Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 19:00 24 605 242

С шмекера Радев няма да има промяна

  • румен радев-
  • владо даверов-
  • писател-
  • шмекер-
  • президент-
  • избори-
  • промяна-
  • политика

Новата власт не ни прави свободни

С шмекера Радев няма да има промяна - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

България се нуждае от промяна, но неразумната промяна намирисва. Това заяви в интервю за БГНЕС писателят и сценарист Владо Даверов. С него агенцията разговаря за новата му книга „Ягодовите полета“, зловещата роля на Коминтерна в България и за промяната, която ни донесоха парламентарните избори от 14 ноември. Даверов смята, че в момента наблюдаваме смяна на поколенията в политиката, която обаче се извършва с измама.

„Отново се използва младостта, неопитността, алчността на младите харвардски възпитаници и жаждата им за власт. Но безспорно виждаме смяна на поколенията, младите им повярваха. Те искат промяна и промяната е необходима“, заяви сценаристът и в същото време предупреди: „Но неразумната промяна намирисва, особено когато се ръководи от такъв шмекер като нашия президент Румен Радев, зад който без никакво съмнение седят руските тайни служби.

Самият Даверов си е представял по друг начин промяната, а не тази, която носят Кирил Петков и Асен Василев – „тези двамата обикалящи като Ленин и Сталин с възторжени физиономии, излъчващи комсомолски възторг“.

„Можем да говорим за поколенческа промяна, но каква е тя. Много добре знам кои можеха и след илюзорната победа на комунизма, защото тя все още не се е състояла, да следват в Харвард. Това са децата на ония“, заяви Даверов. В едно нещо писателят и сценаристи вижда напредък: „Царят обеща, че ще ни оправи за 800 дни, а те за 360. Напредваме с оправянето, все по-бързо ни оправят“.

Даверов коментира и рекордно ниската избирателна активност, която регистрирахме тази неделя. „Последното гласуване въобще не го броя, то е абсолютно нелегитимно заради изключително ниската избирателна активност. По-рано когато им изнасяше много обичаха да говорят за тихата съпротива на негласуващите Сега казват, че няма значение, защото тези, които са социално ангажирани са гласували. Винаги гласувам, но не съм социално ангажиран. Не споделям виждането, че когато ни е изгодно е така, а когато не ни е изгодно е иначе“, каза той.

Новата власт не ни прави свободни

В новата си книга „Ягодовите полета“ Владо Даверов разказва колко преходен е човекът и колко непреходни са лошите идеи. „Ягодовите полета са полетата на смъртта. Това е един спомен за дядо ми, за който разказвам в първата част. В книгата има фикшън част, чист роман, където върви основната линия, има и документална част. Тя съдържа разкази за известни хора, които познавам и са ми били приятели. Те са с голям принос за развитието на България и са живели в същото време, когато се развива действието на романа. Книгата излиза 6 години след първата част и ми е дар от Бога, защото преминах през редица тежки болести. Съдбата ми помогна да я завърша“, сподели писателят. В романа има и игра с времето. Фикшън частта по същество е една шпионска и любовна история. Единият от героите, мъжът, тръгва от смъртта си към раждането, а жената – от раждането към смъртта и двамата се срещат по средата. В цялата книга усещането за време е относително.

Основната цел на всички книги на Владо Даверов е да докажат, че човек не се ражда роб, нито свободен. „Той или се ражда свободен или се ражда роб. Той не става свободен от промяната на обществения договор. Това е една заблуда, която обърква много хора. Те смятат, че от утре ще дойде нова власт и тя ще ги направи свободни. Ако не си свободен вътрешно, ако не си избрал да бъдеш свободен, можеш да бъдеш роб и в най-либералното общество. И обратно“, заяви авторът на романа.

Човечеството не може да изчегърта проблемите, създадени от Коминтерна

В „Ягодовите полета“ Владо Даверов разказва и за вината, която носи Коминтернът като силова структура, базова за разпространението на насилието по света.

„Тя е построена върху една идеологема, която обърка човечеството. Тя носи огромна вина заради най-грубото и нечовешко насилие, убийства и терористични актове, с които иска да промени света и се намесва в личния живот на човека“, каза писателят. Според него Коминтернът е базовата структура на бъдещия световен тероризъм. По своите методи и действия той трудно може да бъде различен от терористични мрежи като „Ал Кайда“, например.

„Човечеството не може да изчегърта проблемите, които създаде Коминтерна. Те не могат да бъдат премахнати от живота на човека с векове. Най-лошите идеологеми, най-гнусните, тези, които научиха хората да не работят и да не се уважават един друг, масовият егалитаризъм, че всички сме равни, че всички сме еднакви, че всички трябва да взимаме по 5 лева, че всички сме еднакво бедни, за да сме добри, само вождовете имат право да решават, са вече толкова непоправимо внедрени в объркания човешки живот. Те са вкарани в съзнанието без чипа, от който се боят антиваксърите, а с чипа на комунизма и Коминтерна. Те са вкарани насила със страх“, заяви Даверов.

„Дори погледнете методите, с които се бори срещу купуването на гласове любимият ни вътрешен министър са изцяло в духа на комунизма и Коментирна и на комунистическата милиция от едно време. Насила да влизаш в живота на човека и поколенчески да го променяш“, възмутен е писателят. Даверов посочва, че всичките му герои в книгата си имат прототипи. Всичките му приятели от Немската гимназия и университета са по високите етажи на властта и по комунистическо време и след това: „Всички те бяха деца на наши другари. Някои бяха по-интелигентни, а други деца на обикновени овчари“. „Моят баща също беше редник на Коминтерна. В един момент се осъзна и бе изключен от партията и отвсякъде. Може да се каже, че ги познавам от дете и това е книгата на живота ми. Може би цял живот съм писал тази книга, заяви писателят.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 300 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина е

    435 105 Отговор
    Далаверов !!!Ти винаги си бил подлога на този който ти дава кършей хляб !!!!

    Коментиран от #177, #201

  • 2 Верно ли

    244 43 Отговор
    Пффффф...
  • 3 Миризлив пор

    78 227 Отговор
    Лукашенко номер 2!
  • 4 Ватман

    394 84 Отговор
    Шмекера от СУ играе с Боко на белот обаче като го питаш шмекера той отговаря : не съм президент на ГЕРБ независим съм!

    Коментиран от #121

  • 5 Шмекери

    380 102 Отговор
    Сте всички които се продадохте на тиквата. Купува и ви продава на кило, само Радев не се продаде на престъпната шайка!

