ще го подкрепям, защото в хиляди отношения е единствен и неповторим. Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка. Завинаги Слави и ИТН !

    Коментиран от #31, #44, #52, #93

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Давид

    26 24 Отговор

    До коментар #9 от "Hoho Boho":

    Ами гласувайте за Жан и Русия. Ето ви нещо ново. Няма да им чалгари, гербери и прочие. През соца ни бе добре с русите. Всичко не ни бе най модерно но бе ново. Сега и нова лада не може да си купят поне 70 процента от населението. За храната и услугите да не говорим. Тогава бе рай спрямо сега.

    Коментиран от #36

  • 34 Чичо дядко

    27 2 Отговор

    До коментар #6 от "Аз избрах":

    Ти акъл имаш ли? Този е поръчител на убийства, освен всичко, което го обвиняват
  • 35 Без Косъм

    43 9 Отговор
    Ами ако пак върне мандата, щото точно това направи и на тези избори, имаше пълна подкрепа, а не направи правителство, за такъв безотговорник ли да гласуваме, а ,,българи,, които живеете във Великобритания и САЩ ???
  • 36 Hoho Boho

    26 6 Отговор

    До коментар #33 от "Давид":

    Не ми казвай за кого да гласувам!
    Във всеки случай няма да е за ИТН или ГЕРБ.
    Нагледах се на мутри...
  • 37 Кариан

    39 6 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос към Станислав Трифонов":

    Нали сте чували народната мъдрост " Мълчи като нacрaн". За Учиндолеца ли става дума?

    96 2
  • 38 Клуб на анонимния трол

    16 3 Отговор
    Форума е за изрразяване на лично мнение, а не среда за изкарване на копейки с copy/paste опорки ! Сайта трупа изкуствен трафик ... до време .
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 вили

    20 29 Отговор
    трябва да си много откачен да гласуваш за Герб мафията освен ако не си на яслата
  • 41 до 37

    6 12 Отговор
    не става дума за шайката Герб
  • 42 Край

    37 6 Отговор
    "20 години Трифонов с ирония и хумор критикува "системата", както никой друг" Е те тук е грешката на автора. Трифонов беше само говорителя на нашепващите в ушето му сценаристи - ЛДилов, Алгафари, Росен Петров, Иво Сиромахов.
    Без тези хора Трифонов се оказа дълго, болно човече с хипертрофирано его.

    Коментиран от #71

  • 43 ПлЕШО

    14 8 Отговор
    Замислял ли се е някой дали ИТН не са приятели на ГЕРБ и ДПС, че нещо на тях правят услуги и нищо за народа
  • 44 Защо

    38 5 Отговор

    До коментар #30 от "Слави Номер 1":

    Тогава ходи с тази охрана.Защо не се среща с хората както е нормално?Защо смята ,че политиката е детска игра и нещата ще се правят на инат.Ако наистина е болен,защо се "хваща на хорото".Защо даже при среща със студентите говори като малко дете (защо...защото завършва на О).Беше си добър шоумен.Има си достатъчно от всичко.Ама тази злоба ще му изиграе лоша шега.
  • 45 Умнико,

    31 2 Отговор

    До коментар #10 от "Борислав":

    като платят на някой да гласува за определена политическа партия как точно ще го спреш с машини ? Акъл море,патки пасе.

    Коментиран от #47

  • 46 Аз Негодника

    25 6 Отговор
    Трябва да си признаем...Служебният кабинет на президента ИВАН КОСТОВ...Не свърши работата,която се очакваше по план...Нахвърляха с ЛОПАТА съчинените си обвинения,не подкрепени с конкпетни доказателства...Като сложим и биографията, и откровено лобисткото говорена на някой министри...Картина, е по скоро КАРИКАТУРА.... А тези социологически проучвания,създадени в някой предизборен офис...Изобщо не помага,по никакъв начин, на бързо топящия се рейтинг на партията ДОНОР ИТН...Нещата от предните избори,доста се изясниха...Народа не гледа на нещата,както преди...И е много вероятно,хората който са гласували за ИТН...Просто да не отидат, да гласувата...

    Коментиран от #48

  • 47 Hoho Boho

    8 22 Отговор

    До коментар #45 от "Умнико,":

    Умнико, уреди ме всичките политически партии да ми платят, че ще гласувам за тях. С две ръце ще взема парите им, даже и разписка ще им дам.
    И ще гласувам за
    ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ, ВЪН!
    / от тях пари не искам! безплатно, по съвест/
  • 48 Hoho Boho

    10 4 Отговор

    До коментар #46 от "Аз Негодника":

    Нека да акцентираме на тази част от твоя коментар:

    "A тeзи coциoлoгичecки прoучвaния,cъздaдeни в някoй прeдизбoрeн oфиc...Изoбщo нe пoмaгa,пo никaкъв нaчин, нa бързo тoпящия ce рeйтинг нa пaртиятa ДOНOР ИТН...Нeщaтa oт прeднитe избoри,дocтa ce изяcнихa...Нaрoдa нe глeдa нa нeщaтa,кaктo прeди...И e мнoгo вeрoятнo,хoрaтa кoйтo ca глacувaли зa ИТН...Прocтo дa нe oтидaт, дa глacувaт..." за тях
  • 49 оня с коня

    29 1 Отговор
    В съвсемскорошна Статия Божков съвсем Добронамерено Уведомява Слави,че Партията му ВЕЧЕ НЕ Е НЕГОВА.На пръв поглед звучи Шокиращо и Абсурдно,но Нещата за Жалост стоят точно така и в Момента се извършват само Довършителните Работи по приключване на Процеса.А ето го и реалният Сценарий вече Готов за "Обнародване",с който бегло и набързо ни запознава Б.Чеков:Слави ЩЕ СЪСТАВИ Правителство,но не в Коалиция с която и да е партия от Бъдещия парламент,а ще ползва НАГОТОВО Служебното Правителство на Радев,т.е. Президентът ще управлява на Гърба на Слави.А какво ще прави Слави и каква ще е ролята му?Ами ще пее,ще Забавлява Публиката,ще ПОЛЗВА "Привилегии всякакви" ноооо,...ДОТАМ,щото Управлението не е за неговата Глава и за него си има "Други хора".
  • 50 Слави Номер 1

    11 33 Отговор
    Колкото и да се опитвате да го очерните, Слави си остава най - достойният и истински човек в България. Човек с доблест, чест, независимост и свбоодно мислене. Човек достоен за пример и възхищение. Човек, който единствен умее да обединява народа, умее да се бори до последно и да отстоява позициите си. И никога не се страхува. Слави е фактор, феномен за България. Винаги ще го подкрепям, защото в хиляди отношения е единствен и неповторим. Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка. Завинаги Слави и ИТН !

    Коментиран от #63, #88

  • 51 мдда

    19 2 Отговор
    СлаБи е целият един възел!
  • 52 Айде бе

    23 1 Отговор

    До коментар #30 от "Слави Номер 1":

    Моля, изброй ми сто от "хилядите отношения" в които Славчо бил "единствен и неповторим"!
  • 53 opaаа

    27 2 Отговор
    Славчо, кой ти взе партията?
    Кажи си!
  • 54 патриот

    25 6 Отговор
    Не зная, как може да дадеш гласа си за партия, която искаше да се яви на изборите с позоряващото народа име, като "Няма Такъв Народ". Да не говорим за позоряващата държавата ни партия, "Мутри Вън". Предствям си, какво ще си помислят депутатите от ЕС за цивилизоваността на българите, когато чуят името на тая партия и трябва да се гласуват помощите към страните! Върха на унижението на родината ни!

    Коментиран от #58

  • 55 44444

    26 4 Отговор

    До коментар #8 от "33333":

    ТОЙ И СРЕЩУ БОРИСОВ НЯМА И ТОПКИ НЯМА... АМА ТОВА НЕ МУ ПРЕЧИ/НЕ НА НЕГО, ЗАЩОТО ТОЙ СЕ Е СКРИЛ/ ДА ДРЪНКА ГЛУПОСТИ... АБЕ, ВИЕ ОТ ЧАЛГА ПАРТИЯТА СРАМ НЯМАТ... ОБЯСНЕНИЯ ЗА МАЛОУМНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ, ОБАЧЕ ИМАТЕ ВИНАГИ... 30 СТУДЕНТИ В ПЛОВДИВ... ТОВА Е ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯТ ВИ ПОТЕНЦИАЛ... СМЕШНИЦИ...
  • 56 Мммм, дааа

    22 3 Отговор
    БЛАГОЕВГРАД Е ПРЕКРАСЕН ГРАД, НО ТАМ ВИНАГИ БСП-ТО ВИНАГИ Е БИЛО ПО-НАПРЕД... СЕГА ОБАЧЕ ВСИЧКИ, НА КОИТО ИМ ИЗНАСЯ РЕВНАХА КАК СЛАФЧУ ЧАЛГАТА БИЛ ПОБЕДИЛ ГЕРБ... ЗА ЧАЛГАРЯ ДЕТО Е БОЛЕН ОТ УЖАС И СЕ ЛЕКУВА ОТ СТРАХ С ПРАХЧЕТА ЛИ ГОВОРИМ??? ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ СЛАВУН ЧАЛГАРОФФ КАК СЛИЗА ОТ ЖИПЪ В БРЮКСЕЛ ПРИСТЪПВА КЪРШЕЙКИ РАМЕНЕ И ПЕЕ КОМБАЙНЕРСКАТА...
  • 57 Бай той

    19 2 Отговор
    "Oт "ИТН" нe ce oпитaхa дa cъcтaвят прaвитeлcтвo c тях имeннo пoрaди тoвa. Cлeд 11 юли прoблeмът щe e cъщия. Aкo Cлaви пaк oткaжe, Гeрб и БCП щe гo oбвинят в лeкoмиcлиe и cтрaх oт пoeмaнe нa oтгoвoрнocт."
    САМО ДА ПОПИТАМ, ЩО НЕ ВЗЕМАТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ БСП, ГЕРБ И ДПС ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕСТВО, НАЛИ СА ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО?
    Много ми се ще да видя "протестните партии", как ще ревЪт.
  • 58 Драйфус

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "патриот":

    Да,друго си е Движение за Права и Свобода!Нали си имаме и двете!И не обижда нацията!

    Коментиран от #60

  • 59 Епидем

    5 11 Отговор
    Според мен партията на еднокнижният клеветник и лъжец ще мирише отработените газове на втората партия на изборите, а вие както желаете го оценявайте..?
  • 60 Хей

    22 1 Отговор

    До коментар #58 от "Драйфус":

    Името на партията на Слави е най-малкият им проблем- те са партия на стауквото още преди да са влезли в политиката-
    1. Те са лидерска партия като повечето в БГ.
    2. При гласуване се използва корпоративен вот.
    3. В 7/8тв няма плурализъм, а държат на такъв в НОВА и БТВ???
    4. Не казват как се финансира тивито, но там видях реклама на УНИБИТ, така че нещата се изясняват.
    5. Герб станаха нагли на десетата година, ИТН на десетия час
    и т.н.

    Коментиран от #62

  • 61 Божидар Чеков!! Пудел на Хранилка!!!

    5 17 Отговор
    ГЕРБ ДИША "ГАЗОВЕТЕ" НА ИТН!!! ГЕРБ АКО СЕ КЛАСИРАТ 3 ТИ ЩЕЕ Радост за тях!! Видов ден наближава!!!
  • 62 Хей

    18 1 Отговор

    До коментар #60 от "Хей":

    Забравих- И лъжат-
    6. Вечерното шоу на Слави Трифонов от месеци е шоуто на кой ли не, само не и на Слави.
  • 63 Свен

    19 3 Отговор

    До коментар #50 от "Слави Номер 1":

    Наистина е феномен, но не чак толкова! Щом без усилие омотава такива празноглави като теб!

    Коментиран от #75

  • 64 аз съм Веска

    17 2 Отговор
    БИБИ ЩЕ ИМ ПУСНЕ ЕДИН ШУТ , ЗА ДА СТАНЪТ ИТН ПЪРВИ .
    И КАТО СТАНАТ ПЪРВИ , ПЪРВИ ТРЯБВА ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО . ДЖИПКО БИБИТКОВ ТОВА ИСКА . ДА ГИ ТОРПИЛИРА С МЕРАК .
  • 65 НАРОДЕН СЪД

    2 17 Отговор
    ДРЕМЕ МУ НА СЛАВИ КАКВО ЩЕ КАЖАТ КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ И БСП ! ВАЖНО Е ТОЙ КАКВО ЩЕ КАЖЕ , ДАЛИ В БЕЛЕНЕ ДА ГИ ВЪДВОРИ ИЛИ НА НОВО И ПО ОБШИРНО МЯСТО НА ОТКРИТО !
  • 66 Болярин

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "33333":

    Не наричай хората слабоумници, защото слабоумник си точно ти - дето искаш да се харесаш на някакво си черепче !!!
  • 67 Конституция

    18 1 Отговор
    Чеков е прав! Ако в България ДЕЙСТВАШЕ ГРЪЦКАТА СИСТЕМА С БОНУС ЗА ПЪРВИЯТ, ТО СЕГА ГЕРБ ЩЕШЕ ДА ИМАТ ЧЕТВЪРТО ПРАВИТЕЛСТВО!
  • 68 НАРОДЪТ

    16 2 Отговор
    НАЙ-НАКРАЙ ДОЧАКАХМЕ, СЛАВИ ДА ИЗЛЕЗЕ, ЦЯЛ НАРОД ДА ВИКНЕ "ДА ЖИВЕЕ ЧАЛГАТА!!"
  • 69 патриот

    24 2 Отговор
    Кой е чист в тоя преход, Слави ли? Той ли има моралното право да раздава присъди и да се оббябява за спасител? Айде де! НЕ НА МАНЕ ТИЯ! Нали помните времето, когато мутрите рекетираха, ограбваха, мачкаха прохождащият БГ и накрая почнаха да крадът със заплахи и насилие цели успешни бизнеси? Помните естествено да не сте без памет, я! А помните ли кой ги веселеше вечерно време в кръчмите докато пиеха и стреляха в тавана и на кого лепяха на челото сто доларови банкноти да им вият мазна чалга и да им въртят цигански гюбеци??? На челата на Слави Трифонов и компания ги лепяха тия прясно окрадени от българите парички! Слави Трифонов живя повече от десетилетие с кървави пари, които му подхвърляха истинските мутри, като на кучме кокал.

    Коментиран от #87

  • 70 патриот

    18 2 Отговор
    Кoй e чиcт и неопетнен в тoя прeхoд, Cлaви ли? Тoй ли имa мoрaлнoтo прaвo дa рaздaвa приcъди и дa ce oбявявa зa cпacитeл? Aйдe дe! Не на мене тия! ! Нaли пoмнитe врeмeтo, кoгaтo истинските мутри рeкeтирaхa, oгрaбвaхa, мaчкaхa прoхoждaщият БГ и нaкрaя пoчнaхa дa крaдът cъc зaплaхи и нacилиe цeли уcпeшни фирми? Пoмнитe ecтecтвeнo, дa нe cтe бeз пaмeт, я! A пoмнитe ли кoй ги вeceлeшe вeчeрнo врeмe в кръчмитe, дoкaтo пиeхa и cтрeляхa в тaвaнa и нa кoгo лeпяхa нa чeлoтo cтo дoлaрoви бaнкнoти дa им вият мaзнa чaлгa и дa им въртят цигaнcки гюбeци??? Нa чeлaтa нa Cлaви Трифoнoв и кoмпaния ги лeпяхa тия пряcнo oкрaдeни oт бългaритe пaрички! Cлaви Трифoнoв живя пoвeчe oт дeceтилeтиe c кървaвите мутренски пaри, кoитo му пoдхвърляхa иcтинcкитe мутри, кaтo нa кучe кoкaл.
  • 71 Уйке

    11 0 Отговор

    До коментар #42 от "Край":

    Ако бъдещия премиер трябва да е осмивал и критикувал власта 20г, то това трябва да бъда аз! Не 20, а 31г толко критика и псувни съм отправил към властниците, че това ми дава право и аз да имам претенции по тези показатели!
  • 72 Изчегъртан гербераст

    3 12 Отговор
    Боли ме! Много ме боли!

    Коментиран от #86

  • 73 Българин

    18 5 Отговор
    Според коментарите гледам че ГЕРБ ще спечелят тъкъв случай ще гласувам за ГЕРБ
  • 74 Шердан Българов

    14 2 Отговор
    ЩЕ СТАНЕ ЛИ СЛАВИ КЮЧЕКА СЛЕД ИЗБОРИТЕ СЛАВИ ТРОМПЕТА?
  • 75 Слави Номер 1

    4 2 Отговор

    До коментар #63 от "Свен":

    хахах а ти колко праэноглави омотА?
  • 76 Аденаоера од Банкиа

    3 1 Отговор
    Мечти пейзанцки! Болната Сиси тасмата да пререди Бацо? Карлуково ништо не спасява!
  • 77 Тошко

    13 2 Отговор

    До коментар #25 от "МНОГО ТЪП":

    Бойко ви го каза: Вие сте по - тъпи от мен!

    Коментиран от #85

  • 78 Българин живеещ в Германия

    12 2 Отговор

    До коментар #13 от "Румен Тенев":

    Някой да ти е забранил да напуснеш България.В чужбина се иска дисциплина и яка работа така ,че.....

    Коментиран от #84, #91

  • 79 Българин живеещ в Германия

    3 17 Отговор
    Мачкай Слави всички българи зад граница сме с теб. тиквата и партията му заедно с техните избиратели са в клинична смърт.мутропитека никога няма да упражнява повече геноцид над българският народ.На 11.07.трябва да заличим тези кръвопийци от картата на България.

    Коментиран от #83, #94

  • 80 МИХАЙЛОВ

    18 1 Отговор
    ...А БЕ ХОРА...,
    ГРАЖДАНИ И СЕЛЯНИ...,
    ..КАКВО ИМА ДА СЕ ЧУДИТЕ
    ЗАЩО СЛАВИ ТРИФОНОВ
    СЛЕД ОТЛИЧНИЯ РЕЗУЛТАТ,
    КОЙТО ПОСТИГНА
    НЕГОВАТА ПАРТИЯ - ИТН...,
    СЕ УПЛАШИ И СКРИ КАТО МИШОК
    И МЪЛЧА И СИ МЪЛЧИ КАТО ПЪН...
    ...И СЕГА ПЪК ДОРИ НЕ ПОЖЕЛА
    ДА СЕ КАНДИДАТИРА
    КАТО КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ
    В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ...
    ...АМИ СЛЕД ПОСЕЩЕНИЕ
    И ЕДИН ЛЮБЕЗЕН ИНСТРУКТАЖ
    В ЕДНО ЧУЖДО ПОСОЛСТВО
    НА УЛИЦА "КОЗЯК" В СОФИЯ...,
    ...МУСТАФАТА
    МНОГО ВЕЖЛИВО Е УВЕДОМИЛА
    СЛАВИТО - КАКВО САЩ
    МУ РАЗРЕШАВАТ ДА ПРАВИ
    И КАКВО МУ ЗАБРАНЯВАТ...
    ...И КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА
    ЗА СЛАВИТО
    И ТОЧНО КАКВИ САНКЦИИ
    ЩЕ НАЛОЖАТ САЩ НА СЛАВИТО,
    АКО СЛАВИТО НЕ ИЗПЪЛНЯВА
    ТОЧНО ЗАПОВЕДИТЕ,
    НАРЕЖДАНИЯТА, УКАЗАНИЯТА
    И ИНСТРУКЦИИТЕ И СЪВЕТИТЕ
    НА САЩ...
    ...ПО КОНКРЕТНО МУСТАФАТА
    МУ КАЗАЛА,
    ЧЕ НЕ САМО САЩ ЩЕ МУ ОСВЕТЛЯТ
    И ПУБЛИКУВАТ
    ВСИЧКИТЕ МУ ОФШОРНИ СМЕТКИ,
    НО И ЩЕ ГО ОБВИНЯТ И ОБЯВЯТ
    ЗА КОРУМПИРАН,
    ЗА ДАНЪЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...
    И ТАКА НАТАТЪК... ЗА КАКВО ЛИ НЕ...
    ...И НАЙ - ВАЖНОТО - ЩЕ МУ
    КОНФИСКУВАТ МИЛИОНИТЕ
    ЕВРА И ДОЛАРИ
    В ОФШОРНИТЕ МУ СМЕТКИ...
    ....Е ХОРА...
    СЛЕД ТАКИВА ЗАПЛАХИ ОТ САЩ
    КОЙТО И ДА Е ПОЛИТИК
    ЩЕ СЕ ПОБОЛЕЕ,
    ЩЕ СЕ СКРИЕ И ЩЕ СИ МЪЛЧИ
    И ЩЕ СИ ТРАЕ
    И ЩЕ ПРАВИ САМО ТОВА,
    КОЕТО МУ НАРЕЖДА МУСТАФАТА...
    ...А САЩ СЕГА ИСКАТ СЛЕДНОТО -
    - ОПРЕДЕЛЕНИЯ ОТ САЩ
    ЗА НОВ КОЛОНИАЛЕН УПРАВИТЕЛ -
    - ГЕНЕРАЛ РАДЕВ
    ДА СИ ФОРМИРА ПРАВИТЕЛСТВО
    САМО С ПОСОЧЕНИ ОТ САЩ ЛИЦА
    И ПАРТИИ, КОИТО ДА СЛУЖАТ
    КАТО ЕНИЧАРИ И ПРИСЛУЖНИЦИ
    САМО НА САЩ -
    - "
  • 81 Подкрепа за Борисов

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "Слави Трифонов":

    Хората не излизат да гласуват в Благоевград за Слави са гласували Към 3000 човека не е имало Активност Така че спри с Лъжите Слави е Бита Карта Ментак е Фалшив е
  • 82 МИХАЙЛОВ

    8 0 Отговор
    ..ЕТО СПИСЪКА
    НА "БЪЛГАРСКИТЕ" ПАРТИИ
    ОДОБРЕНИ ОТ САЩ
    ЗА УЧАСТИЕ И СЪСТАВЯНЕ
    НА ПРАВИТЕЛСТВО
    НА БГ - КОЛОНИЯТА НА САЩ:
    - "ДА БЪЛГАРИЯ ЗА САЩ"
    - "ИЗПРАВИ СЕ -
    НА САЩ ПОКЛОНИ СЕ"
    - "ДСБ ЗА САЩ"
    - " ГЕРБ - СДС - САМО ЗА САЩ"
    - " ИМА ТАКЪВ НАРОД ЗА САЩ"
    - " ВМРО ПАТРИОТИ НА САЩ"
  • 83 Подкрепа за Борисов

    13 0 Отговор

    До коментар #79 от "Българин живеещ в Германия":

    Слави мачка само твоят прост ум не говори от името на българите ти не живееш в България върви да чистиш тоалетните и не ДРАСКАЙ тъпотии те си тук Моля
  • 84 Подкрепа за Борисов

    15 0 Отговор

    До коментар #78 от "Българин живеещ в Германия":

    Защо не работиш за България и тогава гласувай нямаш работа да определяш тук парламента
  • 85 Подкрепа за Борисов

    10 0 Отговор

    До коментар #77 от "Тошко":

    Само дивотии драскате имате ли поне основно
  • 86 Подкрепа за Борисов

    11 2 Отговор

    До коментар #72 от "Изчегъртан гербераст":

    Номер5 Номер5 Номер5 Сила Развитие Успех Сигурност Спокойствие
  • 87 Подкрепа за Борисов

    19 1 Отговор

    До коментар #69 от "патриот":

    Браво Много Добре Описано Много Добре Казано Българи не се подвеждайте По Кръвожадният Слави Заедно с ДПС Гласуваха за Безброй секции Чужбина и там ще гласуват с Класическа бюлетина за тяхно улеснение Алчни СТАРИ Мутри от 90 год са с Мутрите Само Милиони искат
  • 88 Подкрепа за Борисов

    15 1 Отговор

    До коментар #50 от "Слави Номер 1":

    Човек това са Факти за Слави Факти Истина действия които Слави е прави през Годините Мутра Мутра От 90 год Е с Илиевите
  • 89 007

    8 8 Отговор
    Гласуваме за Майчето Манолова, че има да изплаща заем за многоетажно жилище!
  • 90 ЦарВул

