Last news in Fakti
  Тема: Украйна

25 Февруари, 2023 21:00 4 077 214

Стефан Тафров: "Русофилите в България вече се чувстват неудобно"

  • русофили-
  • стефан тафров-
  • нато-
  • русия-
  • украйна-
  • българия-
  • война-
  • владимир путин-
  • румен радев

Все по-малка част от българите подкрепят Путин

Стефан Тафров: "Русофилите в България вече се чувстват неудобно" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Г-н Тафров, да започнем с три елементарни въпроса: Кой, защо и колко? Кой в България подкрепя Русия? Защо я подкрепя? И какво е количественото измерение на тази подкрепа?

С.Тафров: Подкрепят я бившите комунисти, които виждат в Русия източник на своето социално благоденствие по времето на комунизма - за това, че са дошли на власт. И, разбира се, някакви други хора, които не са свързани с комунистическата партия, но имат сантимент към Русия. Да добавим част от политическата класа, като трябва да подчертая, че това е инерция, трупана години наред. Естествено, и с активното участие на руската страна, която води сериозна хибридна, включително и пропагандна война срещу България.

Още новини от Украйна

Каква част от българите според Вас подкрепят Путин и каква част подкрепят Русия, защото това са две различни неща? Питам за Вашето лично усещане, а не за социологията.

С.Тафров: Все по-малка част от българите подкрепят Путин, дори русофилите се чувстват неудобно - и все по-голяма част подкрепят усилията да се спре агресорът.

Споменахте преди малко чувството за изгубени статути и подкрепата за Русия на сантиментална основа. Това ли са двете групи, които застават на страната на Русия? И двете са безкористни всъщност…

С.Тафров: Не. Има още и целенасочени и платени действия на руски агенти за влияние. Те бяха отчасти осветени, после дойде и "Магнитски-2". Така че не са само безкористните, много уместна е Вашата забележка. Комбинацията от тези два вида мотивация дава един фон на подкрепа и за Путин, която обаче - както казах - намалява, а не се увеличава.

Какво трябва да прави в момента България като член на ЕС и НАТО? Какво, произтичащо от това членство, България не е направила още, или прави колебливо, или тепърва предстои да направи?

С.Тафров: България трябва съвсем открито да започне да помага на Украйна с оръжие - и най-вече с муниции. България е сериозен производител на муниции от стандарта, който най-много не достига на Украйна, определен съветски стандарт. В това отношение България може да изиграе важна роля. Това се спира обаче от президента Радев, който е представител на тези среди, за които говорихме. Казано другояче: тези доставки не се случват в обема, в който биха могли да се случват.

Защо според Вас президентът Радев се обяви против оръжейни доставки, след като партньорите вероятно са му показали, че позицията му е най-малко странна?

С.Тафров: Вижте, той в България говори едно, а в чужбина - друго. Той отиде във Варшава, за да се срещне с президента Байдън, но аз се питам дали на такава среща той би изложил личната си позиция. Дали би казал на западните журналисти, че упреква партиите, които подкрепят военната помощ за Украйна, и ги нарича "партии на войната"?

На втори април предстоят избори. Вие сте едно от най-разпознаваемите лица в ДБ: ще се кандидатите ли отново за народен представител?

С.Тафров: Имам номинации от организации на "Да, България", която е член на коалицията ПП/ДБ, така че ще се кандидатирам.

Всеобща е надеждата, че след тези избори България ще има редовно правителство. Защо е необходимо такова редовно правителство?

С.Тафров: За да се преодолее политическата криза и за да се прекрати това приплъзване към президентска република, при положение, че нашата Конституция предвижда България да е парламентарна република. Трайната политическа криза създава изключително неудобство. Като дипломат мога да кажа, че това отслабва външнополитическите позиции на България, тъй като партньорите в Европа не могат да свикнат с непрекъснато сменящите се лица на българските министри. Но това е само един фактор, има и още много други, които налагат сформиране на стабилно правителство.

Няма да Ви питам за очакванията от тези избори, защото като кандидат на една партия Вие, естествено, искате нейната победа. Но какви са очакванията Ви за участието в тези избори?

С.Тафров: Мисля, че ще бъде ниско, подобно на последните избори, тъй като има известна умора сред избирателите. Но сред нашите привърженици има определена мобилизация, защото има и задоволство от тази коалиция.

Автор: Александър Андреев


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наркос

    130 15 Отговор
    На мен ми е много удобно.

    Коментиран от #169

  • 2 Русофилите

    40 182 Отговор
    Са национални предатели.

    Коментиран от #25, #163

  • 3 ТаУмВзе

    170 28 Отговор
    Бесните халюцинации на соросоидчетата са без значение! Папкайте клекнали, че малко ви остава.
  • 4 Последния Софиянец

    169 28 Отговор
    Като правихме поход за Мир с руски знамена и маршове навсякъде ни викаха браво и ръкопляскаха.А вчера освен укрите имаше шепа платени соросоиди.

    Коментиран от #188

  • 5 Град Симитли

    121 16 Отговор
    Ми, да!
    Щото пиндеросите, като тафффроффф, стават мнозинство!

    Коментиран от #36, #145

  • 6 Ляв левент с лети джанти

    111 12 Отговор
    А тафрасите как се чувстват в тази лгбт страна, като у тях си или?
  • 7 Русофил

    17 123 Отговор
    Скоро ще асвабадим завинаги българите от тяхната територия и имущество.
    Ще ги депортираме по братски в Сибир на хубаво. Те това искат.

    Коментиран от #19

  • 8 Така така

    113 12 Отговор
    Dw стига лъжи, няма такива като вас. Толкова неа декватни
  • 9 Николай Стоименов

    116 12 Отговор
    Напротив пръдльо чувствам се перфектно,а ти се свържи с Грозев че времето изтича
  • 10 Весо

    107 6 Отговор
    Със сигурност не само германци, но и българи са обвинявали Борис Трети, че е „таен симпатизант на Съветите“ и дори „агент на Кремъл“ именно защото, за разлика от останалите съюзници на Хитлер, не е позволил да бъдат пратени български войници да се бият срещу Съветската армия. Само дето съвсем скоро се оказва, че онези, които са си въобразявали, как стоят на „правилната страна на историята“, тоест на страната на нацистка Германия, дълбоко са се объркали. Просто защото нацистите са загубили войната, както и е трябвало да стане.
  • 11 Делю Хайдутин

    135 11 Отговор
    Предлагам на Тафров да обикаляме по софийските улици двамата.Аз с руско а той с американско знаме и да видим какво ще стане.

    Коментиран от #15, #72

  • 12 12345

    105 11 Отговор
    Ами тоя е много гнусен ГЕЙ!? Удобно му е само когато му го вкарват!

