Last news in Fakti

15 Май, 2018 00:30 28 854 21

Секс на стената: защо е толкова добър и как трябва да се прави?

  • секс-
  • стена-
  • добър-
  • поза

Тази поза не е за изпускане

Секс на стената: защо е толкова добър и как трябва да се прави? - 1
Снимка: Shutterstock

Често във филмите виждаме следната сцена: мъж и жена, обзети от дива страст, се целуват като луди, тя промушва ръце под тениската му, после започва да разкопчава колана. Той я притиска до стената, издърпва бикините й и ... Много мъже и жени смятат ​​тази поза (по-точно група от пози) за супер секси, но не я прилагат в живота си. Но именно тази примитивна същност на секса не е за изпускане.

Секс експертът Лори Бъкли от Пасадена обяснява защо сексът до стената е толкова желан:

"Когато сте толкова възбудени, че не можете да изчакате и секунда повече, изправянето до стената е най-добрият начин да получите веднага това, което искате, пише goodhouse.ru. Когато вашият партньор ви притисне към стената, усещате колко е нетърпелив, почти агресивен."

От друга страна, тази вълнуваща поза не е най-удобната. Ето как можете да го направите по-добре:

Използвайте силните страни на тази позиция

Цялата прелест на секса до стената е в силната възбуда и нетърпението, разпалени във вас. Използвайте това. Не е необходимо да сваляте всички дрехи. Нахвърлете се един на друг, веднага след като влезете в апартамента, и започнете да се събличате взаимно, като не е необходимо да завършите този процес: разкопчайте риза, свалете дънките, вдигнете нагоре полата и това е напълно достатъчно.

Много жени харесват тази поза, защото в нея доминиращ е мъжът, те са изцяло в негова власт притиснати до стената до стената като пеперуда на карфица. Това също може да бъде победено: например, повдигате ръцете си и той държи китките ви притиснати към стената с дланта на ръката ви.

Друг бонус на позата е, че в нея има интензивно стимулиране на клитора: партньорът го докосва с пубиса си. Използвайте това: внимателно отърквайте чувствителната си точка в него, докато той прониква във вас. Приближете краката си един до друг - така вагината ще се стесни и усещанията ще се засилят.

Как да я практикувате: класически вариант

Поставете краката си на около 30 см от стената, облегнете се и натиснете гръб срещу нея. Вашият партньор трябва да е изправен пред вас. Разтворете краката си така, че бедрата му да се разположат между тях. Когато ви сграбчи с ръце под дупето, обвийте краката около кръста му и ръце - около раменете му. Плъзнете се по-близо до стената, за да му е по-лесно да издържи на тежестта.

Тъй като вие сте ограничена в движенията си, трябва той да движи таза ви нагоре-надолу в ритъм.
Поради това, че тази поза изисква мъжът да е доста силен, вероятно няма да продължите дълго в нея. Но ако разликата в ръста ви не е толкова голяма, натоварването може да бъде намалено, ако жената стъпи на пода. Той може да вдигне единият й крак с ръка, а с другата да се подпре на стената.

Вариации по темата

Още по-секси (и по-лесно за изпълнение) е да го направите с гръб към него с подпрени на стената ръце и наведена така, че торсът ви да е успореден на пода. По този начин той би могъл да стимулира клитора ви с ръка.

Освен това можете да контролирате колко дълбоко прониква той във вас - това зависи от ъгъла, в който се навеждате и ви дава възможност да експериментирате.

За един друг вариант ще ви е необходим висок бар стол, подпрян до стената, седнете на ръба, облегнете се и се подпрете на раменете и горната част на гърба. За да накарате партньора си да се движи по-активно, хванете го с краката си и ритмично го притискайте към себе си. Благодарение на стола можете да се концентрирате върху целуването, прегръщането и забавлението.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bibendum

    49 7 Отговор
    Ако е по-едричка жената ще ти докара дископатия. Най-добре да я оваляш в брашно. После удряш здравата, дето изпусне, там пълним.
  • 2 Браво

    28 4 Отговор
    Тези статии за над*рвяне ли са?
    Интересно ми е колко от мъжете имат силата да удържат половинката си,особено ако е по-едричка:)

    Коментиран от #21

  • 3 Г.З.

    26 2 Отговор
    При всички положения трябва да е вътре.
  • 4 vasik atanasova

    45 3 Отговор
    АКО Е КАТО ТАЗИ ДЕТО СПЕЧЕЛИ ЕВРОВИЗИЯ
    КАК ЩЕ СТАНА ТОВА А ?
  • 5 Гост

    34 1 Отговор
    Търся дама за секс на стената

    Коментиран от #15

  • 6 Нагазиго Надувара

    29 1 Отговор
    Стара японска техника .
  • 7 ole

    15 1 Отговор
    стенографка
  • 8 БайТози

    22 3 Отговор
    С Вени може тия пози,тя е финна дама.
  • 9 Радо

    19 2 Отговор
    Секс през стената с комшийката е най най....само едно Хилти трябва.
  • 10 Bobs

    15 1 Отговор
    Ако стената е гипсокартон и вата ,кво правиш ?
    Ахахаха
  • 11 Bobs

    2 2 Отговор
    Ако стената е гипсокартон и вата ,кво правим ?
    Ахахаха
  • 12 гощо

    9 1 Отговор
    Кой ще боядисва после?!?
  • 13 гошо експертъ

    11 2 Отговор
    Ако е над 50 оки , не благодаря , моя повече от това не може да вдига
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 те ти Едея

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Нарисувай си я после довърши дупката с бормашината ;)
  • 16 вуйчо Ваньо

    4 3 Отговор
    Когато има истинска страст килограмите нямат значение. Отнасяш я като бръмбар сламка, да не забравяме, че жената си помага сама да се задържи.
  • 17 Милен

    7 2 Отговор
    Венииии, Вени, добре че си ти да ни отвориш очите как се правят тези работи. Човек ако ти чете глупостите ще остане с впечатление, че ние незадоволени си лягаме. Хубаво ги преписваш тия статии от нета, че иначе без хонорар ще останеш. Пробвала ли си поне една от тези пози, че като те гледам я караш само мисионерската?
  • 18 Beautiful Rose

    6 1 Отговор
    Това е поза за силни мъже и секси мадами!
  • 19 Заслужава си

    5 2 Отговор
    Джийн Оел - "Долината на конете" - глава 27 - 28. Страхотен, невероятен секс.
  • 20 422

    3 0 Отговор
    с тези прасета дето се навъдиха напоследък, само травми ви чакат на стената
  • 21 Хаха

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Колкото фигуристите имат силата да подмятат партньорките си.