    Коментиран от #15, #131

  • 6 ужасен

    351 72 Отговор
    Как може да има токова гнусни журналисти като този , които живеят и работят само за да създават интриги и мръсотии !!

    Коментиран от #9, #210

  • 7 Радев предателя на БСП

    114 272 Отговор
    И Киро лъжеца. Гласувайте за тях няма да ви излъжат. Питайте Нинова, Манолова, Иванов, Слави и който искате.
  • 8 ХАН КРУМ

    252 67 Отговор
    плевньо №2 ти харесва повече. боже, даверов бил мазохист.

    Коментиран от #38

  • 9 Защо

    89 175 Отговор

    До коментар #6 от "ужасен":

    Човека си казва истината.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Карл Маркс

    209 50 Отговор
    Само един истински неграмотник нарича социализма комунизъм. В Социализма е разрешена частна собственост докато в Комунизма е забранета така, че преди 1989г в България, Чехия, СССР, Румъния, Унгария... какво е било комунизъм или социализъм? Прост та дрънка!

    Коментиран от #85

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Пламен

    99 254 Отговор
    Радев е фашист,който ще ни докара междуетническа война като в Косово.

    Коментиран от #25, #166

  • 15 Радев предателя на БСП

    117 217 Отговор

    До коментар #5 от "Шмекери":

    По голям предател от Радев няма. И Нинова ще си го признае но след изборите. Щото има повече топки от Радко.

    Коментиран от #77

  • 16 Пффффф

    212 54 Отговор
    И тоя смешко ли извадихте от нафталина. Явно всеки който дължи услуга на Фирмата, сега е пратен на амбразурата да защитава ГербДжипков хахахах
  • 17 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    75 31 Отговор
    ми върнете си султана!
  • 18 Българка

    95 187 Отговор
    Има светлина в тунела. Напълно съм съгласна с Даверов. Писателя си е писател, много точно заглавие " фатмака шмекер". Фатмак, фърчило, фигурант, таксиджия сега и шмекер. Хехехехехехеее

    Коментиран от #130, #132, #224

  • 19 Кики

    90 146 Отговор
    С ПРОДЪЛЖАВАМЕ КРАЖБАТА идват много тежки времена за което е отговорен радев страхлив мишок
  • 20 БСП на Бунището

    78 142 Отговор
    Този индивид беше с пенсионерски анцунг на пейката в парка и Корнелия и Решетников го натикаха в костюм да спасява БСП....Момчето им е добро,ама ей го на - с ква лоша Компания се заобиколи - тарикати съветници,Агенти на ДС на БКП,активни офицери от разузнаването,Олигарси,Приватизатори....И понеже е Прост Каунь с уши - подведен е...Предизвика такава Политическа криза,че е Четвърта Национална Катастрофа....
  • 21 Винету

    143 49 Отговор
    Промяна не, трябва да има изчегъртване за калинките на ГРОБ!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Философа

    118 26 Отговор
    Всеки ла.йнар на днешно време има мнение!
  • 24 Активист на БКП

    115 48 Отговор
    Напротив,с мюсюлманина Герджиков ще се получи така!!!

    Коментиран от #29, #47

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 факт

    56 22 Отговор
    тоя жив ли е!
  • 28 Дядо Гъдю

    130 41 Отговор
    Тоя ,Далаверов,колко сребърника получи за този плискоч?
    ------
    Публикувано във факти.бг: президент Румен Радев, зад който без никакво съмнение седят руските тайни служби.
    ---------
    Ей,какво нещо може да избълва човек за няколко сребърника в повече.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Чегевара

    55 81 Отговор
    Хора,спрете фашиста.Междуетническите и гражданските войни са най страшното.

    Коментиран от #34, #35

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Българин

    78 104 Отговор
    Фигуранта и национален предател Румен Грипенов Решетников не може да бъде президент на България!!!

    Коментиран от #33, #170, #211

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Надзирател

    86 38 Отговор

    До коментар #30 от "Чегевара":

    Споко, скоро ще вкараме Боко в затвора
  • 36 Христо Христов

    63 95 Отговор
    Долу потурнака Румен Радев!!!

    Коментиран от #41

  • 37 Вижте ги

    49 85 Отговор

    До коментар #29 от "Бтв новини":

    Поддръжниците на Радев и си правете сметка и за него. И искате ли такива индивиди да са на власт.

    Коментиран от #39, #188

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Бла бла

    55 16 Отговор
    Крадците са много объркани какви да ги плещят..от бсп смятат че Радев е агент на едни други хора май..

    Коментиран от #43

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Бесен Язовец

    89 28 Отговор
    Чуждестранните студенти от Близкия изток в СУ защо му казват Принцеса Анастасия някой знае ли?

    Коментиран от #228

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ген Столти

    82 36 Отговор
    Даверов изпадна от гардероба на ГЕРП точно навреме, очакваме и тъжния и нежен поет Цанев да изпадне след него.
  • 45 Българин

    40 33 Отговор

    До коментар #33 от "Професор Герджиков":

    Ми отивай да правиш шпахли на Десовия, после той на тебе, после ти на него, после той на тебе...пък може да включите и Копейкин за разнообразие...

    Коментиран от #53

  • 46 Лумнаха герберастите

    66 32 Отговор
    Управлението с което плашите беше вашето управление. Не тролете а си заплюйте някое кръстовище където с честен труд да печелите.

    Коментиран от #57

  • 47 А американски

    15 11 Отговор

    До коментар #24 от "Активист на БКП":

    Фугурко кво
  • 48 Ами ...

    58 22 Отговор
    При социализма са снимани четири филма по сценарии на другаря Даверов.

    Коментиран от #63

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Радев предателя на БСП

    35 44 Отговор
    С тия педелити Кики и асанчо, че ме извръткат и мене.

    Коментиран от #52

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Радко педелита

    29 24 Отговор

    До коментар #52 от "Професор Герджиков":

    Де е Боко да му врътна коремното на лоста.

    Коментиран от #59

  • 55 Христо Христов

    36 66 Отговор
    Има кадри на потурнака Радев с фес, правещ като вятъра на Доган, за да вземе гласовете от Турция!

    Коментиран от #58, #133

  • 56 така така

    46 32 Отговор
    Платена публикация от турското посолство и ГЕБ.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Българин

    16 22 Отговор

    До коментар #53 от "Професор Герджиков":

    Предложи на Десовия да ти пусне,за да се оттеглиш от надпреварата. Ще ти върже сто на сто!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Радко педелита

    22 35 Отговор
    50 лицеви направих на Боко на лоста.
  • 63 ????

    35 16 Отговор

    До коментар #48 от "Ами ...":

    Ама и той репресиран, като всички "интелектуалци" от онова време!
  • 64 Тук

    62 36 Отговор
    По добре Радев, отколкото епилираната мека китка Герджиков. С какъв ли секскомпромат Борисов държи академика?

    Коментиран от #68, #69

  • 65 Христо Христов

    31 34 Отговор

    До коментар #58 от "Ицо хазарта":

    Значи признаваш, че Румен Решетников си пада по мъже, нали така?

    Коментиран от #67

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Българин

    34 47 Отговор

    До коментар #64 от "Тук":

    Откакто потурнака Радев го оправят мъже, Деса е в шок и не придружава мъжа си никъде!
  • 70 ХПХ

    26 21 Отговор
    Като се навеждаш на Боко ще те оправя все по-бързо, за това сигурно говориш.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ако Радев е "Шмекер"? То какви ще са

    36 21 Отговор
    Борисов и ОПГ ГЕРБ??? БГНЕС автори????
  • 73 Ако Радев е "Шмекер"? То какви ще са

    26 19 Отговор
    Борисов и ОПГ ГЕРБ??? БГНЕС автори????
  • 74 митака

    60 36 Отговор
    Тоя 73 и кусур годишен старец що не си гледа бритоня, а седнал да уйдисва на акъла на Боко. Излагация и още нещо.

    Генерала от ВВС Румен Радев е най-достойният български президент!
    Чест генерале!
    Всички истински българи ще гласуват за теб!
    Правилният избор е генерал Радев!
  • 75 Даверов хептем си Изтрещял!!

    43 24 Отговор
    На този муе гръмнал главниа Бушон!!
  • 76 Дудю

    44 19 Отговор
    Шмекер има само един, викат му бай чекмеджин
  • 77 Нинюва

    12 13 Отговор

    До коментар #15 от "Радев предателя на БСП":

    Беше къртица на бацо от блп у бсп
  • 78 БОКОКРАД

    26 17 Отговор
    Хемусгейт: Клошар изтеглил 18 милиона и умрял
  • 79 БОКОКРАД

    36 17 Отговор
    Публикувано във факти.бг: За 155 000 лв. са продадени 4 сгради и 43 дка от любимо ловно стопанство на Бойко Борисов
  • 80 БОКО ЗАТВОР

    38 19 Отговор
    БОЙКО Е БЕСЕН ЗА КОРЕМНОТО И ЛИЦЕВИТЕ ! СЪН ГО НЕ ЛОВИ !
  • 81 УЧЕТЕ РУСКИ

    34 19 Отговор
    Джон Кери
    Бившият държавен секретар на САЩ със съвет към студенти от Харвардския университет
    Учете руски!"

    Коментиран от #136, #238

  • 82 Мангъра

    30 44 Отговор
    Абсолютната истина! Браво на Даверов!!! САМО ГЕРБ!!!
  • 83 Нека разговарят

    30 32 Отговор
    Аделина да не прекъсва за да зададевъпрос. Нека ги остави да разговарят. Радев мъчително изговаря думите. Заучил е словата.
  • 84 Янка

    37 40 Отговор
    Авторът на статията изразява това, което ние всички виждаме. Браво на автора!
  • 85 Енгелс

    30 16 Отговор

    До коментар #12 от "Карл Маркс":

    За хората дали ще наречем тоталитаризма социализъм или комунизъм, този геноцид е една и съща смрадня. Лустрация! Само така България ще тръгне по правия път.
  • 86 тома

    27 25 Отговор
    Веднага си личи кой е взел много пари от герб за проектите си за филми.
  • 87 Ита Боа Боя

    24 15 Отговор
    ...и когато злобата е повече от природната интелигентност,тогава и литературата струва не повече от две стари гайди...
  • 88 Жално е

    38 34 Отговор
    Забелязвате ли колко време остава на професора, а колко много неща казва. Радев няма разговор, просто рецитира.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Сивата чапла

    30 17 Отговор
    Е те това е върха вече,
    какви руски служби с натовски генерал и харвардски възпитаници!

    Та какви са методите в САЩ да речем или във Франция!

    Та в Руся ако ползват водни оръдия, ше ги разкъса западната преса!

    А бе, хора!
    Толкова ли оглупяхте?

    Коментиран от #91

  • 91 Сивата чапла

    22 23 Отговор

    До коментар #90 от "Сивата чапла":

    Но иначе да, Радев е шмекер!
  • 92 въпрос

    28 26 Отговор

    До коментар #89 от "ОСТАВКА ФАТМАК":

    Тъпоъгълнико, а какво е фатмак,...човек който говори перфектно няколко езика, който не се перчи, че и има генералско звание.СМЕХУРКО СИ ТИ, ДАЖЕ НЕ И ФАТМАК И СИ СЪС СКЪСАНИ ЧОРАПИ
  • 93 Избирател

    26 21 Отговор
    Не си струва да се гласува за "Гербавия кандидат за Президент" . Това , че не е направил нищо лошо не означава , че ще бъде добър Президент.
  • 94 Емилия

    15 10 Отговор
    Да ви имам заглавието..подвеждате хората,които имат мозък да прочетат само него! Излагате се !
  • 95 жжжжжж

    13 11 Отговор
    тук не можеда се критикува РР. ганю бие през пръстите.
  • 96 9689

    11 10 Отговор
    Още един обвързан.....
  • 97 Севда

    25 21 Отговор
    ДАЛАВЕРОВ=БОЙКО МУТРАТА!

    Коментиран от #213

  • 98 Българин

    31 27 Отговор
    В неделя на 21 Радев ще отнесе Герджиков, като куцо пиле домат.

    Коментиран от #119

  • 99 Да бе!

    10 13 Отговор
    Е, и какво предлага този всезнайко!? Нищо!
  • 100 ПИПИ

    38 36 Отговор
    Проф.Герджиков направи на салата ушаткото Радев,ученото си е учено,широкия мироглед,всестраната култура и интелигентност,ушаткото само стикаше устата си пак в погребална гримаса,жлъч ,злост и закана,фашист!

