Last news in Fakti

11 Март, 2022 23:45 3 801 73

Въпрос на време е БСП да анонсират Позитанска антинародна република

  • бсп-
  • нехуманна-
  • позитанска антинародна република-
  • всв-
  • украйна-
  • русия

Светът на несвободата, който бранят "българските" социалисти, е в абсолютно противоречие с българския национален интерес

Въпрос на време е БСП да анонсират Позитанска антинародна република - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Преди почти 2 години написах статия със заглавие: БСП - нехуманна, антибългарска и шизофренна партия. Този материал по всяка вероятност ще е актуален до момента, в който най-после БСП бъде забранена. Най-крещяща е актуалността на нехуманния характер на тази партия, ако въобще можем да я наречем такава. Защо - защото нейният председател - Корнелия Нинова, която за зла участ на българския народ е министър на икономиката и индустрията и даже вицепремиер, от около седмица се гордее, че България не изпраща дори бронежилетки на Украйна - държава, която е жертва на брутална военна агресия от страна на Путинова Русия.

Наистина е забележително, че в XXI век и в такъв момент, някой се изтъква с такова осъзнато пасуване, което всеки човек съзнава съучастие на кого и в какво точно е.

Когато целият цивилизован свят осъжда остро и не само на думи сеещата смърт Путинова инвазия в Украйна, едни хора се придържат към някаква псевдо неутралност, казвайки ни с поведението си, че "монетата има две страни". А в случая просто няма - има агресор - Русия, и има жертва - Украйна.

За действително зла участ на българския народ "Българската" социалистическа партия е в управлението на нашата клета родина. И редом с блокирането на помощ за Украйна - защитни средства, оръжия и боеприпаси, директно чрез министър Корнелия Нинова, тази винаги наведена към Москва партия нанесе и друга щета - спря назначаването на доказания професионалист проф. Тодор Тагарев за министър на отбраната. Разбира се, Кирил Петков отрече, че това е така, но напоследък някак не вярвам на този човек. И не съм само аз. Неговата управленска немощ става все по-видима.

Същевременно и парламента социалистите, някои от които в други времена и по други теми се правят на големи демократи и защитници на човешките права, на свободата на словото, не подкрепиха гласуването на максимално категорична декларация, осъждаща бруталната руска агресия в Украйна.

За капак днес стана ясно, че министрите от квотата на БСП в правителството са гласували против пристигането на нидерландските самолети F-35, които, нормалните хора се надяваме, от април, както декларира министърът на отбраната Драгомир Заков, ще пазят българското небе от апетитите на вражески нашественици. И впрочем, обидно е и голям минус за новия военен министър, че се оправдава, че това ще се случи. Те щели "само да наблюдават и щели " първоначално да бъдат само три". Сакън да не разсърдим "братушките".

Да си дойдем пак на приказката за социалистите. Те се доверявали на службите, които казвали, че за нас "няма пряка заплаха от военния конфликт в Украйна". По думите обаче на депутата от "Демократична България" Ивайло Мирчев, който е член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, нашите служби са прогнозирали точно обратното на това, което става в последните 2 седмици между руския агресор и Украйна. Но дори да оставим това настрана, България е член на НАТО и за да се гарантира съвместимостта с натовските ни съюзници, въздушното ни пространство - особено сега, но и по принцип трябва да се охранява от натовски военни самолети, а не от съветски Мигове. Не можем повече да работим с каквато и да е съветска (руска) техника, при положение, че заплахата за България идва от там, където ремонтираме въпросната техника, и при положение, че тя е абсолютно несъвместима (логично) с натовската, каквато би трябвало да имаме, но нямаме.

В БСП отлично знаят всичко това, но техният цивилизационен избор очевидно се различава от този, по който е поела страната ни в края на миналия век. И по-скоро е въпрос на време да анонсират Позитанска антинародна република, която ще бъде призната от, разбира се, Русия, Беларус, Сирия, Северна Корея и Еритрея, отколкото, най-после, да започнат да се държат като нормална политическа партия.

Не е ясно дали всички путинисти ще се поберат в сградата на ул. "Позитано" 20 в София, но е ясно, препотвърди се, че по някаква причина - неясно дали идеологическа или друга, БСП е избрала модела на бруталните корупция, цензура, репресии, бедност - материална и духовна, и сеене на смърт. Точно това - в моите очи и на поне милиони други човеци, олицетворява режима на колективния Путин в Кремъл.

Светът на несвободата, който бранят "българските" социалисти, е в абсолютно противоречие с българския национален интерес, формулиран някога отдавна от Васил Левски: "Да бъдем равни с другите европейски народи". Да! Българският национален интерес е да сме от част от цивилизования свят, който отхвърля убийствата, репресиите, цензурата и като цяло несвободата. А този цивилизован свят в съюзен формат се олицетворява от Европейския съюз и НАТО.

Да сме непълноценна част от него - има причина. И тя е, че - отново за зла участ на българския народ, филиали на Българската комунистическа партия и комунистическа Държавна сигурност - като преди всичко БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, но и други подобни бяха назначени да "правят" демокрацията и пазарната икономика у нас. Точно затова у нас има настроения срещу демокрацията и капитализма. Защото комунистите и ченгетата от различните БКП филиали извратиха демокрацията в България, която особено в последните 12 години бе фасадна, а в същото време у нас беше провеждан дивашки капитализъм с помощта на едрия капитал - отново създаден от някогашната толалитарна власт, преоблякла се в демократична. И всичко това е точно като в Елцинова и Путинова Русия.

Да се надяваме, че ще има време и условия това да се промени в следващите десетилетия. А ако на путинистите това не им допада като перспектива, спокойно биха могли да емигрират в несвободата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 провинциалист

    65 29 Отговор
    Пеше, не ти прочетох пасквила, ама първото нехуманно нещо, което ще срещнеш, е това в огледалото.

    Коментиран от #34

  • 4 САТЪРА НА ХАНА

    49 18 Отговор
    НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ КЛАНЕТАТА ПО ВРЕМЕ НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ
    СА ИЗВЪРШЕНИ ГЛАВНО ОТ НОВО-ПОТУРЧЕНИ БЪЛГАРИ, КОИТО СА ИСКАЛИ ДА СЕ ПОКАЖАТ ПРЕЗ ХОДЖАТА МУСТАФА ...

    Коментиран от #28, #31, #33

  • 5 Само питам

    59 27 Отговор
    Що само соросоидни антин народни партии ли трябва да има в България?
  • 6 Адолф Путин

    18 49 Отговор
    Кирето трябва да изтрита комунягите и да ги смени с Герб, но той е пълна нула.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Зъл

    32 34 Отговор
    Позитано са същите предатели на България като, герб възраждане, дпс, атака, воля и нфсб!

    Коментиран от #72

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Hoho Boho

    27 40 Отговор
    Сега поблемът се казва "Путин"
    Трябва да имаме правителство!

    След това проблемът "БСП" вече няма да съществува.
    НЯМА ДА ГИ ИМА...

    Коментиран от #26

  • 13 Е това е да си проЗД

    44 22 Отговор
    Винаги съм бил на мнение , че думата журналист, за такива лица е неправилна ...той е журнаГлист , с голямо Г.
  • 14 Топчо

    16 38 Отговор
    Така като гледам ще се молим ББ да се завърне с жибка или без. Имах някакви надежди тези поредни да са в норма що годе ама те май не са
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Не за зла участ,

    15 33 Отговор
    А съзнателен тъп избор на българите, да ги управляват слугинажа на червените олигарси. Радев и ОФто му.Колкото до БСП, нима това не се знаеше, но ще правиме правителство с тях и ще плюеме европейската партия ГЕРБ.Ето го днес резултата от тъпите избори а българите.Пълен и тотален крах, които сами си избрахме
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 наистина е

    27 10 Отговор
    Жалко че БСП не е това което е описано в тоя пасквил. Щеше да има поне някой милеещ за България. За съжаление БСП мечтае само за кокъла и затова създаде и подкрепи това недоносче което ни управлява в момента с тяхно участие.
  • 20 Стига с тия

    18 19 Отговор
    Популистки и фалшиво-социални изказвания на нинова
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ender

    36 13 Отговор
    Аз предпочитам да гласувам за лява партия за първи път от 15 години, отколкото за ястреби продаващи родината си, както се вижда! ПП=ГЕРБ, почнаха да се подкрепят, уж бяха опозиция...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Нато само задълбочи проблемите

    33 11 Отговор
    на Украйна, така че отчитайки това госпожата се опитва да не ни набутва в шамарите.
    Авторът упорито величае капитализма, но именно той е в основата на сегашната ни бедност, особено този либералния, при който всяка регулация е излишна, той позволява материален разцвет на малцина, а понеже мнозинството не може да си позволи качествено образование и елитите не са заинтересовани от неговия прогрес, а по-скоро от затъпяването му, за него остават скотските условия на живот.
  • 25 Сивата чапла

    33 12 Отговор
    Голямата американска мечта е Русия да я няма на картата.
    Соросоидните хлебарки са в истерия. запушиха им клозетните тръби!

    Коментиран от #32

  • 26 Справедливия

    16 25 Отговор

    До коментар #12 от "Hoho Boho":

    Абсолютно си прав, че Проблемът е Путин и светът трябва да се разправи максимално бързо с него! Лошо и срамно е колко много български троляци, Мутрафонки има! Бог да пази България и Украйна!

    За несъгласните с това мнение, да се настроят с наслада на алфа вълна с Химн на СеСере... Поздрави!
  • 27 АУУУУУ

    8 21 Отговор
    И ще се побратимяват с Донецк, Луганск, Северна Корея и разбира се с ПУТЛЕР 🤮🤮🤮🤮
  • 28 Антикомунист

    10 21 Отговор

    До коментар #4 от "САТЪРА НА ХАНА":

    А геноцида над българите, от русоробите.. предатели...
  • 29 АнтиКомунист

    13 23 Отговор
    комунягите искат да бъдем изхвърлени от ЕС и НАТО и да се отдадем на кремъл, диктатура от путински тип и национализация,

    Коментиран от #36, #37, #39

  • 30 Ля ля

    2 5 Отговор

    До коментар #21 от "Бла-бла":

    Ти вече си повърнал.. върху себе си
  • 31 Илитерата

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "САТЪРА НА ХАНА":

    данесиналапалчлена нахана ?
  • 32 Голяма

    4 7 Отговор

    До коментар #25 от "Сивата чапла":

    чапла си.. не ставаш даже и за гъска. Що си мислите, тук една шепа отритнати от всички, че нещо правите?!

    Коментиран от #35

  • 33 Иди

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "САТЪРА НА ХАНА":

    си изтискай акнето пред огледалото.
  • 34 пьешу

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "провинциалист":

    апцалутно! публичната крайна агресия предполага някои не особено лицеприятни неща за източника ѝ. самочувствието, с което се определя "националния" интерес, е смущаващо, меко казано. интерес със сигурност има, но национален... за останалите изпускания - нищо.
  • 35 Сивата чапла

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "Голяма":

    Каза ли нещо?
  • 36 Сивата чапла

    9 0 Отговор

    До коментар #29 от "АнтиКомунист":

    Че какво има вече за национализиране?
  • 37 СЛОНА

    16 5 Отговор

    До коментар #29 от "АнтиКомунист":

    ВРЕМЕ Е ЗА РЕФЕРЕНДУМ!!!
    ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС И НАТО!!!
  • 38 Сто

    7 11 Отговор
    Тази организация заплашва сигурността на България, робува на външни интереси. Службите за сигурност спят.
  • 39 СЛОНА

    17 7 Отговор

    До коментар #29 от "АнтиКомунист":

    ДО СЕГА КАКВО СА НИ ДАЛИ НАТО ???
    КЪДЕ СА ИМ САМОЛЕТИТЕ,ЗАЩО СМЕ ОЩЕ С МИГОВЕТЕ???
    КЪСНО Е МОМЕ ЗА ЦВЕКЕ!!!
    МОМАТА СТАНА НА 22ГОДИНИ...
    АМАН ОТ ПРОДАЖНИЦИ!!!
    НАТО НЕ НИ БРАНИ И ЕС НЕ НИ ХРАНИ ,А ЩЕ СЪЗДАДТ НЕИЗЛЕЧИМИ РАНИ!!!

    Коментиран от #58

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Тази

    9 8 Отговор
    госпожа винаги е гледала само парите и далаверата. Ако чакате нещо повече от нея грешите.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Еее те сега

    6 10 Отговор
    прошка няма да има. Нинова захапа енергетиката и икономиката и ще падне яка лапачка. Ще се крадне здраво. Бойко пасти да яде.

    Коментиран от #67

  • 45 стори добро

    3 9 Отговор
    увий русофила !!!
  • 46 c/p

    11 0 Отговор
    "Университет в Милано отмени курс лекции за един от най-великите писатели в историята на човечеството - Фьодор Достоевски. Обяснението - налагало се заради нахлуването на Украйна от Русия. "
  • 47 Ivan

    5 0 Отговор
    За да се харесаш на някой който яе те забележи, може и да да се обади да напишеш нещо в този дух, ама иначе си пълен въздух ама ... без налягане
  • 48 кратко и ясно

    7 8 Отговор
    “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
  • 49 slowhand

    6 7 Отговор

    До коментар #42 от "Мдааа Дааааа":

    Наистина ли мислиш, че това е причината за незасятите ниви и запуснатите села. НАТО и ЕС, а не например, заради едни 45 години, през които на хората от селата им отнеха парчето земя, принудиха ги да търсят прехрана другаде, научиха ги, че да работят или не е все тая...
    Задаваш ли си въпроса защо само ние от ЕС и НАТО сме на този хал. Поразходи се малко из тези държави и виж за какво иде реч. Те ли са причината или ченгесарската "демокрация" в която живеем вече повече от 30 години , с привнесения съветски олигархичен модел, в който няколко олигарха и картела диктуват дърпат конците в икономиката. Мисля че и децата вече ги знаят кои са те и на кой Господ на изток се кланят.
    Ай сиктир вече от руски тролове и промити мозъци, които не са направили труда да прочетат малко за истинската история на България, а не тази насаждана от учебниците вече 70 години...

    Коментиран от #64, #65

  • 50 фсфд

    16 10 Отговор
    Като наблюдавам новите управляващи, всъщност БСП са най-адекватната партия и добре, че са те, че досега Киро да ни е вкарал в конфликт и неприятности за България, но БСП ,като по-опитни политици от тях, внасят благоразумие и умереност, защитават и българските интереси доколкото могат!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Българи!

    8 4 Отговор
    На пътя на танковете стоят гробовете на Кубрат и Аспарух ! Ще мълчим ли? Ще се „снишаваме” ли?
  • 54 Алекс

    12 7 Отговор
    Уважавам позицията на ФАКТИ да дава трибуна на различни мнения.И все пак-това не оправдава предоставянето на възможност за изява на подобно индивиди,пропити с примитивен антикомунизъм!
  • 55 време е да се освободим

    8 14 Отговор
    Социалистическата партия в България тежи като чугунен топуз завързан за крака на българския народ. Трябва да намерим сили да се освободим от това тегло.
  • 56 РусNazi! Идите домой!

    9 14 Отговор
    Русофилистията е вредно явление срещу което трябва да се борим! Всеки достоен гражданин трябва да осъзнае своята отговорност при разграждане на Позитанската Престъпна Организация.
  • 57 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    6 2 Отговор
    сдс си пропуснал?
  • 58 Росен

    5 5 Отговор

    До коментар #39 от "СЛОНА":

    НАТО като организация не раздава самолети и пушки, тя дава защита в случая на нападение от вражеска армия. Самолетите и пушките трябва да си ги купим ние. Я се сети, след 22 години членство в НАТО, защо и кой не е осигурил тези самолети и пушки и в чий интерес е това?

    Коментиран от #60

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 СЛОНА

    7 2 Отговор

    До коментар #58 от "Росен":

    КАТО НЯМА Е ПО ДОБРЕ !!!
    КОГАТО ИМАХМЕ АРМИЯ ИМАХМЕ И ТАНКОВЕ И РАКЕТИ С БОЙНИ ГЛАВИ !!!
    Е ДОКАТО ПОЛИТИЦИТЕ ОСТАНАТ БЕЗ ГЛАВИ ТОГАЗ СТРАНАТА НИ ЩЕ СЕ СЪЖИВИ!!!

    Коментиран от #61

  • 61 Росен

    2 5 Отговор

    До коментар #60 от "СЛОНА":

    Отивай си в Русия. България няма нужда от теб.

    Коментиран от #62

  • 62 СЛОНА

    6 3 Отговор

    До коментар #61 от "Росен":

    АЗ НЕ ИСКАМ ВОЙНА НИКЪДЕ ПО СВЕТА ,А СЩ И СЪДРУЖНИЦИТЕ ИМ ПОКЛАЖДАТ ТУК И ТАМ И ЗАТОВА ИМА ВОЙНИ И БЕРЕМ ТЕЗИ ПЛОДОВЕ!!!
    Е ЗАТОВА ДОКАТО ГИ ПОДЪРЖАМЕ НЕМА ДА СМЕ ДОБРЕ....
    НЕТРЕБВА ДА ЗАЕМАМЕ СТРАНА В ТОЗИ ЗРЕЕЩ КОНФЛИКТ.!!!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Мдааа.... имаше

    6 4 Отговор

    До коментар #49 от "slowhand":

    Имаше едно ВРЕМЕ...
    НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 🇧🇬
    Държава с 9 000 000 жители...
    Армия...
    Граници...
    Над 3 000 Завода и Предприятия...
    Реки...
    Пълни язовири...
    Напоителни системи...
    Земеделие...
    Овощни и зеленчукови градини...
    Стада...
    Свинекомплекси...
    Птицекомплекси...
    Овцеферми...
    Деца...
    Детски градини....
    Училища...
    Образование...
    Болници...
    Санаториуми...
    Здравеопазване...
    Море...
    Планини....
    Гори...
    Минерални извори...
    Почивни станции...
    Месо...
    Сирене...
    Мляко...
    Кисело мляко...
    Здравословно хранене...
    Е, банани нямаше!!!
    И боклуци нямаше!!!

    Коментиран от #69

  • 65 Мдааа.... Даааа

    8 4 Отговор

    До коментар #49 от "slowhand":

    Кеворк Кеворкян: .....
    Омръзна ми да ме питат какво е било НРБ за мен. Сега ще ви напиша какво е било НРБ за 99% от народа. Останалият 1% бяха в Белене!
    За обикновения човек Народната република не бе долар за 96 ст. Не бе и мощна индустрия.
    Не бе и ДС.
    За обикновените хора 99% НРБ беше нещо уникално.
    Когато ходехме по улиците на който и да е град или село, не само няма кой да те нападне, ами и да те напсува! Решетки по прозорците? Стига, бе – това да не е затвор. Железни врати по входовете? Та ние не сме били диваци! Нито наркомани, нито просяци, нито крадци.
    НРБ – това е, когато познаваш всички в блока, дори когато е на 16 етажа. Може да влезеш при всеки и да си поискаш захар, сол или каквото и да е.
    НРБ – това е, когато възрастен се качва в градския транспорт и младите като по команда ставаха да отстъпят място. Така ни учеха.
    НРБ – тогавашните гастрономи работеха като днешните магазини. Вървиш и буташ количката, но нямаше никаква охрана. Бележката за сирене лелката я пишеше с молив отгоре на хартията. Нямаше камери за наблюдение. На никого не му минаваше през главата да краде.
    НРБ – най-доброто образование, и то без пари.
    НРБ – времето, когато малцинствата ги ограмотяваха и те работеха по строежи и комунални предприятия. Всички!
    НРБ – време, в което улиците бяха излизани до блясък и кметството не плащаше милиони на някакви олигарси.
    НРБ – време, в което българският милиционер не мъкне загубилото се дете в милицията, а го изпраща до вкъщи и г

    Коментиран от #73

  • 66 СЛОНА

    6 1 Отговор
    ЗАБРАВИ ЛИ ,ЧЕ ОСВЕН БАНАНИ И ПОЛИТЦИ И МАЦКИ ПОЦИЦИ НЯМАШЕ!!!
  • 67 Тук

    9 1 Отговор

    До коментар #44 от "Еее те сега":

    И горите също. Алекс Дунчев започна да им изкарва кирливите ризи още в началото на тази ялова коалиция. БСП са една капиталистическа, антисоциална партия, която трябва да бъде изтрита от политическата карта на България. Гласуванията по важните теми в парламента са показателни
  • 68 Сър Пичук

    8 3 Отговор
    БКП/БСП е антибългарска партия още от самото си основаване. Тя все още не е понесла никакви санкции за антибългарската си и антихуманна политика по време на тоталитаризма, когато без съд и присъда бяха избити десетки хиляди българи, изгради лагери на смъртта, подобно на германските концлагери и унищожи духовността и морала на българския народ. Този режим беше обявен със закон за престъпен, но партията, която го въведе и провеждаше - не и дори оттогава управлява няколко пъти сама или в коалиция. Да не забравяме, че проваленият преход се дължи именно на тази партия. Тя назначи олигарсите, тя стоеше зад тези, които разрушиха и разграбиха България, борческите групировки бяха създадени и съществуваха благодарение на нея. Тя винаги е била на страната на Кремъл, дори това да е вредяло на България и българския народ. Сега е момента заедно с режима в Кремъл, българският му пудел - БСП да бъде изпратена на бунището на историята.
  • 69 гьотверен

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "Мдааа.... имаше":

    и твойту наръбъ ни остави 11 млр.$ борч само по главницата
  • 70 ComfortablyNumb

    1 0 Отговор
    Пешо пишеш безмизлици. Да беше написал в първото изречение заедно БСП и Герб и нямаше да чета повече. Глей са БСП а ти булгарска партия руски слугинаж правилно се досещаш, ДПС по скоро корпорация с политическа подкрепа на турския етнос заради ролята и в новата история на България по скоро антибългарска партия, НДСВ опит за летене на царя ограден с корумпета от чужбина и самия той най корумпиран НО цялата им насоченост кум запада към демокрация, Герб втори опит за летене на българската демокрация със собствени сили след горчивия опит с юпитата на цара , в началото по скоро успешен , Бойко 3 не толкова, НО също с прозападна ориентация .... дет са вика народе Стамбул нерде Ямбил!
  • 71 Кокиче

    0 0 Отговор
    Статията написана много надъхано от русофоб,който слуша западната пропаганда. Зеленски иска помощ от много държави,но никой не иска да стане следваща мишена. Другите много богати страни си траят,а нас ни изстискват като парцал. Само ако сме ужасно тъпи ще се въвлечем във война! Писателя е добре заповядал в Украйна като толкова иска да ги защитава,ама явно не му държи и се успокоява да бълва повърни.
  • 72 ДБ АКТИВИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Зъл":

    Ние Нека сепрегръщаме с БСП пък този Нека пише че сме демократи от ДС А бе Петърчо ДС и силовите группировки от Кои беше създадени Питаи атанасов за възродителния процес Те комунистите си създадоха правителство с помоща на комуниста Радев Та недеи плюе само бсп ами всички в управлението и президенството защото са некъдърни и затова се подкрепят
  • 73 Мечтател

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "Мдааа.... Даааа":

    Прдължение Когато 99% от населението искаше да напусне българия на запад но имаше граница на която се стреля Защо имахме граница след като от запад идваха и си отиваха А Булгарина ихлезе ли на запад връщане няма