    10 7 Отговор
    Ако Учин долския чалгар направи правителство ще Ви хвана бяла мечка на центъра на София!!първо:Трябва да ползва услугите на ДПС,което народът не иска/президента обаче е друга бира!Той си прави сметките,че с гласовете на ДПС и Слави/ако все още тогава съществува/да се подсигури за втори мандат!!Второ:А,че хората на
    Слави не "СТРУВАТ И ЛУЛА ТЮТЮН" ТО СЕ ВИДЯ И ОТ ПРЕДИШНОТО ИМ УЧАСТИЕ В НС!!Нищичко от това,което лаеха като куче на синджир не направиха!!Даже и по така прехваления от тях референдум за субсидиите на партиите!Даже проеб.ха и предложението на БСП за актуализация на пенсиите!ТАКА,ЧЕ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ И НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ НА НЕФЕЛНАТА КАРУЦА НА УЧИНДОЛСКИЯ СЛАВЕЙ,КАКТО И ЗА Т.Н.ПАРТИИ НА ПРОМЯНАТА/НАЧЕЛО С ДЪРТИТЕ КОМУНИСТКИ КОНЧЕВА И ЛАЙНОЛОВА/!САМО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ЩЕ НИ ИЗБАВИ ОТ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ ДЕТО ПРЕЛИТАТ ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ И ВСИЧКИ СА БИВШИ КОМУНИСТИ!!!
  • 91 Бай Шиле

    17 1 Отговор

    До коментар #78 от "Българин живеещ в Германия":

    Пич,ти като живееш постоянно в Германия,от какъв зор ще гласуваш кой да управлява в България?
  • 92 врял и кипял

    3 7 Отговор
    нормално народа подкрепя ляво правителство, десните са за частния капитал, не ги интересеват хората - за тях те са "материял".
  • 93 до 30

    6 0 Отговор

    До коментар #30 от "Слави Номер 1":

    ТОЛСОВА СИ ТЬПА ЧЕ КЬРТИШ БЕТОНА.
  • 94 хеий

    9 0 Отговор

    До коментар #79 от "Българин живеещ в Германия":

    ТИ ГРАМ МОЗЬК ИМАШ ЛИ В ТИКВАТА СИ,СЛЕД КАТО ЖИВЕЕШ В ГЕРМАНИЯ И ПЛАЩАШ ДАНЬЦИ ТАМ НЯМАШ ПРАВО НА ГЛАС ,И НЕ ТЕ ЛИ Е ЖАЛ ЗА БЛИЗКИТЕ ТИ ТУК В БЬЛГАРИЯ, КАТО ГИ ОСТАВЯШ ДА ГИ УПРАВЛЯВА ЕДИН НАРКОМАН НЕНОРМАЛНИК КАТО ТРИФОНОВ. ПЬЛЕН ИДИОТ СИ.
  • 95 Пепи

    1 0 Отговор
    Да смятате, че нещо ще се промени за по добро на територията управлявана от краварите, сте пълни наивници!!!! Слави е същия като Бойко.
    Първото което ще направи е да се закълне, че ще защитава до последна капка кръв интересите на краварника, иначе херо мустафа ще напълни площада с умни и красиви протестиращи.
  • 96 Айде моля

    1 0 Отговор
    Стига с политическите поръчкови статии!Ако ИТН в лицето на Слави Трифонов спечели изборите - моля,нека управлява.Управлението обаче не е като скеч,или като осмиване на някого.Искат се други качества.Това е поредния морков,след който да припкат слънчасалите магарета(избиратели).Не,че Борисов е някаква алтернатива,но аз си мисля,че с такъв тип "политици" ние сме обречени на вечна изборна рулетка с трагичен завършек.не ангажирам никого с мнението си,но опита на други държави по-скоро потвърждава думите ми(Пепе Грило в Италия,Зеленски в Украйна)
  • 97 иавода е

    1 0 Отговор
    ,,прост народ,слаба държава,,
  • 98 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    СЛАВИ Е КОМУНИС -- ЩЕ ПРАВИ НЕЩО СЪС МИШКАТА РАДЕВ .........................................................................................
  • 99 катя

    0 0 Отговор
    Нищо не очаквайте от Слави