    Коментиран от #112

  • 101 Писательо

    19 18 Отговор
    на грешната страна си мой човек.Не е късно да се покаеш.
  • 102 Моралиста

    25 22 Отговор
    Ех ,Даверов даверов , аман от плювалници , не ти отива на възраста , ама точно ти отива на акъла който го нямаш.
  • 103 P1amen

    6 7 Отговор
    Вече го отлъчих от християнските църкви.
  • 104 С техническо образование

    17 11 Отговор
    Е като видя грешен правопис още в заглавието и ми става ясно що за "журналист" е творил тук..срам...
  • 105 Истини

    14 12 Отговор
    Всички помаци ли искате България. Нямате си на идея какво става в родопите, хасково, пловдив. Не сме националисти, но Радев е на ти, защото е от този край, изкупувст на българи къщи на безценица. Ваша си работа. Нашата е лесна, а и на Радев. Мислете оставащите в българия. Ноьой не му дреме за българия, капитан петко войводата е предаден от българин и убит от турците. У др вход бе нашата х Доган хисар, и не е лъжа. Старите ни го казваха преди 60 години
  • 106 112

    29 28 Отговор
    Радев е над всички ви по човечност. Виж му децата. Красиви, умни, възпитани. Герб дпс са свикнали да отмъщават, което не им прави чест.
  • 107 ЕССР ни попиля

    16 12 Отговор
    За първи път някой открито да плюе по Запада.
    Защото комунизмът бе създаден в западна Европа от европейски евреи.
    А Първият Комунистически Интернационал(със съкращението Коминтерн) е основан и проведен в Лондон на 28 септември 1864 година.
    Вторият комунистически интернационал е на 14 юли 1889 г. в Париж.
  • 108 ха ха ха

    4 5 Отговор
    А добър ден!
  • 109 kkk

    9 11 Отговор
    И кой беше тоя жалък нещастник и миризлив пом.и.яр?
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Винету

    6 6 Отговор
    Лудите в лудницата!
  • 112 Леле

    2 5 Отговор

    До коментар #100 от "ПИПИ":

    Глупи, оправи си правписа!
  • 113 Един българин

    17 16 Отговор
    Даверов искаш да изкрещиш но с присипнал глас.Долу горе сме връстници с теб.Ще ти разкажа накратко една случка.Бях дете и обикалях с един възрастен бай Илия от моето село по полето да ми показва къде са местата на които растат гъби - викаме им осули по моя край.Той ги беше кръстил на фронтовите линии на които беше участвал Втората Световна.Та намирам аз една мухоморка -бяла, тя от долу леко розовее и прилича на полска печурка и му я нося,а той от далеко като я видя ми вика -хвърляй я веднага туй е партиен член не е комунист,а аз дете не разбирам от тия работи - какво е туй партиен член и комунист ама го запомних.След много години го осъзнах - той беше човек отдаден на труда и работеше като,че това бе смисъла на живота му - тогава разбрах разликата.Не е лоша идеята уважаеми -лоши са изпълнителите. Така аз в Соца живях - да знам какво беше -видях и капитализма тъй наречен-и знаете ли един мой колега италианец ме попита веднъж кога беше по-добре - замислих се и му казах - тогава беше по добре от сега и съм категоричен.

    Коментиран от #115

  • 114 Анонимен

    9 8 Отговор
    Много фалшиво, направо прозрачно, без коментар...
  • 115 Анонимен

    10 8 Отговор

    До коментар #113 от "Един българин":

    Жалба по младост, и аз живях истински осмислено когато бях млад родител и се бори с живота през 90те години и те са ми най мили, но, само не знам как оцелях, сигурно защото живях, та и ти младост, живота предстои!??

    Коментиран от #120

  • 116 Софиянка

    20 15 Отговор
    Аман от простотия, злоба, завист.За колко те купи Винету.
  • 117 Анонимен

    6 5 Отговор
    Човек, винаги е имал кумир, бог, вожд, партиен лидер, но други човеци са били тези кумири, избора е човек ли си или кумир, напиши книга.
  • 118 Разгром

    27 28 Отговор
    Радев беше класа над Герджиков.

    Коментиран от #124

  • 119 Куцото

    7 7 Отговор

    До коментар #98 от "Българин":

    За куцото пиле си прав, за останалото не! С туй куцо пиле какво светло бъдеще ни чака?
  • 120 Един българин

    15 8 Отговор

    До коментар #115 от "Анонимен":

    Оцеляхме въпреки онези от вън и вътре които се опитаха да ни смажат приятелю,и то щот бяхме научени да се трудим и борим. Я си помисли сега ако се върне 96г ко правят съвременните млади търкайки смарт фоните....................
  • 121 ИСТИНАТА

    19 14 Отговор

    До коментар #4 от "Ватман":

    Борисов надбяга Пеевски в бягството от Парламента

    18-ти ноември,
    2021-ва година.

    Борисов и Пеевски няма да се срещнат в Парламента!

    Както всички знаем, Пеевски само веднъж стъпва в Парламента-
    когато се заклеват депутатите!

    Днес ЦИК съобщи, че Борисов се е отказал от депутатският си мандат.
    Браво!
    Борисов надбяга Пеевски в бягството от Парламента!

    Борисов остави ГЕРБ сами в Парламента!
    Капитанът Борисов изостави потъващия ГЕРБ.

    Мишките първи напускат потъващия кораб!
  • 122 КОЛКО Е ВЯРНО И ПРОРОЧЕСКО

    25 19 Отговор
    ТОВА КОЕТО НАПИСАЛ ВЛ.ДАВЕРОВ ОСОБЕННО КАТО ЧЕТЕШ ТАЯ СТАТИЯ СЛЕД ДЕБАТА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КЪДЕТО „ПРОТЕСТЪРА”„ ГЕН.”РАДЕВ КАЗА,ЧЕ КРИМ Е РУСКИ!!!!😠И ПП НЕ НЕГОВ ПРОЕКТ🤔

    Коментиран от #172

  • 123 Соцагент007

    27 25 Отговор
    За Радев е ясно,че е ретрограден тип и лицемер.Как да очаквате нещо свястно от човек,който използва власта,за да прикрие и потули престъпленията на свои близки и роднини.Ще ви спомена само за катастрофата на баща му с инвалида,за изцепките на Деса,когато ченгета я преследваха през ноща,а също за онова л а й н о,дебилният гамен,синът му.Сами си правете изводи,що за човек е.От друга страна,аз не виждам и алтернатива в лицето на Герджиков.Прекалено хлъзгав,доста неприятен тип,който най-вероятно е под зависимост от ДПС и ГЕРБ.От такъв човек също не може да се очаква някаква драстична промяна.Дали ще остане Радев или Герджиков ще се промъкне някак си,това ще е поредният неподходящ човек за Президент.Нито един от българските Президенти,не успя да се отърси от зависимостите си и да води адекватна политика по време на мандата си.

