Last news in Fakti

6 Септември, 2016 05:15 939 0

Успокоение в Ливърпул, Мане се връща здрав

  • успокоение-
  • ливърпул-
  • садио мане-
  • здрав

Сенегалецът е здрав и готов за двубоя с Лестър

Успокоение в Ливърпул, Мане се връща здрав - 1
Снимка: БТА/АР

В Ливърпул нямат поводи за притеснения относно здравословното състояние на Садио Мане.

24-годишният национал на Сенегал записа 66 минути игра, но напусна преждевременно терена по време на квалификацията срещу Намибия за Африканската купа на нациите, спечелена от неговия тим с 2:0.

Това породи слухове, че веднага след двубоя нападателят е бил откаран в столицата Дакар с контузия, но по-късно подобни твърдения бяха опровергани.

Това значи, че 30-милионната покупка на "мърсисайдци" ще се завърне на тренировъчната база на клуба "Мелууд" по график и ще е напълно готов за съботния сблъсък на Ливърпул срещу шампиона Лестър, четвърти кръг от Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА