Last news in Fakti

25 Юли, 2016 09:28 865 0

Моуриньо: Не ме е страх от Гуардиола, а от терена

  • гуардиола-
  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити-
  • моуриньо-
  • терен-
  • контрола

"Готов съм да стисна ръката на Гуардиола", увери португалецът

Моуриньо: Не ме е страх от Гуардиола, а от терена - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, се надява футболистите на "червените дяволи" да не получат контузии заради лошия терен на стадиона в Пекин по време на контролния мач с Манчестър Сити.

Двубоят е част от приятелския турнир International Champions Cup и ще се играе днес от 14.30 часа българско време. Португалският специалист критикува условията на стадион "Птиче гнездо", където прогнозата за времето в следващите 24 часа сочи проливен дъжд.

В същото време Специалния даде да се разбере, че е готов да стисне ръката на големия си съперник Пеп Гуардиола, който вече води "гражданите".

"Смятам, че Пекин няма късмет, защото теренът е прекалено мокър. Състоянието на моите футболисти е доста по-важно от крайния резултат на двубоя. Ако ме питате за целите за утре, това е само едно нещо - футболистите да бъдат здрави и да няма никакви контузии", коментира Жозе Моуриньо.

Той ще се изправи срещу своя стар противник Пеп Гуардиола, който е начело на Сити. Двамата имаха съперничество, когато водеха съответно Реал (Мадрид) и Барселона. 

"Защо да не си стиснем ръцете? Няма причина това да не се случи. Ние сме професионалисти. Това е напълно нормално", каза португалецът.

Дербито на Манчестър за първи път ще се играе извън Великобритания.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА