Last news in Fakti

18 Август, 2018 13:30 2 817 7

Уловиха новия 718 Boxster Spyder

  • porsche-
  • 718-
  • spyder

Porsche тества новия 718 Boxster Spyder вече цяла вечност и въпреки, че все още не е абсолютно готов да бъде официално представен, той беше уловен на Нюрбургринг. Спортният автомобил е практически без камуфлаж, макар че ако погледнете от по-близо ще забележите черни ленти, поставени на определени места.

Със свалянето на по-голямата част от дегизировката на новия Spyder ние получаваме привилегията да видим червения покрив, задния спойлер и ауспухните накрайници. Прототипът изглежда седи по-близо до пътя в сравнение с 718 Boxster GTS и може да се похвали с хоризонтална лайсна, която разделя горната част на предната броня от капака по подобие на 911 GT3 / 911 GT3 RS.

Говорейки за това, новия Boxster се очаква да наследи атмосферния 4.0-литров шестцилиндров двигател от по-големия си брат, но дефорсиран в сравнение с GT3. Моторът ще разполага с максимална мощност от над 400 конски сили.

За да угоди и на двата свята, Porsche вероятно ще продава 718 Boxster Spyder със стандартна ръчна скоростна кутия и опционална PDK.

Междувременно очакваме 718 Boxster Spyder да бъде официално разкрит през идните седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bzzzzzz

    5 5 Отговор
    Новия прилича на стария
  • 2 Порше е колата

    5 5 Отговор
    Супер е само се чудя толкова ли е скъпо и трудно да му направят твърд сгъваем покрив..вярно че ще е по тежък ама при тоя двигател няма да е фатално и ще е къде по красив....

    Коментиран от #3

  • 3 onq s konq

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Порше е колата":

    Идеята е ДА СЕ ЧУВА ОРИГИНАЛНИЯ ЗВУК НА АУСПУХА ОТВЪН ДИРЕКТНО,а не изкуствено ръмжене от тонколонките в купето.
  • 4 Нек

    3 6 Отговор
    Тази кола изглежда стара...2005г примерно.
  • 5 vasik atanasova

    1 2 Отговор
    много е ниска
    не е за нашите пътища
  • 6 арогантен

    4 1 Отговор
    Света би бил едно по-добро място,ако някои читатели НЕ коментираха.
  • 7 Християнин

    0 0 Отговор
    Действително изглежда стара. И действително не разбирам логиката за мекият таван, че звука би бил по-автентичен. Защо Каймана е с твърд таван в този случай. Иначе това Порше не ми харесва, като дизайн. Бих го описал, като натруфен с джунджурийки масъл кар за по-заможните слоеве на простолюдието. Червеният гюрук в комбинация с оранжевите накладки, оребрените странични спойлери и черните джанти...някак си подсъзнателно правя аналог с тунингована от роми Опел Калибра от 1989-та.