Last news in Fakti

2 Юли, 2021 13:30 19 325 127

Властовата абстиненция на отишлия си вожд

  • бойко борисов-
  • борисов-
  • герб-
  • власт-
  • управление-
  • зависимости

Изглежда сякаш Борисов не знае как да бъде извън властта

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Какво се случва в главата на Борисов, какви ли мисли протичат там е въпрос, който ме мъчи още откакто от него разбрахме, че ГЕРБ са построили над половин милиард километра магистрали. Намерим ли първоизточника на подобни изказвания – а именно каква е обстановката в мислите му, евентуално ще си обясним тази и други небивалици.

Абсурдът, макар че започна още преди около 11 години, когато Борисов встъпи в първия си мандат като министър-председател, преди седмици акостира с пълна сила над Искърското дефиле, където бившият вожд на нацията (иронично, разбира се, на мен никога не ми е бил вожд) раздаде няколко копия на Библията, разходи се до един водопад (Скакля), въпреки скъсания си менискус (да се чете "скъсан") и подари от мъдростта си на младите люде, последователи на ГЕРБ.

И оттогава се започна с една поредица от мъдрости – разследващият гражданин Борисов, милиарди километри магистрали, непускане на „Хемус“ на инат, Бойко Рашков, който е само 4 години по-възрастен от Борисов, се правел на главен прокурор, когато Бойко още бил дете. А отвъд смехотворните изказвания стоят твърдения като това, че изборите на 11 юли ще са първите „частни избори“ на президента Радев, когото Борисов сравни с венецуелския държавен глава Мадуро, че машините се „пипат“ и „на 5 гласа или на 3 гласа, по един ще прехвърлят на Слави Трифонов“, та чак до това, че ГЕРБ се борили срещу руското влияние и шпионажа, което ядосало противниците им. Разбира се, не е ясно как ГЕРБ действително са се борили с руското влияние (не с пиар акции за „хващане на шпиони“), след като тяхното правителство построи руския „Турски/Балкански“ поток.

Вметка №1: По въпроса с Трифонов след няколко години отново ще разсъждаваме дошъл ли е следващият "спасител", който от нищо няма да ни спаси. По предварително мнение ще е точно така. Предварителното ми мнение, когато Борисов крачеше към властта, беше същото. Сега резултатът е налице и затова се чувствам длъжна да предупредя.

Вметка №2: Всъщност образът, който Руската федерация иска да изгради за себе си, и този, който ГЕРБ се стреми да наложи по свой адрес, много си приличат. Ще цитирам Манол Глишев отпреди няколко дни: „Част от руската политика и тяхната традиционна реторика е, че тe ca oбгрaдeни oт врaгoвe, чe никoй нe ги oбичa, чe ca caми, прeдaдeни, излъгaни и нeрaзбрaни, a тe, рaзбирa ce, ca нeвинни, cвeтци и мнoгo cилни, нo винaги мнoгo хумaнни“. Странно е да критикуваш ваксинация, която ти си започнал, или да обвиняваш служебното правителство, че продължава политиката, която ти си избрал по отношение на членството на Република Северна Македония в Европейския съюз.

Но по главния въпрос: От известно време се наложи фразата, че това са „предсмъртните гърчове“ на Борисов. Такива са, видимо е. Тези гърчове обаче отново са следствие, не самоцел (поне се надявам). Остава въпросът какво се случва в главата на бившия премиер - и както каза вчера Методи Андреев, „да си жив и здрав и никога повече да не бъдеш премиер“, и какво предизвиква тези „гърчове“.

Мисля си, става въпрос въпрос за властова абстиненция в душата на бившия премиер. Изглежда сякаш Борисов не знае как да бъде извън властта и още не може да приеме, че макар и ГЕРБ да беше първа политическа сила след изборите на 4 април, все пак не успяха да съставят управление. И ако действително става дума за властова абстиненция, то това значи, че този човек е пристрастен към властта, иска я на всяка цена. А ако това действително е така, този човек може да бъде много опасен, тъй като обикновено зависимостите водят до лоши, опасни решения. Зависимости да се приема едновременно като зависимост от някого, но и като зависимост от удовлетворяване на потребността от власт.

Макар далеч да не се е предал, защото предаването по всяка вероятност би го направило автоматично клиент на прокуратурата, ми се струва, че Борисов вече вижда недоброто си положение, което ще си остане недобро, колкото и да се бори с него. А при добро стечение на обстоятелствата за българския народ, управлението му дори може да бъде и наистина разследвано.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 202 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    151 15 Отговор
    Там при бай Ставри, там е неговото място! :)

    Коментиран от #85

  • 2 768

    180 22 Отговор
    Стига вече с мутри на герб! Дайте малко смях , има мач тази вечер , махайте се мутри.
    - Докторе, моля ви да ми кажете, аз параноик ли съм или имам мания за величие?
    - Откъде ви хрумна?
    - Ами, как да ви кажа... Постоянно ми се струва, че Бойко Борисов ме преследва за автограф...:))))))))
  • 3 Факти.бг=ДПС

    183 13 Отговор
    Време беше то не остана за крадене,той така или иначе искаше да се махне от политиката но сега няма да се отърве без затвор и не иска да се маха
  • 4 Счупи тъпомера

    248 16 Отговор
    Не знам дали е абстиненция или алцхаймер, но тоя е извън всякакъв контрол и връзка с главния мозък, който не е много.

    Коментиран от #88

  • 5 Пламен

    131 41 Отговор
    Банкянската мутра е бита карта ама не ща да го сменям с учиндолски цървул мутра.Това е голям проблем
  • 6 ътфд

    116 8 Отговор
    Пaртиитe,църквaтa и вcички ocтaнaли,дa oбърнaт внимaниe нa тoвa, чe имaмe дeмoгрaфcкa кaтcтрoфa и cлeд приeмaнe нa eврoтo,Бългaрия щe бъдe рaзгрaбeнa, a нaceлeниeтo щe oбeднee oщe пoвeчe, въпрeки,чe гoлям прoцeнт ca нa ръбa нa oцeлявaнeтo и ceгa,рaздaвaйтe кaквoтo мoжeтe нa бългaритe и им дaвaйтe кaквoтo пoиcкaт,cтимулирaйтe рeaлния дрeбeн,cрeдeн бългaрcки бинec,a нe тoзи нa хрaтия,нe ги рeкeтирaйтe,зa дa имa вceки пo нeщo и нe бягaт извън Бългaрия,тoвa трябвa дa cтaнe ,прeди приeмaнe нa eврoтo!
  • 7 Научил

    99 5 Отговор
    се поп на пържен боб , свършил се боба , отучил се попа !
  • 8 БОКЛУКА

    127 18 Отговор
    затвор за мутрата .... ТОЙ ДА НЕ МИСЛИ ЧЕ ПАК ЩЕ ОБИТАВА ПАРЛАМЕНТА - НЯМА ДА СТАНЕ МРЪШУЛЯК !
  • 9 томка бикова

    101 13 Отговор
    Всички ние от Гей Групата - Аз, Даниела Митова, Денис Сачев и Дилов-син/нищо, че се прави на еб...ч/, приети радушно от ШЕФА боко от Банкя Отново казваме:боко е Велик!
  • 10 БАЙ Х@Й ‼️

    133 12 Отговор
    Трябва ли да Ви каже "Аз съм Наполеон!" , че да му поставите вярната диагноза ‼️‼️‼️‼️‼️
  • 11 Фатих

    79 16 Отговор
    Време е за възраждане!

    Коментиран от #105

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Болен

    94 8 Отговор
    Мъдростта на Борисов трябва да се събира и за забавлемие и за лечение на нацията, за да познава скритите нарциси преди да са нанесли колосална вреда като него.
  • 14 БОЛШЕВИК

    123 12 Отговор
    Ако бяхме нормална държава, такива като тоя никога не биха могли да си и мечтаят, че ще са държавни ръководители и да се разполагат със съдбините на хората и държавата. В най-добрия случай такива като тоя, щяха да работят или на полето или като работници в чистотата!

    Коментиран от #89, #122

  • 15 Българка

    125 11 Отговор
    Адмирации за статията и автора й.
    Бих добавила, че туристическите си обиколки психясалият вожд ги прави с автоможил без винетка и гражданска отговорност. Може би си мисли, че по направената от него половин милиард километра магистрала е в друго измерение, различно от Земята и България
  • 16 БАЙ Х@Й ‼️

    16 46 Отговор
    Илиянче, как ти се върза заглавието‼️‼️‼️‼️‼️ /Абстиненцията (от латински: abstinens – „липсващ“, „отсъстващ“) е доброволен отказ от задоволяването на плътски желания, вкусове и страсти, които доставят удоволствие/ ‼️‼️‼️‼️‼️‼️или нямаш идея какво е значението ?

    Коментиран от #20

  • 17 гербПриЧервеите

    86 11 Отговор
    боко е полумъртво и полуразложено чучело , което никой не уважава :)
  • 18 КАСКЕТА

    87 10 Отговор
    БОЙКО Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КРАДЦИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИ ПАРТИИ !
  • 19 Аденаоера од Банкиа

    7 44 Отговор
    Какви мошни комплекси сме им пречинили на команезите деа за три петелетки, па имат оште четри да траят у партер дее! Мака ка тегобите на бившите бойковинци од Зайковина!
  • 20 БАЙ Х@Й ‼️

    22 14 Отговор

    До коментар #16 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Може пак да триете, да ме блокирате , АМА ОТ КАКВО #ТОЙ СЕ Е ОТКАЗАЛ ДОБРОВОЛНО?????
  • 21 Ланс Линк

    75 8 Отговор
    По добре да не му публикуват простотиите на този, че ме е срам че сме го търпяли толкова години.
  • 22 Ахахах

    62 5 Отговор
    Страхотна статия, но има едно огромно НО, а именно, ние тези неща си ги знаем добре. Анализираме и само и си правим изводите за тулупа. А как тази статия ще достигне до кухите калинкови лейки? Нима мислите, че някое тулупче, нахлузило блузка с лика на вожда, ще седне да чете повече от три реда. Та те повечето са тотално неграмотни. Пишете огнени неща, но нека бъдат кратки и точно. Не си разпилявайте емергията в подобни словоизлияния. Насочете енергията си спрямо хората, които все още се кланят на банкянското слънце!

    Коментиран от #92

  • 23 ВСИЧКИ

    82 7 Отговор
    ВСИЧКИ ЖЕНИ ОКОЛО БОЙКО СА БИЛИ МАГИСТРАЛКИ ! НЯМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ ! .... ТОЙ СЪЩО !

    Коментиран от #24

  • 24 Все още са

    41 5 Отговор

    До коментар #23 от "ВСИЧКИ":

    Все още са. Всички до един/една
  • 25 yordan

    55 6 Отговор
    ЗАЩОТО АКО НЕ Е НА ВЛАСТ ЩЕ ГО ТЪРСИ ЙОЦА И МНОГО ДРУГИ ДРУГАРИ КАДЕ ГИ ИЗГОНИ ОТ БГ
  • 26 В ЗАТВОРА

    33 5 Отговор
    НА БОЙКО ФУСТАТА ВОНЯЩА !
  • 27 XYZ

    72 6 Отговор
    Изчерпа се времето за достойно оттегляне! Народът го гони - да се маха от живота ни, додея ни с глупости, некадърност и вреди!
    Махай се, Борисов! Не разбираш ли, че властта се дава от народа и се взима от народа - не е твоя собственост!

    Коментиран от #45

  • 28 Пич

    16 87 Отговор
    Отишлия си вожд ще се завърне за ужас на всички селяни и соросоиди. Умните хора в България да много повече от селяндурите , и платените подлоги на Маджо и Черепа... Бандитите , които бяха освободени от правителството на резидента , ще отговарят за разграбването на държавата , и унищожението на заводите... ГЕРБ ще ви победи безапелационно на 11- и.

    Коментиран от #37, #76, #78

  • 29 Пешо от блока

    61 8 Отговор
    За този ще цитирам заглавието на една книга от Джером Джером " Празни мисли на един празен човек".
  • 30 bgred

    53 10 Отговор
    Просто луд.За сериозно лечение.На 11.07.2021 ще преброим идиотите които ще гласуват за лудия.
  • 31 Цуци

    45 10 Отговор
    Нещо като хоризонта на събитията в черната дупка, 500 млн км магистрали а на Витиня една лента от десет години
  • 32 доган

    48 10 Отговор
    Това чучело още на свобода ли е?
  • 33 КПСС БКП

    13 23 Отговор
    ДРУГАРИ ОТ ФАКТИ ...ЧЕСТИТ 50 КОНГРЕС НА ЦК на БКП , ДРУГАРИ ...

    Коментиран от #46

  • 34 Тиквоо..

    31 9 Отговор
    Сички ти се смеят - и живи и умрели,като на Шипка..
  • 35 Ииийехууу...

    32 9 Отговор
    500 000 000 000 асфалтови дароги в република България,ииийехууу...
  • 36 мисир

    29 3 Отговор
    Не чухме милиционера-старшина от Старозагорската автогара, сегашен "писател" Манивел Манов да сложи "Точка по въпроса".
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Анализатор

    45 7 Отговор
    Проблемът на Борисов е, че пресмята всичко през комисионните. Оттам стана и объркването с километрите....

    Коментиран от #42

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 3.14К

    27 7 Отговор
    На всеки е ясно, че толупа е психопат. Но да ми цитираш Глишев и Андреев да ме убедиш, ми идва в повече.Единият даже беше депутат на толупа.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 любител

    19 7 Отговор

    До коментар #38 от "Анализатор":

    прав си той искаше да каже колко лева остават за него от далаверата
  • 43 любител

    22 8 Отговор
    подължаваш да триеш истината за тоя боклук боко тиквата.браво.
  • 44 Тредстоун

    21 3 Отговор
    Много е вероятно едно стадо мисирки прекарващо елементарния си живот в това да готви кафява субстанция и да я мята с етикета ГЕРБ върху хората да остане без работа , цялата им блудкава кариера на мисирка е изградена върху зобене на копейки мятане на кафява субстанция със специфична миризма. Докато се усетят и ще са безработни , до следващия набелязан в "широкия спектър на мнения" , нещастници.
  • 45 Чудя се

    11 32 Отговор

    До коментар #27 от "XYZ":

    Каква мегаломания ги гони някои хора,за да говорят от името на народа .Пък и да говорят простотия след простотия. Аз си се кефя,пътувайки по направените пътища,а вие си лайте.Пък ББ не го мислете.На малкия му пръст не могат да се намажат някои хора с големи претенции
  • 46 Шматка

    13 11 Отговор

    До коментар #33 от "КПСС БКП":

    ..на който конгрес встъпителна реч ще произнесе другарят Бойко Борисов, лют комунист още от далечната 1978 година!
  • 47 Минувач

    23 9 Отговор
    Докато не отиде в затвора с камарилата около него нищо особенно неяма да се случи!
  • 48 Ето какво се случва в главата на ......

