Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 08:30 3 142 11

Андреа прецака заведение в Нидерландия!

  • андреа-
  • спорт-
  • участие-
  • кубрат пулев

Каза, че няма как да лети в нискобюджетен самолет, обясни, че тя била звезда от висок ранг и трябвало самолетът да има изход за звезди

Андреа прецака заведение в Нидерландия! - 1

Попфолк певицата Андреа прецака заведение в Нидерландия. В последния момент бившата приятелка на боксьора Кубрат Пулев отказа да поеме поето месеци преди това от нея участие. Причината, поради която певицата не пожела да пее в Нидерландия, е направо абсурдна.

„Каза, че няма как да лети в нискобюджетен самолет, обясни, че тя била звезда от висок ранг и трябвало самолетът да има изход за звезди. Говореше за това, че нямало как да пътува с автобус. И въпреки че ѝ обясних, че на летището ще я чака шофьор, че ще бъде закарана до клуба, тя ми затвори телефона и изчезна“, разказа пред "Телеграф" организаторката Глория Йорданова.

Всичко започнало преди няколко месеца. Йорданова, която поддържала близки отношения с Андреа, имала желание да ѝ помогне. „Съжалявах я за всичко, което ѝ се случваше. Оплакваше се, че няма участия. Затова навих заведение в Нидерландия да я наеме. Те от самото начало имаха притеснения. Питаха ме дали няма да стане както с прословутото ѝ изпълнение, когато беше пияна и падаше по сцената. Убедих ги, че съм говорила с нея и всичко ще е наред“, добави организаторката.

Както трябвало, още преди месец Андреа била получила капаро за ангажимента. След което спряла да си вдига телефона, няколко пъти била помолена да си изпрати документите, за да ѝ бъдат купени билетите, а тя ги изпратила буквално ден преди полета. „Накрая, в деня на участието, ми се обади и каза, че няма да пътува“, обяснява Глория Йорданова.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    17 0 Отговор
    Трябва производителите на самолети да направят специално проектирани машини с форма, която да го докарва на "изход за звезди".

    Коментиран от #11

  • 2 Хасковски каунь

    25 1 Отговор
    На БОКО и науруспии да нямаш вяра!
  • 3 кокорчо

    17 1 Отговор
    и какво общо има тая със спорта

    Коментиран от #7

  • 4 Бай Ламби

    23 1 Отговор
    Да я товарят на БДЖ-то тая звездЪ у първата класа и готово.В едни други времена от тая щеше да стане много добра операторка на биологична единица в некоя телеугоителна ферма.Пременена в синя манта и с бяла забрадка на главата, а крачката и обути в гумени ботушки до коленцата.....ммммм....чууудо!
  • 5 Лепа Бременна

    7 0 Отговор
    Но бременна но лепа
  • 6 немо

    21 1 Отговор
    не и трябва заведение да пее, там в Холандия при червените фенери е най подходящо за нея
  • 7 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "кокорчо":

    Ами тя спортува гребане без първите 2 букви...
  • 8 незнайко

    9 1 Отговор
    Тогава защо някой иска да и помага ? Тази разглезена КИФЛА е с ранг на кръчмарска певица и нищо повече !
  • 9 трагикомично е

    10 0 Отговор
    Вие сте виновни, толерасти на по чашка - че им давате крила и ги карате да се чувстват велики - а реално говорим за труженичка, от най-жалките и абсурдно изглеждащи, които не заслужават и капчица внимание. Нямам думи, българино !
  • 10 Нямам думи

    14 1 Отговор
    ....Оплакваше се, че няма участия. Затова навих заведение в Нидерландия да я наеме. Те от самото начало имаха притеснения. Питаха ме дали няма да стане както с прословутото ѝ изпълнение, когато беше пияна и падаше по сцената. Убедих ги, че съм говорила с нея и всичко ще е наред“, добави организаторката.... Да ви кажа даже почвам да се съмнявам дали това е истина и изобщо някой в Холандия е чувал за мис пиги ?
  • 11 0808

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Трол":

    ... великият Шекспир: С кон ли си, не се спешавай, щедро в заем не раздавай, с кой да е не се сдружавай и на зар не се надявай, тъй ще скъташ грош до грош 200 гроша на рабош..