Last news in Fakti

18 Август, 2021 16:49 12 555 127

Стъпка по стъпка: как полицаите-насилници могат да бъдат установени точно за два дни. Росен Миленов за ФАКТИ

  • росен миленов-
  • полицейско насилие-
  • мвр-
  • служби за сигурност

"Точно за два дни хората, посегнали на деца, могат да се установят. Всичко друго е лъжа и измама", поясни бившият служител на службите за сигурност

Стъпка по стъпка: как полицаите-насилници могат да бъдат установени точно за два дни. Росен Миленов за ФАКТИ - 1
Росен Миленов; Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Това поведение е позорно. Излиза извън рамките на морала и както на общоприетите правила, така и на нормативните правила. Като бивш служител на почти всички служби за сигурност мога да кажа, че е много ясно разписано какво трябва да върши всеки служител при определени процеси. Само психичноболни хора могат да посегнат на деца и да правят такива извращения”.

Това каза в интервю за ФАКТИ гражданският активист Росен Миленов. Разговаряхме с г-н Миленов относно полицейското насилие срещу протестиращи граждани от 10 юли 2020 година както от позицията му на активно протестиращ гражданин, така и от позицията на бивш дългогодишен служител на службите за сигурност.

“Нещата в това видео излизат извън всякакви граници. Няма място за никакъв компромис и отстъпление. Нещата трябва да се наричат с истинските им имена. В последните години в тези служби - особено в МВР, назначиха такива главанаци на ръководни постове, че те нямат нищо общо с полицейската работа. Те са едни рекетьори, които облякоха в униформи. Само психичноболни хора могат да извършат тези извращения. Това е извращение”, категоричен е Росен Миленов.

“В последните 30 години подборът на кадри е на политическа основа в цялата държавна администрация, не само в службите - политически и на принципа “мой човек, моя фирма, мой интерес, мои корупционни практики”, допълни той.

Росен Миленов обясни принципите на охраняване на обществени мероприятия, каквито са протестите. “При охрана на обществения ред на обществени мероприятия има специална инструкция, в което е разписано, че преди началото на мероприятието се провежда инструктаж, подписва се от всички участници - тоест служители, и там ясно са разписани правилата - тоест инструкциите и наредбите, които трябва да се спазват. В тези наредби е посочено кога при охрана на обществения ред на обществени мероприятия, каквито са протестите, се използва физическа сила и помощни средства. Много ясно и точно границата е посочена там. При всяко преминаване на границата се влиза в рамките на Наказателния кодекс, където са посочени престъпленията - тоест деянията от най-висока обществена опасност”, каза той и поясни, че действията на полицаите от видеото би следвало да се наказват не с дисциплинарно производство, а с наказателно.

“В Наказателния кодекс има текстове, които говорят за нанасяне на телесна повреда. Това е престъпление. Дисциплинарно наказание би било, ако нарушиш етиката, морала, ако бездействаш. При такъв вредоносен резултат - в случая е нанесена телесна повреда без основание, имаме престъпление и трябва да имаме наказателно преследване и произнасяне на съда за виновност на лицето, служителя”, каза още Миленов.

Той обясни и как би могло да се случи установяването на полицейските служители, участници във видеото: “Към настоящия момент проверката в МВР може да се извърши точно за два дни. Единият ден да се пусне заповед, за да се установят служителите до всички ресорни институции на МВР. В звеното, което е отговаряло за организацията на охраната на мероприятието - СДВР, има списък към коя дата, кои хора са участвали в охраната на мероприятието. Всеки се е подписал собственоръчно. Въпросът е в единия ден да пуснеш заповедта с изисканата информация и на следващия ден да получиш цялата информация кой е участвал в състава на екипа, охранявал мероприятието на тази дата, на кого какви функции са възложени, кой е организирал и провел инструктажа и кой е ръководил екипа на място. Това като документи го има. В МВР нито една документална следа не се губи”.

“Който казва, че се унищожава информация - това са глупости. В МВР някоя информация може да се скрие, но тя никога не се губи. Всяка информация там се отразява поне в три регистъра, независимо дали е по отношение на СРС, по отношение на кадрова политика, по отношение на ежедневните доклади от различните служители. В рамките на два дни може да се установи в какво мероприятие е участвал всеки служител, каква е била неговата роля, съгласно инструктажа и съгласно плана. Специално за тези мероприятия има и подробно разписани планове кой служител какво да прави. Категорично го казвам - точно за дни служителите могат да се установят, с оглед наличните документи, които се правят по Закона за МВР и останалите подзаконови нормативни актове. С допълнителните доказателствени средства, каквито са видеозаписите на държавните институции - в случая НСО, защото те охраняват държавните институции, може да се повдигне обвинение и да се търси наказателна отговорност, за да се превъзпитат всички останали служебни лица и в бъдеще да не извършват такива опасни деяния. Всичко друго е лъжа и измама. Един фарс, с който се прави политическа кампания”, категоричен е Росен Миленов.

“Хората искат резултат, а резултатът означава прилагане върховенството на закона. От страна на вътрешния министър съдържателно би било досега да беше направил необходимата задълбочена проверка, която е в неговия ресор и в неговите възможности. Обясних каква е процедурата, няма място за никакви въпросителни. Въпрос на два дни е да се направи пълна задълбочена проверка, да се изяснят всички факти и обстоятелства по конкретния случай. Документална следа има и тя ясно посочва конкретните служители, натоварени с конкретните действия за конкретното мероприятие в конкретния ден”, категоричен е Миленов.

“Допълнително това, което виждаме от камерите дава достатъчно данни. В самото МВР разследващите полицаи имат разследващи функции по Наказателно-процесуалния кодекс. Ясно е, че в прокуратурата е престъпникът Гешев. Да не се оправдаваме с нея. Разследващите полицаи обаче могат да се самосезират и да започнат разследване точно както прокурорите”, каза още Росен Миленов.

“На това видео ние виждаме факти. Тези факти касаят нарушаването на обществените отношения. Това е във всякакъв разрез не само със закона, а и с морала, с човещината в едно общество - да посягаш на деца. Каквото ще да са направили, те не работят срещу Републиката, не са извършили корупционно действие, не са извършили убийство. Те са излезли да упражнят конституционното си право на протест. Въпросът е дали ще има наказани, защото от цялото беззаконие в последните 30 години стигнахме дотук. Ако за тези 30 години имахме вкаран в затвора министър, премиер, шеф на служба или регулаторен орган, никой от останалите членове на обществото нямаше да си помисли да извърши престъпление, независимо дали става въпрос за корупция, за налагане на някого по мутренски на улицата, на площада”, категоричен е Миленов.

На въпроса дали очаква наказания за полицаите, които виждаме във видеото, Миленов отговори: “Ако няма наказание, значи има поредната подмяна, поредния грабеж на надеждата на хората. Когато откраднеш надеждата на хората, ги убиваш. Гражданите искат промяна, но все не я получават. 30 години са на площадите и след като са набити, получават фалш и лъжа".

“Хората трябва да се замислят над поведението си, например когато са на пътя и изпадат в истерия, посягат физически, изкачат с бухалка, с бокс, вадят оръжие. Ние сме едно общество в 21 век. Такова ежедневно поведение говори, че обществото има проблем и този проблем идва от неспазването на закона. Останалите членове на обществото няма как да се превъзпитат, докато не видят някой с ефективно наказание. Основната цел на наказанието е да превъзпита както извършителя, така и останалите членове на обществото. Когато хората виждат премиер или министър, който трябва да служи за пример за подражание, а той дава точно обратната логика на поведение - че трябва да мачкаш закона, трябва да си грубиян, да не спазваш правата на останалите членове, стигаме дотук”, завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 105 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Активист на БКП

    203 9 Отговор
    Главният насилник е Бойко Методиев Борисов !!!🎃🇷🇺

    Коментиран от #10, #44, #68, #71, #124

  • 2 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    161 7 Отговор
    КВИ ДВА ДНИ?????ТЕ СЕ ЗНАЯТ ОЩЕ КАТО ЗАСТЪПВАТ СМЯНА!!!ДА НЕ СА ЛЕТОВНИЦИ НА МОРЕТО ЧЕ ДА ГИ УСТАНОВЯВАТ!!!
  • 3 А дали

    195 6 Отговор
    чака затвор полицайката от клипа, която риташе хора на земята?

    Коментиран от #18, #119

  • 4 сила

    153 4 Отговор
    УРОДИТЕ НА СЪД
  • 5 БКП=герп+сдс

    110 4 Отговор
    + дпс.

    Точен коментар!

    Престъпленията са пределно ясни!

    Замотаването, лъжата, .. е прикриване на престъпленията!
  • 6 Предайте се

    90 4 Отговор
    Предайте се сами. Иначе ще изглеждате като супер боклук.
  • 7 Ганьо

    83 4 Отговор
    То всичко от 30 г. насам е извън рамките на морала, сега се мъчат за подмяна...
  • 8 Край

    21 94 Отговор
    А сега обясни как да установим и тия дето щяха да палят полицаите и вадеха павета да мятат по тях.