    19 5 Отговор
    Всяка вечер Тиквата като заспи, Радев влиза в спалнята му с дрона си и цяла нощ му пее "чъгърт, чъгърт ; чъгърт, чъгърт:......." Кой ще издържи? Подъл Радев, не назначи пак герджика, /оня дето като се плесне по челото, му идва акъла/ щеше да има спокойни нощи тиквата и нямаше да му личи лудоста.
  • 49 той и Путин

    20 3 Отговор
    каза на Байдън "да си жив и здрав", пък оня да другия ден щеше да се пребие :) Иначе онуй живее в паралелен свят и мисли, че още е на власт.
  • 50 Манол Глишев, ама никой нети Вярва,

    6 4 Отговор
    Манол казал, кой е този Манол, Поръчков Драскач Манол??? Като какъв "Умник" ни го цитирате???
  • 51 ДОКО

    5 5 Отговор
    как така не знае ами да му кажа ..поема служба в пожарната та той си е пожарникар по призвание...да ме пита винаги давам точни отговори като ходжа съм...от доко
  • 52 Севда

    8 21 Отговор
    Ще му ядете Чорибето на Бойко клавиатурни измислени герой пред монитора сте яко разбирачи мързеливци на 11 пак ще Ви шлякаме .... почвайте с коментарите комуняги
  • 53 Не го мислете

    11 12 Отговор
    Толкова Бойко.Управлява достатъчно, че да му е писнало вече. Записа се в историята на България, а и всеки следващ ще бъде сравняван с него.
  • 54 Та те

    3 3 Отговор
    Генералите от раз-нето знаят как се използва прост натегач па било и генерал наложен. По напред управлявате мутрите. ТАКА СИ Е МИСЛЕЛ ПОСЛЕ МИНИСТЪР ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА ХА ХА ХА ГОЛЯМ СМЯХ
  • 55 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    " ИСКАМ ...ИСКАМ-ЧРЕЗ БОРИСОВ - ДА СЪМ СЪЩЕСТВИТЕЛНО ...А БЕЗ ДА ГО НАПЛ ЮЯ -АЗ СЪМ ПРОСТО НАРИЦАТЕЛНО ---НЯКАКВА СИ ПОЛИТ К У РВА " !?!?!?!?
  • 56 Бойко Борисов

    7 14 Отговор
    Е за Нобел в управлението.Успя толкова години да управлява добре и да бута тази държава напред въпреки материала.
  • 57 Бойко си е супер,

    6 13 Отговор
    Да видим докога, червеното ОФ , ще харесавате ?????
  • 58 4883

    7 5 Отговор
    Няма да коментирам Тиквата Борисов,защото няма за к,во!Само ще кажа няколко думи за новият месия Славчо Учин долският "СЛАВЕЙ"!зАПОЗНАХ СЕ С НЕГО В ПРЕДАВАНЕТО "КУ-КУ БЕНД"!Е тогава беше интересен със забележката,че не го прави той ,а телевизионните "деливерки"!За мен обаче е един обикновен НЕЩАСТНИК,КРАДЕЦ,ПЛАГИАТОР,ОБИД
    ЧИЯ,КОЙТО СЕ ВЪЗПОЛЗВАШЕ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА-СМУЧКАШЕ КИНТИ/която го и защитаваше,но това е друг въпрос/Въпросът е в това,че в едно от първите му предавния той нападна моето родно село Бацова Махала!Присмиваше се на футбола в родното ми село сееше простотии от екрана,затова аз вече толкова години го чакам И СЪМ ПРИЗОВАВАЛ да ми изпрати адреса си/или да го помести в Интернет,за да мога да заведа дело срещу него/!Този СТРАХЛИВЕЦ СЕ КРИЕШЕ И ПРОДЪЛЖАВАШЕ С ПОДИГРАВКИТЕ!Все още помня за Гацо Бацов-изявяващ се като футболист на екрана и пускаше тъпизмите си!За сведение на ДРУГАРЯ СЛАВИ от моето родно село са такива играчи като"ЦВЕТАН АТАНАСОВ-играч на ЦСКА и националния отбор по футбол,ЦВЕТАН ТОТЕВ юношески национал и мой племенник!АНГЕЛ АТАНАСОВ-играч на "СПАРТАК" Плевен и други отбориот А и Б група!За скведение на публиката ще спомена,че всяко лято в МОЕТО РОДНО СЕЛО идваше не кой да е САМИЯТ ЦСКА и играеше мач с ОСЪМ Бацова махала!!Като станах президент на КФ"Осъм "Бацова при мен Играеха ПЛАМЕН ТАЧЕН-национаол и Играч на СПАРТАК!МИЛКО ГАВРИЛОВ-играч на СПАРТАК Плевен!ЮЗДЖАН ЮСЕИНОВ,който беше на проби в ЦСКА като Вратар и т.н.А докато бях в уп
  • 59 Верно ли

    4 3 Отговор
    Харесвам ѝ съжденията на тази мацка, ама препратката към Глишев дразни!
  • 60 Stiv

