Last news in Fakti
  Тема: Украйна

13 Май, 2022 21:00 7 283 126

Радев е говорителят на кремълската пропаганда

  • румен радев-
  • радев-
  • иван сотиров-
  • българия-
  • русия-
  • руска пропаганда-
  • кремъл-
  • владимир путин-
  • украйна-
  • война-
  • нато

Президентът не се явява контрапункт, а продукт на олигархичния модел, който властва още от годините на прехода

Радев е говорителят на кремълската пропаганда - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Президентът Румен Радев е проводник на руската хибридна война, която се води в България. Антибългарското говорене в Скопие е по същество антиевропейско. Президентът близо година управлява еднолично държавата. Практиката показа, че служебното правителството по никакъв начин не подобрява ситуацията.

Това заяви пред БГНЕС Иван Сотиров, народен представител от СДС в две народни събрания – 37-ото и 40-ото, и председател на сдружение “Достойнство, отговорност, морал”.

Още новини от Украйна

За една година - от 12 май 2021 година, когато встъпи в длъжност първото служебно правителство на президента Румен Радев, до днес, наблюдаваме още по-голям разпад и криза на политическата система, вместо стабилизиране. Вярно, че има външни фактори и кризи, но този процес започна още със служебните правителства и директната намеса на президента в политиката – опитите да инженерства, въпреки че той отрича, или договарянето с определите кръгове за създаването на политически проекти, е контрапродуктивно и до голяма степен в основата на кризата, в която се намираме.

Президентът не се явява контрапункт, а продукт на олигархичния модел, който властва още от годините на прехода.

Радев не веднъж е казвал, че държавата е завладяна от олигархията, от мафията. С което се самообвинява, защото няма как да бъдеш избран, да станеш президент при мажоритарен избор, ако ти не си свързан с мафията. Няма как в една завладяна от мафията държава, ти да станеш президент, ако не си благословен от нея.

И преди в историята имаше президенти, които се опитваха да менажират политическите проекти. Президентът Първанов например беше един от хората, които докара Станишев като председател и свой заместник в БСП. Но това, което се случва с Радев е доста по-драстично, защото той в рамките на президентския си мандат създава политически проекти и ги подкрепя недвусмислено, въпреки опитите му да внушава обратното или да се разграничава от своите творения.

Това, което прави Радев е да узурпира власт, да излиза от конституционните си правомощия и да изземва функции. В свои речи той излиза с анонси, които по-скоро съответстват на министър-председател, а не на президент.

В началото на втория си мандат Радев продължава една много опасна линия – да се държи като знаменосец на руската пета колона и да развива всички опорни точки на Кремъл. Лошото е, че за неговото преизбиране носят отговорността и съдействаха активно хора, които се афишираха като лидери на демократични, на евроатлантически партии.

Мирът се постига с военен паритет, а не с разоръжаване

Президентът е този, който лансираше, още в кампанията за първия си мандат, тезата за демилитаризация на Черно море. Сега, под прикритието на миротворец, той се опитва да обезсили и да блокира всякакъв опит на България да съдейства на нападнатата страна Украйна.

Спомнете си руското знаме над Крим. Протежето му Стефан Янев нарече войната, която обяви Русия на Украйна, военна операция – нещо, което продължават да развиват от Кремъл и което стана повод за неговата оставка от правителството.

И още нещо, до ден днешен Радев продължава да атакува ефективността на санкциите, които бяха наложени при окупацията на Крим. Всички обиколки на Радев са фокусирани върху това не да защитава българския национален интерес, а да лобира за свалянето на санкциите.

Стигна се и до една ситуация, която ако не беше трагична, сигурно щеше да е комична – опита да агитира поляците, чиято чувствителност към Русия е повишена, той (Радев – бел. авт.) отиде дори при тях да лобира за сваляне на санкциите.

Президентът не търси консолидиращи позиции, а разделителни линии. И в случая с Република Северна Македония той играе в схемата кремълската резидентура от София + кремълската резидентура от Скопие взаимно да си подават топката, за да влошават отношенията между нашите две държави и да блокират процеса на евроинтеграция на РСМ с измислени искания.

