Last news in Fakti

10 Септември, 2016 10:57 1 311 1

Манолев "изригна" срещу Ивайло Петев

  • манолев-
  • петев-
  • национален отбор-
  • подмладяване-
  • критика

Освен това новото попълнение на ЦСКА защити Любо Пенев

Манолев "изригна" срещу Ивайло Петев - 1
Снимка: БТА

Новото попълнение на ЦСКА Станислав Манолев критикува остро Ивайло Петев, който напоследък не му изпраща повиквателни за националния отбор, както и Йордан Лечков. Той коментира изказването на вицепрезидента на БФС, че трябва да се свиква с нивото от мача с Люксембург, спечелен инфарктно от "трикольорите" с 4:3.

„Как да свикваме? Той много добре знае, че българският манталитет е такъв, че винаги трябва да се играе на макс. Да свикваме? Да ставаме някакъв посредствен отбор като Малта ли? Това ли има предвид? Това е недопустимо. Да свикнеш да си посредствен отбор... На мен, ако ми го кажат това, повече няма да отида да играя за националния отбор“, коментира пред Нова телевизия Станислав Манолев.

„При Любо две загуби и се взе решение, и го изгониха. Защо? А при Петев колко загуби направихме? Как играе отборът? Никой нищо. Всеки се прави на луд. А сега идват Люксембург, Лихтенщайн, не знам какви са и ни вкарват три гола. Срамна работа. Всеки казва, че няма футболисти. Има футболисти. Просто трябва да се избере правилният треньор и правилните футболисти“, каза още Манолев, който подписа договор с тима на ЦСКА.

„Не знам какво е това подмладяване. Вкарват един-двама човека, които са от А група. Какво е това подмладяване? Това са същите футболисти“, добави Станислав Манолев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 капитен

    0 0 Отговор
    Това е причината да нямаме национален отбор-разни футболисчета се бъркат там където не им е работа.Е как да го повика в национала ,като тоя още от сега се опитва да го командва!