    11 9 Отговор
    Така, какво можа Борисов се видя. Какво ни очаква е по важно:
    - рециклирани мекерета, жадни за реванш и власт
    - озлобени ченгета, забогатели в прехода, получили постове
    - харвардски учени, които могат да тръскат колби в лаб, но им е трудно да рестартират, навигират балканска икономика
    - тъмни субекти с пари, политически представени
    Какво ни чака????
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Б. Х какви мисли

    10 2 Отговор
    Му минавали. И 2-ро - в тая кратуна няма " мисли" а клишета и псувни.Надявам се скоро да прави компания на Бакърджиев и другите преходници на прехода.
  • 63 Го4о

    8 10 Отговор
    ГЕРБ и в момента е победител на предишните парламентарни избори! За каква абстиненция става дума? Този израз "абстиненция" е честа употреба в езика на наркоманите общности. Надявам се автора да не е от тях, защото в противен случай Факти.бг ще бъде жестоко дискредитирана и ще сме много под 112-то място на доверие на медиите!

    Коментиран от #67, #72

  • 64 ето така от много хубаво ти става лошо

    8 2 Отговор
    Чъгърт, чъгърт; чъгърт, чъгърт......, няма го Герджиков с привидната ревизия. През янеари 2017 години тези събития щяха да са отминали и сега щяхма да живеем в една по-подредена държава. За тия 4 години тормоз и кражби е виновен Герджиков. Обеща за ревизия, измами Радев излъга народа.
  • 65 ПКПредседателка

    9 2 Отговор
    ББ ойко няма никакъв морал и достойнство
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 до Го с четирите нули

    12 2 Отговор

    До коментар #63 от "Го4о":

    Именно, тиквата е дрогиран от властолюбие.
  • 68 Бамбука

    15 2 Отговор
    Разликата между стотина километра и половин милиард са само няколко нули. Какво толкова е казал другаря Борисов ?
  • 69 до Го с четирите нули

    2 0 Отговор
    Същата работа и с теб, имаш разсъждения на човек в подлизурковска абстиненция. Какво ще кажеш на "фейсбук абстиненция” , "геймърска абстиненция"...... ? научи какво е абстиненция.
  • 70 Жоро

    18 3 Отговор
    Боко ще се бори за 4-те процента на 11ти. Коледа настъпва на 12ти юли тая година за нацията. Отваряме нова страница. Може с напълно празен джоб да е ама започваме начисто след 12 години робство на крадливи политяги. Следващите да внимават в картинката.
  • 71 абе

    12 2 Отговор
    Грешката ти започва още от там , че залагаш на нещо случващо се в главата на Тулупа , там нема нищо , кухо е като Вселенския вакуум, даже е малко вдлъбнат . Шубе го тресе Тулупчев , ако шубе , парализиращо и сетивата му , така че се и на чува какви ги ръси.
  • 72 ех този Го с четирите нули

    12 2 Отговор

    До коментар #63 от "Го4о":

    "ГЕРБ и в момента е победител на предишните парламентарни избори!" В момента герберите са нищо, Победители в парламинт който го няма.
  • 73 краси

    9 2 Отговор
    Гласуването за комуниста Боко Тиквата показва,че простите българи са голям процент от гласоподавателите.Същото се отнася и за гласуващите за преименуваната комунистическа партия.
  • 74 Перо

    13 2 Отговор
    Тиквата е нарцис и е особено опасен на властови позиции! Има и криминален начин на мислене! Вреден е на всякъде!
  • 75 Аз Негодника

    5 5 Отговор
    Статията е ГОЛА ВОДА...Някаква прохождаща ЗВЕЗДА се опитва да се издигне, в очите на слепите...Колко чернови направи докато получиш,този уникален ШЕДЬОВАР...А МАМЕ...Твоето лично мнение,не ни интересува,конкретно нещо, има ли нещо с което да ни заинтригуваш,да ни накараш да се замислим...Или просто МЪНКАШ И ПЪШКАШ.

    Коментиран от #77

  • 76 Морски

    3 3 Отговор

    До коментар #28 от "Пич":

    Ти си пълен продажен лай... нар и трябва да ти смачкат кръдливите ръчички с менгеме
  • 77 ти лудия

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "Аз Негодника":

    Коментара ти е ГОЛА ВОДА...Някаква прохождаща ЗВЕЗДА се опитва да се издигне, в очите на слепите...Колко чернови направи докато получиш,този уникален ШЕДЬОВАР...А МАМЕ...Твоето лично мнение,не ни интересува,конкретно нещо, има ли нещо с което да ни заинтригуваш,да ни накараш да се замислим...Или просто МЪНКАШ И ПЪШКАШ.
  • 78 до изтрещалото *диотче

    10 3 Отговор

    До коментар #28 от "Пич":

    Отишлия си вожд ще се завърне в лудницата за ужас на всички герберастки селяни . Умните хора в България са много по-вече от селяндурите , и платените подлоги на Маджо и Черепа... Бандитите , които бяха освободени от правителството на тиквата , ще отговарят за разграбването на държавата , и унищожението на заводите... ГЕРБ ще бъде безвъзвратно в тиняха на 11- и.
  • 79 Цанков

    13 3 Отговор
    Истината лъсна. Не че не я знаехме, но вече и официално се разбра как е действал моделът Борисов. 8,6 млрд лева от нашите пари са раздадени без обществени поръчки ,само за последната една година.От 12 години Борисов и шайката му така управляваха.Така печелеха и избори.Мафията, фирмите и кръга около тях, им се отблагодаряваха и ги крепяха с милиарди в оборот. За подкупи и комисиони няма да говорим.Те са незнайна част от сметката.Разбрахме, че нововъведенията на ГЕРБ на грабежа се е прилагало повсеместно. В МРРБ се нарича Автомагистрали, в икономиката,Държавна консолидационна компания. Приликата на схемите е очевадна.Пищят на умряло, когато моделът се разпада и връзките се късат.Не искат да пускат кокала. Оспорват собствените си уволнения с надеждата, че Борисов ще се върне отново и краденето ще продължи.Само с приказки проблемът не се решава. Няма как да бъде избегнато узаконените безобразия, ако не бъда премахнати.Предишният парламент ги е узаконил.И не може да чакаме възмездие за тях
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Борисов Тиквата

    8 2 Отговор
    При Бакърджиев и другите крадци...Дано по скоро.Какъвто е дебел ще има пир на хлебарките и червеите.Боклука му с боклук.
  • 82 Сатана

    4 3 Отговор
    Къде беше досега Илианка Маринкова цели 11 години?Та чак сега се сети на “умряло куче” Борисов нож да вади?Чиндолецът е огледален образ на Борисов по простотия и надменност.”Дийй България”за нищо не стават освен да прибират грантовете на Сорос.Останалите са същите опростачени от Борисов а преди това от крадлив Симо маргинали.Закривай.
  • 83 Бивш гербер

    5 4 Отговор
    Разберете го бе хора,Борисов е никой в герб.Там зад пердетата стоят мутри от 90те и му дърпат конците,защото имаше дарбата да сплоти не простоте а всички продажбици,подмазвачи,натегачи и неуспели по нечестен път да се докажат.Това е неговата единствена дарба.Разбрахме го преди вторият му мандат и поискахме среща с него а той се среща само с тези които го лижат.Вместо него дойде мутра назобена с червени очи и каза:-Който не е доволен и иска да се изкаже сега тук и пред мен Борисов е никой,ясно ли е..???Какво да говорим от това по ясно нямаше почнахме тихомълком да се махаме сменяхме си телефонните номера,защото онези нагли звънят и искат слугинаж безплатно.Едно е да си само гласоподавател друго е да си с тези не мога и човеци да ги нарека
  • 84 Бивш гербер

    3 2 Отговор
    Прокуратурата и съда са техни там има 2-3ма които прецакват всичко,ако някой се оплаче Борисов разбира на момента и го докладва после случая повмат наркоманчетата
  • 85 tate

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Само така ,всички трябва да са "Кисели" еле па Рашков !! Нито миг спокойствие за Тиквеника !! Постоянно ръчкане му е майката ,Боце е невменяем и трябва да бъде "ръчкан" постоянно .НЕ ТРЯБВА да изоставаме с "ръчкането" за Тиквениците защото имат ресуря и ще се прегрупират ,затова НАРОДЕ смело напред нито крачка назад !!!
  • 86 ПРЕДАТЕЛИ

    7 2 Отговор
    ЛИДЕРА ТЪП НА ГЕРБ -- В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ДОГАН И ПЪРВАНОВ !
  • 87 карамфила

    8 3 Отговор
    „предсмъртните гърчове“ на Борисов"ХАХАХАХАХАХААХ,МНОГО ДОБРЕ И НА МЯСТО КАЗАНО.ЗЛОБНАТА ПЕПЕЛЯНКА БОКО КУХАТА ГЛАВА СИПЕ ЗЛОБА И ОТРОВА НАВСЯКЪДЕ.
  • 88 карл сейгън

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Счупи тъпомера":

    Половин милиард километра е горе долу разстоянието от Земята до Юпитер.Така,че Вожда може да ни заведе до там!
  • 89 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 10 Отговор

    До коментар #14 от "БОЛШЕВИК":

    Бойко Борисов, е работил РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е хитър шоп за ужас на безродните комунистически лакеи на масква? Знаещ ли, че ТРИМА комунистически министър председатели на България са били полковници от КГБ? Не е трудно да се досетиш, че руската агентура е проникнала до всички нива на обществото.

    Коментиран от #91

  • 90 Росен

    7 0 Отговор
    Цялата издръжка и всички кампании на ДПС бяха плащани от Делян Пеевски. И не само на Движението, и на ВМРО и Атака. Сумите са огромни, хвърли бомбата Дал.

