16 Юли, 2020 20:47 74 129 174

Жената до Гешев е свързана с организираната престъпност и Христо Ковачки

  • иван гешев-
  • детелина ханчева-
  • христо ковачки-
  • юрий галев

Детелина Филипова Ханчева се издига от танцьорка на пилон до адвокат

Жената до Гешев е свързана с организираната престъпност и Христо Ковачки - 1
Колаж: Биволъ
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Жената до главния прокурор Иван Гешев е направила впечатляваща кариера от танцьорка на пилон до адвокат, като пътьом е работила за лидер на организирана престъпна група и за фирма на Ковачки – установи проверка на "Биволъ". Тя се прочу и с имотните врътки за придобиване на рекордно евтин апартамент от прокурорския свидетел Ваклин.

Похитена от Юрий Галев

Детелина Филипова Ханчева /на водещата снимка вдясно/ е родом от Севлиево. През 2002 г. тя влиза в новините като танцьорка в нощен бар в зимния курорт "Боровец", похитена от известния самоковски бандит Юрий Галев. Инцидентът се случва на 21 срещу 22 Януари 2002. Бойко Борисов, тогава в качеството си на главен секретар на МВР, съобщава, че Галев ги е завлякъл от заведение в апартамент в София. Според публикациите от онова време, Галев качил насилствено в личния си мерцедес едното от момичетата, а другото хукнало след тях и също се качило в колата. След разиграването на тази брутална сцена управителката на бар “Рай” съобщила в местния полицейски участък, че танцьорките са отвлечени. Едната от похитените също така успяла да изпрати по мобилния си телефон съобщение, че е в беда. Полицията веднага била вдигната на крак и няколко часа по-късно Галев е задържан на адреса си в столичния кв. "Св Троица", докато момичетата са в дома му. Галев е арестуван първоначално по подозрение в отвличане и изнасилване, но му е повдигнато обвинение за блудство. Той прекарва повече от месец в следствения арест.

Следовател по делото срещу Галев е Иван Гешев, който тогава работи в трета следствена служба. Неясно как в хода на разследването част от веществените доказателства, уличаващи самоковеца, изчезват. Самата Ханчева също изчезва от делото. Както най-често се случва с делата, водени от Гешев, обвиняемият е оправдан.

По това време Гешев и Галев са засичани от свидетели няколко пъти заедно в заведения, в които самоковецът е редовен посетител. Юрий Галев завършва земния си път, застрелян със седем куршума през 2012 г.

"Биволъ" изпрати запитване до пресцентъра на прокуратурата с искане да зададе въпроси на Гешев за тези събития, но повече от 24 часа не получи абсолютно никаква реакция. Мълчанието и нежеланието на Главният прокурор да отговори на наши въпроси, се тълкува като “мълчалив отказ”.

Работа за “Килърите 2”

Междувременно бъдещият главен прокурор и пострадалата Ханчева стават интимни приятели. Тя му ражда две деца (Ивет и Далия). Професионалната кариера на Ханчева след слизането от пилона може да се проследи в изтеклите данни от НАПлийкс. Тя е осигурявана от фирмата “Мерекспрес” на небезизвестния ромски барон Станчо Владов.

Ханчева е осигурявана от фирма на ромския барон и разследван за шеф на ОПГ Станчо Владов, сочат данните от НАПЛийкс.

Станчо Владов, беше обвиняем и подсъдим като поръчител на убийството на ромския лидер Тани Танев. Той беше застрелян със 7 куршума на 12 февруари 2008 г. пред заведението му в Долни Дъбник. Делото срещу Владов и други трима мъже от Костинброд е известно в обществото, като “Килърите 2”. То се водеше от Специализираната прокуратура. Делото се оказа поредният шумен провал на МВР и прокуратурата. Освен Владов, обвиняеми бяха Ивайло Симеонов- Богьовеца и Вергил Славов. Последните двама, сочени за близки да Йосиф Йосифов – Костинбродския Йоско бяха обвинени като изпълнители на пъкления план. Според обвинението те наели трети човек – Александър Йорданов, който да извърши екзекуцията на Танев. Като мотив за убийството, държавното обвинение изтъква шантаж от страна на Танев срещу Владов. Покойният го заплашил, че ще разкрие имотните измами, които върти.

Според прокуратурата за организацията на убийството е имало бюджет от 50 000 лева, платен от Станчо Владов от Костинброд. 55-годишният Владов и по-възрастният Танев се познавали отдавна, работили са заедно и в един момент са имали неуредени финансови задължения. В публикация на в. 24 часа се разказва, че покрай общия им бизнес Тани научил, че Владов въртял в столицата имотни измами още от 2005 г.

До преди да бъде задържан, основният бизнес на Станчо Владов е международен транспорт. Именно “Мерекспрес” е фирмата, с която той работи. След задържането му обаче фирмата изпада в тежко финансово състояние. Много от активите му са разпродадени, заради задължения към банки!

Към днешна дата, според запознати, Владов имал само няколко камиона, които изпълняват вътрешни курсове в Германия. Източници на в. 24 часа твърдят, че преди задържането му, неофициалния бизнеса на Владов е многочислена група крадци и просяци, които работят в цяла Европа. Пак неофициално се твърди и че камионите му се използвали на наркотрафик. Естествено, няма доказателства в подкрепа на твърденията на изданието.

Владов е сочен за близък до друг от лидерите на кардарашите от Костинброд - Любомир Илиев - Къдравия. През 2003 г. Илиев е разследван за бомбен атентат срещу Тани Танев от 2003 г. Според разследващите взривът бил заложен заради дълг от 100 000 лв., който Танев имал към Илиев. В началото на месец януари 2012 г. Любомир Илиев е задържан по обвинение, че е подготвял убийствата на прокурора Олег Янев, председателят на Мешерето Христо Върбанов – Папата и началника на отдел „Убийства” към ГДНП Михаил Наумов. По този случай дори не се стигна до внасяне на материалите в съда.

Фирмена дейност с приятел на Гешев

През 2012 Детелина Ханчева основава фирмата ОТЕА заедно с още няколко съдружници. Сред тях е “М консулт 95” на Марио Кръковски. Кръковски е дългогодишен приятел с Иван Гешев, както сочат документите изнесени от прокуратурата в отговор на сигнал на ГД “Боец”, че бившият управител на фирмата, продала евтиния апартамент на Детелина Ханчева, е дългогодишен приятел на Иван Гешев.

“От данните по преписката се установява, че Иван Гешев се познава от дълги години с Кърковски и двамата са в приятелски отношения” – пише в постановлението на Специализираната прокуратура

В какво точно се изразяват дъгогодишните приятелски отношения между Кърковски и Гешев не се описва от проверяващите. Всъщност “приятелят” Марио Кръковски и Александър Ваклин са съдружници във фирми, които реализират строителни инвестиции на няколко имота имота в Зона Б-17. В структурата основна е “МС Консулт 2004” ООД, в която съсобственици са Ваклин и Кърковски. Тя финансира с кредити другите фирми.

През 2010-2011 новосъздадената фирма “МС Консулт 2010″ ЕООД на Марио Кръковски получава кредити от “МС-Консулт” 2004, за да финансира дейността си по строителството на жилищна сграда, а през 2014 г. в нея евтин апартамент купува Детелина Ханчева.

Юрисконсулт на Ковачки и отскоро адвокат

Паралелно с фирмената си дейност бившата танцьорка завършва право в Югозападния университет, известна люпилня на прависти като бившият следовател и настоящ депутат Делян Пеевски. Ханчева практикува като юрисконсулт в застрахователна фирма свързана с “енергийния консултант” Христо Ковачки. Това личи от въззивно частно търговско дело № 444 по описа за 2016 година във Варненския окръжен съд където тя представлява ЗАД „ОЗК – Застраховане“АД.

През юни миналата година Ханчева успява да се регистрира и като адвокат. Кореспондент на Биволъ се свърза с нея на публичния мобилен телефон, който тя е посочила в Търговския регистър. След като той се представи и я помоли да отговори на няколко въпроса, главната прокурорша прекрати разговора.

"Биволъ" посети и семейната къща на Ханчева в гр. Севлиево, където тя е на първия етаж. Семейството на главния прокурор често отсяда там през празничните дни, макар че Гешев не е декларирал ползването на този имот, каквото задължение има по закон. Дори отвън се вижда, че в имота са направени сериозни подобрения и той се охранява внимателно. А тротоарът пред височайшия дом е прясно ремонтиран.

Гешев и ОПГ

Връзките на главния прокурор Иван Гешев с лица от ъндърграунда и организираната престъпност не излизат за пръв път на бял свят. Преди избора му миналата година Биволъ публикува разследване и записи, от които става ясно как той се договаря с ОПГ “Недосегаемите”, за да сключи споразумение за леки присъди. Стига се дори до заличаване от делото на лице, привлечено като обвиняем.

По това дело също излизат фирми и структури, използващи схема за изчистване на дългове, свързани с енергийния бос Христо Ковачки. Това личи както от засечените контакти на един от обвиняемите – Владко Димитров, със служители на Ковачки, така и от многобройните дарения за ПП “Лидер”, направени от  лицата разработвани по делото, включително и от малоимотните роми. “Недосегаемите дарители” превели на партията общо 125 000 лв. за изборите за Европейски парламент 2009 г.

Разкритието, че докато Гешев се е договарял с “Недосегаемите”, жената до него е била юрисконсулт във фирма на Ковачки е нов елемент в тази сага и поставя въпроса дали Гешев не е допълнил данните за многобройни  престъпления по служба, свързани с това дело, и с класически конфликт на интереси и търговия с влияние.

Същите въпроси възникват и около делото на Юрий Галев и делата на Станчо Владов, към които Гешев има пряко или косвено отношение като следовател и шеф на Специализираната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 284 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всички лъжат др. Хаус

    673 28 Отговор
    Опааааа. Май ще изкочи заек и от тая трънка...

    Коментиран от #47, #68

  • 2 РЪМПЕЗИ

    223 14 Отговор
    ЕЕЕЕ НЕ В ТЕХНИЯТ СТИЛ...И ТИ СТАВАШ ТАКЪВ...

    Коментиран от #143

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Йозеф

    49 314 Отговор
    Жълто....

    Коментиран от #26, #93

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гешеф ти си радос

    482 20 Отговор
    Кой опрестъпник на земята не би мечтал за такъв прокурор :))
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 АЛИ ПАРЧЕТО

    274 17 Отговор
    гешув как е с гъбеците гюбеклийка ли е колко фърга в минута
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Каскетю

    358 21 Отговор
    Позор оставка и затвор

    Коментиран от #59

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 456

    424 15 Отговор
    Ваклинова не беше ли "главният свидетел" срещу г-жа Иванчева? Я,виж ти ...

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Каскета

    40 123 Отговор
    Тра Ла Ла, тра Ла Ла Ла Ла...
  • 17 456

    438 22 Отговор

    До коментар #14 от "456":

    Ваклин...и пак кажете ,че Иванчева не е "сготвена"
  • 18 За 500€€

    213 12 Отговор
    Ще ми потанцува ли ?

    Коментиран от #60

  • 19 Хасан

    71 8 Отговор

    До коментар #10 от "НКВД":

    Евалла
  • 20 Behemoth

    399 20 Отговор
    Образцово семейство ! ХАХАХА....виждате ли до къде ни докара Тиквата......как ги намира всички себеподобни...

    Коментиран от #77

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Да идва

    344 7 Отговор
    И Тарантино ще се смае от всички тези неща. Да идва и да започва да снима. Всички герои са реални. Няма 6-5.
  • 24 Мутрите

    173 9 Отговор
    Вън !!!!!!!!!

    Коментиран от #110

  • 25 Karosel

    52 234 Отговор
    От статията се разбира, че всичко трябва да се доказва не в прокуратурата, а в съдът. Нали чухте Божков:"Първо Борисов,после Гешев."! Аз съм сигурен, че това е кал, защото изтича времето на Божков в Дубай и с всички сили гледа да си осигури протекция у нас!

    Коментиран от #82, #103

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Мутрите вън

    286 26 Отговор
    Браво на Биволъ - големи са!!

    Трябва да подкрепяме такива медии!

    Коментиран от #33, #39

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 2loop

    170 12 Отговор
    Както вика боко - връткала се е у **парата
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 габровец от варна

    209 14 Отговор
    Абе то в нашта Родина някой свестен и почтен политик има ли бе??

    Коментиран от #38

  • 32 всичко е точно

    143 12 Отговор
    Ами Гешев я такова с белезници , кво сега.
  • 33 Госあ

    169 18 Отговор

    До коментар #27 от "Мутрите вън":

    Така е, браво на истинските журналисти ! Респект и почитания
  • 34 Андрешко

    158 16 Отговор
    Свински черва ... Каскета е баджанак със Галев ... но дали той може да вдига самолета и да я оножда ? Така че Гушев лапа бахура и в панделата ще го довърши бай Ставри с големия грездей
  • 35 Болни мозъци

    32 165 Отговор
    Кво ли няма да измислите. Как ви раждат главите такива тъпотии.
  • 36 Името

    193 14 Отговор
    Тотална смяна на системата. Не може така да продължава!! Разчитахме, че като влезем в ЕС те ще помогнат за създаване на правова държава, но като че ли те също пълнят шкафчета и подкрепят цялата помия която става в Бг. Сами трябва да си помогнем с цената на всичко

    Коментиран от #40

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Asdfg

    83 23 Отговор

    До коментар #31 от "габровец от варна":

    Президент Радев!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Буратино

    58 4 Отговор

    До коментар #36 от "Името":

    С 5 куршума, през 2010-та, ама това са дреболии.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 gegata

    43 170 Отговор
    Господа от "БИВОЛ" , айде побликувайте и нещо ИНТЕРЕСНО и за Г-н Радев и сие , омръзна ни да четем все за тия . Защо не публикувате и за "ГРЕШКИТЕ " на Дру -ря Радев и сие !!!? Нали за Всички , всичко знаете!!!? Какво си кривите душичките!!!? Щом знаете за тия , знаете и другите какво са вършили и продължават.От КЪде Ли иМАте теЗи ДННИ!!!???

    Коментиран от #65

  • 43 баба ви от бг

    58 7 Отговор
    вижте като чуете костинброд, всички трябва да се замислим!!!понеже там няма достатъчно нормални барети!?!?! а тези всичките са от една гилдия! Българският народ ги знае!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 В.В.П.

    81 9 Отговор
    ОЦАПАНИ В ЛАЙ.А И КОРУПЦИЯ ДО КАНАТИТЕ......МАЛИИИИ....ПИШМАН ШОПИТЕ ВСИЧКИ СА ТАКА ,В ПОМИЯТА....,,ТУКА ТРЯБВА ,,ИЗВЪНРЕДНА КОМИСИЯ,,,...А ЕДИН КАВ.Л СЕ ФАЛИ ,ЧЕ Б.Б. МУ НАПРАВИЛ 600,ЛВ ЗСПЛАТАТА....ДА ВИ ЕЕЕ И СЕЛИНДЖЪРИТЕ...
  • 47 Какъв ти заек,

    103 14 Отговор

    До коментар #1 от "Всички лъжат др. Хаус":

    цял прокурор - бандит изскочи от трънката, че и прокурорша - бандитска!
  • 48 Стамат

    69 11 Отговор
    Къде сбъркаме Цанке ,каза гешефф и седна на компа да подготвя словоизлияния в Twitter за утре, докато му правят шоу на чисто новия пилон щото стари е износен.
  • 49 Калинка от Герб

    90 11 Отговор
    Свинските черва в тая държава нямат разплитане. Така са се оплели че възлите нямат разплитане. И ЧОВЕКА КОЙТО ТРЯБВА ДА ГИ РАЗПЛЕТЕ Е В ТЯХ КАК ДА ОЧАКВАТЕ ДА СТАНЕ.
  • 50 Кога

    28 91 Отговор
    Кога ли ще разследват , тази ла*но хвъргачка бивол и не само нея , а и другите бълващи отрова, и фалшиви новини , сайтове...
  • 51 ЛЬОТЧИК

    23 102 Отговор
    Е,И ГЕШЕВ ИСКАТЕ ДА ОКЕПАЗИТЕ,МАСКАРИ,АМА НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ,РАДЕВ ФИГУРАНТА СЕ ПРАВИ НА РОТФРОНТИЕР!!!

    Коментиран от #84, #140

  • 52 Потрес

    98 14 Отговор
    Гешев, не ме дразни повече! Просто си взимай каскета и се махай! Нагло теле! Ей, отвратихте ме с гнусотията си!

    Коментиран от #154

  • 53 Генерала

    18 45 Отговор
    Гешев е инструмент на Бога. Няма да го барате!
  • 54 Чики-Рики

    62 13 Отговор
    И сега какво, Пепеляшка и Принца!Оле мале,личи си че бай Иван и ,, Буда,, са свързани отдавна,мнооого отдавна!Но поне сега имат златната възможност заедно да изчезнат от лицето на България!Да ги ИЗМЕТЕМ заедно!
  • 55 Гост

    48 7 Отговор
    И какво сега,от където и да ги погледнеш всички са чисти и непокътнати като девственици.
    Колкото по се рови човек,толкова повече има какво да намира.
  • 56 ХАХАХА ГЕЙШЕФТ

    53 12 Отговор
    СМЕШНИЦИ ЖАЛИИ ГЕЙШЕФТЦИ И БОКОВЦИ В ПАНДИЗА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА ДА ВИДИТЕ КАК Е ГАДОВЕ!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 абе

    23 82 Отговор
    Хич не ме интересува коя е жена му,интересува ме,че си върши работата и е Мъж,а не пионка,като някои други хора.

    Коментиран от #173

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Цеко сифоня

    52 5 Отговор

    До коментар #18 от "За 500€€":

    Скоро ше танцува и за 5 лв.
  • 61 Спондж Боб Соросоидов

    23 60 Отговор
    Fakti, ще ви боцкат с тия опорки, това не е политик, а Главният прокурор. Ще писукате съвсем скоро като ви зачеше държавата, а вие и викайте "мафия" все някой милениум ще ви се върже на плитките постановки.
  • 62 Антикваръ

    22 74 Отговор
    Сериозно ли някой се връзва на тия жълти помии? Биволите вече и Пик надминаха по тъпотия, а навремето ги харесвах.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Чети бе!

    64 7 Отговор

    До коментар #42 от "gegata":

    Ми те публикуваха бре - и установиха, че не е и не е бил мутра, не е работил в СИК, ВИС или Ипон, не е лежал в Панкрац, не е стрелял с гранатомет по заподозрени лица и няма пари и злато в чекмеджето. И отгоре на това, нахалникът, е завършил с отличие натовска (в САЩ) военна академия!

    Коментиран от #80

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Комбина

    21 62 Отговор

    До коментар #1 от "Всички лъжат др. Хаус":

    Допитване на cайта "24 чаcа"
    "Кой тpябва да подаде оcтавка?":
    49% - Радев;
    24% - Боpиcов;
    8 % - Гешев;
    13% - всичките;
    6% - никой
    Споделено от: GGBGAlaBala

    Коментиран от #71, #92, #164

  • 69 Къртев 💬

    49 6 Отговор
    Няма такава държава! Но това, трябваше да излезе преди да го изберат за главен прокурор! Защо сега?

    Коментиран от #83

  • 70 Колкобаджанака

    28 4 Отговор
    Има гешев
  • 71 Дай и от ПИГ някоя анкетка

    57 6 Отговор

    До коментар #68 от "Комбина":

    Всички знаем кой е собственика на 24 фаса... Яко смърди тая смешна анкетка.

    Коментиран от #73

  • 72 ГЛЕДАЙ ТИ

    16 39 Отговор
    ВСИЧКИ РОЖБИ НА БЕСЕПЕТО , КАТО НЕСРЕТНИК РАДЕВ !
  • 73 Спондж Боб Соросоидов

    8 17 Отговор

    До коментар #71 от "Дай и от ПИГ някоя анкетка":

    Е, не може всички вестници да са на Прокопи
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 СПЕЦПИДARAZ

    8 2 Отговор

    До коментар #67 от "Алфа Вълкът":

    Абсолютно съгласен
  • 76 българина

    14 29 Отговор
    само масова емиграция ще ви оправи живота драги българи! нека мафията вземе цялата държава, ви си решете живота в чужбина, не си губете времето.30 г са достатъчно загубени.....
  • 77 Това е за Евро Парламента

    73 12 Отговор

    До коментар #20 от "Behemoth":

    Оженил се е за проститутка ,която е била отвлечена и после лично поробена от Гешев , до гроб, това е трилър, от най-мръсните, е бати и Главния Прокурор, той и сводник ли е бил?
    Този Гешев ,е "дявола" в овча кожа!
    Сега разбирам, цялата житейска картина, на този тотално зависим от престъпността Прокурор!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 За тоя

    51 6 Отговор
    Гешев е тамън , намерили са се двамата ,той на хранилка от подземния свят а , тя проститутка и опааа , главен прокурор на България ... Честито !
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Гешев е най-хитрият мафиоз

    32 4 Отговор

    До коментар #51 от "ЛЬОТЧИК":

    между всички мутри! Оставка за цялата управляваща ни сган! 👽
  • 85 ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ

    49 7 Отговор
    Е ДЕТЕТО НА ГЕШЕФТАРА? ??НОРМАЛНО И ДОКАЗАНО ОТ МИНАЛОТО Е ЧЕ АКО ПОЛИЦАЙ И ПЛОСТИТТУУТККА СЕ НАЕЕББАТ. .ДЕТЕТО СТАВА ДЕПУТАТ ИЛИ ПОЛИТИК. .В РЯДКИ СЛУЧАЙ СТАВА ЦИРКАДЖИЯ

    Коментиран от #123

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 1-20

    12 1 Отговор
    Странно, защо в Биволъ няма информация за Резон Медиа.
  • 88 ПАРАЗИТИ

    29 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Румен Петков пита: На какво основание Гешев е настанен в резиденция „Бояна“
  • 89 КРАДЦИ

    21 5 Отговор
    ЗАЩО ЦЕЦО НЕ Е НАСТАНЕН В РЕЗИДЕНЦИЯ МАЙОР ВЕКИЛСКИ - БОКО СЪЩО
  • 90 ле ле

    25 1 Отговор
    това е секретна операция на полиция и прокуратурата...тя предполага дълбокото внедряване на прокурора в тези танцуващи среди..всичко под контрол.
  • 91 ДЖОТО

    7 0 Отговор
    ДО-1И ТО ГЛЯМ ТЛЪСТ-ЧИН-ЧИЛ!
  • 92 Кауш

    9 0 Отговор

    До коментар #68 от "Комбина":

    Питаните са били само в НС и в МС.
  • 93 да ама не

    24 10 Отговор

    До коментар #4 от "Йозеф":

    Ами не е жълто като статиите на ПИК, защото конкретно са цитирани данни от досъдебни и съдебни производства.
    А сайта Бивол, най малко- може да се нарече жълт.

    Коментиран от #108

  • 94 В.В.П.

    9 3 Отговор
    АЗ ПОЛЗВАМ ПЛАТЕНА ЛЮБОВ.....БЕЦАЛЕН ,БРАТО...НЯМАМ СИ ТАКВОЗ К.РВЕ ДО МЕНЕ...ДА МИ ПРОВЕТРЯВА СПАРЕНИЯ КАСКЕТ... КЪСМЕТЛИЯ ,ЕКСПРОКУРОРЧЕТО...
  • 95 Сеирджия

    24 5 Отговор
    Значи са си лика-прилика. Той се е издигнал до прокурор от "гледач на дами по пилоните".
  • 96 В.В.П.

    12 5 Отговор
    ДОЛУ ЛАПИТЕ ОТ БУРГАСКИТЕ К.РВИ...ТЕ СА ЖИЗНЕНОВАЖНИ...ЗА НАЦИЯТА..
  • 97 Радев е Решетников боклук

    13 21 Отговор
    Черепа вика "Тия Биволъ големи скъпчии, бе да им Ева рутката майчина. Ама си ги бива да ги Ева". И е прав. Егати гадния, злобен съшит с осрани конци компромат. Радев вика оставка.

    Коментиран от #100

  • 98 цвцв

    20 8 Отговор
    този е режисьора на сцената в младост,колко е платил пилонаджийката да завърши в тоя корумпиран университет мафиот в затвора го чакат

    Коментиран от #167

  • 99 Къде си ВСС !?Спинкате ли спокойно!?

    23 6 Отговор
    Каскет,пос.ал си се до козирката на каскета си и яко вини! И този ли път няма да подадеш оставката ,за да може ФранцФишека да те "разследва"!?
  • 100 Дуай до де се изясни

    17 5 Отговор

    До коментар #97 от "Радев е Решетников боклук":

    Заради такива б*клуци,като теб сме на тоя хал.Такива б*клуци,като теб управляват.Но много скоро ще ви дойде времето.Токава ще се държиш за палците на краката,ще се мажеш обилно с вазелин и ще се молиш да не боли.М*хльоооооооо

    Коментиран от #125

  • 101 Анатема,Кас Кет!

    29 3 Отговор
    Ако беше жив Дядо Радой,щеше да напише следните паметни слова: " С каскет си задник накичи,насраното да не личи."/
  • 102 vasik atanasova

    7 3 Отговор
    нормални работи
    ква да е
  • 103 Сатаната

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Karosel":

    Не знам колко ти плащат, ама като гледам си доволен. Ако е безплатно веднага сменяй личния.
  • 104 гост

    9 3 Отговор
    Ужас ! Прокуратурата да се самосезира.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Jack Bauer

    5 5 Отговор
    И като го написахте това какво се промени?! ... НИЩО! Гешев си направи непуко.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 гост

    9 5 Отговор

    До коментар #93 от "да ама не":

    Не сайта Бивол не е жълт,но като започва да разказва,пропускайки факти по делата и им се връзваш.Не зная защо го правят? Не търсят истината ,търсят медийно внимания.Два пъти се опитах да прочета някакви ''бомби' от сайта,видяха ми се скандални и като направиш справка със закона,о ужас,те са си спестили част от фактите.Не били компютри,а били компоти.
  • 109 ТЪП САЙТ

    6 10 Отговор
    ..малееее Факти какви червени подлоги сте...и колко мн глупава сволач има по тези земи не е истина....тук таме да видиш някой стойностен коментар в тоя сайт....само тъпи червени чибурашки...като хейтят Борисов + сове...,като кажат нещо хубаво -...,продажни хорица...,тя ше се върне червените сган,тогава какво ще правите не знам...

    Коментиран от #121

  • 110 Котарак

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Мутрите":

    Аааа, не вън! Вътре, вътре в пандиза на топло.
  • 111 цербер

    14 1 Отговор
    Детелина Филипова Ханчева се издига от танцьорка на пилон до адвокатКА.
  • 112 хаберих

    11 2 Отговор
    Връзки,майна,връзки! Без дебели връзки в днешна срината Бългерия нищо не става.
  • 113 Наблюдател

    16 3 Отговор
    Ехе, няма друга мафия в Света дето да си има Главен прокурор!!
    Италинските Ндрагени, Кози Ностри и подобни трябва задължително да минат опреснителни курсове в "най- правовата държава на ЕС" България! Много са назад в "материеала"....
  • 114 Шаран БГ

    7 0 Отговор
    Че то там ангелчета не може да има !! Френската поговорка " На адвоката - адвокат и половина " на български най-правилно е да се преведе : На бандита - бандит и половина. Иначе как и кой ще ги лови тези хайдуци-ситните. С големите .......ще ядат и пият заедно естествено.........Така е било и така ще бъде ! На нас обикновените хорица ни се искат много неща , ..... ама няма !!
  • 115 ТОЗИ САЙТ

    6 6 Отговор
    Е ПРОРУСКИ. ВИЖТЕ МУ СОБСТВЕНИКА. А НА ДИР.БГ СОБСТВЕНИКЪТ Е МОНИКА СТАНИШЕВА. ЧЕТЕТЕ. НАМЕРЕТЕ. ОСВЕДОМЕТЕ СЕ.

    Коментиран от #119

  • 116 Айде де

    2 5 Отговор
    Вие каква искате да? Тъкачка или краварка ли? Нормално е да е такава!

    Коментиран от #117

  • 117 защо

    15 2 Отговор

    До коментар #116 от "Айде де":

    Проститутка по-престижна професия ли е от тъкачка и краварка?
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Истината боли

    5 1 Отговор

    До коментар #115 от "ТОЗИ САЙТ":

    явно искаш да е на домуза и да има пълна цензура.
  • 120 Кренвирши

    14 2 Отговор
    Гешевта е от мафиотските кренвирши. Като дръпнеш един и всички са навързани и излизат. Задавам си и въпрос да не би и Бойко Борисов да му е преподавал някои неща?
  • 121 Болен мозък

    8 2 Отговор

    До коментар #109 от "ТЪП САЙТ":

    всички са червени без излючение.Разликата че тея са най ялчните.То на е бяха 10 % после станаха 20% сега на моменти лапачката е над 100% както се случи със санирането и златният асвалт.
  • 122 Няма срам и морал този младеж

    6 2 Отговор
    Каскетът си е сложил каскета на очите е над тия неща,които се пишат за него.
    Нали Каскет!?
  • 123 Прав си поддрепям те

    11 3 Отговор

    До коментар #85 от "ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ":

    Е ми, като гледам Парламента на , 90% са такива мелези!
    След, като гласуват законите на" Граф Монте Кристо"- Кирилов,
    не зависимо, колко те са абсурдни и откачени и извън всякаква логика.
    Никой да не се чуди а да си зададе въпроса :
    Трябва ли, тези резили да продължават да ни управляват?
    Аз лично казвам не никога повече , измислени деца и роднини
    на резили депутати.Като, ликето Ненков от ГЕРБ и семеството му крадци,МАМА ЮЛИЯ, ТАТЕ СЪДИЯТА И ТЕ В КЮПА ,СЕМЕЙНА МАФИОТСКА ИСТОРИЯ!
    -Явно е ,че Гешев е поел заповедта на задкулисието да ги прикрива на живот и смърт, което ще доведе и него до затвора!
  • 124 Европа

    10 4 Отговор
    ОСТАВКА на корумпираните управници!!!!
  • 125 Добре го итряска в тиквата продажна

    2 1 Отговор

    До коментар #100 от "Дуай до де се изясни":

    Сипа му да яде, без лъжица, мъчи го само със сламка?
  • 126 гост

    6 9 Отговор
    Ай стига сте ровили на хората в живота.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Хасан

    11 3 Отговор
    Едно време в парламента бяха ударники,краверки,млекарки...и партийци..сега има пак партийци но стриптизьорки,танцьорки и секретарки
  • 129 Камата съм

    9 3 Отговор
    МАФИЯ МАФИЯ
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Шиши

    13 4 Отговор
    На тая гащите сигурно още са в апартамента на Галев
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Гост(нерегистриран)

    6 4 Отговор
    Детелина филипова Ханчева, на колко години е млада ми се види, без очки съм хехехекой. Ще намразя и Детелинките. Хасъл си детелинка, ама от трилистовите или петирилистовите. Ако си от 3листа,с децата си моя, колко млади потриват, а нема, има, но искат като Детелинка.. Красавица. Джумбиш, бате Бойко. Бойко на байрама за наше здраве прашам един коч. Не се шегувам, за здраве, не искам работа. Давай информация
  • 134 Васил

    11 5 Отговор
    Нормално краставите магарета от далече се надушват.

    Коментиран от #144

  • 135 Дойчланд

    16 7 Отговор
    Каскет вчера срещнах кравата ти у село Мирково и едва не ми смачка ламарините. Застанало добичето насред пътя и не мърда. Бием спирачки пушат гуми а добичето ме гледа и не мърда. Спирам на метър от нея и я питам. Кво праиш на пътя ма. А тя вика. Абе видех че си със софииска регистрация та реших да ти кажа да му кажеш на оня с каскето да се прибира на село че нема кой да ме издои и да ми изчисти обора. Да не се прави на гражданин оти си е жив Сеяндурин с каскет. Е ше му кажа нема как, такова е желанието на добичето.
  • 136 калоян

    15 5 Отговор
    мазен кафяв каскет. мутра долна. инсталиран от мутрите да им пази интересите.кажи за ковачки бе каскет, кажи за доган и пеевски а мекеренце долно.срам и позор.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 миро

    16 5 Отговор
    мутра и мастия-класика за България.
  • 139 Антре

    14 6 Отговор
    Ей тая как се връткаше, колко колеца изпотроши немате си на идея. Само тая да е у цел свет нема да я погледнем, камо ли за жена да я земем.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Ram

    11 3 Отговор
    ......и такъв тип е Главен Прокурор?!!
    ОСТАВКА!!!!
  • 142 Какво ще получим от Брюксел?

    11 3 Отговор
    Каквито милиарди да даде ЕС, всичко ще отиде през "наши фирми, наши хора" в офшорките на тези, които ще ги разпределят,. ЩЕ БЪДАТ НА БЪРЖЕ УСВОЕНИ, И ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ ОТ ВЛАСТА, ТОВА Е СЦЕНАРИЯ!!!!
  • 143 Ще им служи и хоро ще играе

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "РЪМПЕЗИ":

    Те му намерили жена,оженили го, такава, онакава ама , става, апартамент му дали, е не, като на Цветанов ,ама и той ще дойде.
    Професия му измислили, диплома му дали , за чобан ,охрана му осигурили, 3 вида,власт му дарили, с хора го събрали , врагове му намерели, партия му измислели ,жена му изучили, на четмо и писмо българско, работа и намерили, до него да седи, за да не хване къра, че тя опит от неговата прокуратура?
    Кой е късметлията Български
  • 144 Оракула от Делфи

    9 3 Отговор

    До коментар #134 от "Васил":

    А хубавите ябълки ,ги ядат прасетата от Парламента!
  • 145 охахех

    13 1 Отговор
    А фабриката за каскети що я пропуснахте?
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 РАДЕВ БЪН И СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

    5 11 Отговор
    ПОРЕДНИТЕ СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИ,СЕГА ПЪК ЗА НЕУДОБНИЯ ГЕШЕВ.
    ТАКА Е НАРОДЕ:БЕДАТА НА БГ Е БСП И БИВШАТА ДС..С ТАКАВА ПРЕСТЪПНА СГАН БГ ЩЕ ЛАЗИ ПО ДЪНОТО ,ДОКАТО НЕ ГИ ИЗЧИСТИМ ОТ ВЛАСТА И ОТ ВСЯКЪДЕ..МНОГО СИЛНИ СА В МАНИПОЛАЦИИТЕ..НА ВРЕМЕТО ИМАХА СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИЕ В ТЕХНИТЕ ШКОЛИ КАК ДА ПРАВЯТ ТОВА..ЕДНО ПРАВИЛИ ГЛАСЕШЕ:НАПАДЕНИЕТО Е НАЙ-ДОБРАТА ОТБРАНА -и те непрекъснато и сега го практикуват. ДРУГО:КОЙТО НЕ Е СМЕН ,Е ПРОТИВ МЕН И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЛАДАН..Тези правила както виждате и днес са в ход,прилагат се с пълна сил и много от хората им се вързват,и много от тях са маниполирани.НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ,ТЕЗИ ХОРА СА УЖАСНО ДОЛНИ И ПОДЛИ.ТОВА ВСЕ ОЩЕ ГИ ДЪРЖИ ДА ГИ ИМА,ЗАЩОТО УСПЯВАТ ДА МАНИПУЛИРАТ„ОСОБЕНО МЛАДИТЕ„КОИТО НЕ СА ИМ ЯЛИ ПОПАРАТА.

    Коментиран от #148

  • 148 от а до я

    6 2 Отговор

    До коментар #147 от "РАДЕВ БЪН И СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА":

    добре, обаче защо забравяш гербавите ???
  • 149 Кочо

    15 1 Отговор
    Мда. Страшна кариера. Право от Юзуту - класика. Нататък също. Оставка и съд за хунтата! Когато си прост е за цял живот! Сега ще разберат как малките камъчета обръщат колата и как прекалиха с много. И въпрос по старията - Този път няма ли къща в Барселона или само етаж в Севлиево?
  • 150 ггггг

    4 9 Отговор
    а деса мерцедеса при чалгаря .....хайде де . сега и семействата хванахте . жалки сте . а жената на пънов .?
  • 151 дичо

    8 1 Отговор
    Другото тичало и то след калата и то да бъде отвлечено , е нЕма такъв смЕх.
  • 152 ИВАН

    12 2 Отговор
    Това е моралния облик на първите в тая държава ... жалко за героите ни дали живота си за Свобода и по-добър живот
  • 153 УКУРВАТА

    14 2 Отговор
    1 КИЛОМЕТЪР УУУИИ ИЗЯЛА ДОКАТО БИЛА В ДРЕВНИЯТ ЗАНАЯТ. .
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Остроумников

    12 1 Отговор
    Наредиш ли един до друг всички "членове" дето е излапала - ограда на Севлиево можеш направи ...
  • 156 Ооо

    7 1 Отговор
    Въшката Гешеф се напила с кръв от бедните и засмукала от богатите обаче НА ТЯХ ИМ Е ПО-ЛЕСНО ДА СЕ РАЗБОНТУВАТ --като Черепа и ПРЕСТЪПНОТО ОПГ --ОПГ от политици Мутри и прокурор и Нотариуси и Сдии МУТРИ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ !!!
  • 157 Гост.

    8 1 Отговор
    И кой сега ще провери Гешев и бившата танцьорка на пилон.... Брей сдобила се със жилище от
    Ваклинов... Тцъ...тцъ.....
    Този е по корумпиран от всички останали...
  • 158 ХА ТАКА

    5 1 Отговор
    УЧУДВАТЕ ЛИ СЕ ЧЕ ГЛАВНИЯТ ВИ ПРОКУРОР Е МАФИОТ????
  • 159 мухата ЦЕЦЕ

    8 1 Отговор
    А жената до бат Бойко с какво е свързана ? С Банка , с курорти , с Пампорово ? Или с къща в БарЦИлона , бутик , с бикини ? С какво ли ? И да го питаме , ще ни каже ли ?
  • 160 ПОЛИ

    4 1 Отговор
    УЖАААААС!
  • 161 ПОЛИ

    9 1 Отговор
    ТАКЪВ ОХЛЮВ САМО ПАР.ЦАЛ МОЖЕ ДА ГО ВЗЕМЕ....
  • 162 гост

    6 2 Отговор
    И какво общо има жената до Гешев с онова за което недоволстват срещу Гешев.

    Коментиран от #165

  • 163 СИКОВИСАДЖИЙКА

    6 1 Отговор
    НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ , А КАКЪВ ХУБАВ Е КАСКЕТА НА ПОСЛЕДНИЯ И МЪЖ ЖЕРТВАЛ СЕ ЗА ТАЗИ СЕБЕОТДАЙНА МУТРОГЕННА ДРУГАРКА !
  • 164 минчо

    3 1 Отговор

    До коментар #68 от "Комбина":

    ясно е колко си в час щом вярваш на 24 часа
  • 165 ПУРКОВИЯ

    3 1 Отговор

    До коментар #162 от "гост":

    ми какво ли бе бастун що като е хванал галев не го е осъдил а или всички са се омешали бааааахти тъпите въпроси дето задаваш или МАЙ СЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ
  • 166 ДядоСтою

    6 3 Отговор
    МУТТЕСА ПРИ МУТРА НИЩО НОВО В БГ
  • 167 Право в Благоевград давйте всички

    3 1 Отговор

    До коментар #98 от "цвцв":

    Обзалагам се, че е завършила право в Благоевградския университет, там явно, може да завърши право и моето куче, ако имаше , е -ге -не?
    Гешев, там ще става, аспирант по разследване на" КТБ" фалита, без свидетели,
    само с виновен Цветан Василев?,
    Доган е изтрит от съдружието в" КТБ" ,по неизвестни причини ,
    не разбирам защо го крият от хората, след като всеки знае?
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 йокин

    0 2 Отговор
    Да няма да земе,Пена,от село,с НАПУКАНИТЕ ПЕТИ.
  • 171 Митева

    4 1 Отговор
    Бивол, защо само за Борисов и сие пишете?Да не би другите да са чисти като сълза.Може би сте поръчков сайт?Ми хайде кажете нещо за другите лидери-Нинова,Хр.Иванов,Атанасов,Манолова,Бабикян,Хаджигенов и.т.н.
  • 172 Гост

    5 2 Отговор
    Някой ще има ли топките да ги преследва всички престъпници, да им конфискува всичко и да ги пъха по затворите!? Или е утопия!?
  • 173 колко си зле

    0 2 Отговор

    До коментар #58 от "абе":

    я кажи след като те интересува да си върши работата какво е свършил до сега ??? пази престъпността от закона !!!
  • 174 Гешев

    1 2 Отговор
    Гледам настрани като не ми е изгодно, и какво ша напраиш Българино?