    Факти не ме трийте, този е от братята. ИСТИНА Е!
  • 13 Путинофил

    57 19 Отговор
    Не е вярно!
    Територията е населена 90% с путинофили!
  • 14 Кравите поне мляко да давахте

    76 9 Отговор
    Ааа, добре сме, а вие краварофилите как сте? Еее, толкова крави в РБ, поне да можехме да ги доим и да имаме хубаво, качествено, евтино мляко. Ама карай
  • 15 Кво ш стане бе и гм

    13 4 Отговор

    До коментар #11 от "Делю Хайдутин":

    Вземи, че го зарадвай сега.
  • 16 Русороб

    14 63 Отговор
    Самоотвержено блиzzкам миндzzата ма Митрофановна
  • 17 Костя Шлюхин

    16 65 Отговор
    Путин ми обеща, че ще ме направи губернатор на Максуда след „референдум“ за присъединяване на Варна към РФ, тъй като Варна вече е руска губерния.

    Коментиран от #51

  • 18 Дрът русофил

    17 66 Отговор
    От войната рускините пак ще останат без мъже и ще тръгнат пак да се омъжват за бг цигани. Пак ще се народят много русофилчета.

    Коментиран от #149, #158

  • 19 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    40 10 Отговор

    До коментар #7 от "Русофил":

    Пробвай. Само да не ти отеснее тук
  • 20 Джугашвили

    61 7 Отговор
    Ееееее....важното е че соросите се чувстват много удобно . Не дай си боже обаче ако се завърти колелото , дали ще се чувстват удобно в белене . Те ли ще са цвета на нацията ?
    Защото вече се броим за държава участник в конфликта според петата харта .
  • 21 Гмуржер

    72 8 Отговор
    Голям мъжага е Тафрата , че и му личи ! Даже с гол.....г.ъз ще защитава САЩ ?
  • 22 Простак

    14 62 Отговор
    Мислех, че по прост народ от нашия няма! Оказа се, че има и по прост! Затова сме „братушки“ с руснаците!
  • 23 комунистче

    13 42 Отговор
    не само Максуда и Комлука, всички ромски квартали в България са за Путин, те си искат времето на бай Тошо, и знаят че именно Москва го е поставила навремето на власт 1956 година, и само тя може да им го върне, и всичко да бъде както преди

    Коментиран от #118

  • 24 Обработват мозъчетата на децата ни!

    14 66 Отговор
    Спонсорирани от руското посолство фестивали се провеждат по цяла България! Малките ни деца пеят руски военни песни!
    Незабавна оставка на Министъра на МОН!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Оракулът от Каспичан

    11 69 Отговор
    Какви "русофили" в България бе,Тафров?Останаха един файтон хора,повечето с ментални проблеми,на социални помощи и малки пенсии.Никакви ги няма,изпокриха се,като мишки и едивствено жално вият по форумите.Дори на избори не ходят,да подкрепят "идолите" си Костя Копейкин,Корнела и който там се "изявява",като русофил.Няма вече русофили в България.Измряха.В противен случай "Възраждане",щяха да имат 130 места в Парламента и щяха да управляват самостоятелно.Русофилията на българите е един мит,разпространяван от няколко ганчовци,които обичат доларите,нищо,че се афишират,като рубладжии.
  • 27 Българин

    53 8 Отговор
    Наскоро стана известно, че България също се включва в инициативата на ЕС за военно подпомагане на Украйна, което е поредната стъпка към пълзящо въвличане на страната в тази война.

    То започва с доставка на боеприпаси, гориво и военно имущество, продължава с решение за ремонт на бойна техника, а съвсем наскоро и изпращане на инструктори за обучаване на украински военнослужащи на съюзническа територия. С това, съгласно чл. 4 от Петата Хагска конвенция от 1907 г., ние ставаме участник във войната заедно със страната, в която се извършва обучението.!!!!!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Аз харесвам путин!

    8 45 Отговор
    Не съм си и представял, че точно водача на глутницата рашисти, ще прати ватниците за „зелен хайвер“ поне за 200 години напред!
  • 30 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА

    8 6 Отговор
    НЯМА ТАКАВА ГЛУПОСТ КАТО АМЕРИКАНСКИ ЛИЗАЦИ В БЪЛГАРИЯ,,,РУСОФИЛИ НЯМА ИМА ВЪРЛИ РУСОФОБИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА,,,ЕДИНСТВЕНО БРАЗИЛИЯ И ЧЕХИЯ СА НЕУТРАЛНИ ,,, НИ ЗА РАШКИ НИ ЗА ЯНКИ ГИ ЕНЯ,,,,,,КАКТО И МЕН ,,,ПУКА МИ САМО ЗА ЗЕЛЕНАТА ХИПАРСКА ДЪЛГА БИЙТЪЛС КОСА,,И КАКВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА И УНИКАЛНА ОЛИГОФРЕН,,КА СЪМ В ГОЛЯМА ДЕПРЕСИЯ,,,,КРИСТИНА ГЛОРИЯ ЕВА ГЕОРГИЕВА ОТ лом,, СА МОЙТЕ ТРИ СПЪТНИЦИ В КОСМИЧЕСКИЯ КОРАБ,,,
  • 31 Гражданин

    69 11 Отговор
    Подкрепям Русия защото правдата е на нейна срана,защото воюват да защитят държавата си,сънародниците се ,ресурсите си религията и езика си. Украинците се отрекоха от всичко това за да се правят на англосаксонци и бяха използвани от запада като пушечно месо срещу братята си по кръв срещу фалшиви обещания които никога няма да се изпълнят. Подкрепям ги защото сме близки по кръв ,вяра и език. Кой да подкрепям,американци и англичани ли? И за какво ? Да не би да са ни освобождавали или помагали когато сме имали нужда?

    Коментиран от #189

  • 32 нда

    53 6 Отговор
    след пасито и генерал съби и тафровчето реши да захлеби! абе, тоя къде бачка, или грантове хапва?!?
  • 33 Мммммм

    14 55 Отговор
    Русофилите са българофоби! За тях е важна Русия (или по-скоро Путин) от колкото България! Но никога няма да отидат да живеят там, защото ги е страх от режима и диктатурата там!

    Коментиран от #42, #60

  • 34 ха ха хааа

    7 23 Отговор
    На нашата крепостня не и требе гориво , тя кара по инерция ...🤭😁
  • 35 Полк. Гергинов

    47 9 Отговор
    През 2005 г. в Ню Йорк бе проведена международна среща, Заключителният документ от която бе приет с резолюция 60/1 на Общото събрание на ООН на 16 септември същата година. Съгласно т. 138 от от него всяка страна е задължена да защити своите граждани от етническа чистка или военни престъпления и, за да ги предотврати, е длъжна да предприеме необходимите действия!!!

    През декември 2021 г. Русия предложи проектодоговор на САЩ и проектоспоразумение на НАТО за осигуряване на взаимна безопасност,

    разчитайки че с тях ще се реши както проблема с Донбас, така и с неутралитета на Украйна. Те обаче категорично бяха отхвърлени, което показва, че не само няма да има неутрална Украйна, но че тя ще бъде поощрявана да унищожи самообявилите се републики и с това ще предизвика намесата на Русия. Така на нея ѝ остана само един вариант – изпреварваща въоръжена намеса за защита на своите граждани. Именно необходимостта от такава защита стана една от основните причини за въоръжената намеса на Русия.

    Коментиран от #154

  • 36 Дън Бай

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Град Симитли":

    Гарантирано!
  • 37 Руснаците бягат от цяла Европа

    7 38 Отговор
    и идват в тук в путинофилска България!
  • 38 Герак Митко

    8 14 Отговор
    Може да си русофил, но да мразиш Путин, както и да харесваш германците, без Хитлер.
  • 39 истината

    39 6 Отговор
    В световната военна история има редица примери, които показват, че когато между две неприятелски страни няма неутрално географско пространство, войната между тях рано или късно ще започне. След разпада на СССР и приемане през 2004 г. на седем бивши социалистически страни в НАТО единствен буфер между него и Русия остана Украйна - той обаче беше премахнат с преврата в Киев през 2014 г.

    Коментиран от #190

  • 40 АМБРИАЖНО

    41 6 Отговор
    ЗАТОВА ПЪК МЕКИТЕ КИТКИ КАТО ТоРФОФ С ВСЕКИ ДЕН СА ВСЕ ПОВЕЧЕ В СВОИ ВОДИ !!!
  • 41 DW СтТафров и А Андреев??

    43 8 Отговор
    КАЖЕТЕ КОИ И КОЛКО СА ТЕЯ, КОИТО НЕ ПОДКРЕПЯТ РУСИЯ, БЪЛГАРИ!! 20%СА ТЕЗИ Българи, които не подкрепят Русия!? Направете си извода, колко е подкрепят!!
  • 42 681

    17 6 Отговор

    До коментар #33 от "Мммммм":

    Уау, сам ли го измисли? Оскар за цялостно творчество
  • 43 мили

    13 1 Отговор
    - ят ,като те видя и получавам гърч .
    Заливам се със Светена вода.
    Ала,не си само ти ,със зла енергия.
    Много сте,тровите невинни с
    присъствие.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Хапчета за чаиници

    25 1 Отговор
    Все си мислех България за правова държава с работещо законодателство и свобода на вероизповедание, право на свободен изказ и убеждения! Кой допуска открито и кой насърчава,разделението,езика на омразата, открития терор над несъгласните с налагащите се повсеместно? Защо се въвеждат негласно двоини стандарти видими от всички? Колко далеч могат да стигнат силите стоящи зад напръв поглед обективните твърдения провокирани в обикновените хора? Обективността се измести през личната призма на много личности разделени от много източници и зад това отваряне на пандорума ... Границите са много тънки невидими линии, но както практиката доказва на кой му дреме?
  • 46 исторически

    34 7 Отговор
    Тия дето питаха защо Русия не превзе Киев.

    Полуобкръжаването на Киев оказва въздействие и се постига съгласие за преговори. Необходимостта от оставане на войските около Киев отпада и те са изтеглени на руска територия през Беларус. В началото на март 2022 г. в Истанбул започват преговори между двете страни, на които се постига съгласие Крим да остане за Русия, Донбас да получи автономия, а Украйна да приеме неутрален статут.

    С него се създават условия част от първата цел да бъде постигната. Тя обаче не става реалност поради грубата намеса на Фаш и особено на Великобритания, които принуждават украинския президент да се откаже от постигнатите договорености. Това налага Русия да започне всичко отначало, като на преден план излиза освобождаването на Донбас.

    Коментиран от #83

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 DW СтТафров и А Андреев??

    27 4 Отговор
    КАЖЕТЕ КОИ И КОЛКО СА ТЕЯ, КОИТО НЕ ПОДКРЕПЯТ РУСИЯ, БЪЛГАРИ!! 20%СА ТЕЗИ Българи, които не подкрепят Русия!? Направете си извода, колко е подкрепят!!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ТоА Тафров

    30 3 Отговор
    ли е, не знам какъв е, но ако бръкнеш под дюшека му, ще му изкараш партийната книжка скрита за всеки случай.
    Такива двупосочни най обичат да се правят на големи демократи.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 РУСОФИЛ

    30 5 Отговор
    В€ЛИК П€ ДАЛ € тафрOFF, НЕУДОДНО НИ Е ОТ н€я!
  • 53 Павел пенев

    30 4 Отговор
    За сметка на това у нас педалите вече се чувстват много удобно. Честито на такива като Тафров.
  • 54 Ха ха ха

    7 31 Отговор
    Ватенките са нагли....не знаят що е неудобство и срам... хем пулер яко го млатят в Украйна, хем пъчат въшливи гърди..... а бе поне е забавно да чете човек просторите им.......
  • 55 Чичак

    24 7 Отговор
    "Русофилите в България вече се чувстват неудобно"======А Атлантиците още повече. Не едните ни вкарват във война а другите.
  • 56 Д-р Хаус

    30 6 Отговор
    Напълно естествено е екземпляр като Тафров, известен с това, че е на левия тротоар, както се казва, да се изявява като войнстващ десен евроатлантик.. Изглежда, че това е профилът на средностатистическия про-натовец. Джендърът явно избива комплексите си по политически теми, за да компенсира душевното си объркване
  • 57 Тафров

    28 5 Отговор
    Не е бил никога у ред, нали знаете ?
  • 58 Ставай Страна Огромная

    22 9 Отговор
    тафричко да се чувства неудобно дето много хора сефте я чуват тая соросня.
  • 59 Да, бе

    29 7 Отговор
    Тафрууф, комунист не съм бил никога, не ги и харесвам, защото провалиха хубавия замисъл. Путин също не харесвам, но без такива като него Русия е мъртва, а без Русия каква ще е България,ако въобще я има... Мислете, бе, не е престъпление!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Чичак

    23 2 Отговор
    политическата класа !!!!! Знаеш ли ква класа ще видиш пор смотан ? От кога и класа станахте а?
  • 62 Е как да им е комфортно...

    6 13 Отговор
    В психиатрията няма места...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 свобода

    19 8 Отговор
    Този манипулира народа. БСП играят двойна игра. Когато са на власт не са с народа,когато са далеч от властта са с народа. Няма нищо общо комунизма с подкрепата на Русия. Така ,че народа подкрепя Русия , а (слугите) партиите в парламента алчната американска олигархия.
  • 66 Чичак

    18 3 Отговор
    """"партньорите в Европа не могат да свикнат с непрекъснато сменящите се лица на българските министри.""""" Ъхъ....да ви оставим викаш до живот а? Че да свикнат пумо миризлива ? Щото класа сте били станали. Как ще те отпоря с бастуна ако ми паднеш само, ще видиш едни класи и пръдни.........
  • 67 Волгин

    25 7 Отговор
    Умнокрасивите да помнят, че хегемоните се сменят неочаквано .

    Президента Радев е един от много малкото наши държавници, които правят така, че България да не потъне в тресавището на войната .
    А когато слушам изказванията на някои политически лидери, които нямат търпение да се разположат в министерските кресла, оставам с впечатлението, че те се готвят именно за тази роля – на механични кукли, които почват да се движат и да си отварят устата само тогава, когато чуждите им господари натискат съответните копчета.

    Коментиран от #191

  • 68 ХХХL

    21 3 Отговор
    КОГАТО СЕ ПОЧЕСВАШ РЕДОВНО В ИСТАНБУЛСКАТА ВРАТА,МОЗЪКЪТ ТИ АТРОФИРА.
  • 69 Орион

    19 7 Отговор
    Соросите чувстват мн измамно чувство, че господарите им закрилят и ще ги спасят от гнева на народа.

    Коментиран от #76

  • 70 Сатана Z

    25 8 Отговор
    Ние,Българите,ежедневно сме подложени на "Информационен тероризъм" от фашистките медии обслужващи режима.Лицето Тафров е един от тях.Лъжата е истина.Неслучайно Д-р Йозеф Гьобелс ,бащата на нацистката пропаганда казва,че една лъжа повторена 1000 пъти в медиите става истина.
    България е тръгнала по пътя на Украйна,което е целта

    Z
  • 71 Средец

    24 8 Отговор
    Соросчиите ще бягате точно като афгански колабороционисти по летището.
  • 72 Някой

    28 4 Отговор

    До коментар #11 от "Делю Хайдутин":

    Тоя беше дошъл в нашия град на предните избори да агитира за ДБ -то. Жалка работа. Хората гнусливо го заобикаляха.
  • 73 Вестникар

    20 6 Отговор
    Вкиснато Зеле да се чете само като източник на лошо скроен хумор и не повече от един път на шест месеца!
  • 74 По това се познават...

    17 14 Отговор

    До коментар #63 от "Пако":

    Винаги обиждат, нямат аргументи, сеят омраза и господстват над вчерашния ден...даже и русофили не са, просто защото не знаят абсолютно нищо за Русия. Жалки хорица които не могат да управляват живота си, и искат всички да са еднакво нещастни с помощта на Русия ! Как да им е комфортно...всеки ден е мъчение да гледаш щастливи и нормални хора !
  • 75 Русофилите

    17 9 Отговор
    Тафров е алкохолик
  • 76 Израждане не са

    6 10 Отговор

    До коментар #69 от "Орион":

    Българският народ.Това е самата истина!
  • 77 ТАФРОФФФ

    25 9 Отговор
    ГНИДО! РУСОФИЛИТЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ! РУСОФИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА 60%... РУСОФИЛИТЕ ОБИЧАТ РУСИЯ, КАТО ВТОРА РОДИНА! РУСИЯ Е ВТОРА РОДИНА, ЗАЩОТО БЕЗ РУСИЯ НЯМА БЪЛГАРИЯ!!!

    Коментиран от #82, #86, #89

  • 78 .......

    8 26 Отговор
    Русофилите в България са най-презряната прослойка,защото са платени клакьори!
  • 79 истина ли е или не

    23 6 Отговор
    Соросчетата сега да се изправят и да кажат - вярно ли е че подкрепят един фашистки режим ?
  • 80 50-60 лв от бюджета на всеки гласувал

    13 3 Отговор
    С.Тафров: Мисля, че ще бъде ниско, подобно на последните избори, тъй като има известна умора сред избирателите. ========Много ви се иска но само от Радев зависи, нали знаеш смотан? Ъхъ Тафров !!!!! 50-60 лв от бюджета на всеки гласувал и как ще го отнесете и идея нямаш. Но не вярвам на двуличното същество Радев демокрацията да му е приоритет. Това ви е късмета в прочем атлантически подлоги гнусни .
  • 81 Лошия Доктор с Жълтото Куче

    17 6 Отговор
    Сектантите от ДБ трябва да се подлагат на масова евтаназия!
  • 82 А без руска газ може ли...

    9 13 Отговор

    До коментар #77 от "ТАФРОФФФ":

    Иначе и аз ги обичам, ама знам, че живеят с около 20 години по-кратко от презряните джендъри. Та затова се страхувам да не се заразя от русофилия, че не ми се умира на 59-61

    Коментиран от #108

  • 83 И така

    4 4 Отговор

    До коментар #46 от "исторически":

    Цели три дни.Като една година ми се сториха.
  • 84 ха ха

    13 3 Отговор
    в българия се чувстват удобно само клептомани и клептократи , всички нормални хора се чувстват неудобно след първото пускане на телевизор , радио или компютър , а следващите няколко часа са за споменаване на майките лелите на гореспоменатите
  • 85 Мандо

    16 7 Отговор
    Толкова неудобно се чувствам , че съм си залепил Z на колата , до сега за една година само един бастун евроатлантически посмя да му посегне , сега вече русофил

    Коментиран от #114

  • 86 РУСОФИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА 60%

    23 9 Отговор

    До коментар #77 от "ТАФРОФФФ":

    85% най малко. Но са силно медийно заглушени от атлантическите недоразумения по медиите.

    Коментиран от #90

  • 87 Оракулът от Каспичан

    8 16 Отговор
    Русофилията в България умря официално.Няма русофили,има "ляво ориентирани" подръжници на путин,но това е по-скоро сексуална ориентация,отколкото политическа.След поражението на русия,краят на режима и смърта на путин,"русофилите" в България окончателно ще станат "изчезнал вид",като "героите на труда","отговорните другари",партийните секретари и прочие комунделска фауна.

    Коментиран от #146

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 мдаааа

    5 8 Отговор

    До коментар #77 от "ТАФРОФФФ":

    А колко от тия 60% са от 80-те % на Иво Христов ?!🤭

    Коментиран от #98

  • 90 Русофилията и всякакви други пристрастия

    7 12 Отговор

    До коментар #86 от "РУСОФИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА 60%":

    Имат граница...и тя е интереса на българската нация ! А тя никога не е била просперираща с диви азиатци и население със средна продължителност на живота около 63 години
  • 91 Чичак (Не помните ли а ?)

    18 5 Отговор
    АРХИВИТЕ ГОВОРЯТ: Гей подвизите на Стефан Тафров
    11.05.2019 г. — АРХИВИТЕ ГОВОРЯТ: Гей подвизите на Стефан Тафров. Тафров обърнал на бардак посолството ни в Рим.

    Коментиран от #127

  • 92 ТрампЛин

    7 15 Отговор
    Така е, русофилите в България се чувстват неудобно и нелепо, единственото им поле на действие остана интернета, благодарение на Фермата за Тролове “скована” от Пригожин и финансирана от него!!! На улицата ги е страх и срам да излезнат, но скрити и анонимни бълват нацистки призиви за да заработят копейките си!!,

    Коментиран от #107

  • 93 да ве да

    19 6 Отговор
    Проблемът е че американофилите 🌈 почнаха да се чувстват удобно!
  • 94 Матей преображенски

    12 5 Отговор
    Тоа се обяви за говорител от името на българския народ,какво мислел,какво чувствал,емоции и так далее.Неговите съждения са дълбоко неверни и изопачени,пропагандата ,който и да исте-рясва,не успя да очерни Путин,въпреки всички усилия с неистови лъжи и манипулации.Про-даж-ните управници могат да вземат пре-дател-ските си решения,но не могат да ни променят мисленето,емоциите и цялостното положително отношение към Русия.Борбата за умовете,за съзнанието е в апогей,руските медии отразяват истината,без деформации и изцяло,не втълпяват идеологеми,оставят зрителите сами да си правят изводите.Докато завладените от западняци български медии се надпреварват да лъжат и клеветят руската армия,затова търсете само руски информационни източници.
  • 95 Лало

    24 6 Отговор
    Не всеки истински българин е русофил, но всички русофили са българи. За разлика от всички джендъри-евраци които са НЕбългари и изменници!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Чичак

    24 7 Отговор
    Не помните ли? СКАНДАЛ! Хомо Афера! МАРТИН ДИМИТРОВ ИНТИМЕН СЪС СТЕФАН ТАФРОВ! ...... Атлантици бре...

    Коментиран от #102

  • 98 Д1кянджия

    9 9 Отговор

    До коментар #89 от "мдаааа":

    100% от русофобите попадат в 80% на проф.Христов!

    Коментиран от #129

  • 99 Чичак

    15 6 Отговор
    Как подобни индивиди имат очи въобще от дома си да излязат се чудя.
  • 100 Разумен

    8 3 Отговор
    Просто не е истина това,което говориш
  • 101 3434

    2 6 Отговор
    Човек може да харесва западните държави и да не е за български политици. Най свестните са от дпс, според мен. Българите са на изчезване. А и когато бяха мноьинство си бяха от българските турци, защото им бутаха пендари златни и много други рушвети. Сега рускините идват, но турчина и без руските рушвети ще мине, а и те не работят, женят се за строителни турципомаци
  • 102 Ха ха ха

    6 14 Отговор

    До коментар #97 от "Чичак":

    А нямаше ли такъв скандал и с Путин и Медведев.....

    Коментиран от #152

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Бунт в Германия

    24 6 Отговор
    Хиляди на протест срещу Олаф Шолц и оръжейните доставки за Киев.

    Украински активисти монтираха вчера пред руското посолство поразен руски танк "като напомняне за войната", а днес той бе засипан със цветя от искащите мир германци.
  • 105 Генетик

    16 7 Отговор
    Тфрофф, ако не занете, е див пе-дe-pa-cт!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Реалист

    22 8 Отговор
    Залива ни антируска пропаганда на квадрат. Всички медии бълват заглавия. Това е излишно. Русофили към русофоби в БГ са 70% към 30%. Това са фактите. И със заглавия не може да ги промените.
  • 110 от Германия

    12 3 Отговор
    Демонстрацията бе организирана по призив на изтъкнатия политик Сара Вагенкнехт и активистката за правата на жените Алис Шварцер. Тя се състоя днес, ден след годишнината от нахлуването на руските сили в Украйна.

    Според германските медии обаче, бройката на протестиращите е между 13 и 15 хил. души.

    Германската полиция разположи 1400 полицаи в района около Бранденбургската врата.
  • 111 Небладан

    6 4 Отговор
    Искам да правя секс с Ристю Иваноф и баща му. Как да се свържа с тях?

    Коментиран от #170

  • 112 какво става в Германия

    19 5 Отговор
    Протестиращите в Берлин положиха цветя на руски танк, който изгоря в Украйна и беше поставен вчера пред руското посолство от украински активисти, със съдействието на германските власти.

    Според плана на Киев разбитият танк трябваше да напомня за победите на бойците от въоръжените сили на Украйна. Вместо това обаче поразената бойна машина се превърна в символ на несъгласието с оръжейните доставки за Киев, отбелязват агенциите.

    Коментиран от #192

  • 113 Прав е мизерабълът ...

    12 5 Отговор
    Да, чувстват се неудобно, че националните предатели им дишат въздуха.
  • 114 ПАНДО

    4 6 Отговор

    До коментар #85 от "Мандо":

    Скоро ще имаш зет на друго място!Гледал,ли си филмът Гадни копилита?

    Коментиран от #138

  • 115 Ха-ха поредния пед.......ерас

    10 4 Отговор
    в защита на Урките!!! Да не те заплашиха че ще ти спрат вазелина бе!!!! Явно от ваксините и от ръмбене в дивия се оглавява!!!
  • 116 Наблюдател

    10 4 Отговор
    Силно ни вълнуват размислите на тая ааанална раазпоретина.
  • 117 След още малко време

    13 3 Отговор
    и неудобно ще се чувстват всички предатели на България!"евроатлантици",соросоиди,джендъри и какви ли още не небългари! Скоро,скоро ще си платите за всичко!!!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Ъхъъ

    18 3 Отговор
    Стефан Тафров: "Русофилите в България вече се чувстват неудобно" а ние атлантическите пееейраси се чувстваме много удобно .......
  • 120 Хохо Бохо

    6 12 Отговор
    Всички видяха, че краха на Путин е близо...
    Плъховете решиха да напуснат кораба първи, както е прието...
  • 121 Чичак

    15 5 Отговор
    Как пък един свестен сред тези атлантици няма, ама ни един? Това се чудя само.
  • 122 Браво

    13 2 Отговор
    Използвате лагери, за да разделяте българите на групи, така по-лесно искате да ги управлявате. Нито съм русофил, нито русофоб, виждам как винаги се намират политици, които предават интересите на българите, за да получат лична полза. Вижте на какво прилича държавата, след милиарди усвоени помощи от ЕС и двойно повече ограбени средства.
  • 123 Без Русия, България нямаше да я има

    20 6 Отговор
    Това е истината . А Тафров щеше да е супер съпруга на някой бей.

    Коментиран от #172

  • 124 Анонимен

    9 2 Отговор
    Ахаха,хич не ми е неудобно даже.
  • 125 пед.......ерас

    14 1 Отговор
    За политика да ми говори, най го обичам.
  • 126 Тоя смотаняк

    10 1 Отговор
    Политическа класа бил. Кви ги говори
  • 127 КккккккккккР

    13 2 Отговор

    До коментар #91 от "Чичак (Не помните ли а ?)":

    Гей подвизите на Стефан Тафров. Тафров обърнал на бардак посолството ни в Рим. !!!!!!! Това е абсолютна истина. Дипломатическият корпус беше в потрес. Имаше и един шофьор нещо се разприказва и изчезна. Май го пратиха в Бразилия.
  • 128 Четец

    6 0 Отговор
    122. Когато политиците започнат да мислят под номер 122, тогава много хора биха излезнали да си дадат гласа за партии. Едни и същи от 44-та. Лиляна Павлова комунистката, от род на бкп, георги димитров им подарил неговата си къща и днес лиляна на втори брак що да не е демократ, като Борисов я уреди. Само тя да бе, но всички сте един калибър, без изключение. 122 кой ли е но подкрепа имате от мен, дано повече умни пишат, а ние простите да ви чвтем и подкрепяме.
  • 129 мдаааа

    0 0 Отговор

    До коментар #98 от "Д1кянджия":

    Съвсем са объркАх с висшата ти математика ...

    Коментиран от #200

  • 130 Толкова жалко

    10 2 Отговор
    изглежда да си продажник! Едно голямо нищо! От,падък! Г,нус!
  • 131 Защо пише Г-н Тафров

    12 3 Отговор
    Като е жена?
  • 132 Българин 681

    7 2 Отговор
    A лефт-резбите все по-удобно.............
  • 133 Стефане с един гумен маркуч

    7 3 Отговор
    Ще те направя на зебра
  • 134 Мнение

    12 3 Отговор
    Нацистите от DW пе де та си те като Тафров са много по- неудобни според българския народ и те разбират това.
    Затова е тази постоянна пшропаганда и тролене!
  • 135 0000

    1 15 Отговор
    Комунисти=путинофили

    Коментиран от #193

  • 136 Поп Андрей

    18 3 Отговор
    Всеки НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН подкрепя Русия.

    Коментиран от #148

  • 137 Коментар

    18 2 Отговор
    Пак са почнали с мотото е "Разделяй и кради" напоследък.Разделят ни на "русофили" и "русофоби" по-активно преди нещо да изнесат на безценица от България.Вчера имаше статии как да си дадем самолетите...сигурно е заради това.
    Продължавам да се чудя за какви русофили се говори като тези украинци преди години ги знаехме като руснаци и бившите болшевики...Хем били някакви "русофоби" ,хем щели да помагат на онези където бяха руснаци през Първата и Втората световна война...шизофренично звучи.

    Коментиран от #140

  • 138 Мандо

    16 3 Отговор

    До коментар #114 от "ПАНДО":

    Гледал ли си филма мъртви укрофашисти .
    Само за това , което правиха в донбас , заслужават случилото им се . Иван Милев укрите го изгориха жив в Одеса .
  • 139 Аз съм

    13 2 Отговор
    Тоз пък откъде знае за настроенията на Българите,аман от такива разбирачи дет само говорят патриотични простотии НО от чужбина!!
  • 140 ТрампЛин

    3 17 Отговор

    До коментар #137 от "Коментар":

    Опитваш се да разсъждаваш и аха да намериш верния отговор, свиваш в ляво! Има само русофилски предатели и шпиони у нас! Няма русофоби! Прав си, за нас всички бяха руснаци! Днес обаче русофилите защитават убийци и нацисти, а нормалните хора са на страната на Жертвата! Не е ли нормално да си на страната на жертвата?

    Коментиран от #141

  • 141 Коментар

    16 3 Отговор

    До коментар #140 от "ТрампЛин":

    Жертва са онези хора,които са ги стреляли 8 г. въпреки че е имало Мински споразумения,бесели са ги с кабели и са ги горяли живи заковани на кръст.Укро русофилите им дават още оръжия да продължава и ги нахъсват да не преговарят.Бандеровците са нацисти.

    Коментиран от #144

  • 142 БЪЛГАРИЯ

    9 2 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ЗА АМЕРИКА.
    БЪЛГАРИЯ ЗАВИЖДА НА ЗАРОБЕНИТЕ ЗА ХИЛЯДОЛЕТИЯ УКРАИНЦИ ОТ БЕЗЗЪБА АМЕРИКА???????????
  • 143 Въпрос към Тафров

    16 1 Отговор
    С какво гориво работи АЕЦ КОЗЛОДУЙ? Ако имаш алтернатива за електричеството в България кажи?И друго навеждането на западналият запад и САЩ е вредно.

    Коментиран от #167

  • 144 ТрампЛин

    1 7 Отговор

    До коментар #141 от "Коментар":

    Ех, кой те разделя? Ти вече си се разделил!
  • 145 Ъхъ

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Град Симитли":

    Въпросният, отзаДи е като дуло на гаубица! Яко е атлантизиран!
  • 146 Петрич

    11 2 Отговор

    До коментар #87 от "Оракулът от Каспичан":

    За сексуално ориентиране в ляво виж САЩ и ЕС.Чети не се оставяй да бъдеш родител 1 или 2
  • 147 Тафров

    19 1 Отговор
    Да отива на първа линия в Украйна и с голи гърди да брани Зеленски.
    Тафров е долен предател. Защо изобщо му давате трибуна?
  • 148 попе,попе,

    2 5 Отговор

    До коментар #136 от "Поп Андрей":

    Ти за нормален ли се вземаш?
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Сод Омит

    15 1 Отговор
    И този дърт плъх изпълзя от канала и взе да базди. Явно е настанал глад сред козяшката утайка

    Коментиран от #153

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Шматка

    7 1 Отговор

    До коментар #102 от "Ха ха ха":

    Нямаше. Но имаше за шведска тройка с теб, Евгени Минчев и Азис.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Матросов

    5 13 Отговор

    До коментар #153 от "ТрампЛин":

    Русофилството ще изчезне последно първо просия ще се разпадне на пирожка НР, НР на еленовъдите, Кадиристан и т.н. Разбира се всички ще се бият помежду си. Държава създадена от престъпници и издигнала ги в култ, толкова.
  • 156 Изтриха ми коментара

    17 3 Отговор
    Българските фашисти ..
    Защо бе? Нали уж е демокрация? Нали конституцията ми осигурява право на свободно мнение?
    Ето го пак: Аз съм против фашизма, който днес идва от фащ и запада. Русия единствена за сега воюва против фашизма. За това съм ЗА Русия. Тя. Трябва пак да победи фашизма. Иначе цялата планета ще го закъса много силно... Помнете това...

    Коментиран от #159

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Баро

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Дрът русофил":

    Много важно
    Важно е да олабваме коленцето безплатно нали требе да има и некой да рови по кофите иначе много рана отива зян
  • 159 Баро

    2 7 Отговор

    До коментар #156 от "Изтриха ми коментара":

    Абе тия требаше и тебе да те изтрият

    Коментиран от #160

  • 160 Ами ти за

    14 1 Отговор

    До коментар #159 от "Баро":

    Фашизма ли си?
    Крайната е фашистка страна ... Целия двуличен запад днес защитава фашизма...
    Има едно нещо, което не знаеш: Силата на Бога е в правдата! Рано или късно и ти ще разбереш, кое е правилното ..
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Поп

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Русофилите":

    114 на 27 са коментарите против теб и малоумния автор. Слепи ли сте бе, нагляри!!!
  • 164 Африканец

    9 1 Отговор
    Боклук продажен
  • 165 Смехории

    15 1 Отговор
    80% от Българите които не гласуват за шарлатаните ПП и ДБ подкрепят Русия. Останалите 20% са крадливи евроатлантици които знаят че при ПП и ДБ ще крадат евро пари до пръсване.
  • 166 ДВ а вие кога ще спрете с лъжите

    15 1 Отговор
    ДВ а вие не се ли чувствате неудобно всеки ден да лъжете и манипулирате в ролята на краварски мисирки?
  • 167 Българин 681

    8 1 Отговор

    До коментар #143 от "Въпрос към Тафров":

    "Навеждането на западналият запад и САЩ е вредно."
    Вярно е, но според мене!
    На някои Убавци как им харесва да им третират простата колкото може по-често.
    Сети се за кого говоря........

    Коментиран от #168

  • 168 Българин 681

    4 1 Отговор

    До коментар #167 от "Българин 681":

    Простатата......
  • 169 Кирпича

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Наркос":

    Защото постоянно си дрогиран.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Иронично

    6 0 Отговор
    Значи да разбираме от думите на гн. Стефан Тафров , който казва " Русия е подкрепяна от бившите комунисти" Значи Русия е подкрепяна първо от Всички НПО формации , които са съставени от бивши комунисти , и ръководители катедри научен комунизъм, просто си намериха нова работа , и нов началник който да им плаща . Русия е подкрепяна от всички бивши тайни сътрудници на държавна сигурност , тези на които ген. Семерджиев запали досиетата , и в момента управляват политически територията , следвайки най стриктно заповедите на САЩ , и ЕС. Значи Русия е подкрепяна , и от всички тайни , и явни комунисти по места, който бяха директори на заводи , и партийни секретари , и след промените и РМД-тата станаха крупни бизнесмени. Ако гореизброените хора на властта , в която принадлежи , и гн Тафров , то въпроса е - Кой тогава е русофоба ? По метода на отхвърлянето , остава обикновеният народ да го играе - русофоб. Значи имаме цял един народ , който мрази Русия . И цар Борис , и Петко Войвода са го потвърдили .
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 дядото

    9 0 Отговор
    да,на твърде много хора им писна-от продажността на малка група българи в политика и власт,заменящи една зависимост с друга.готовността им да приложат и репресия за това.от разрухата,от беззаконието,от спекулата в търговската мрежа,от мизерните си доходи и т.н. и т.н.
  • 174 историк

    9 1 Отговор
    Като дойде новият Народен съд ще разбереш на кого му е неудобно пр3236одажнико!
  • 175 Стефан Тафров!! Поредния Малоумник, цял

    13 1 Отговор
    Живот на Държавната Софра и плюе ли плюе! Вие сте малцинство в Държавата, предателите, Народа си обича България, Мрази Политиците Слугинаж като теб и има Уважение към Русия и Народа и!!ТОВА ДА Уважавах Русия нее Русофилство, а признателност, за това, че ни има отново на Картата на Европа през 1878год!Признателност Продажнико Тафров!
  • 176 Точен

    7 3 Отговор
    Решението е само едно: България за Възраждане и Възраждане за България! Обратните в канала.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Джамбо

    3 2 Отговор
    Тафров ,антибългарино , прати децата си във фашистка Украйна ,или замълчи и си седи около държавната софра ...
  • 179 Миии

    5 1 Отговор
    САЩофилите в България вече се чувстват неудобно, все по-малка част от българите подкрепят войната на Байдън
  • 180 Скот Ритър

    3 0 Отговор
    Не е умора на избирателите, а просто няма кой да изберат, няма една читава българска партия всички са на някаква хранилка. В парламента искам да има хора от тракторист до академик със заплати по 1500 лв президента 3000 лв. А най -добре електронно минаваш тест за компетентност и после си казваш мнението.
  • 181 ТрампЛин

    0 5 Отговор
    Колко трябва да си кух, за да твърдиш че НАТО е нападнало русия? Много!
    Колко трябва да си кух, за да твърдиш че НАТО и русия се бият в Украйна? Много!
    Колко трябва да си кух, за да твърдиш че НАТО воюва с русия използвайки украинци? Много!
    Ако всичко това което твърдят наследниците на Златната Орда е вярно, свалям шапка на САЩ и очаквам в скоро време НАТО да нападне русия използвайки японските самураи, които и без това си искат обратно заграбените Курилски острови!

    Коментиран от #184, #194

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Алооооооо

    4 0 Отговор
    ЩО НЕ ПОГЛЕДНЕШ КОМЕНТАРИТЕ НЕ САМО В ТОЗИ САЙТ И НЕ ОТИДЕШ ДА СИ КУПИШ КАНАП
  • 184 МНОО КУХ

    3 0 Отговор

    До коментар #181 от "ТрампЛин":

    ТВЪРДЯ ВСИЧКО ТОВА ЗАВДНО С ОЩЕ НЯКОЛКО МИЛИАРДА СЪЩО ТОЛКОВА КУХИ

    Коментиран от #185

  • 185 ТрампЛин

    0 3 Отговор

    До коментар #184 от "МНОО КУХ":

    Не знаех че в Сирия, Еритрея, Никарагуа, Беларус, и Южен Судан живеят няколко милиарда!!

    Коментиран от #197

  • 186 Стелт

    2 0 Отговор
    Тафи, май теб те стиска чепика, щом мислиш в тази "вселена"!
  • 187 Стелт

    3 0 Отговор
    DW да погледне анкетите и проучванията на социологическите агенции, а не да търси "истината" от такива като Тафи!
  • 188 Ха така

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    И путлер нападна мирно украйна.Сега защо не правите протести против руския разбойник бе червенушко
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Ха така

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "Волгин":

    И само като знаем за намесата на ген.Решетников за издигането кандидатурата на радев чрез бсп какво да си мислим чия марионетка е радев
  • 192 Ха така

    2 0 Отговор

    До коментар #112 от "какво става в Германия":

    Значи танка на руския агресор е бил засипан с цветя.Дали руснаците са засипвали с цветя поразени немски танкове през ВСВ на тяхна територия, без да се запитат какво правят тия танкове у нас
  • 193 Ха така

    1 3 Отговор

    До коментар #135 от "0000":

    Не познавам нито един антикомунист да е путинофил, но комунистите всички путинофили.Тея пак искат да ни интересът руския феодализъм който се срути.

    Коментиран от #199

  • 194 Ха така

    0 2 Отговор

    До коментар #181 от "ТрампЛин":

    Тя и финландия си иска заграбената област карелия

    Коментиран от #198

  • 195 САМО ЕДНО СЕ ПИТАМ

    5 0 Отговор
    КОЙ МОЖЕ ДА Е МЪЖЪТ НА ТАФРОВ ?
  • 196 Супер уютно

    3 0 Отговор
    А педофилите катотоя се чувстват супер уютно.
  • 197 Орка

    2 0 Отговор

    До коментар #185 от "ТрампЛин":

    АМ ЧИ ЗАБРАЙ КИТАЙ БЕ МАМА АМА НИЩО А ИНДИИЦИТЕ КО КАЗАХА /Е ТЕ ЗАРАДИ ТАКИВА ЗАПАДНИ УМНИЦИ ЩЕ ЦЕЛУВАМЕ ЖЪЛТИ И ЦИГАНСКИ ЗАД....НИЦИ ЗА СПРАВКА ПАРИЖ ЛОНДОН И Т.Н
  • 198 Георг

    4 0 Отговор

    До коментар #194 от "Ха така":

    Финландия е основана през 1917. До тогава е руска територия с фиктивна автономност управлявана от руски губернатор. През 1917 болшевиките, по странни причини, решават да й дадат пълна автономност и харизват днешните части на Карелия, които са във финладската част. Така че, всичко там е също руско. Лоша работа е неграмотността.
  • 199 Малон

    5 0 Отговор

    До коментар #193 от "Ха така":

    Аз пък не познавам нито един антикомунист, който да не е с тъмно червено потекло!
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 С две думи

    6 0 Отговор
    Другарю Андреев! Аз не подкрепям Путин,но в никакъв случай не подкрепям и бандеровците в Украйна! Подкрепям разумният компромис на масата за преговори, който да е приемлив и за двете воюващи страни в името на мира.
  • 202 Цензура

    3 0 Отговор
    Лицето тафров се опитва да вкара България във война. Къде е прокуратурата?

    Аз не разбирам такива индивиди, как правят подобни изказвания, виждайки (освен ако не са слепи) накъде отива конфликта? Не се ли усещат, че рано или късно ще им се търси отговорност ?
  • 203 нещо не ми се връзва

    4 0 Отговор
    Може ли въпросния Тафров да обяснизащо 90% от ПП и 70% от ДБ гласуваха за Радев? Това официално. Също така когато гледаме +/- при коментарите, там където е позицията на ДБ въпросните +/- са в синхрон с русофилските позиции.
    Оставам с чуството че ПП и ДБ говорят едно за да вземат грантове, а действат русофилски при практическите решения.
  • 204 1234

    0 0 Отговор
    нема начин да слушаме глупостите на този, кви комунисти го гонят, 89г е толкова назад във времето, Къде е прокуратурата да го накара тоя да каже, кои са платените агенти на влияние на Русия. Не давайте думата на коалиция НЕКСО. само помия излиза от тях.
  • 205 АНУСОПОДОБНИЯ ТАФРОВ ПРИВЛИЧА

    2 0 Отговор
    ВСИЧКИ С ПОДОБНА ЗАДНА МИРИЗМА !
  • 206 МЕКИТЕ КИТКИ ОЩЕ , ПОВЕЧЕ НАБИРАТ ИЩЯХ

    4 0 Отговор
    С ЛОБИТО СИ ДА УПРАВЛЯВАТ !
  • 207 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Как няма да се чувстват "неудобно" когато / както отива работата/ в най-скоро време ще се приеме от политиците ни ЗЗД с редакция от 1942 година ?! Смърт на русофилите или на всеки, който каже нещо добро за нещо руско!!
    Явно в РБ не остана и един нормален човек, който да прави разлика между Русия на политиците и Русия на руския народ !! Впрочем има ли човек по Земята, който да прави разлика между политиката /и политиците/ на България и ..осиромашелия български народ ???
    И защо г-н Ст.Тафров / чрез А.Аднреев/ излага своите виждания под знака на американската Дойче веле
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Психо Доктор

    2 0 Отговор
    Време е да започнете да правите разлика между русофили и американофоби. Искаме си суверинитета , свободата и равноправието. Кой е причината за потока отчаяни емигранти от Африка и Азия, въобще не е Русия или Путин. И на чий гръб се изнася защитата на американската хегемония?
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Каква умора от избори , го е патила господина Тафрова ? У хората има ОТВРАЩЕНИЕ, омерзение към същите тези жадни за власт некадърници споредз мен/ Не може да си депутат в Парламента по-вече от три мандата !! Да си партиен избраник в Партийното събрание може "Н" мандата, докато не те изнесат от там с краката напред !
    Писал съм го и преди . Като отделни личности,всеки един в т.н."Народно събрание е умен, учен и знаещ човек ! Когато се съберат ТАМ, това са амбициозни и алчни хора, които не помислят за народа. Като НАРОД те имат само своите БРП и живеят с грижата единствено собствените им джобове да са пълни !!
    Как да отиде човек да гласува и за кого ??? Ще отидат на избори "купените" , "чужденците" и бюджетниците !! Ето 30 % от избирателите ! Ха , честито "НОВО" ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ !!
    Със стари колове , нов плет не се прави !!
  • 212 Кво

    1 0 Отговор
    Видите ли сеяндурин да се прави на политик целнете го в десетката и го копайте да не смърди.
  • 213 Затова пък

    2 0 Отговор
    Затова пък пидалосите като Тафров се чувстват комфортно.
  • 214 Но факт

    2 0 Отговор
    Не съм предполагал,че фашизмът и пидалестерите може да се съюзят, става пред очите ни... факт.