    Коментиран от #11, #13

  • 9 Българка

    116 3 Отговор
    " В пocлeднитe гoдини в тeзи cлужби - ocoбeнo в МВР, нaзнaчихa тaкивa глaвaнaци нa ръкoвoдни пocтoвe, чe тe нямaт нищo oбщo c пoлицeйcкaтa рaбoтa. Тe ca eдни рeкeтьoри, кoитo oблякoхa в унифoрми. Caмo пcихичнoбoлни хoрa мoгaт дa извършaт тeзи изврaщeния. Тoвa e изврaщeниe”
    Това е факт. Вчера дебилите, разпоредили разбойническия побой дори не сметнаха за нужно да кажат в НС "Извинявайте!" и да подадат оставка като депутати.
    Съд и затвор за всички замесени в това гнусно извращение и насилие!

    Коментиран от #24

  • 10 3.14К

    11 18 Отговор

    До коментар #1 от "Активист на БКП":

    Махни това знаме, защото е провокация!
  • 11 сила

    33 8 Отговор

    До коментар #8 от "Край":

    ХАПЧЕТОООООО.....пак го забрави дедоооооо
  • 12 Българка

    75 8 Отговор
    Яcнo e, чe в прoкурaтурaтa e прecтъпникът Гeшeв. Дa нe ce oпрaвдaвaмe c нeя. Рaзcлeдвaщитe пoлицaи oбaчe мoгaт дa ce caмoceзирaт и дa зaпoчнaт рaзcлeдвaнe тoчнo кaктo прoкурoритe”, кaзa oщe Рoceн Милeнoв.
    Публикувaнo във фaкти.бг: Aкo нямa нaкaзaниe, знaчи имa пoрeднaтa пoдмянa, пoрeдния грaбeж нa нaдeждaтa нa хoрaтa. Кoгaтo oткрaднeш нaдeждaтa нa хoрaтa, ги убивaш."
  • 13 Кака Мара

    49 4 Отговор

    До коментар #8 от "Край":

    Те се знаят- питай Бою и ше ти напише поименно

    Коментиран от #32

  • 14 Сърп и чук

    71 3 Отговор
    Ако не могат да разпознаят себе си, как тогава по подобни записи ще издирват престъпниците! Русата си е боядисала косата оранжева и не може да бъде разкрита! Другите сигурно са се изрусили и сменили пола. Най главанака се е укрил там, където са главните престъпници - при Гешеф.
  • 15 брех

    73 4 Отговор
    Как не мръдна тая милиция за 30 год. поне малко ,а Боко я върна и назад ...Кат също - как един откраднат катализатор не откриха , ако така ще продължава по- добре да я закриват нацяло и да минем на СОД -

    Коментиран от #21

  • 16 Ю.Кортес

    30 16 Отговор
    Законът да се прилага еднакво за всички.Нека бъдат установени и полицаите нарушители и тази с камъните прашките железните пръти и подпалвачите

    Коментиран от #20

  • 17 СВД

    51 1 Отговор
    Винаги властта се стреми да ползва тези служби в някаква степен, както и службите проявяват някакво раболепие към властта! Но, с вземането официално на властта от Цецерон и Борисов през 2009 г. те бяха превърнати в тяхна лична собственост! И не гледайте, че се пишеха полицаи, колеги,от МВР и такива стойки и чалъми! Никога не са били истински полицаи тези двамата! Престъпно мислене притежават и поведение. Винаги, когато да се харесат на публиката ще смажат редовия полицай. Впрочем и случая с тези побойници го доказва - Политическото ръководство не е знаело, че някой върши престъпления! Прости и чисти!

    Коментиран от #23

  • 18 А дали +

    59 2 Отговор

    До коментар #3 от "А дали":

    Полицайката,ритаща протестиращите ще дочака затвора...?!А дали някой от потърпевшите,или просто възмутени граждани ще я ступат в някой ъгъл,изппреватвайки дългите съдебни процедури...?!?!

    Коментиран от #120

  • 19 cpv

    12 57 Отговор
    Росене,лесно ти е теб ,но по теб не са хвърляли павета и камъни,а тези гамени в коя държава ще ги търпят без наказано!Сега Рашков,говори глупости,но ако по него бяха хвърляли,сега щеше да говори друго!Много пари се дадоха,за да няма ред по това време!

    Коментиран от #22

  • 20 А бе човек...?!

    43 8 Отговор

    До коментар #16 от "Ю.Кортес":

    Ти да не си адвокат на мутро-биячите...?!Във всяка статия ги защищаваш ли защищаваш...?!А кой да защити тия дето бяха ритани,като концлагеристи от Бухенвалд,проснати с белезници на земята...?!?!Ай стига вече...дотягаш...

    Коментиран от #33

  • 21 оня

    3 9 Отговор

    До коментар #15 от "брех":

    И СОД ще ти охранява катализатора??? :))
  • 22 Има огромна разлика...

    43 4 Отговор

    До коментар #19 от "cpv":

    ...от другите държави като Франция и САЩ...!И там бият протестъри,НО НИКОГА,когато вече са с белезници...!НИКОГА ТАЙНО-зад колоните,а директно- на място...!Защото нашите полицаи са страхливи мишоци...!!!

    Коментиран от #25

  • 23 Точно така...!

    29 0 Отговор

    До коментар #17 от "СВД":

    ПРОСТИ и ЧИСТИ...,като полицай след баня...!

    Коментиран от #29

  • 24 Българин!

    33 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Мишока-Маринов каза -,,Извинявам се"...,НО в кулоарите на НС...пред мисирките...!А нямаше доблестта да го каже от трибуната на НС...!А другият Мишок- Терзийски...,с огромният крив нос,дори и това не направи...!!!
  • 25 Чочо

    17 0 Отговор

    До коментар #22 от "Има огромна разлика...":

    Защото политиците в другите държави поемат отговорност. Виж тук какви са,ни лук яли ни лук мирисали..мая Манолова призоваваше полицията да се разправи с протестиращите 2013 ,протестите срещу Пеевски за шеф на ДАНС,, сега,била с протестиращите.Използват ги,винаги е имало тарикати и винаги наивници да им се връзват

    Коментиран от #27

  • 26 бай ставри

    10 3 Отговор
    Садисти,хендс ъп!Предайте се!
  • 27 Ю.Кортес

    10 19 Отговор

    До коментар #25 от "Чочо":

    Който иска да види побоища о окървавени хора,,ноща на белия автобус,, в търсачката.Годината е 2013,управляващите са БСП и ДПС,Манолова е от главните инициатори за репресиите

    Коментиран от #34

  • 28 факт

    14 0 Отговор
    къде са ония от профсъюза на садистите!!!
  • 29 Ленин

    11 0 Отговор

    До коментар #23 от "Точно така...!":

    ....и свирепи като изкъпани сатири.
  • 30 точка

    15 2 Отговор
    всичко е казано,остава да започне правосъдие,но не по гешефски,а истинско и безпристранно!
  • 31 СВД

    19 1 Отговор
    Съгласно Наредбата, № 8121 /март 2017, за използване на физическа сила и помощни средства, трябва да бъде изготвен доклад от служителите, който доклад има 7 прилежно описани точки и първата е точно длъжност, име и т.н. на служителя! Та, там ги има кои са! Ако няма такъв доклад - не са изпълнили изискванията на нормативните разпоредби! А две от момчетата са в болницата 12 дни и няма как без доклад! Последната точка от тази наредба буквално гласи - ,, 7. видими последствия от използването на физическата сила и помощните средства".
  • 32 той сега

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Кака Мара":

    е зает ще става президент не го занимавайте с дребилии
  • 33 рон джереми

    13 1 Отговор

    До коментар #20 от "А бе човек...?!":

    Кортес е любовник на оная русата,затова.
  • 34 Сърп и чук

    0 3 Отговор

    До коментар #27 от "Ю.Кортес":

    И опит за метеж и нападение на депутати, нали?
  • 35 имам баялда

    7 24 Отговор
    Защо стъпка по стъпка не се установят главорезите предвождани от така нареченото отровителско трио заели важни постове замеряли исторически сгради и полицаи с какво ли не. Защо никой не повдига въпроса за издевателствата на тези три гадини?
  • 36 Бандера

    4 18 Отговор
    95% от милиционерите са зомбирани русофилистични яничари с татуирани сърп и чук на деформираните им от фуражките чела. Без ЛУСТРАЦИЯ и ДЕКОМУНИЗАЦИЯ ще е така! МВР биещото сърце на Партията!
  • 37 Росен Миленов!! Напуснал си преди време

    20 2 Отговор
    Службите??? На този етап Сигурен ли си, че някой е бил Инструктиран, че има потписи, че има отговорни ци за това и онова, записано на най малко 3 места, че нищо в МВР не се губи??? Устен Инструктаж, да няма Виновни и никъде нищо НЕЕ записано, да, няма улики и следи!! Ако имаше писмени следи и документи, Рашков щеше да ги намери!!! Няма!! Какво пише в Устави е едно, на практика, е бой на демонстрантите, да бъдат Уплашени вкички, провокатори те не закачаме те са наши хора!! Това е Устния Инструктаж и нищо повече, живееш в Твойто време, ако е имало някакъв ред!!!
  • 38 Гената

    21 2 Отговор
    Имам лични впечатленя от Бойко, когато беше главен секретар на МВР. Той е фен на полицейското насилие, което не само оправдава, но и проповядва на своите служители. Чувал съм го лично как се възхищаваше на полицаите в някакво пловдивска РПУ, които просто закопчавали задържания за парапета на стълбището и "кой как мине му напомпи по един шут, ха-ха-ха-ха !"
  • 39 милиционер

    18 0 Отговор
    Колегите ги знаят, много добре знаят и кои разпореждаха побоите и др. насилия.

    Коментиран от #42, #57

  • 40 Koper

    17 0 Отговор
    Няма хора и все повече няма да има. Който може се спасява, новите партии не могат да спасят дори себе си. Аз и мои приятели се зарекохме да напуснем държавата, ако нещата продължават така. На есен заминаваме. Тука да си спасяват тецовете, да си държат 300 000 души държавна администрация, да се трепят по пътищата, който иска да им работи на некадърните олигарси. Оправяйте се!
  • 41 Перо

    18 0 Отговор
    Просто има престъпници,назначени за полицаи и висши служители на експертни и политически позиции от ГРОБ. Спрямо тях трябва да се прилагат само силови мерки,демокрацията при подчовеците се приема за слабост.Те разбират само от инквизиции и разстрел/“при опит за бягство”/. До като съществува ГРОБ,службите за сигурност и МВР трябва да бъдат прочистени на 80%,иначе всичко е бля,бля…. .
  • 42 ким чен ун

    13 1 Отговор

    До коментар #39 от "милиционер":

    Абе горе долу като със падналия МИГ29.Всичко се знае,ама нищо не се знае!
  • 43 1944

    3 6 Отговор
    къде ги намирате такива "специалисти"????
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Каквото повикало

    9 9 Отговор
    токова се обадило. На насилието с насилие. Метежниците търсеха всячески провокацията. Всичките им действия показваха провокация дразнене , пречене. Триото всяка вечер в инструкциите към събралите се напомняха , че трябва да ги провокираме. Сега си направиха един безплатен ПР пред нацията и на гърба на полицията. Да запомним че нарекоха полицаите: сбирщина, мутри, башибозук, изверги, преторианска гвардия биячи и т. н.
  • 46 поглед

    13 2 Отговор
    В последните 12 години няма кадрова политика в МВР.Назначават се лица с изключителна неграмотност - и важното е да е с обръсната глава.Какво има в главата не е важно!?.

    Коментиран от #50

  • 47 Петров

    10 7 Отговор
    Ако арестуват Гешев нещата в България много бързо ще си дойдат на място.
  • 48 Цанков

    11 7 Отговор
    Ако арестуват Гешев нещата в България много бързо ще си дойдат на място.
  • 49 доброволец

    5 1 Отговор
    МВР-ЖЕЛЕЗНИЯТ ЮМРУК НА ПАРТИЯТА И ДЪРЖАВАТА /от времето на соц.реализма/
    ЧЕКИСТА ТРЯБВА ДА ИМА ХЛАДЕН УМ,ГОРЕЩО СЪРЦЕ И ЧИСТИ РЪЦЕ/1917Г.-ФЕЛИКС ЕДМУНДОВИЧ ДЖЕРЖИНСКИ/
  • 50 доброволец

    6 0 Отговор

    До коментар #46 от "поглед":

    В ДОПЪЛНЕНИЕ-ТАТУИРАН ПЛАЩАЧ
  • 51 Пурко

    9 6 Отговор
    Този ли е от службите. Пълен смешник. Така е като няма работещи психиатрии. Ако тоя някога е работил в правоохранителните структури, значи това е причината да сме на този хал. На 02.09.2020г се качи върху джип на Жандармерията и скачаше върху тавана. Не знам защо го превеше.
  • 52 АЛЧЕН ТИП

    5 8 Отговор
    Предлагам да уволнят всички полицаи и да назначат протестиращите. Николайчо Хаджигенов за министър на МВР да ви видя тогава. Да видите ред е полиция.
  • 53 Дончева

    4 8 Отговор
    Този Росенчо голяма жар демонстрира. Ако е толкова страстен и в леглото, веднага го наемам.
  • 54 jorj

    3 4 Отговор
    Пендрахулник, България сега се нуждае от адекватна политика, а не от исторически факти за комутероризма и мерките срещу него.
  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор
    това не са полицай и полицайка а животнигадонве психопати садисти

    Коментиран от #60

  • 56 Много баби бе

    7 10 Отговор
    Полицаите се справиха с минимална физическа сила срещу буйстващите агресивни лумпени. Тия дето сега квакат за "нарушени права", съвсем скоро ще имат възможност да ни покажат как те действат в същата ситуация. Идва Делта вълна, локдаун, и същите "протести". Тогава да ги видим "демократите". Сигурен съм че ще е като сегашното им некадърно "управление".
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор

    До коментар #39 от "милиционер":

    според психиятри всеки полицай е потенсиален престъпник

    Коментиран от #61

  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор
    що за родители и майка са тея мутри садисти психопати
  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    аглавната мутра БМБ се крие като полска мишка
  • 60 Старша Сестра

    2 5 Отговор

    До коментар #55 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Козлодуй, да не би да те е бил полицай или само обикновени граждани го правят? Идвай за инжекция!

    Коментиран от #66, #78

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    ХА ХА ХА
    МЛАДЕН МАРИНОВ съжалявал да бе да то мутра не съжарлява

    мутра кръв повръща пари не връща
  • 63 Ай сифон

    4 6 Отговор
    А тези които палят полицаи хвърлят бомбички и павета върху главите им те какви са и какво да ги правим??? А подстрекателите от отровното трио ??? Тях Дупетати в НС
  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    БМБ
    ДС
    КВР мафията
    убиха
    и самоубиха
    много неудобни
    ХОРА
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    биячи биячка изр, д ,
    така ли възпитавате децата си
    психо садисти
  • 68 Мутрите вече са във властта

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Активист на БКП":

    По голяма подигравка за нас няма! Царя е гол!
  • 69 МАФИЯ

    3 0 Отговор
    ИСТИНСКИТЕ ченгета отиват на небето а лошите си ходят навсякъде
  • 70 МАФИЯ

    2 0 Отговор
    полицията да прочетат ДЖЕРДЖИНСКИ
  • 71 Да се използват всички заснети

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Активист на БКП":

    Дискове от 2020г. когато с парите от Дубай се събаряше законната власт и се уронваше престижа на България и нейните институции. Трябва да се напише книга и се направи многосериен достоверен филм за идните поколения.
  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    МВР мутрите преди се опитаха да респектират БАБА СТОЙНА ЕДНА ИСТИНСКА БЪЛГАРКА защото казала ИСТИНСКИ НЕЩА
  • 73 далекоглед

    3 5 Отговор
    Очевидно добре си е учил уроците в Симеоново .Но нека така подробно да обясни кое го подтикна да се качи върху автомобил на Жандармерията би да скача върху него.Някакъв детски повик или искаше да го арестуват защото е учил че това е деяние по чл.325 от НК хулиганство съпроводено със съпротива на орган на власт .Росенец не може да черпиш права от собственото си противоправно поведение .Скачането върху обществен автомобил застрахован е увреждане на общественият интерес.Можеше и по кротко но стана ясно че провокира.А този изнесе и записа ало Ваньо .Ама нещо не казва защото и това е нередно.Ами като правиш нередни неща значи не не е наред с Миленов.
  • 74 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    БМБ мрази ХОРАТА

    Коментиран от #77

  • 75 Тошко

    2 4 Отговор
    Росенчо е за психиатрия, за това е освободен от работа в ДАНС.
  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    някога на посещение в САЩ лицето БМБ нарече БГ пенсионерите лош ЧОВЕШКИ МАТЕРИЯЛ
  • 77 Тошко

    2 3 Отговор

    До коментар #74 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    "Град Козлодуй" е опасен с радиацията която излъчва.

    Коментиран от #82

  • 78 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #60 от "Старша Сестра":

    никой не ме е бил мутро
    а ти
    си мъж
    не и мед лице
  • 79 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    МВР трябва да се реорганизира както става в ГРУЗИЯ
  • 80 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    биячите на БОЙКО В действие тия са като ПИНОЧЕТ ДУАРТЕ ХИТЛЕР

    Коментиран от #84

  • 81 Тошко

    6 11 Отговор
    Мутрата Радев днес тръгна срещу ДПС! Това показва че е настъпил мотиката.

    Коментиран от #83

  • 82 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #77 от "Тошко":

    не намесвай ДЕСТИНАЦИЯТА ГРАД КОЗЛОДУЙ с никове ти си ТОШКО колкото аз съм ти

    Коментиран от #85

  • 83 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор

    До коментар #81 от "Тошко":

    ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ нее мутра и не е престъпник като хунтата герб
  • 84 Го4о

    5 5 Отговор

    До коментар #80 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Козлодуйския е ял ако бой, ама го е страх да си признае!?!? Кво си правил в София бе козлодуец? Платен протестър ли си или гей?

    Коментиран от #94

  • 85 Бойко

    4 1 Отговор

    До коментар #82 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И тоа превъртя от жегите.

    Коментиран от #89

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Винкело

    2 4 Отговор
    Има една мазна лъжа още в началото - "като бивш служител"...
  • 88 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    има карма мутрии всичко се връща
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    за такива побойници има МЕДИЦИНСКИ термин където пипне ГОСПОД МЕДИЦИНАТА е безсилна а и всичко се връща


    когато СЪДБАТА наказва някого му нвзума
    РАЗУМАЍ
  • 91 Електра

    8 4 Отговор
    Голям праз, по важно е, болшевиките крадци от четворната Кауно-Чалгарска - Импексово - Галевска и Дай БГ, коалиция да се разберат, за да може Кауна Радеф, да усвои едни милиарди, като купи още 8 самолета Ф-16, но на двойно по скъпа цена. Пък болните и пенсионерите, КОВИД ги ял...

    Коментиран от #93

  • 92 Изгонено продажно ченге

    6 6 Отговор
    Щом "децата " могат да посягат на полицаи ,значи не са деца а лу мпе ни.И да ,малко им беше боя.
  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #91 от "Електра":

    не си ЕЛЕКТРА
  • 94 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #84 от "Го4о":

    пиши си ника на БЪЛГАРСКИ никой не ме е бил особено полицай та вуйчо ми беше подполковник от БНА КРУМ ГОРИНОВ а и бившия му зет е от ДС

    Коментиран от #97

  • 95 Палачинка

    8 1 Отговор
    Не съм привърженик на индивидуалното насилие и го осъждам. Не съм привърженик и на масовото насилие от страна на протестиращите спрямо полицаите и също ги осъждам. Пояснявам, че не съм привърженик и на ГЕРБ. Но запомнете, че тази изкуствено раздухана от политиците с користна цел истерия към полицаите рано или късно ще се обърне и срещу тях. При следващите размирици полицаите изобщо няма да пазят политиците /които и да са те/ а няма да посмеят и с пръст да пипнат протестиращите. А след драстичното повишаване на тока, газта, водата, хранителните продукти и какво ли още не народните бунтове са само въпрос на време.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Телк

    2 4 Отговор

    До коментар #94 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ами малко са те били, защото на стари години още не си изучил правописа. Сигурен съм че цял живот си бил на държавен гръб. Но ръсиш мухлясалиясалите си "поговорки" из интернет.

    Коментиран от #102, #104

  • 98 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    тия побойници да слушат песента на ИМИЛ ДИМИТРОВ
    АКО СИ ДАЛ но те сърце нямат а камък
  • 99 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    НАРОДЕ докога ще ни мачкат не сме ЧЕРНАТА ОВЦА

    Коментиран от #101

  • 100 Лелка

    6 1 Отговор
    Този хубавец Росен какво работи иначе?
  • 101 Телк

    3 3 Отговор

    До коментар #99 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кой те е мачкал тебе бе? Цял живот си на издръжка!

    Коментиран от #103

  • 102 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #97 от "Телк":

    учил съм плащам си сметките с инсулт съм на никой не го желая
    а ти не си ТЕЛК
  • 103 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #101 от "Телк":

    каква ти издръжка работил съм в тшхтруд оод всичко си плащах съкатиха ни 1993 година такива като теб сдс ИВАН КОСТОВИСТИ
    КОСТОВ съсипа бг икономиката ндсв герб сега вие герб се сдушихте станахте ТЕАМ със СДС и оня диджей АЛЕКСАНДЪПР ЙО РДАНОВ потомък на ПОРУЧИК ЙОРДАНОВ чул ли си за ДЕЦАТА на СЕЛО ЯСТРЕБИНО кой ги уби каже де но всичко се врща

    Коментиран от #106

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 За децата

    2 3 Отговор
    Адвокатите на битите деца да поискат от биячите по 1000 000 евро обезщетение.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Зайко Байко многознайко

    2 2 Отговор
    Народе мой, виж какво правят гаваэите на Мутрата Бойко Борисов и на неговото протеже Мутрето Маринов, което эа да иэглежда интелигентен винаги слага очилца! Така , повишават эаплатите им от нашите данъци, т.е. пари от джоба ни ,един вид да им плащаме эа да ни бият по-качествено! В нито една от държавите в които съм живял не съм харесвал полицаите! Те са параэити , които паэят статуквото, корупцията , олигархията и т.н. " Эа кокошка няма прошка ,эа милиони няма эакони"!
  • 108 Цялата държава е в това положение

    0 1 Отговор
    Но хората се делят на две групи, едните го виждат и се примиряват, а другите се противопоставят. Засега се вижда резултатът е 2:1. Повече са примирените и по всичко си личи, фактите не могат да се изкривяват. Вдигаш си очите, виждаш само мизерия и хаос и чуваш агресия навсякъде. Кой се подсмихва от страни и е доволен от упадъка?
  • 109 Местния Много опитният

    1 4 Отговор
    Уволнение без право повече да работят полицейска и охранителна дейност. Второ Закона за Одговорноста на Държавата и Общините да ползват потърпевшите НО БГ съдилища са мудни но след края дълхо съд чакане от подледната вече инстанция Веднага Съдене Държавата в Стразбуг за нарушения неодоволетвореност но чрез Адвокат в Чъжбина че са шарлатани и се водят към БГ съдебна система. Сумата си струва минимум 100 000 Евро Обещетение. Е много ясно че ще са от Данъците от всички БГ граждани.
  • 110 Ама

    5 4 Отговор
    Какви "насилници" бе алооо, хората просто си изпълняват служебните задължения в полза на обществото !

    Коментиран от #112

  • 111 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    полицай психо пати садисти а ДАНИ ДИМИТРОВА е ч у д о в и щ е
  • 112 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #110 от "Ама":

    тиси ло а ако бият твоето дете
  • 113 Готин

    1 0 Отговор
    Там, където правото не тържествува, живее самоуправството и тероризма. Ако "ганьо" преодолее робският си страх, може да стане страшно. Хипотетично е вероятно след оправдателни присъди по такова деяние, постадалите да вземат правосъдието в свои ръце и насилниците да осъмнат някой ден с пефорирани чела. Да не дава господ!
  • 114 5577

    2 2 Отговор
    Още една позорна статия. Основните виновници са подстрикателите. Отровните и другите мутри. Тия дни още преди да се облекат за излизане тия деца можех да им кажа че ще бъдат бити. След това отровния адвокат им забранява да дадат показания, за да излезе прокуратурата виновна. Мръсни манипулатори. На края полицаите виновни за мутенските номера на отровното трио.

    Коментиран от #115

  • 115 Готин

    1 0 Отговор

    До коментар #114 от "5577":

    Няма значение ситуацията на насилие. Важното е, че не си добре с главата щом смяташ, че несъгласните трябва да бъдат бити.
  • 116 ефр Миланов

    3 0 Отговор
    Какви полицаи ви се привиждат на всички?Там са само гардове от Ипон,и мутри от Делта гард на Митко каратиста.Всички преоблечени в униформи,без индетификационни номера.двамата полицаи(действителни)координираха действита им.

    Коментиран от #121, #126

  • 117 Тапата

    1 1 Отговор
    Какви са тези, които наемаха деца и ги подстрекаваха да издевателстват срещу полицаите? И защо изобщо, целият огън бе насочен срещу пазителите на реда, когато те си изпълняваха служебните задължения? Кои се възползваха от тази каша?
  • 118 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    Е КАК ? КРИЯТ ИНФОРМАЦИЯ .
    НА МЕН НЕ МИ ОТКРИХА НИЩО КОЕТО ПОИСКАХ . ПРИ ПРИ 5 КАМЕРИ , И ПРИСЪСТВАЩ ПОЛИЦАЙ НА СЪБИТИЕТО .
    НИ ПОЛИЦАЙ ОТКРИХА , НИ КАМЕРИ ИЗПОЛЗВАХА .
    ЗА ПРОТОКОЛА ...
  • 119 НекроМангър

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "А дали":

    а ако я пипне някой неуравновесен да и пререже певеца и после да е нейния некрофил :)
  • 120 2020

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "А дали +":

    Това ще е единственото ефективно решение. Български съд и българска прокуратура са като динозаврите - имало ги е, ама са останали само скелети.
  • 121 днес

    0 0 Отговор

    До коментар #116 от "ефр Миланов":

    А защо не се изясни въпросът защо частни мутроподобни същества са били облечени в полицейски униформи? Кой е разрешил? този въпрос никой не го задава?

    Коментиран от #127

  • 122 анти антифа

    0 0 Отговор
    Червени боклуци, не бой ами трепане ви трябва
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Сър Пичук

    2 0 Отговор
    Стига с тези деца! Още малко ще заговорите и за детската градина.
    Щом са на протеста, значи са на повече от 18г, а това изобщо не са деца. Навремето на 18 влизаахме в казармата и правехме неща, които много от днешните 40г не са правили.
    Второ, проблема не е в идентифицирането на полицаите, но това май някои хора не са го разбрали.
    Нищо, те са експерти по сигурност и им е простено!
  • 126 5577

    0 1 Отговор

    До коментар #116 от "ефр Миланов":

    Именно. Мутра полицай мутра полицай. Не мойш ги разбра кой какъв е. Казвам че децата бяха употребени по мутенски способи от деветдесетте. Само дето едните мутри викат (и все още викат) -Младите хора са със нас.
  • 127 5577

    0 0 Отговор

    До коментар #121 от "днес":

    Гарван гарвану око не вади.