Докато с „проекти“ Радев си обезпечаваше преизбиране, от сега ще работи за осигуряване на собствен политически проект, което също е предпоставка за конфронтация и нестабилност.

Дори по въпроса за Република Северна Македония, Радев наложи една рамкова позиция на парламента, която с нищо не надгради това, което имахме като обществен консенсус. Ние имахме две споразумения между България и РС Македония, които се приемаха консенсусно в България и бяха подкрепени от РСМ.

Конституционната промяна по никакъв начин не гарантира правата на българските граждани, защото и до сега в Конституцията на РСМ е преписана едно към едно единната декларация за правата на човека, в която индивидуалните права на всеки гражданин на РСМ да се самоопределя етнически, религиозно или както иска, са гарантирани. Проблемът е, че тези права и до сега се нарушава от властите в Скопие.

България просто трябва да бъдат спазвани тези права – индивидуалните човешки права.

По въпроса за териториалните претенции, изрично е записано в тяхната конституция, че не могат да имат никакви териториални претенции. Решен е и въпросът с малцинствени претенции.

Пълна измама е това, че ще ни приемат с промяната в конституцията като държавотворен народ. Такова понятие няма в Конституцията на РСМ. Всички, които са се борили за създаване на Република Македония, включително Ванчо Михайлов, защитават и развиват силната теза – гражданският характер на македонската нация и държава, а не някаква мултималцинствена схема.

Идеята за автономия и независимост на Македония е българска. Тя е дело на хората с българско самосъзнание, които са водили борбите. Затова смятам, че отстъплението от тези неща е равносилно на национално предателство. Със самото поставяне на въпроса за промяна на конституцията ние по същество вдигаме топката на ВМРО-ДПМНЕ, които работят в интерес на Белград и Кремъл.

Нещо много важно, антибългарското говорене в Скопие по същество е антиевропейско. Това трябва твърдо да се артикулира от българското правителство пред нашите европейски партньори.

С цялостната си дейност Румен Радев е изключително вреден – заради личния си кариеризъм е готов да погазва българския национален интерес и да създава допълнително разделителни линии и напрежение в обществото.

Забавянето на доставката на F-16 Block 70 не е толкова поради логистични проблеми, а по-скоро е форма на недоверие, защото нашите партньори виждат, че на голяма част от нашите генерали не може да се разчита и те говорят в стила на Кремъл.

Това, което той направи с двете си служебни правителства е предпоставка и основание (и по време на Плевнелиев имаше служебни правителства – бел. арт.) в парламента да се търси промяна в конституцията, а това става с обикновено Народно събрание.

Практиката показа, че служебното правителство по никакъв начин не подобрява ситуацията. Служебните правителства компрометират основния принцип на конституцията, че сме парламентарна република и не е редно президентът да може да управлява държавата еднолично – без контрол на парламента. Видяхме служебни правителства, които приемат бюджети и правят радикални промени. Това може пак да ни се случи в близко бъдеще и е изключително опасно.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 135 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радев

    126 25 Отговор
    Ли ви купи самолетите?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Авторът е спал

    98 37 Отговор
    Сън в лятна нощ.
  • 4 така е и в живота

    42 14 Отговор
    "хитрата сврака с двата крака"!
  • 5 Глупости

    95 27 Отговор
    На търкалета
  • 6 ПРЕЗИДЕНТА

    109 58 Отговор
    ИМА АКЪЛ И СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.А ТИЯ ДЕТО МУ ТЪРСЯТ КУСУРИ СА ИЗМЕКЯРИ(ПОМИЯРИ) НА БРЮКСЕЛ И ВАШИНГТОН
  • 7 Просто човек

    59 90 Отговор
    Радев, вън!!! ✊

    Коментиран от #85

  • 8 Бибитко

    115 58 Отговор
    Президентът Румен Радев е единственият политик в момента в у нас, който мисли като по-голямата част от българския народ. А останалите политици се занимават с активно промиване на мозъци и ловене на вещици, както е било и когато сме били заклети съюзници на Хитлеристка Германия. Тъй наречените "демократи" нямат нищо общо със същността на истинската демокрация. Тотална цензура и потискане на различните мнения.

    Коментиран от #18, #61

  • 9 Последния Софиянец

    85 43 Отговор
    С Радев шега не бива другари соросоиди!

    Коментиран от #104

  • 10 оф винаги

    59 16 Отговор
    само пропаганда
  • 11 Импийчмънт

    38 73 Отговор
    Първо каскета да вкара фатмака в затвора и тогава да го махаме.

    Коментиран от #86

  • 12 Плашимир

    59 21 Отговор
    И квоооо? Поне има книжка за самолет. Жалко ,че самолет няма ,щото един друг му купи хартиен.
  • 13 Мдааа

    78 44 Отговор
    Добре е че го има Президента, то само той си остана представител и защитник на над 80% от народа... хибридчиците да го дЪхат!!!

    Коментиран от #26, #106

  • 14 Да върнат парите

    30 12 Отговор
    Като не им харесват генералите.
  • 15 А ПО ЛЕКО

    54 24 Отговор
    АБЕ ZMOTANЯЦИ, ДО КОГА ЩЕ МУ ГО ДЪVЧЕТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА..........?????
  • 16 АнтиГост

    30 52 Отговор
    Ужасно съжелявам, че го избрахме, но Баце не ни даде шанс.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ех бибитковото

    18 49 Отговор

    До коментар #8 от "Бибитко":

    Какви изречения съставяш, като фатмака ти." в момента в у нас," А гледа ли фатмака по света и у нас? Също като тиквата, сутрин изпълнява една команда, след обед друга. Сигурно ги получава от деса генерала. "Непостоянство, твоето име е жена". А в България името на непостоянството е тиква и фатмак.

    Коментиран от #126

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Монгола

    20 50 Отговор
    Радев е соросоид който пропагандата на, соросите иска да го изкара русофил. Радев инстслира Петков и Васил в политиката той ги лансира заклетите сороси. РадеФ е соросоидното локомотивче.

    Коментиран от #30

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 !!!?

    31 33 Отговор
    Радев - козът на Кремъл за дестабилизация на България !!!?

  • 24 зъб

    59 33 Отговор
    Радев просто винаги е казвал истината директно независимо кой управлява...защото има топки и не му пука за приказките и помията по негов адрес
  • 25 Албанския президент е по смел

    31 52 Отговор
    От както фатмака направи ляв геополитически завой, въZраждане го взеха под крилото си. Решетников ли му дръпна ушите? импексова дето му се скара ли? но сега си е явен путлерист.
  • 26 Цола Драгойчева

    31 47 Отговор

    До коментар #13 от "Мдааа":

    Брей, а аз си мислех, че е Костя Копейкин... Мечтата на путлерофашистите -цоциалисти в България е в следващия парламент Румен Грипенов Решетников да връчи мандат на Костя Копейкин за съставяне на национал-цоциалистическо правителство ! Нали така, товарищи? 😀
  • 27 Тити

    31 55 Отговор
    Радев е позор за България.

    Коментиран от #65

  • 28 В.В.П.

    16 29 Отговор
    Ай стига с шутовщина и ,с тая ,,Кремълска пропаганда..,,!.България избра Радев и Петков .Две марионетки дето ще направят живота скъп и прескъп..От 6 те млн в България,не се интересува никой ..България ,за да оцелее ,ще гледа в очичките Сащ и ЕС..Когато пожелаят ,ще я ликвидират..Накратко.
  • 29 България няма президент

    27 45 Отговор
    Този е слуга на Адолф Путин

    Коментиран от #112

  • 30 Нашия

    13 30 Отговор

    До коментар #20 от "Монгола":

    Радев наистина е соросня,но значително по умен от Кирчо иКокорчо които ни натресе,ако Кире и компания бяха поне наполовина по-малко глупави щяха да ни разкатаят държавата до последния останал ...извадихме късмет ,че не са особено умни Кире и компания,а Радев се издъни пред Сорос явите началници с това си предложение и ще бере ядове т.е. Трябва да оправи положението иначе сороняците нямат нужда от него и е чао бау...

    Коментиран от #33

  • 31 Шерлок Холмс

    21 11 Отговор
    Радев му наоравиха реклама соро.снята ,че уж бил човек на Решетников за да вържат електората на русофилите към него. Боко
    непуслушния соросоид го уволниха от Козяк със съдействието на Ицо Иванов и Руменчо скритото соросче. Боко почна да не слуша след като открадма парите на Газпром от КТБ и руснаците го натиснах да ги връща. Боко построи,, Турски поток "за да се откупи от руснаците и така разсърди спонсорите си соросоите.
  • 32 Про митак

    28 12 Отговор
    кажи му народен представител от СДС и не го обиждай повече...
  • 33 Монгола

    23 6 Отговор

    До коментар #30 от "Нашия":

    Нищо не се е издънил Радев такава му е ролята. Сега ви готвят новия проект Стефчо Янев.

    Коментиран от #36

  • 34 Феодал от Русия

    21 26 Отговор
    Днеска Христо Иванов направи нещото, което СДС не направи през 89-та, а беше първото нещо което трябваше да направи.Дерусификация на България.
    Първото най важно нещо, което трябва да направят ДБ веднага, е просто да опитат да съберат необходимите подписи за импийчмънт на Радев.Моментално ще стане ясно дали ще има депутинизация, кой и какъв е БОЙКО и кои са ГЕРБ и кои са партиите и хората, които 30 години си правят експеримент с народа чрез руския модел на бедност, кражби и РЕКЕТ.

    Коментиран от #52

  • 35 От мен

    20 6 Отговор
    Иване, бегай да лижеш задника на Боко,и без това за друго не ставаш
  • 36 Нашия

    10 12 Отговор

    До коментар #33 от "Монгола":

    Издъни се идъни....Кирчо и Кокорчо трябваше да успеят да “свършат” работата...Янев е спешен “спасителен”пояс за соросняци и Мустафа /и тя ще бере ядове ,че не наглежда нещата/
  • 37 Хаах

    17 27 Отговор
    Нема нужда руските агенти да го прикривате Радев и да ни вменявате, че е натовски Генерал.Актив на Кремъл е.
    Импийчмънт..
  • 38 СЛОНА

    18 5 Отговор
    КАТО ЧУЯ ЗА СОТИРОВИ МИ СЕ ПОВРЪЩА!!!....
    РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИМ СЕ ВЪРНЕ!!!
    ИМА ВСЕ ЕДИН ДЕТО ПЛАЩА ЗА ВСИЧКО!!!
  • 39 Хаахо

    15 24 Отговор
    Гафа на Радев с Кирил и Асен, явно е докарал в истерия руските служби.
    Кой можеше тогава да предположи този резултат от изборите.
    Затова е суперактивен Радев.Да поправя счупеното, сътворено от липса на визия, на исторически знания и образованост.
  • 40 Бай село

    23 8 Отговор
    С кеф поздравявам майка ти..добре си се отчел със тази статия пред мафията от запад.
  • 41 stan40

    26 5 Отговор
    Като чета коментарите става ясно, защо България е бедна. Бедността и наказание на простотията.Работил съм в много държави добре уредени. Разликата е, че там глупавите могат да се преценят и предоставят на умните да управляват, защото в България умните отстъпват и простите ръсят акъл и се бутат в първите редици на управлението. Затова в управлението виждаме, че червения ген е преобладаващ и скоро държавата ни ще приключи. То не беше Милен Велчев, Василев от Ндсв, Пеевски от ДПС,Гешев, Лиляна Павлова от Герб, .Петков и Василев, Прокопиев отПП, Мирчев от ДБ все потомствени предатели на българските интереси.
  • 42 ГруЮ

    26 21 Отговор
    Каквито и локуми да раздуват мисирките , Радев си остава единственият държавник в България в момента. С ясна представа за времето и мястото, където се намира.

    Коментиран от #98

  • 43 Митраджия

    14 7 Отговор
    То беше ясно .Радев и Янев ,Български възход .
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 иванчо иванчо

    29 14 Отговор
    Там където е Румен Радев драги, ти никога няма да бъдеш! Липсват ти тонове достойнство и морал! Та най обичам лазещият, да прави тъпа пропаганда и да обвинява друг! Много дребно човече си явно!
  • 46 ПараШут

    27 18 Отговор
    Долу мръсните ръце от нашия президент !!

    Коментиран от #47, #49, #50

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ДрБр

    6 6 Отговор
    БляБляБляБля
  • 49 На нас Български президент

    16 18 Отговор

    До коментар #46 от "ПараШут":

    С този пРЕЗИДЕН си правете компания при Путин. Но не знам путлериста как уважава предателите, всякъде са презирани.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Що бе

    8 2 Отговор

    До коментар #50 от "Пара_Шутирай се,":

    Да останат само продажници, подлеци и глупаци ли? Ами България не е страна на боклука! Та да се измита боклука!
  • 52 ГруЮ

    12 23 Отговор

    До коментар #34 от "Феодал от Русия":

    Точно сега е момент! Импийчмънт на Радев… за да се види, че народа не е сляп. И , че корупцията няма нищо общо с Русия. А си е обикновен корупционен капиталистически модел на икономика. Давайте. Радев ще получи минимум 60% одобрение.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Пловдив 1912

    27 10 Отговор
    Кои бяхте вие СДС , че вече нямаме спомени , а какво прави Радев е видно от това , че има даден втори мандат...
  • 56 Нето

    18 11 Отговор
    Проблема на американците е че третират българския народ като американския.
    Пускат статии и предавания за промиване на мозъци и хоп , резултатът е налице.
    Не могат и не могат да настроят народа против Русия. Българските граждани са лъгани 33 години , имат критично мислене и поставят дори и най-странните факти под съмнение
    Подобни статии нямат никакъв ефект , напротив дори засилват омразата към т.н. западен свят.
  • 57 Aлфа Bълкът

    5 19 Отговор
    Радев натовският генерал дето завършил САЩ обучението си с 3ти резултат и 1ви сред чужденците, дето е върховен главнокомандващ на натовска държава и знае най-големите тайни на НАТО. Пак прави левия електорат на будали за да ни набутат още по-проамерикански кабинет.
  • 58 Маските паднаха

    9 17 Отговор
    Най-накрая откровената истина за тоя плашик.
  • 59 Hoho Boho

    5 12 Отговор
    МУТРО, ВЪН!

    Коментиран от #81

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Рахат Локумич

    7 13 Отговор

    До коментар #8 от "Бибитко":

    Пак си препасъл рубли...
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Чети преди да коментираш

    6 15 Отговор
    Много истина има в тази статия.
  • 65 Попвия разка

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Тити":

    Като тебе ли
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Теодоро

    18 6 Отговор
    МАЗЕН ПАСКВИЛ!! СЛАВА НА РАДЕВ
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 пътник

    5 13 Отговор
    От алчността и властолюбието на БСП,от кефа на тариката в Дубай и от решетниковия юмрук на Радев тръгна позорът на България.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Иван Сотиров от СДС?? Мижатурка

    14 4 Отговор
    Предател, занимава се основно със Заменкив стил "кон за кокошка" Слугинаж на ГЕРБ!?
  • 72 чико

    11 7 Отговор
    От С Д С ? Тези които върнаха България 45 г назад -НЕ 75 г. НАЗАД . Заради тях нямаме селско стопанство - ХРАНА , нямаме заводи - работа , нямаме АРМИЯ . Този ли ще определя кой какъв е . Тези които са виновни за БЕДНОТИЯТА и емигриране на два милиона млади хора няма думата и са за народен съд , заедно с всички останали политикани , през тези години .

    Коментиран от #122

  • 73 Лошо Седларов, лошо

    13 7 Отговор
    И световните организации я наричат специална операция... в случая ООН!!!!
    А иначе Президента представлява народа и народа го обича.... над 80% го одобряват и застават зад него!!!

    Коментиран от #93, #96

  • 74 КИРО ЖЪРТЪ

    6 10 Отговор
    Всички. ПУТИНИСТИ са.
    ПРЕДСТЕЛИ. И. ПЛАТЕНИ
    КРЕМЪЛСКИ. КЛАКЬОРКИ.
    А РУСКИЯТ. НАРОД. СЕ. ОКАЗА ЧЕ. ОЩЕ. ВЗРИВЯВА МОСТОВЕ.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Перо

    10 5 Отговор
    Мнението е на престъпниците от фалиралата партия СДС! РСМ ще има отказ за ЕС до отказване от македонизма и кражбата на история!
  • 77 Българин

    10 13 Отговор
    Президента е Руско мекере трябва ваднага да се свали от власта
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Жоро

    10 7 Отговор
    Руските тролове се активизираха. Все по трудно стана да защитават руската агресия.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Националист

    9 8 Отговор
    Най на края някой да каже истината. Редев обслужва Русия. Македония не трябва да влезе в ЕС по коварния план на Москва
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 666

    5 5 Отговор
    Основните задачи на Радев бяха да организира шпионската мрежа да свали законното прозападно правителство и да изкара България от ЕС и НАТО. Ние си оставаме колония на Путинска русия.
  • 93 Иво

    4 3 Отговор

    До коментар #73 от "Лошо Седларов, лошо":

    Не народа а машините на Мадуро "обичат" Радев
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Роко

    5 5 Отговор

    До коментар #75 от "Учо":

    Приятелю Радев е бил член на БКП (всички офицери бяха), Тиквоча не е уволнен от МВР а сам напусна когато му казаха че трябва да се деполитизиран. Което е много по - достойно от поведението на Радев (но в душата си остава комунист както личи от поведението му) който както и повечето останали офицери предаде партийната книжка само за да си запази топлото местенце и превилегиите.
  • 96 Роко

    4 5 Отговор

    До коментар #73 от "Лошо Седларов, лошо":

    Приятелю обичат го "ротативките на Радев" не народа.

    Коментиран от #99

  • 97 не е добре

    7 3 Отговор
    Фактите изцяло се плъзна по 2 грепни линии:
    1. Всяко мнение което не изрязява краен милитаризъм и русофобия бива определяно за "путинско". Няма средно положение, Дори по-умереното заклеймяване на агресора е "путинско"
    2. Изцяло против Президента.

    И двете позиции са непродуктивни и самонараняващи.
  • 98 Пешо

    5 6 Отговор

    До коментар #42 от "ГруЮ":

    Този не е никакъв държавник а обикновен руски шпионин в държава на путинисти.
  • 99 верно ли?

    6 5 Отговор

    До коментар #96 от "Роко":

    Посочи ми един политик който има по-висок рейтинг от него!
    Няма ли?
    Посочи ми тогава политик който има сравним рейтинг с неговия.
    Пак ли няма?
    Тогава какви ги плещиш, бе момче?

    Коментиран от #105

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Факт

    5 3 Отговор
    Радефффф е национален предател , и ще бъде съден много скоро за държавна измяна , като путтлеристки агент .
  • 102 Ха ха ха

    5 3 Отговор
    ДрОгаря Радев , винаги е бил комунист и винаги ще си остане такъв , а те комуноидите са били винаги предателска пасмина .

    Коментиран от #114

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Болярин

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Никои не си прави шеги с любимият ти президент гарганел радеФ, а се споделя и потвърждава истината, изречена от Митрофанова - ПОДЛОГА !!!
  • 105 Пак съм аз

    3 2 Отговор

    До коментар #99 от "верно ли?":

    "Роко" ли си ... или Решетников, все едно ! Но Рошкоф ти отива най-много !!!
  • 106 Айде бе

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "Мдааа":

    И кой според теб е хибридчик, бе? Нали кумирът ви Путин каза, че няма военна мощ да победи Запада, но ще го ерозира, корумпира и събори с комбинация от хибридни удари. Ти въобще знаеш ли какво означава "хибридна война"? Никой политик от Запада не се е заканвал така. Изобщо силният човек, силната страна не дуе мускули, не се хвали и заканва, не използва ругателска лексика спрямо другите. А руснаците не спряха - от 2005- то не беше Путин, Медведев, Захарова, Песков, че и онзи булд.ог Митрофанова!
  • 107 Нане

    5 1 Отговор
    добре, че е Радев в тая държава да дъпа юздите на продажниците
  • 108 Матей преображенски

    2 2 Отговор
    НИМА,Я ВИЖ ТИ?Пак ли се опитват да му освежат агентурната легенда,радев и русофил,магаре и космос.
  • 109 Реалиста

    2 1 Отговор
    Радев е един от разумните политици и пишещите недоразумения против него ще му вдигнат рейтинга!
  • 110 за съжаление

    3 2 Отговор
    С тези политици и властимащи станахме за смях на независимите, свободни и демократични държави, не е за пренебрегване и глупостта и простотията на спарения от фуражката мозък на нашенския "натовски" генерал, "решетниковото" пРезидентче.
  • 111 Нане

    2 2 Отговор
    Браво на Президента! А мученето на тролчета звучи кат мехлем за ушите хахахаха
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Факт

    2 2 Отговор
    "Черен" им е на гербаджии Радев! Защото им пречи на мутрите! Та ще го чернят всеки път за щяло и нещяло!
  • 114 Иван

    3 2 Отговор

    До коментар #102 от "Ха ха ха":

    Не комунистите са предатели а близачите на краварите
  • 115 Иван

    3 1 Отговор
    Радев е прост военен нищо повече. Каквито ни са генералите такава ни е армията. В армията не видях един с акъл военен. Каквито заповеди му дадат такива изпълнява, абе без мозък.
  • 116 предстоят значими промени

    2 0 Отговор
    Радев е аватар на Мутрите в България и като такъв е вреден за обществото. Преди да стане президент, най-недостойния, корумпиран, алчин и нечистив политик беше Нинова.Но преди да падне крушата, трябва да узрее. След това ще започне прочистването.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 хирург оператор

    2 1 Отговор
    Радев е путлерска подлога. Това го твърдя отпреди войната.
  • 119 АлохаааА

    1 0 Отговор
    Комуноида радеффф , е предател като всеки друг комуноид и нищо повече .
  • 120 Забележка

    1 0 Отговор
    Че то резидентчето винаги си е било московска подложчица .
  • 121 ИЛИ СЕ ОСЪЗНАЙТЕ ИЛИ НЯМА ДА РАБОТИМ !

    1 0 Отговор
    Бивш шеф на ЦРУ купи ТЕЦ "Марица Изток 3"
    Бивш шеф на ЦРУ купи ТЕЦ "Марица Изток 3"
  • 122 456

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "чико":

    Не е заради СДС разсипията на държавата . БСП бяха тези , които забавиха реформите до безкрай , за да може да се разграби всичко и когато му дойде времето , да се разпродаде без пари на знайни и незнайни герои . В държавите , които го направиха навреме и веднага , всичко струваше все още скъпо и спечелиха от всичко . Сега са си много по-добре от нас , а някой от тях , дори надминаха западни държави по стандарт на живот . Нилой не ни е виновен , че винаги се правим на тарикати и прецакваме сами себе си . Нито Сорос , нито НАТО , нито ЕС . Винаги се търсят други виновници , а всъщност проблемът си е озцяло наш . Абсолютната истина е , че сме калпав материал и лесно ни подлъгват , да се връзваме на евтини пропаганди . Инак имаме самочувствие на интелигентни хора . Колкото до Радев , най жалкият пррзидент , който сме имали . Чисто кремълска подлога . ДОКАЗАНО !!!! Кремъл и Божков му помогнаха да се издигне . Много хора му се вързаха и продължават да му се връзват . Не може да не му се признае , че е умел манипулатор и нагаждач , макар да му дърпат конците отвън , да му помагат с пропаганда
  • 123 Радев

    0 0 Отговор
    Радев е срам, за България, за българските институции и за президентството. Един от най подкупните руски слуги и президент. Як като бик и почти толкова умен. Но е навита Путин пружина, и не е безопасен дори и със глупостите които върши.
  • 124 Срам

    0 0 Отговор
    Срам и позор е Раzев за България
  • 125 Тодор Димов

    0 0 Отговор
    За всичко това да си берат ядовете ония 60% българи-русофили, които гласуваха за този човек на последните президентски избори в България. Дано някога разберат, че не избираме комсомолски секретар на квартална организация на ДКМС, а президент на държавата. Ако въобще са способни да схванат разликата. В последното дълбоко се съмнявам. Излишно е да добавям, че това не са българи - да се хващат за ръка (заедно с Румен Радев) и да заминават в Русия.
  • 126 Ех чалгаджииче

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ех бибитковото":

    Нали с фатмака сме в един отбор / народа е казал «краставите Магарита се събират» и търсят защото сана един акъл Сега караи колата си за над 3 лв гориво и си мисли за хубавите години при Борисов