Last news in Fakti

22 Януари, 2017 03:00 1 728 1

Котка под капака на колата

  • котка-
  • кола-
  • капак

Спасена е била от техници

Служителите на автосервиз откриха котка под капака на автомобил, съобщи Life Новости.

Котката е пътувала в колата в продължение на 60 км. Шофьорът така и не е забелязал нейното присъствие. Той смята, че животното е на съседа му.

Котката е била открита от механиците по време на технически преглед.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ядеитн

    3 1 Отговор
    Този е бил късметлия. Завирали са ми са се 3-4 пъти котки в под капака - голяма беля е. Едната се завря на такова криво място, че я вадихме 3 часа - то бяха псувни, то с какво ли не я поливахме, тропахме и ръгахме да излезе - не ще! Друга пък преди 2-3 г. направо стана на кайма, като я пофанаха ремъците, ама направи и голям леш - бая пари потроших за непредвидени ремонти. И досега смърди на опечена котка вътре.