    Коментиран от #138

  • 124 ЩО БЕ💩

    15 8 Отговор

    До коментар #118 от "Разгром":

    ЩО ОНЯ МУ ГО КАЗА В ЗЪРКЕЛИТЕ,ЧЕ Е „МОСКВИЧ”😁😁😁
  • 125 просто човек

    2 3 Отговор
    Щастието трябва да се изстрада.
  • 126 Алооо

    13 10 Отговор
    Един от Шайкатааа на Винету.
  • 127 Shark

    14 11 Отговор
    Много плювалници бе не измряхтее ли .колко взе мухала за тази статййка.
  • 128 гледайте

    14 13 Отговор
    Ексклузивно интервю пред БСТВ на Корнелия Нинова - председател на БСП (18.11.2021) 23 часа ......истинското лице на предателя Радев
  • 129 Виж ти

    15 12 Отговор
    Този затова ли го пробутаха в новите учебни програми по литература. Да се чудим как да го преподаваме в часовете с неговите идиологеми в иначе деидиологизираното ни образование. И той на хранилката се наместил и яростно сипе ,,мъдрости " в полза на онзи шмекер , когото умните хора отъждествиха ту с Бай Ганьо, ти с Винетау вожда, ту с ...хайде до тук. И добре, че ни просвети с преразказ на писанията си. Иначе кой ги познава.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 24 Отговор

    До коментар #5 от "Шмекери":

    Грубиянщината на Радев е вредна за България! Да изберем за Президент неговият антипод, един вежлив човек, проф. Герджиков!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 ИАЗ СЪМ ШМЕКЕР

    3 3 Отговор
    АМА ВЕЧЕ УМИРАМ ОТ ГЛАД ЦЯЛ ЖИВОТ НЕ СЪМ РАБОТИЛ И СЪМ ЯЛ И ПИЛ НО РАДЕВ И ТИКВАТА МИ ШЪТНАХА КРАНЧЕТО И СЕГА БРОДЯ ИЗ ГОРАТА И ГИ ДЕБНА ДА МИНАТ КАТО РОБИН ХУД
  • 135 Сатана

    11 11 Отговор
    Герджиков към Радев:
    -Явно конституцията не може да ви спре?
    Радев към Герджиков:
    -Подръж ми бирата
  • 136 Евала

    4 6 Отговор

    До коментар #81 от "УЧЕТЕ РУСКИ":

    За коментара.Казва всичко,който е разбрал.
  • 137 Дочоолу

    25 19 Отговор
    Българинът обича военщината, той се прекланя пред фуражката- генерали, полковници и пр. За него те са кумири, а не ерудирания, учения човек. Това е поради бай Ганьовщината и простащината, както и селяндурщината, която в ново време е свързана с чалгата, извращенията, неспазването на нормите, морален упадък, простотия, консуматорство, далеч от културните стандарти.
  • 138 Фатмаков

    18 17 Отговор

    До коментар #123 от "Соцагент007":

    Радев е овенен. Социалистически овенен.
  • 139 Простев

    25 16 Отговор
    В една културна страна Радев няма шансове, но тук може. За българите бива, търкулнала се тенджерата, па си намерила похлупака. Герджиков е значително по-културен от него, но това не е никак трудно да си по-културен от такъв като генерала.
  • 140 ARIS

    14 10 Отговор
    30 години слушаме небивалици за комунизЪма, особено от хора облагоденствани от него.Гадно!
    Един интелектуалец,един демократ е достатъчно да ръси отрова срещу миналото за да се нареди ПАК!!!на първите редици и в новото време. Това е Българското семе........
  • 141 Радев

    26 17 Отговор
    Е наглец долен лъжец снощи си показа поредната простотия. Протести пред едно посолство а пред другите защо няма? Нима в Канада и други държави не гласуваха? Благодарение на турския електорат помириса президентския стол.Тука яко се издъни сега този електорат масово ще гласува за Герджиков!!!! Без агитации!Хайде не се прави на васал бъди МЪЖ .Сам Си го ИЗПРОСИ !За Пореден път доказа ,че не ставаш за политик .Ние не искаме да ти сърбаме попарата от трици изяш си я ти!!!!
  • 142 Нещо има

    14 9 Отговор
    В нас сбъркано. Българина докопа ли се до властта и превърта! Какво задкулисие проблема е в алчността и тарикатлъка
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Перник

    22 12 Отговор
    Шмекер е този, който преписва на изпит, а, какво ще кажеш шмекер Даверов...
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Гандалф

    14 9 Отговор
    Ще се върна за подслушването което герб повсеместно са правили...не мислите ли . Че за 12 години във власта биха натрупали тонове компромати...и във въпроса се пита пита къде са нези компромати...нали се използват обикновено по време на избори да се очернят политическите опоненти...толкова много избори минаха...нищо не изплува...или игурно събират компромати за себе си...или другото още по невероятно...е че политическите им опоненти са чисти като момина сълза...
  • 147 Джоко

    7 7 Отговор
    Този пък експерт се отрече и отхвърли всичко. И от Господа и от дявола, че и на ментор се понаправи. Всеки има своята история, болка и радост, но не разбирам защо трябва да ме прави съпричастен с неговите тегоби. Опитва се да ни отвори очите в някаква правота и истинност, но истината е само една- за всички!
  • 148 ЗАТВОР ЗА ФАТМИ

    19 15 Отговор
    ФAЛШИВ Г€Йрoй-нaтo-БКП Г€Йрaл,
    ИДВA ТВOЯТ ТЪЖ€Н КРAЙ!

    ЗAТВOР ЗA ФAТМAКA -ПР€ДAТ€Л И КЛEТВOПР€$ТЪПНИК!
  • 149 Хобит

    13 13 Отговор
    А Борисов с 200 го оправя , не мерси лицемерен си писарушко. Ще гласуваме за Радев, единствения който устоя на агресията и хулите на мафията. Идеалист и реформатор с военна дисциплина изправен срещу лакеите на олигархията в защита на населението и обединител срещу алчните корумпирани гноми във власта.
  • 150 доган

    14 17 Отговор
    Радев е президента на България!
  • 151 Още една

    11 14 Отговор
    Гербаджийска подлога се изходи по въпроса.
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Кой

    12 11 Отговор
    Ти чете тъпите книги . Не манипулирай. Гласувай си за охлюва Атанас и си трай.
  • 155 Тоя пък

    13 11 Отговор
    откъде изплува? Директор на ТВ център Русе, без нужните образование, опит, а само по заслуги. И какво е да преписваш на Държавен изпит?
  • 156 Иван

    8 12 Отговор
    Как им липсва Белене на такива като теб.......измекяр
  • 157 патриот

    18 10 Отговор
    За президент, трябва да изберем не кандидата, който през целият дебат използваше омръзнали клишета, а кандидата, с философското мислене, с интелегентния изказ и с огромния масив от знания, от които да спечелим всички ние!
  • 158 Андрас

    3 4 Отговор
    Добре си беше с ДПС зад БОЙКО. Промяната беше на всякъде щеш малък бизнес щеш голям и среден бизнес всички които не отчитаха са унищожени .Ашколсун маш Алах
  • 159 Факт

    11 14 Отговор
    Още един дето лае срещу президента Радев! Че не си е написал името , ами се крие зад БГНЕС! (.....и ягодовите полета са Англия дето ги берат някой "мечтатели"!)
  • 160 Крим е бил винаги Руски и си остава за

    13 13 Отговор
    Винаги такъв!! Там са живяли и живеят 95% Руснаци В днешна Украйна 60%са чистокръвни Руснаци, който е ходил там сее Убедил!! Останалото Укри, Еврей, Румънци Унгарци, Поляци, Българи, Цигани и др! Това е днешна Украйна!! Хрухчов го няма отдавна!!!
  • 161 Бай Х

    14 8 Отговор
    Не гласувам на избори,нагласени и фалшифицирани от комунисти и руски слуги !
    Разрешихте със Закон от 35 на 135 секции в Турция,а сега протестирате-токова му е акъла на Мунч@ !!!
  • 162 антиседераст

    8 9 Отговор
    Кой е автора на тази статия ? дайте му името бе . Отдавна кипя от желание да очистя някоя антибългарскаОтрепка та сега може да имам тоя шанс да се запиша в историята
  • 163 Бамбука

    7 6 Отговор
    Бизнесмените купени, професорите купени, защо и писателите да не са ? Само да прогледне как стоят нещата в Чехия, Словакия, Полша, Словения, Хърватия и всичките му опорни точки се разпадат. Аман от поклонници на чекмеджето.
  • 164 Адвокат

    9 11 Отговор
    Кой е тоя далаверов? Какво е сътворил, с какво е доказал, че има морален капитал да ни поучава? Може би е цоцнал от фондовете по милостта на чекмеджан?
  • 165 ДимДар

    16 11 Отговор
    Голяма мобилизация за този Радев.Изкара де що скрити и открити привърженици на Русия да агитират за него начело с онази бивша Шаренкова.Плашат и с турците.Може да запалят държавата не ги интересува заради него.Ако изберете и Радев и ПП + БСП + Слави ще стане пълен шлем за Русия
  • 166 Реалист

    2 7 Отговор

    До коментар #14 от "Пламен":

    Глупаците като теб така мислят
  • 167 резервист

    6 6 Отговор
    Уж Коминтерна и комунягите са лошите, пък младите възпитаници на Харвард били неопитни и алчни. Не съм чел книгата но и така се обърках съвсем. Е кой е добрият герой в тази каша? И къде беше ти досега и какво направи за да дойде светлото бъдеще?
  • 168 аз Клавдий

    6 7 Отговор
    Ти не пречупваше ли в поезията си през социалистическият реализъм,за да се харесаш на отговорните другари и не беше ли в БКП.Не си спомняме да си бил десидент.
  • 169 И др. Даверов

    4 5 Отговор
    Яко го пере сачмата.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Равнис Мирно

    12 7 Отговор
    На кого си прочел книгата бе мунчо.Поне като са ти написали името на автора да го беше запомнил."Глина" е на Виктория Бешлийска,а не Бешлиева........Кажи му военен и повече не го обиждай!
  • 172 Според

    6 8 Отговор

    До коментар #122 от "КОЛКО Е ВЯРНО И ПРОРОЧЕСКО":

    Теб какъв е Крим разбирасе руски от 200 години е такъв
  • 173 hjmhjm

    7 3 Отговор
    В България в момента има един дневен ред - да се измете Борисов и борисовщината. Кой ще го прави. Дали ще го направи качествено. Няма толкова голямо значение. Разбира се можем да търсим доброволци които накрая и Даверов да хареса , но е много нереалистично.
  • 174 ШАФИОРА

    6 11 Отговор
    През 1954 година наследникът на Сталин, Никита Хрушчов присъединява Крим към Украинската съветска република. Украинският произход на Хрушчов тогава кара мнозина руснаци гледат с недоволство и подозрение на присъединяването на Крим към Украйна. В огромната съветска империя обаче, националността не играе почти никаква роля. Няма русници, няма украинци. Официално всички са съветски граждани. В Крим съветското съзнание явно е дълбоко вкоренено и до днес. В допитване, проведено през 2008 година, близо 15 процента от анкетираните обявяват културната си идентичност като "съветска". Те обаче, все пак, си остават малцинство: повече от половината от хората, живеещи на полуостров Крим, се самоопределят като руснаци. Едва 8,3 процента от анкетираните се обявяват за украинци в културно отношение.

    Коментиран от #239

  • 175 ИВАН

    3 5 Отговор
    Писателя Даверов написал Ягодови полета, абе дайте му на тоя писател една ягодка, та да миряса
  • 176 2578

    3 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Самият Даверов си е представял по друг начин промяната - Баце да отвори чекмеджетата, да каже: "Съжалявам, ето, връщам ви парите, но пак ме изберете и обещавам, че повече няма да пипам чуждо, ни пари, ни жени."
    ДаЛАверов?
  • 177 Селянин

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "истина е":

    Сега ще прочитем мнението на комунистите Искаме млади умни хора пък държим човек коитосамо устав е чел и строева е правил Щом за много хора « комунистите са прости « и се осъзнаха да се откажат от него до къде я докарахме Щом е наш може и да е прост
  • 178 бг путин

    4 5 Отговор
    даверов иначе изглеждаше свестен! Ама и ти си боклук на бкп/бсп!Щот си прост затова не отиде да учиш в чужбина!!!
  • 179 7453

    3 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Отново се използва младостта, неопитността, алчността на младите харвардски възпитаници и жаждата им за власт. Даверов, това ти ли го написа - "алчността на младите харвардски възпитаници и жаждата им за власт"? Ти добре ли си и разбираш ли какво казваш? Кажи с колко изпразни чекмеджетата!
  • 180 ГОСТ

    5 3 Отговор
    И В КОЕ НЕ Е ПРАВ?! ДАЙТЕ ФАКТИ!
  • 181 НАУМ

    4 5 Отговор
    РАДЕВ ЩЕ Е НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ И ТОЧКА.КОЛКОТО И ПОМИЯ ДА ХВЪРЛЯТЕ ГЕНЕРАЛА ЩЕ ОТВЕЕ ГЕРДЖИКОВ С МНОГО. И ТОГАВА ЩЕ СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ.ЗАЩО ЛИ....ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ВИ ПЛАЩА.
  • 182 Втк

    5 9 Отговор
    Не Даверов името му е Да.лаверов.
    Плащате те му и изпълнява всички желания, примерно както в този случай - От различни почва да плюе дем(ОН)ократич.но ,
    като се-де-са.рска моторна прескача в рядка ръж.
    От тая подлога да(л)веров нищо не става.
  • 183 Цуца

    4 6 Отговор
    Господи, прости му словоблудството!
  • 184 КРИС

    5 6 Отговор
    Автора.....или си ти невероятен шмекер...или си чисто луд
  • 185 ????

    4 5 Отговор
    А, с "професора" ПОДКРЕПЕН от ОПГ "герб" ли ще настъпи ПРОМЯНАТА?!?!?!
  • 186 Бивш левскар

    4 11 Отговор
    Ходи да допишеш книгата на овцата за убитите ястребинчета. И се прегърни със сашо Прасето- боковия евродепутат.
  • 187 ИМПИЙЧМЪНТ

    12 4 Отговор
    Чорапа Радеф е сбогом Гергино след избора в неделя
  • 188 шопландец

    5 3 Отговор

    До коментар #37 от "Вижте ги":

    а поддръжниците на престъпниците боко и доган /не си правете илюзия че не играят заедно/ ги гледаме 12 год че и повече, а най-вече се видя за кого под строй гласуват турците-пак за същите в случая с ГерДЖипков за президент, та ДА правете си сметката кой кого обслужва
  • 189 Ангел

    5 6 Отговор
    И кой е авторът на това писание? Няма ли? Или не се казва, за да не разберем, кой му плаща.

    Коментиран от #199

  • 190 ПетровMr Петров

    4 2 Отговор
    А с Кирчо и Кокорчо , ще има ли промяна ?Ще има подмяна , тия мекерета ще докарат и пушек в ауспуха Ви да няма.След "Срамът за нацията" , не зная да пиша ли?След всички крими изцепки , наместо желание да го обесят на некое дърво в центъра на София-тъпанарите гласуват за Мутрата.
  • 191 Бай Коко

    5 9 Отговор
    Като гледах двубоя останах с впечатлението чи и Герджиков ще гласува за Радев.
  • 192 Шарани

    4 5 Отговор
    Снощи цяла България разбра кой е сложил еврата и кюлчета в шкафчето на Борисов

    Коментиран от #195

  • 193 бат рамбо

    12 5 Отговор
    Голям глад идва, Радев ще яде камъните зимъска, гаранция!
    Както и пенсиите, които го благославят!
  • 194 Епидем

    5 10 Отговор
    Още един плужек като Герджиков изпълзя да се изцвъка на метеното, пфуу..Още ли е жив?

    Коментиран от #196, #197

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 вявя

    11 7 Отговор
    Радев е пълен неудачник и смешник, с тоя човек работа, заплати и стандарт няма да видим!
  • 199 Далавера

    6 9 Отговор

    До коментар #189 от "Ангел":

    Автор е Владко Даверов, наричан още Далаверов. Същият, когото навремето хванаха да преписва на един изпит.
    Та за такъв става дума, Далаверов!
  • 200 Ади

    4 9 Отговор
    Откъде пък изпълзя ВЛАДО ДАЛАВЕРОВ.

    Коментиран от #202, #215

  • 201 чекмедже 2

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "истина е":

    Този за пръв път го чувам..и надявам се последен..
  • 202 Хаха

    2 4 Отговор

    До коментар #200 от "Ади":

    Как от къде? От пазвата на Боко!
  • 203 Сокерес

    6 10 Отговор
    Глупости в платена статия! Радев е най-добрият президент от 30 години! Трън е на Бойко мафиота защото не му позволи да си прави каквото иска и затова е пречка на някой хора!

    Коментиран от #226

  • 204 БАЧУ

    4 9 Отговор
    Кой е този Далаверов,пак някоя опорка на Тиквата изпълзяла от септичната яма на ОПГ-ГЕПИ.
  • 205 Интересно

    2 8 Отговор
    Г-н Даверов, отрича НО предлага ли алтернатива изобщо! Да не говорим за по-добра. Ако не си остава един обикновен мрънкач...
  • 206 пенчо

    3 1 Отговор
    Със шмекера........
  • 207 Аман от...!

    5 3 Отговор
    Лицемери...!
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Влааадооо!

    0 5 Отговор
    ПроЗД си! Много си проЗД..., като ТУЛУП И ПОЛВИНА СИ ПРОЗД! И АЛЧЕН!!!
  • 210 ККК

    0 3 Отговор

    До коментар #6 от "ужасен":

    Истината боли, ама много боли наали?
  • 211 САМО

    4 8 Отговор

    До коментар #32 от "Българин":

    ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ МОЖЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!! КАЗАХ!!!
  • 212 Живот след смърта

    1 2 Отговор
    Разбрахме кои са мафиотските медии.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Бодак

    2 3 Отговор
    " Човечеството не може да изчегърта проблемите, създадени от Коминтерна"

    Трябва да се човърка още надолу и навътре. "Взри се в корена", учеше бай Козма.
    Така ще разкрие корена на коминтерна, движещите му сили и избрания личен състав.
    И тогава, Владо ще стъпи здраво на земята и сам ще разсее заблудите си, следствие от недостатъчно чивъркане, т.е. повърхностно мислене.
    Горед-долу, може да се обобщи така: вятър го вей, Владо, на бял кон
  • 215 Бодак

    2 7 Отговор

    До коментар #200 от "Ади":

    "Откъде пък изпълзя ВЛАДО ДАЛАВЕРОВ".

    Изпълзя като на кино: Подгряване на вчерашния обяд
  • 216 Бойку

    3 11 Отговор
    Не очаквах чак толкова жалки отрепки като Далаверов все още да се подвизават в България. Явно Тиквената мутра е обсебил много хора
  • 217 адвокат

    2 3 Отговор
    В НЕДЕЛЯ СТЕ В КАНАЛА ЖАЛКИ СУДЖУЦИ И ТЪПИ КП
  • 218 ВУТЕ

    3 5 Отговор
    ЗАЩО КРАДОХТЕ ДЪРЖАВАТА 12 ГОДИНИ С ОБЩИНСКИ ПОРЪЧКИ ЕВРОФОНДОВЕ ЧЕКМЕДЖЕТА КЪЩИ ЗА ГОСТИ СУДЖУЦИ ПУНТА МАРИ И И КП
  • 219 Цоко

    1 4 Отговор
    Къф е тоя Далаверов?
  • 220 Реалист

    4 10 Отговор
    Де да имахме още поне 10 като Радев, тогава всички щяха да обичат България!..

    Коментиран от #222

  • 221 Ехаааа

    8 4 Отговор
    Прост народ слаба държава , казали са го баботе ни
    Пак отидете и гласувайте за този фатмак ,който ви гледа в очите и ви го забива в гърба .
    Показахте колко ви е …….
  • 222 Ейей

    9 4 Отговор

    До коментар #220 от "Реалист":

    Гледай си пенсията и помисли за децата си разбра ли .
    Заради теб сме на тава ниво

    Коментиран от #229

  • 223 ира

    3 7 Отговор
    "С шмекера?" Нещо сте сънували и сте объркали образите. И не само.
  • 224 ран

    0 6 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    Забрави да посочиш шимпанзето и неговите шимпанзета.
  • 225 ран

    0 5 Отговор
    Забрави да посочиш шимпанзето и неговите шимпанзета.
  • 226 Ейейей

    10 3 Отговор

    До коментар #203 от "Сокерес":

    Ти си от О ези на който им платиха да стачкуват нали
    И сега колко ти платиха да гласуваш за фатмака
    Да не излезеш през януари пак на площада ,че няма вече кой да ти плаща Малу…….мен
  • 227 Реалист

    3 5 Отговор
    До коментар 222....
    Научи се да пишеш бе трол...!!!
  • 228 АзсъмАз

    9 4 Отговор

    До коментар #42 от "Бесен Язовец":

    ... да ти дам ли една кърпичка да си обършеш пяната около устата ... голям бяс те е подгонил ... запази спокойствие за следващите пет години, за да гледаш сеира на фатмаците на Радеф, които от години са скроили шапката на България ... "дупе да ни е яко" - няма измъкване от тази шайка - вашата е ясна с причките на Рашков и Сие ... ТРОЛЕТЕ НА ВОЛЯ. НО БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВАША. БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ВИ ПОТЪРСЯТ СМЕТКАТА И ЕТО КАК ЩЕ СЕ ОЗОВЕТЕ В КИЛИЯ С КОФА, А НЕ В 12-ТЕ КЕНЕФА НА ВОЖДА ВИ.
  • 229 Да ви припомня

    4 7 Отговор

    До коментар #222 от "Ейей":

    Нищо не става от тебе!...
  • 230 жалко

    1 3 Отговор
    Не е естествено човек на такава възраст, с висше образование да говори за чекмеджета. Това е една алегория по-подходяща за хора за които социалното общуване се заключава в нарязана туршийка, ракийка и пред телевизора да гледа Слави.
  • 231 mdaaaaaaaa

    3 4 Отговор
    айдеее почнаха и тролските гребаджийски статии...ревете си вече сте в миналото!
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Анонимен

    1 1 Отговор
    https://fakti.bg/bulgaria/630857-tova-e-proektokabinetat-na-pp-db-itn-i-bsp
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 ПЛОНдер

    0 6 Отговор
    Много умен тоз Владо , че и му личи понякога ! Да продължи с напъните си да мисли. Може и да роди още нещо умно и проникновено !
  • 238 БРЕ УШАНКОВ

    10 0 Отговор

    До коментар #81 от "УЧЕТЕ РУСКИ":

    Човекът е казал, "Учете китайски", ама вас само п yTK иняшкия гpyx теж ви кара до екстаз, та вече и да излъжете не можете...
  • 239 AБE ТЪПAК

    9 0 Отговор

    До коментар #174 от "ШАФИОРА":

    cтигa c тaя oпoркa "Хрушчoв пoдaри Крим нa Укрaйнa". Aми нищo нe e пoдaрявaл. Пo тoвa врeмe тoй ce бoри дa cтaнe пръв пaртиeн и държaвeн ръкoвoдитeл нa CCCР и нe жeлae дa ce кoнфрoнтирa c никoй. Лъжeш, чe нямa рeшeниe нa Върхoвния cъвeт. ИМA, oт 25 януaри 1954, прeдceдaтeлcтвa Гeoргий Мaлeнкoв! Имa и Укaз нa Върхoвния cъвeт. И e пoдпиcaн тoзи укaз нe oт Хрушчoв, a oт Климeнт Вoрoшилoв, кoйтo e прeдceдaтeл нa Прeзидиумa! Cтигa прeпиcвaхтe "Кaмcaмoльcкaя прaвдa", "Рaшa Тудeй" и "Пoглeд инфo", дa ви wеbа у cплecкaнитe pА3 иятcки YuОBЕ, oтвoри нeкoй oригинaлeн дoкумeнт, пa гo прoчeти, нe бoли!
  • 240 Бау,,, бау

    5 0 Отговор
    Май, май всички са със амнезия и не помнят Орешарски. Тогава се сипеха дъщите хвалби/топ икономист, страшен ръководител, одва светлото бъдеще ура/и кво стана Сега е същото/харвардци, икономисти, борци срещу корупцията/сега ще кажат че държавата е окрадена и ще почнат да вземат големите заеми. Тогава хората ги отрезви Пеевски шеф на данс. Сега също ще ома някой такъв но гоюямото отрезвяване ще бъде МАКЕДОНИЯ. Ако някой си мисли че Радев ще командва и ще цъфнем жестоко ще се излъже. За 6 месеца под командването на Радев държавата пплитна надолу. Със раз, два, равнис и мирно не се поравя държава. Помнете ш ще се вземат огромни заеми уж да ни направят Швейцсрия на балканите, ще изчезнат и пак ще се молите на Бойко да ви извади от батака ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ НО ЖАЛКО БЪЛГАРИНЪТ ИМА КЪСА ПАМЕТ И ЗАТОВА ПАТИ
  • 241 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Прочитайки,последните15коментара,СЕ ОТКАЗВАМ,ДА КОМЕНТИРАМ.
  • 242 Журнали и граматика

    0 0 Отговор
    Преди Ш се пише със, а не с... тъй де...