Last news in Fakti

7 Юли, 2016 11:58 888 0

Дора Милева: Оптимист съм за "Б" група

  • милева-
  • синдик-
  • б група-
  • документи-
  • участие

"Участието там е спечелено на терена", твърди синдикът

Дора Милева: Оптимист съм за "Б" група - 1
Снимка: БТА

Синдикът на ЦСКА Дора Милева изрази оптимизъм, че автентичното дружество ще бъде допуснато до участие в „Б“ група. Както е известно, „червените“ имат срок до 25 юли да подадат документи за участие във втора дивизия.

„Оптимист съм за участието на ЦСКА в „Б“ група. Подаваме нужните документи и според мен трябва да бъдем допуснати в първенството, тъй като участието там е спечелено на терена“, призна Милева пред „Меридиан Мач“.

Проблем може да се окаже крайният срок за подаване на документите. На 20 юли е общото събрание на кредиторите, на което вероятно ще бъде разгледан само един оздравителен план – този на Васил Божков. След това трябва да се произнесе съда, а това може да се случи в период от 10 дни, което може да се окаже след срока за подаване на документите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА