Last news in Fakti

22 Октомври, 2016 00:57 1 470 0

Бускетс: Стана ми жал за Клаудио Браво

  • бускетс-
  • браво-
  • червен картон-
  • грешка-
  • манчестър сити-
  • барселона

Серхио призна, че се е чувствал зле в мача срещу Сити

Бускетс: Стана ми жал за Клаудио Браво - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Барселона Серхио Бускетс призна, че не се е радвал на червения картон на бившия си съотборник Клаудио Браво в сряда. Стражът на Манчестър Сити спря с ръце удар на Луис Суарес извън наказателното поле и получи директен червен картон.

"Човек никога не си пожелава грешка от бивш съотборник. Той беше част от нас и даде много на отбора ни. Наистина ми стана жал за него. Но това е футболът и всеки гледа собствения си интерес", коментира Бускетс.

Самият Серхио не се намираше в най-доброто си състояние преди мача, защото беше болен: "Добре съм, но участието в мача ми струваше скъпо, защото имах температура. Чувствах се зле. Исках да играя и не се почувствах по-добре на терена. Ще се опитам да се възстановя за мача с Валенсия".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА