ФАКТИ.БГ

Жената до Гешев е свързана с организираната престъпност и Христо Ковачки

Детелина Филипова Ханчева се издига от танцьорка на пилон до адвокат

Публикувана: 16 Юли, 2020 20:47
172 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 48809
Жената до Гешев е свързана с организираната престъпност и Христо Ковачки
Колаж: Биволъ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 275 гласа.
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Жената до главния прокурор Иван Гешев е направила впечатляваща кариера от танцьорка на пилон до адвокат, като пътьом е работила за лидер на организирана престъпна група и за фирма на Ковачки – установи проверка на "Биволъ". Тя се прочу и с имотните врътки за придобиване на рекордно евтин апартамент от прокурорския свидетел Ваклин.

Похитена от Юрий Галев

Детелина Филипова Ханчева /на водещата снимка вдясно/ е родом от Севлиево. През 2002 г. тя влиза в новините като танцьорка в нощен бар в зимния курорт "Боровец", похитена от известния самоковски бандит Юрий Галев. Инцидентът се случва на 21 срещу 22 Януари 2002. Бойко Борисов, тогава в качеството си на главен секретар на МВР, съобщава, че Галев ги е завлякъл от заведение в апартамент в София. Според публикациите от онова време, Галев качил насилствено в личния си мерцедес едното от момичетата, а другото хукнало след тях и също се качило в колата. След разиграването на тази брутална сцена управителката на бар “Рай” съобщила в местния полицейски участък, че танцьорките са отвлечени. Едната от похитените също така успяла да изпрати по мобилния си телефон съобщение, че е в беда. Полицията веднага била вдигната на крак и няколко часа по-късно Галев е задържан на адреса си в столичния кв. "Св Троица", докато момичетата са в дома му. Галев е арестуван първоначално по подозрение в отвличане и изнасилване, но му е повдигнато обвинение за блудство. Той прекарва повече от месец в следствения арест.

Следовател по делото срещу Галев е Иван Гешев, който тогава работи в трета следствена служба. Неясно как в хода на разследването част от веществените доказателства, уличаващи самоковеца, изчезват. Самата Ханчева също изчезва от делото. Както най-често се случва с делата, водени от Гешев, обвиняемият е оправдан.

По това време Гешев и Галев са засичани от свидетели няколко пъти заедно в заведения, в които самоковецът е редовен посетител. Юрий Галев завършва земния си път, застрелян със седем куршума през 2012 г.

"Биволъ" изпрати запитване до пресцентъра на прокуратурата с искане да зададе въпроси на Гешев за тези събития, но повече от 24 часа не получи абсолютно никаква реакция. Мълчанието и нежеланието на Главният прокурор да отговори на наши въпроси, се тълкува като “мълчалив отказ”.

Работа за “Килърите 2”

Междувременно бъдещият главен прокурор и пострадалата Ханчева стават интимни приятели. Тя му ражда две деца (Ивет и Далия). Професионалната кариера на Ханчева след слизането от пилона може да се проследи в изтеклите данни от НАПлийкс. Тя е осигурявана от фирмата “Мерекспрес” на небезизвестния ромски барон Станчо Владов.

Ханчева е осигурявана от фирма на ромския барон и разследван за шеф на ОПГ Станчо Владов, сочат данните от НАПЛийкс.

Станчо Владов, беше обвиняем и подсъдим като поръчител на убийството на ромския лидер Тани Танев. Той беше застрелян със 7 куршума на 12 февруари 2008 г. пред заведението му в Долни Дъбник. Делото срещу Владов и други трима мъже от Костинброд е известно в обществото, като “Килърите 2”. То се водеше от Специализираната прокуратура. Делото се оказа поредният шумен провал на МВР и прокуратурата. Освен Владов, обвиняеми бяха Ивайло Симеонов- Богьовеца и Вергил Славов. Последните двама, сочени за близки да Йосиф Йосифов – Костинбродския Йоско бяха обвинени като изпълнители на пъкления план. Според обвинението те наели трети човек – Александър Йорданов, който да извърши екзекуцията на Танев. Като мотив за убийството, държавното обвинение изтъква шантаж от страна на Танев срещу Владов. Покойният го заплашил, че ще разкрие имотните измами, които върти.

Според прокуратурата за организацията на убийството е имало бюджет от 50 000 лева, платен от Станчо Владов от Костинброд. 55-годишният Владов и по-възрастният Танев се познавали отдавна, работили са заедно и в един момент са имали неуредени финансови задължения. В публикация на в. 24 часа се разказва, че покрай общия им бизнес Тани научил, че Владов въртял в столицата имотни измами още от 2005 г.

До преди да бъде задържан, основният бизнес на Станчо Владов е международен транспорт. Именно “Мерекспрес” е фирмата, с която той работи. След задържането му обаче фирмата изпада в тежко финансово състояние. Много от активите му са разпродадени, заради задължения към банки!

Към днешна дата, според запознати, Владов имал само няколко камиона, които изпълняват вътрешни курсове в Германия. Източници на в. 24 часа твърдят, че преди задържането му, неофициалния бизнеса на Владов е многочислена група крадци и просяци, които работят в цяла Европа. Пак неофициално се твърди и че камионите му се използвали на наркотрафик. Естествено, няма доказателства в подкрепа на твърденията на изданието.

Владов е сочен за близък до друг от лидерите на кардарашите от Костинброд - Любомир Илиев - Къдравия. През 2003 г. Илиев е разследван за бомбен атентат срещу Тани Танев от 2003 г. Според разследващите взривът бил заложен заради дълг от 100 000 лв., който Танев имал към Илиев. В началото на месец януари 2012 г. Любомир Илиев е задържан по обвинение, че е подготвял убийствата на прокурора Олег Янев, председателят на Мешерето Христо Върбанов – Папата и началника на отдел „Убийства” към ГДНП Михаил Наумов. По този случай дори не се стигна до внасяне на материалите в съда.

Фирмена дейност с приятел на Гешев

През 2012 Детелина Ханчева основава фирмата ОТЕА заедно с още няколко съдружници. Сред тях е “М консулт 95” на Марио Кръковски. Кръковски е дългогодишен приятел с Иван Гешев, както сочат документите изнесени от прокуратурата в отговор на сигнал на ГД “Боец”, че бившият управител на фирмата, продала евтиния апартамент на Детелина Ханчева, е дългогодишен приятел на Иван Гешев.

“От данните по преписката се установява, че Иван Гешев се познава от дълги години с Кърковски и двамата са в приятелски отношения” – пише в постановлението на Специализираната прокуратура

В какво точно се изразяват дъгогодишните приятелски отношения между Кърковски и Гешев не се описва от проверяващите. Всъщност “приятелят” Марио Кръковски и Александър Ваклин са съдружници във фирми, които реализират строителни инвестиции на няколко имота имота в Зона Б-17. В структурата основна е “МС Консулт 2004” ООД, в която съсобственици са Ваклин и Кърковски. Тя финансира с кредити другите фирми.

През 2010-2011 новосъздадената фирма “МС Консулт 2010″ ЕООД на Марио Кръковски получава кредити от “МС-Консулт” 2004, за да финансира дейността си по строителството на жилищна сграда, а през 2014 г. в нея евтин апартамент купува Детелина Ханчева.

Юрисконсулт на Ковачки и отскоро адвокат

Паралелно с фирмената си дейност бившата танцьорка завършва право в Югозападния университет, известна люпилня на прависти като бившият следовател и настоящ депутат Делян Пеевски. Ханчева практикува като юрисконсулт в застрахователна фирма свързана с “енергийния консултант” Христо Ковачки. Това личи от въззивно частно търговско дело № 444 по описа за 2016 година във Варненския окръжен съд където тя представлява ЗАД „ОЗК – Застраховане“АД.

През юни миналата година Ханчева успява да се регистрира и като адвокат. Кореспондент на Биволъ се свърза с нея на публичния мобилен телефон, който тя е посочила в Търговския регистър. След като той се представи и я помоли да отговори на няколко въпроса, главната прокурорша прекрати разговора.

"Биволъ" посети и семейната къща на Ханчева в гр. Севлиево, където тя е на първия етаж. Семейството на главния прокурор често отсяда там през празничните дни, макар че Гешев не е декларирал ползването на този имот, каквото задължение има по закон. Дори отвън се вижда, че в имота са направени сериозни подобрения и той се охранява внимателно. А тротоарът пред височайшия дом е прясно ремонтиран.

Гешев и ОПГ

Връзките на главния прокурор Иван Гешев с лица от ъндърграунда и организираната престъпност не излизат за пръв път на бял свят. Преди избора му миналата година Биволъ публикува разследване и записи, от които става ясно как той се договаря с ОПГ “Недосегаемите”, за да сключи споразумение за леки присъди. Стига се дори до заличаване от делото на лице, привлечено като обвиняем.

По това дело също излизат фирми и структури, използващи схема за изчистване на дългове, свързани с енергийния бос Христо Ковачки. Това личи както от засечените контакти на един от обвиняемите – Владко Димитров, със служители на Ковачки, така и от многобройните дарения за ПП “Лидер”, направени от  лицата разработвани по делото, включително и от малоимотните роми. “Недосегаемите дарители” превели на партията общо 125 000 лв. за изборите за Европейски парламент 2009 г.

Разкритието, че докато Гешев се е договарял с “Недосегаемите”, жената до него е била юрисконсулт във фирма на Ковачки е нов елемент в тази сага и поставя въпроса дали Гешев не е допълнил данните за многобройни  престъпления по служба, свързани с това дело, и с класически конфликт на интереси и търговия с влияние.

Същите въпроси възникват и около делото на Юрий Галев и делата на Станчо Владов, към които Гешев има пряко или косвено отношение като следовател и шеф на Специализираната прокуратура.

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 275 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Всички лъжат др. Хаус
1 Отговор
Опааааа. Май ще изкочи заек и от тая трънка...

Коментиран от #47, #68


Оценка:
-28 +637

РЪМПЕЗИ
2 Отговор
ЕЕЕЕ НЕ В ТЕХНИЯТ СТИЛ...И ТИ СТАВАШ ТАКЪВ...

Коментиран от #143


Оценка:
-14 +209

3
Този коментар е премахнат от модератор.
Йозеф
4 Отговор
Жълто....

Коментиран от #26, #93


Оценка:
-301 +47

5
Този коментар е премахнат от модератор.
6
Този коментар е премахнат от модератор.
гешеф ти си радос
7 Отговор
Кой опрестъпник на земята не би мечтал за такъв прокурор :))

Оценка:
-19 +454

8
Този коментар е премахнат от модератор.
АЛИ ПАРЧЕТО
9 Отговор
гешув как е с гъбеците гюбеклийка ли е колко фърга в минута

Оценка:
-16 +258

10
Този коментар е премахнат от модератор.
Каскетю
11 Отговор
Позор оставка и затвор

Коментиран от #59


Оценка:
-21 +334

12
Този коментар е премахнат от модератор.
13
Този коментар е премахнат от модератор.
456
14 Отговор
Ваклинова не беше ли "главният свидетел" срещу г-жа Иванчева? Я,виж ти ...

Коментиран от #17


Оценка:
-15 +398

15
Този коментар е премахнат от модератор.
Каскета
16 Отговор
Тра Ла Ла, тра Ла Ла Ла Ла...

Оценка:
-114 +37

456
17 Отговор

До коментар #14 от "456":


Ваклин...и пак кажете ,че Иванчева не е "сготвена"

Оценка:
-21 +409

За 500€€
18 Отговор
Ще ми потанцува ли ?

Коментиран от #60


Оценка:
-12 +199

Хасан
19 Отговор

До коментар #10 от "НКВД":


Евалла

Оценка:
-7 +65

Behemoth
20 Отговор
Образцово семейство ! ХАХАХА....виждате ли до къде ни докара Тиквата......как ги намира всички себеподобни...

Коментиран от #77


Оценка:
-19 +376

21
Този коментар е премахнат от модератор.
22
Този коментар е премахнат от модератор.
Да идва
23 Отговор
И Тарантино ще се смае от всички тези неща. Да идва и да започва да снима. Всички герои са реални. Няма 6-5.

Оценка:
-7 +322

Мутрите
24 Отговор
Вън !!!!!!!!!

Коментиран от #110


Оценка:
-9 +162

Karosel
25 Отговор
От статията се разбира, че всичко трябва да се доказва не в прокуратурата, а в съдът. Нали чухте Божков:"Първо Борисов,после Гешев."! Аз съм сигурен, че това е кал, защото изтича времето на Божков в Дубай и с всички сили гледа да си осигури протекция у нас!

Коментиран от #82, #103


Оценка:
-220 +48

26
Този коментар е премахнат от модератор.
Мутрите вън
27 Отговор
Браво на Биволъ - големи са!!

Трябва да подкрепяме такива медии!

Коментиран от #33, #39


Оценка:
-25 +267

28
Този коментар е премахнат от модератор.
2loop
29 Отговор
Както вика боко - връткала се е у **парата

Оценка:
-11 +159

30
Този коментар е премахнат от модератор.
габровец от варна
31 Отговор
Абе то в нашта Родина някой свестен и почтен политик има ли бе??

Коментиран от #38


Оценка:
-14 +196

всичко е точно
32 Отговор
Ами Гешев я такова с белезници , кво сега.

Оценка:
-12 +134

Госあ
33 Отговор

До коментар #27 от "Мутрите вън":


Така е, браво на истинските журналисти ! Респект и почитания

Оценка:
-17 +156

Андрешко
34 Отговор
Свински черва ... Каскета е баджанак със Галев ... но дали той може да вдига самолета и да я оножда ? Така че Гушев лапа бахура и в панделата ще го довърши бай Ставри с големия грездей

Оценка:
-15 +146

Болни мозъци
35 Отговор
Кво ли няма да измислите. Как ви раждат главите такива тъпотии.

Оценка:
-152 +29

Името
36 Отговор
Тотална смяна на системата. Не може така да продължава!! Разчитахме, че като влезем в ЕС те ще помогнат за създаване на правова държава, но като че ли те също пълнят шкафчета и подкрепят цялата помия която става в Бг. Сами трябва да си помогнем с цената на всичко

Коментиран от #40


Оценка:
-14 +179

37
Този коментар е премахнат от модератор.
Asdfg
38 Отговор

До коментар #31 от "габровец от варна":


Президент Радев!

Оценка:
-19 +75

39
Този коментар е премахнат от модератор.
Буратино
40 Отговор

До коментар #36 от "Името":


С 5 куршума, през 2010-та, ама това са дреболии.

Оценка:
-4 +52

41
Този коментар е премахнат от модератор.
gegata
42 Отговор
Господа от "БИВОЛ" , айде побликувайте и нещо ИНТЕРЕСНО и за Г-н Радев и сие , омръзна ни да четем все за тия . Защо не публикувате и за "ГРЕШКИТЕ " на Дру -ря Радев и сие !!!? Нали за Всички , всичко знаете!!!? Какво си кривите душичките!!!? Щом знаете за тия , знаете и другите какво са вършили и продължават.От КЪде Ли иМАте теЗи ДННИ!!!???

Коментиран от #65


Оценка:
-160 +40

баба ви от бг
43 Отговор
вижте като чуете костинброд, всички трябва да се замислим!!!понеже там няма достатъчно нормални барети!?!?! а тези всичките са от една гилдия! Българският народ ги знае!

Оценка:
-7 +50

44
Този коментар е премахнат от модератор.
45
Този коментар е премахнат от модератор.
В.В.П.
46 Отговор
ОЦАПАНИ В ЛАЙ.А И КОРУПЦИЯ ДО КАНАТИТЕ......МАЛИИИИ....ПИШМАН ШОПИТЕ ВСИЧКИ СА ТАКА ,В ПОМИЯТА....,,ТУКА ТРЯБВА ,,ИЗВЪНРЕДНА КОМИСИЯ,,,...А ЕДИН КАВ.Л СЕ ФАЛИ ,ЧЕ Б.Б. МУ НАПРАВИЛ 600,ЛВ ЗСПЛАТАТА....ДА ВИ ЕЕЕ И СЕЛИНДЖЪРИТЕ...

Оценка:
-9 +76

Какъв ти заек,
47 Отговор

До коментар #1 от "Всички лъжат др. Хаус":


цял прокурор - бандит изскочи от трънката, че и прокурорша - бандитска!

Оценка:
-14 +93

Стамат
48 Отговор
Къде сбъркаме Цанке ,каза гешефф и седна на компа да подготвя словоизлияния в Twitter за утре, докато му правят шоу на чисто новия пилон щото стари е износен.

Оценка:
-11 +62

Калинка от Герб
49 Отговор
Свинските черва в тая държава нямат разплитане. Така са се оплели че възлите нямат разплитане. И ЧОВЕКА КОЙТО ТРЯБВА ДА ГИ РАЗПЛЕТЕ Е В ТЯХ КАК ДА ОЧАКВАТЕ ДА СТАНЕ.

Оценка:
-11 +84

Кога
50 Отговор
Кога ли ще разследват , тази ла*но хвъргачка бивол и не само нея , а и другите бълващи отрова, и фалшиви новини , сайтове...

Оценка:
-84 +26

ЛЬОТЧИК
51 Отговор
Е,И ГЕШЕВ ИСКАТЕ ДА ОКЕПАЗИТЕ,МАСКАРИ,АМА НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ,РАДЕВ ФИГУРАНТА СЕ ПРАВИ НА РОТФРОНТИЕР!!!

Коментиран от #84, #140


Оценка:
-96 +21

Потрес
52 Отговор
Гешев, не ме дразни повече! Просто си взимай каскета и се махай! Нагло теле! Ей, отвратихте ме с гнусотията си!

Коментиран от #154


Оценка:
-13 +89

Генерала
53 Отговор
Гешев е инструмент на Бога. Няма да го барате!

Оценка:
-42 +16

Чики-Рики
54 Отговор
И сега какво, Пепеляшка и Принца!Оле мале,личи си че бай Иван и ,, Буда,, са свързани отдавна,мнооого отдавна!Но поне сега имат златната възможност заедно да изчезнат от лицето на България!Да ги ИЗМЕТЕМ заедно!

Оценка:
-12 +54

Гост
55 Отговор
И какво сега,от където и да ги погледнеш всички са чисти и непокътнати като девственици.
Колкото по се рови човек,толкова повече има какво да намира.

Оценка:
-7 +40

ХАХАХА ГЕЙШЕФТ
56 Отговор
СМЕШНИЦИ ЖАЛИИ ГЕЙШЕФТЦИ И БОКОВЦИ В ПАНДИЗА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА ДА ВИДИТЕ КАК Е ГАДОВЕ!

Оценка:
-12 +47

57
Този коментар е премахнат от модератор.
абе
58 Отговор
Хич не ме интересува коя е жена му,интересува ме,че си върши работата и е Мъж,а не пионка,като някои други хора.

Оценка:
-73 +22

59
Този коментар е премахнат от модератор.
Цеко сифоня
60 Отговор

До коментар #18 от "За 500€€":


Скоро ше танцува и за 5 лв.

Оценка:
-5 +47

Спондж Боб Соросоидов
61 Отговор
Fakti, ще ви боцкат с тия опорки, това не е политик, а Главният прокурор. Ще писукате съвсем скоро като ви зачеше държавата, а вие и викайте "мафия" все някой милениум ще ви се върже на плитките постановки.

Оценка:
-56 +22

Антикваръ
62 Отговор
Сериозно ли някой се връзва на тия жълти помии? Биволите вече и Пик надминаха по тъпотия, а навремето ги харесвах.

Оценка:
-69 +22

63
Този коментар е премахнат от модератор.
64
Този коментар е премахнат от модератор.
Чети бе!
65 Отговор

До коментар #42 от "gegata":


Ми те публикуваха бре - и установиха, че не е и не е бил мутра, не е работил в СИК, ВИС или Ипон, не е лежал в Панкрац, не е стрелял с гранатомет по заподозрени лица и няма пари и злато в чекмеджето. И отгоре на това, нахалникът, е завършил с отличие натовска (в САЩ) военна академия!

Коментиран от #80


Оценка:
-6 +60

66
Този коментар е премахнат от модератор.
67
Този коментар е премахнат от модератор.
Комбина
68 Отговор

До коментар #1 от "Всички лъжат др. Хаус":


Допитване на cайта "24 чаcа"
"Кой тpябва да подаде оcтавка?":
49% - Радев;
24% - Боpиcов;
8 % - Гешев;
13% - всичките;
6% - никой
Споделено от: GGBGAlaBala

Коментиран от #71, #92, #164


Оценка:
-59 +21

Къртев 💬
69 Отговор
Няма такава държава! Но това, трябваше да излезе преди да го изберат за главен прокурор! Защо сега?

Коментиран от #83


Оценка:
-6 +43

Колкобаджанака
70 Отговор
Има гешев

Оценка:
-4 +24

Дай и от ПИГ някоя анкетка
71 Отговор

До коментар #68 от "Комбина":


Всички знаем кой е собственика на 24 фаса... Яко смърди тая смешна анкетка.

Коментиран от #73


Оценка:
-5 +54

ГЛЕДАЙ ТИ
72 Отговор
ВСИЧКИ РОЖБИ НА БЕСЕПЕТО , КАТО НЕСРЕТНИК РАДЕВ !

Оценка:
-37 +14

Спондж Боб Соросоидов
73 Отговор

До коментар #71 от "Дай и от ПИГ някоя анкетка":


Е, не може всички вестници да са на Прокопи

Оценка:
-15 +8

74
Този коментар е премахнат от модератор.
СПЕЦПИДARAZ
75 Отговор

До коментар #67 от "Алфа Вълкът":


Абсолютно съгласен

Оценка:
-2 +7

българина
76 Отговор
само масова емиграция ще ви оправи живота драги българи! нека мафията вземе цялата държава, ви си решете живота в чужбина, не си губете времето.30 г са достатъчно загубени.....

Оценка:
-28 +11

Това е за Евро Парламента
77 Отговор

До коментар #20 от "Behemoth":


Оженил се е за проститутка ,която е била отвлечена и после лично поробена от Гешев , до гроб, това е трилър, от най-мръсните, е бати и Главния Прокурор, той и сводник ли е бил?
Този Гешев ,е "дявола" в овча кожа!
Сега разбирам, цялата житейска картина, на този тотално зависим от престъпността Прокурор!

Оценка:
-12 +66

78
Този коментар е премахнат от модератор.
79
Този коментар е премахнат от модератор.
80
Този коментар е премахнат от модератор.
За тоя
81 Отговор
Гешев е тамън , намерили са се двамата ,той на хранилка от подземния свят а , тя проститутка и опааа , главен прокурор на България ... Честито !

Оценка:
-6 +46

82
Този коментар е премахнат от модератор.
83
Този коментар е премахнат от модератор.
Гешев е най-хитрият мафиоз
84 Отговор

До коментар #51 от "ЛЬОТЧИК":


между всички мутри! Оставка за цялата управляваща ни сган! 👽

Оценка:
-4 +30

ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ
85 Отговор
Е ДЕТЕТО НА ГЕШЕФТАРА? ??НОРМАЛНО И ДОКАЗАНО ОТ МИНАЛОТО Е ЧЕ АКО ПОЛИЦАЙ И ПЛОСТИТТУУТККА СЕ НАЕЕББАТ. .ДЕТЕТО СТАВА ДЕПУТАТ ИЛИ ПОЛИТИК. .В РЯДКИ СЛУЧАЙ СТАВА ЦИРКАДЖИЯ

Коментиран от #123


Оценка:
-7 +43

86
Този коментар е премахнат от модератор.
1-20
87 Отговор
Странно, защо в Биволъ няма информация за Резон Медиа.

Оценка:
-1 +11

ПАРАЗИТИ
88 Отговор
Публикувано във факти.бг: Румен Петков пита: На какво основание Гешев е настанен в резиденция „Бояна“

Оценка:
-5 +25

КРАДЦИ
89 Отговор
ЗАЩО ЦЕЦО НЕ Е НАСТАНЕН В РЕЗИДЕНЦИЯ МАЙОР ВЕКИЛСКИ - БОКО СЪЩО

Оценка:
-5 +20

ле ле
90 Отговор
това е секретна операция на полиция и прокуратурата...тя предполага дълбокото внедряване на прокурора в тези танцуващи среди..всичко под контрол.

Оценка:
-1 +22

ДЖОТО
91 Отговор
ДО-1И ТО ГЛЯМ ТЛЪСТ-ЧИН-ЧИЛ!

Оценка:
-0 +6

Кауш
92 Отговор

До коментар #68 от "Комбина":


Питаните са били само в НС и в МС.

Оценка:
-0 +8

да ама не
93 Отговор

До коментар #4 от "Йозеф":


Ами не е жълто като статиите на ПИК, защото конкретно са цитирани данни от досъдебни и съдебни производства.
А сайта Бивол, най малко- може да се нарече жълт.

Коментиран от #108


Оценка:
-10 +21

В.В.П.
94 Отговор
АЗ ПОЛЗВАМ ПЛАТЕНА ЛЮБОВ.....БЕЦАЛЕН ,БРАТО...НЯМАМ СИ ТАКВОЗ К.РВЕ ДО МЕНЕ...ДА МИ ПРОВЕТРЯВА СПАРЕНИЯ КАСКЕТ... КЪСМЕТЛИЯ ,ЕКСПРОКУРОРЧЕТО...

Оценка:
-3 +8

Сеирджия
95 Отговор
Значи са си лика-прилика. Той се е издигнал до прокурор от "гледач на дами по пилоните".

Оценка:
-5 +20

В.В.П.
96 Отговор
ДОЛУ ЛАПИТЕ ОТ БУРГАСКИТЕ К.РВИ...ТЕ СА ЖИЗНЕНОВАЖНИ...ЗА НАЦИЯТА..

Оценка:
-4 +11

Радев е Решетников боклук
97 Отговор
Черепа вика "Тия Биволъ големи скъпчии, бе да им Ева рутката майчина. Ама си ги бива да ги Ева". И е прав. Егати гадния, злобен съшит с осрани конци компромат. Радев вика оставка.

Коментиран от #100


Оценка:
-20 +13

цвцв
98 Отговор
този е режисьора на сцената в младост,колко е платил пилонаджийката да завърши в тоя корумпиран университет мафиот в затвора го чакат

Коментиран от #167


Оценка:
-8 +17

Къде си ВСС !?Спинкате ли спокойно!?
99 Отговор
Каскет,пос.ал си се до козирката на каскета си и яко вини! И този ли път няма да подадеш оставката ,за да може ФранцФишека да те "разследва"!?

Оценка:
-6 +21

Дуай до де се изясни
100 Отговор

До коментар #97 от "Радев е Решетников боклук":


Заради такива б*клуци,като теб сме на тоя хал.Такива б*клуци,като теб управляват.Но много скоро ще ви дойде времето.Токава ще се държиш за палците на краката,ще се мажеш обилно с вазелин и ще се молиш да не боли.М*хльоооооооо

Коментиран от #125


Оценка:
-5 +16

Анатема,Кас Кет!
101 Отговор
Ако беше жив Дядо Радой,щеше да напише следните паметни слова: " С каскет си задник накичи,насраното да не личи."/

Оценка:
-3 +27

vasik atanasova
102 Отговор
нормални работи
ква да е

Оценка:
-3 +5

Сатаната
103 Отговор

До коментар #25 от "Karosel":


Не знам колко ти плащат, ама като гледам си доволен. Ако е безплатно веднага сменяй личния.

Оценка:
-1 +4

гост
104 Отговор
Ужас ! Прокуратурата да се самосезира.

Оценка:
-3 +7

105
Този коментар е премахнат от модератор.
Jack Bauer
106 Отговор
И като го написахте това какво се промени?! ... НИЩО! Гешев си направи непуко.

Оценка:
-4 +5

107
Този коментар е премахнат от модератор.
гост
108 Отговор

До коментар #93 от "да ама не":


Не сайта Бивол не е жълт,но като започва да разказва,пропускайки факти по делата и им се връзваш.Не зная защо го правят? Не търсят истината ,търсят медийно внимания.Два пъти се опитах да прочета някакви ''бомби' от сайта,видяха ми се скандални и като направиш справка със закона,о ужас,те са си спестили част от фактите.Не били компютри,а били компоти.

Оценка:
-4 +8

ТЪП САЙТ
109 Отговор
..малееее Факти какви червени подлоги сте...и колко мн глупава сволач има по тези земи не е истина....тук таме да видиш някой стойностен коментар в тоя сайт....само тъпи червени чибурашки...като хейтят Борисов + сове...,като кажат нещо хубаво -...,продажни хорица...,тя ше се върне червените сган,тогава какво ще правите не знам...

Коментиран от #121


Оценка:
-8 +6

Котарак
110 Отговор

До коментар #24 от "Мутрите":


Аааа, не вън! Вътре, вътре в пандиза на топло.

Оценка:
-2 +2

цербер
111 Отговор
Детелина Филипова Ханчева се издига от танцьорка на пилон до адвокатКА.

Оценка:
-1 +11

хаберих
112 Отговор
Връзки,майна,връзки! Без дебели връзки в днешна срината Бългерия нищо не става.

Оценка:
-2 +9

Наблюдател
113 Отговор
Ехе, няма друга мафия в Света дето да си има Главен прокурор!!
Италинските Ндрагени, Кози Ностри и подобни трябва задължително да минат опреснителни курсове в "най- правовата държава на ЕС" България! Много са назад в "материеала"....

Оценка:
-3 +11

Шаран БГ
114 Отговор
Че то там ангелчета не може да има !! Френската поговорка " На адвоката - адвокат и половина " на български най-правилно е да се преведе : На бандита - бандит и половина. Иначе как и кой ще ги лови тези хайдуци-ситните. С големите .......ще ядат и пият заедно естествено.........Така е било и така ще бъде ! На нас обикновените хорица ни се искат много неща , ..... ама няма !!

Оценка:
-0 +6

ТОЗИ САЙТ
115 Отговор
Е ПРОРУСКИ. ВИЖТЕ МУ СОБСТВЕНИКА. А НА ДИР.БГ СОБСТВЕНИКЪТ Е МОНИКА СТАНИШЕВА. ЧЕТЕТЕ. НАМЕРЕТЕ. ОСВЕДОМЕТЕ СЕ.

Коментиран от #119


Оценка:
-5 +6

Айде де
116 Отговор
Вие каква искате да? Тъкачка или краварка ли? Нормално е да е такава!

Коментиран от #117


Оценка:
-4 +1

защо
117 Отговор

До коментар #116 от "Айде де":


Проститутка по-престижна професия ли е от тъкачка и краварка?

Оценка:
-2 +12

118
Този коментар е премахнат от модератор.
Истината боли
119 Отговор

До коментар #115 от "ТОЗИ САЙТ":


явно искаш да е на домуза и да има пълна цензура.

Оценка:
-0 +4

Кренвирши
120 Отговор
Гешевта е от мафиотските кренвирши. Като дръпнеш един и всички са навързани и излизат. Задавам си и въпрос да не би и Бойко Борисов да му е преподавал някои неща?

Оценка:
-1 +10

Болен мозък
121 Отговор

До коментар #109 от "ТЪП САЙТ":


всички са червени без излючение.Разликата че тея са най ялчните.То на е бяха 10 % после станаха 20% сега на моменти лапачката е над 100% както се случи със санирането и златният асвалт.

Оценка:
-1 +5

Няма срам и морал този младеж
122 Отговор
Каскетът си е сложил каскета на очите е над тия неща,които се пишат за него.
Нали Каскет!?

Оценка:
-1 +4

Прав си поддрепям те
123 Отговор

До коментар #85 от "ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ":


Е ми, като гледам Парламента на , 90% са такива мелези!
След, като гласуват законите на" Граф Монте Кристо"- Кирилов,
не зависимо, колко те са абсурдни и откачени и извън всякаква логика.
Никой да не се чуди а да си зададе въпроса :
Трябва ли, тези резили да продължават да ни управляват?
Аз лично казвам не никога повече , измислени деца и роднини
на резили депутати.Като, ликето Ненков от ГЕРБ и семеството му крадци,МАМА ЮЛИЯ, ТАТЕ СЪДИЯТА И ТЕ В КЮПА ,СЕМЕЙНА МАФИОТСКА ИСТОРИЯ!
-Явно е ,че Гешев е поел заповедта на задкулисието да ги прикрива на живот и смърт, което ще доведе и него до затвора!

Оценка:
-2 +9

Европа
124 Отговор
ОСТАВКА на корумпираните управници!!!!

Оценка:
-3 +9

Добре го итряска в тиквата продажна
125 Отговор

До коментар #100 от "Дуай до де се изясни":


Сипа му да яде, без лъжица, мъчи го само със сламка?

Оценка:
-0 +1

гост
126 Отговор
Ай стига сте ровили на хората в живота.

Оценка:
-7 +6

127
Този коментар е премахнат от модератор.
Хасан
128 Отговор
Едно време в парламента бяха ударники,краверки,млекарки...и партийци..сега има пак партийци но стриптизьорки,танцьорки и секретарки

Оценка:
-2 +8

Камата съм
129 Отговор
МАФИЯ МАФИЯ

Оценка:
-2 +8

130
Този коментар е премахнат от модератор.
Шиши
131 Отговор
На тая гащите сигурно още са в апартамента на Галев

Оценка:
-3 +12

132
Този коментар е премахнат от модератор.
Гост(нерегистриран)
133 Отговор
Детелина филипова Ханчева, на колко години е млада ми се види, без очки съм хехехекой. Ще намразя и Детелинките. Хасъл си детелинка, ама от трилистовите или петирилистовите. Ако си от 3листа,с децата си моя, колко млади потриват, а нема, има, но искат като Детелинка.. Красавица. Джумбиш, бате Бойко. Бойко на байрама за наше здраве прашам един коч. Не се шегувам, за здраве, не искам работа. Давай информация

Оценка:
-3 +5

Васил
134 Отговор
Нормално краставите магарета от далече се надушват.

Коментиран от #144


Оценка:
-4 +9

Дойчланд
135 Отговор
Каскет вчера срещнах кравата ти у село Мирково и едва не ми смачка ламарините. Застанало добичето насред пътя и не мърда. Бием спирачки пушат гуми а добичето ме гледа и не мърда. Спирам на метър от нея и я питам. Кво праиш на пътя ма. А тя вика. Абе видех че си със софииска регистрация та реших да ти кажа да му кажеш на оня с каскето да се прибира на село че нема кой да ме издои и да ми изчисти обора. Да не се прави на гражданин оти си е жив Сеяндурин с каскет. Е ше му кажа нема как, такова е желанието на добичето.

Оценка:
-6 +13

калоян
136 Отговор
мазен кафяв каскет. мутра долна. инсталиран от мутрите да им пази интересите.кажи за ковачки бе каскет, кажи за доган и пеевски а мекеренце долно.срам и позор.

Оценка:
-4 +13

137
Този коментар е премахнат от модератор.
миро
138 Отговор
мутра и мастия-класика за България.

Оценка:
-4 +13

Антре
139 Отговор
Ей тая как се връткаше, колко колеца изпотроши немате си на идея. Само тая да е у цел свет нема да я погледнем, камо ли за жена да я земем.

Оценка:
-5 +11

140
Този коментар е премахнат от модератор.
Ram
141 Отговор
......и такъв тип е Главен Прокурор?!!
ОСТАВКА!!!!

Оценка:
-2 +9

Какво ще получим от Брюксел?
142 Отговор
Каквито милиарди да даде ЕС, всичко ще отиде през "наши фирми, наши хора" в офшорките на тези, които ще ги разпределят,. ЩЕ БЪДАТ НА БЪРЖЕ УСВОЕНИ, И ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ ОТ ВЛАСТА, ТОВА Е СЦЕНАРИЯ!!!!

Оценка:
-2 +10

Ще им служи и хоро ще играе
143 Отговор

До коментар #2 от "РЪМПЕЗИ":


Те му намерили жена,оженили го, такава, онакава ама , става, апартамент му дали, е не, като на Цветанов ,ама и той ще дойде.
Професия му измислили, диплома му дали , за чобан ,охрана му осигурили, 3 вида,власт му дарили, с хора го събрали , врагове му намерели, партия му измислели ,жена му изучили, на четмо и писмо българско, работа и намерили, до него да седи, за да не хване къра, че тя опит от неговата прокуратура?
Кой е късметлията Български

Оценка:
-1 +13

Оракула от Делфи
144 Отговор

До коментар #134 от "Васил":


А хубавите ябълки ,ги ядат прасетата от Парламента!

Оценка:
-1 +8

охахех
145 Отговор
А фабриката за каскети що я пропуснахте?

Оценка:
-0 +12

146
Този коментар е премахнат от модератор.
РАДЕВ БЪН И СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА
147 Отговор
ПОРЕДНИТЕ СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИ,СЕГА ПЪК ЗА НЕУДОБНИЯ ГЕШЕВ.
ТАКА Е НАРОДЕ:БЕДАТА НА БГ Е БСП И БИВШАТА ДС..С ТАКАВА ПРЕСТЪПНА СГАН БГ ЩЕ ЛАЗИ ПО ДЪНОТО ,ДОКАТО НЕ ГИ ИЗЧИСТИМ ОТ ВЛАСТА И ОТ ВСЯКЪДЕ..МНОГО СИЛНИ СА В МАНИПОЛАЦИИТЕ..НА ВРЕМЕТО ИМАХА СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИЕ В ТЕХНИТЕ ШКОЛИ КАК ДА ПРАВЯТ ТОВА..ЕДНО ПРАВИЛИ ГЛАСЕШЕ:НАПАДЕНИЕТО Е НАЙ-ДОБРАТА ОТБРАНА -и те непрекъснато и сега го практикуват. ДРУГО:КОЙТО НЕ Е СМЕН ,Е ПРОТИВ МЕН И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЛАДАН..Тези правила както виждате и днес са в ход,прилагат се с пълна сил и много от хората им се вързват,и много от тях са маниполирани.НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ,ТЕЗИ ХОРА СА УЖАСНО ДОЛНИ И ПОДЛИ.ТОВА ВСЕ ОЩЕ ГИ ДЪРЖИ ДА ГИ ИМА,ЗАЩОТО УСПЯВАТ ДА МАНИПУЛИРАТ„ОСОБЕНО МЛАДИТЕ„КОИТО НЕ СА ИМ ЯЛИ ПОПАРАТА.

Коментиран от #148


Оценка:
-9 +5

от а до я
148 Отговор

До коментар #147 от "РАДЕВ БЪН И СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА":


добре, обаче защо забравяш гербавите ???

Оценка:
-1 +5

Кочо
149 Отговор
Мда. Страшна кариера. Право от Юзуту - класика. Нататък също. Оставка и съд за хунтата! Когато си прост е за цял живот! Сега ще разберат как малките камъчета обръщат колата и как прекалиха с много. И въпрос по старията - Този път няма ли къща в Барселона или само етаж в Севлиево?

Оценка:
-0 +14

ггггг
150 Отговор
а деса мерцедеса при чалгаря .....хайде де . сега и семействата хванахте . жалки сте . а жената на пънов .?

Оценка:
-7 +4

дичо
151 Отговор
Другото тичало и то след калата и то да бъде отвлечено , е нЕма такъв смЕх.

Оценка:
-0 +7

ИВАН
152 Отговор
Това е моралния облик на първите в тая държава ... жалко за героите ни дали живота си за Свобода и по-добър живот

Оценка:
-1 +10

УКУРВАТА
153 Отговор
1 КИЛОМЕТЪР УУУИИ ИЗЯЛА ДОКАТО БИЛА В ДРЕВНИЯТ ЗАНАЯТ. .

Оценка:
-1 +12

154
Този коментар е премахнат от модератор.
Остроумников
155 Отговор
Наредиш ли един до друг всички "членове" дето е излапала - ограда на Севлиево можеш направи ...

Оценка:
-0 +9

Ооо
156 Отговор
Въшката Гешеф се напила с кръв от бедните и засмукала от богатите обаче НА ТЯХ ИМ Е ПО-ЛЕСНО ДА СЕ РАЗБОНТУВАТ --като Черепа и ПРЕСТЪПНОТО ОПГ --ОПГ от политици Мутри и прокурор и Нотариуси и Сдии МУТРИ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ !!!

Оценка:
-0 +6

Гост.
157 Отговор
И кой сега ще провери Гешев и бившата танцьорка на пилон.... Брей сдобила се със жилище от
Ваклинов... Тцъ...тцъ.....
Този е по корумпиран от всички останали...

Оценка:
-0 +5

ХА ТАКА
158 Отговор
УЧУДВАТЕ ЛИ СЕ ЧЕ ГЛАВНИЯТ ВИ ПРОКУРОР Е МАФИОТ????

Оценка:
-0 +3

мухата ЦЕЦЕ
159 Отговор
А жената до бат Бойко с какво е свързана ? С Банка , с курорти , с Пампорово ? Или с къща в БарЦИлона , бутик , с бикини ? С какво ли ? И да го питаме , ще ни каже ли ?

Оценка:
-0 +5

ПОЛИ
160 Отговор
УЖАААААС!

Оценка:
-0 +3

ПОЛИ
161 Отговор
ТАКЪВ ОХЛЮВ САМО ПАР.ЦАЛ МОЖЕ ДА ГО ВЗЕМЕ....

Оценка:
-0 +6

гост
162 Отговор
И какво общо има жената до Гешев с онова за което недоволстват срещу Гешев.

Коментиран от #165


Оценка:
-1 +4

СИКОВИСАДЖИЙКА
163 Отговор
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ , А КАКЪВ ХУБАВ Е КАСКЕТА НА ПОСЛЕДНИЯ И МЪЖ ЖЕРТВАЛ СЕ ЗА ТАЗИ СЕБЕОТДАЙНА МУТРОГЕННА ДРУГАРКА !

Оценка:
-0 +3

минчо
164 Отговор

До коментар #68 от "Комбина":


ясно е колко си в час щом вярваш на 24 часа

Оценка:
-0 +2

ПУРКОВИЯ
165 Отговор

До коментар #162 от "гост":


ми какво ли бе бастун що като е хванал галев не го е осъдил а или всички са се омешали бааааахти тъпите въпроси дето задаваш или МАЙ СЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ

Оценка:
-0 +2

ДядоСтою
166 Отговор
МУТТЕСА ПРИ МУТРА НИЩО НОВО В БГ

Оценка:
-2 +4

Право в Благоевград давйте всички
167 Отговор

До коментар #98 от "цвцв":


Обзалагам се, че е завършила право в Благоевградския университет, там явно, може да завърши право и моето куче, ако имаше , е -ге -не?
Гешев, там ще става, аспирант по разследване на" КТБ" фалита, без свидетели,
само с виновен Цветан Василев?,
Доган е изтрит от съдружието в" КТБ" ,по неизвестни причини ,
не разбирам защо го крият от хората, след като всеки знае?

Оценка:
-0 +1

168
Този коментар е премахнат от модератор.
169
Този коментар е премахнат от модератор.
йокин
170 Отговор
Да няма да земе,Пена,от село,с НАПУКАНИТЕ ПЕТИ.

Оценка:
-0 +0

Митева
171 Отговор
Бивол, защо само за Борисов и сие пишете?Да не би другите да са чисти като сълза.Може би сте поръчков сайт?Ми хайде кажете нещо за другите лидери-Нинова,Хр.Иванов,Атанасов,Манолова,Бабикян,Хаджигенов и.т.н.

Оценка:
-0 +1

Гост
172 Отговор
Някой ще има ли топките да ги преследва всички престъпници, да им конфискува всичко и да ги пъха по затворите!? Или е утопия!?

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове


Ловци на бисери
Теди Москов
Режисьорът Теди Москов за братовчед си здравния министър Петър Москов пред БНТ:
Нито той ми идва на премиерите, нито аз му ходя на реформите"

Още бисери