    Не, че не сме предполагали, че е така. Не напразно предполагаме, че и сега ДПС спонсорира и някои нови партии , чрез които да осъществява отново " разпределянето и раздаването на порциите"... Народе ?
  • 91 агент на КГБ

    1 4 Отговор

    До коментар #89 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Пращам ти двамата колеги Петров и Боширов!
  • 92 Ха ха

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "Ахахах":

    Вярно добра статия,но пасажът за Манол Глишев и Русия ....????Авторът на статията за центове ли работи?
  • 93 Уйке

    3 2 Отговор
    ,, Цар плъх" на свобода! Не адекватен и безсилен!
  • 94 ГОЛЕМ УСПЕХ

    6 2 Отговор
    ДИСЕРТАЦИЯТА НА БОЙКО В ПОЖАРНАТА Е НА ТЕМА ; ,,РАЗПЪВАНЕ НА МАРКУЧ ПО НАНАДОЛНИЩЕ" С КОЕТО Е СТАНАЛ ДОКТОР НА НАУКИТЕ !
  • 95 МЪРШАЛ БОКО

    4 2 Отговор
    ГЕН. РАДЕВ ИСКАЛ ДА ПОВИШИ БОЙКО В ЗВАНИЕ ,,МЪРШАЛ" НО КУРНЕЛА НЕ БИЛА СЪГЛАСНА !
  • 96 АЙ СТИГА БЕ

    3 1 Отговор
    Най-тъпото е, че този мутрокомунист ще научи внучетата си как мръсните комунисти са го съсипАли и след тридесет - четиридесет години нищо чудно моите внуци да слушат поредните излияния как техните предци били "унищожени" от комунисти.
  • 97 тъкача

    3 2 Отговор
    корумпиран лидер на партия
  • 98 Възмутена

    2 0 Отговор
    Наблюдавам,че от няколко дни мартинките на да българия взеха да изтръпват.разбраха най после как се затяга примката около вратът им.партия итн не е на слави а на дпс,който се е споразумял с румен радев.има такъв народ няма да им предложи участие в правителство,а ще ги натиска да ги подкрепят срещу нищо.същото се усетиха и от бсп.всички служебни министри се държат така все едно ще векуват,затова е пределно ясно,че радев иска президентската и изпълнителната власт,няма против и за прокурорската като ще използва да българия за тази цел.започва един ропот,личи по последните статии на бсп и дб.изглежда няма да има съгласие да се подкрепя правителство уж на слави безрезервно.изходът е нови избори пак,но тогава ще изчезнат подкрепите за и ма такива измамници и радев.замислена е не промяна а подмяна.става интересно.

    Коментиран от #100

  • 99 cpv

    4 4 Отговор
    Маринкова добре пишеш глупости,а защо нищо не пишеш за драстичното повишение на цените на газа,тока и парното!Когато комунистите са власт един метър магистрала няма да направят,както направиха преди време "Батко и братко".При тях изчезнаха 220 милиона и никой от правителството на БСП по това време не ги потърси!А сега новите управляващи търсят "под вол теле" и се чудят кой да уволнят!

    Коментиран от #101, #103

  • 100 Възмутен от възмутената

    6 2 Отговор

    До коментар #98 от "Възмутена":

    Тиквота полудя и герберските тролчета да не останат назад пишат шизофрени коментари
  • 101 под вол теле

    2 0 Отговор

    До коментар #99 от "cpv":

    а под теб таралеж.
  • 102 асас

    3 2 Отговор
    Мачкай Баце. С теб сме!
  • 103 не правилно тълкуване

    1 1 Отговор

    До коментар #99 от "cpv":

    Под вол теле няма защото воловете ги мачкат и не знаещи като теб се навират под вола да търсят телето и получават копита.
  • 104 лоша комбинация

    4 3 Отговор
    Изтрещели герберски *диотчита и горещо време, необратими ментални уврежданиа.
  • 105 Pob Halford

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Фатих":

    Време е за Възраждане!

    Коментиран от #106

  • 106 Pob Halford

    5 2 Отговор

    До коментар #105 от "Pob Halford":

    Време е за Възраждане!
  • 107 ЧИЧИ

    4 2 Отговор
    ЗАТВОООООООООР
  • 108 Психиатър

    5 2 Отговор
    Не мога да разбера защо има още толкова хора да възхваляват пътуващата вече Мутра! Вгледайте се с лицето му, физиономиите които сменя когато ръси небивалици, излъчването на тялото му. Диагнозата е толкова видима, за съжаление! И вероятността да дойде при нас е по-голяма, отколкото при бай Ставри. Сега сигурно си тананика “плачи дете, баща ти е невинен”...
  • 109 vasik atanasova

    6 2 Отговор
    Бойко искам магистрала Хемус да е завръшена
    и после магистрала ЧЕРНО МОРЕ
    това ми е мечта да пътувам Варна БУРГАС ПО МАГИСТРАЛА !!!!!!!!!!!!
    ОПС И ВТОРИ АСПАРУХОВ МОСТ ! И РЕМОНТ НА СТАРИЯ
  • 110 Видял

    4 4 Отговор
    Щом непрекъснато говорят за падналия значи ги е страх от него. Като изключим платените коментари то всичко друго е нормално.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 насила дарител

    3 1 Отговор
    Бойко БОРисов гради КУЛТ КЪМ СОБСТВЕНАТА СИ ЛИЧНОСТ ! Той е едно нечовешко БОЖЕство , несвързано с реалността в България !

    Коментиран от #114

  • 113 тиквенсониада

    5 1 Отговор
    Докато имаме шоумен , като простака Борисов , няма да ни липсват Калоянчев , Парцалев , Мутафова , Лолова ! С простащината и мегаломанията си ВОЖДА-ТИКВА напълно ги засенчва !
  • 114 Диагностик

    2 1 Отговор

    До коментар #112 от "насила дарител":

    Абстиненцията е доброволен отказ и последвали страдания, докато в случай имаме принудителни страдания на единствения член на култа към Борисов - самият Борисов. Деменцията, като част от Алцхаймер, по принцип е свързана с нарцисизма, но за да подчертаем тази връзка, можем да използваме специалния термин Нарцхаймер.
  • 115 БРАВО НА БОЙКО

    5 2 Отговор
    Държaвнoтo дружecтвo “Aвтoмaгиcтрaли” EAД ce e oбзaвeлo cъc cтaя зa първa пoмoщ в aдминиcтрaтивнaтa cи cгрaдa. Тaм oбaчe липcвa зaдължитeлният шкaф c мeдикaмeнти и прeвързoчни мaтeриaли. Нямa дoри eдин бинт. Зa cмeткa нa тoвa cтaятa e oбoрудвaнa c вcички aтрибути нa квaртирa зa интимни cрeщи – двoeн крeвaт, caнитaрeн възeл c душ c вoдeн мacaж и инcтaлaция зa пoдмивaнe към тoaлeтнaтa чиния, шкaф c нaпитки и дoри кутия шoкoлaдoви бoнбoни, узнa рaзcлeдвaщият caйт BIRD.bg.

    Cтaятa зa първa пoмoщ ce нaмирa тoчнo cрeщу кaбинeтa нa зaм.-дирeктoрa Кoтeв нa ceдмия eтaж. СТАЯТА Е БИЛА И ЗА БОЙКО РАЗБИРА СЕ !

    Коментиран от #125

  • 116 мушама и шланг

    3 1 Отговор
    Защо психиатрите мълчат , а не кажат тежката си дума , изразена в ДИАГНОЗА за психическото и морално състояние на един самозабравил се мегаломан-нарцис !
  • 117 аз съм Веска

    2 2 Отговор
    Проблемът не ни е в това .
    ИЗГЛЕЖДАШЕ СЯКАШ БОРИСОВ НЕ ЗНАЕШЕ КАК ДЕ ВЪВ ВЛАСТТА / ПО ЩО ТЪДЕВА / !
  • 118 tomito

    3 0 Отговор
    Лебедовата песен трябва да е най-красивата,но тук сме свидетели на тотална ИЗЛАГАЦИЯ.Чоека си може толкова.
  • 119 ВЛАСТА Е като Наркотик!!!! НИТО ТЯ ТЕ

    2 0 Отговор
    Пуска, нито тие Пускаш!!! Не може да си се престани, че ЩЕЕ Г-н НИКОЙ, макар и с много пари, и че идва време да бъде Съден!!!
  • 120 Престави

    0 0 Отговор
    Престави
  • 121 7021

    1 0 Отговор
    32ОТГОВОР
    Не мога да разбера защо има още толкова хора да възхваляват пътуващата вече Мутра! Защото е направил една огромна софра, хранилка за стотици хиляди некадърници. Това е огровният му "успех".

    Коментиран от #124

  • 122 Изпитана марка

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "БОЛШЕВИК":

    На комунистите професорите чистят боклука
    А Рабфага организира всичко сега очаквам
    Новия рабфагаджия късометражния тошко
    Дето си направи кодекса за бърза и лесна фалшификация да ни води отново към ссср
    Айде да ви е честита 16 съветска република
    България
  • 123 Парите

    0 1 Отговор
    Дето бяха за магистрала хемус
    Има ясни доказателства че Кандидатът за президент Радев вече ги е превел в швейцария
    За издръжка на некадърните комуняги
    Щото последните 10 години нямаше преводи
    И сметката отъня ха честито
    Пак ще се краде на поразия
    Но не забравяйте за Роадевата зима тя идва ха!!!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #115 от "БРАВО НА БОЙКО":

    Подобна стая имаше и при мен. Докторката от кабинета, както и тази от "трудова медицина" категорично не искаха да се ангажират с нея...Тогава я "тропосахме" на домакинката и жената си я обзаведе според нейните разбирания...Ползвахме я когато на някой диабетик му прилошее на работното му място. Шоколадът много помага при диабетна криза....При поредната реорганизация и оптимизация тази стая тихомълком се премахна и вътре се настаниха юристи. Сега при подобни случаи звъним на 112, следва вой на сирени, носилка и тълпа зяпачи които после цял ден коментират кое и как се е случило...
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Емо

    0 0 Отговор
    Гербаджии! Кабинет ще има! Ревизия ще има! Свиквайте да бъдете арестувани и съдени! Народа това иска! Ревете колкото искате!