Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 09:25 1 455 0

Джокович: С Григор дадохме всичко от себе си

  • джокович-
  • димитров-
  • тенис-
  • себераздаване

"Бе страхотно са съм част от този мач, не винаги може да си на 100%", сподели сърбинът

Джокович: С Григор дадохме всичко от себе си - 1
Снимка: БТА/АР

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович призна, че още преди срещата си Григор Димитров на силния турни във френската столица Париж е очаквал трудна битка на корта срещу българина. Сърбинът спечели сблъсъка след обрат с 4:6, 6:2, 6:3 и записа 17-и пореден успех в парижката зала „Берси”.

„Благодарен съм, че играх пред такава публика. Смятам, че те оцениха битката между мен и Григор. И двамата дадохме всичко, което можем, и бе страхотно да съм част от този мач. Знаех от самото начало, че ще бъде трудно, той стартира отлично”, коментира след срещата Джокович.

„Играта ми е там, където трябва да бъде в момента. Разбира се, способен съм да играя и по-добре, но не може винаги да си на 100 %. За целия мач показах емоциите си веднъж или два пъти. Бях фокусиран и целеустремен, затова съм тук“, допълни сърбина, който в следващия кръг ще се изправи срещу хърватина Марин Чилич, елиминирал Давид Гофен и класирал се за заключителния турнир на АТР в Лондон.

Джокович има 14 победи от 14 срещи с Чилич, като е и в серия от 12 спечелени сета срещу хърватина. „Той обича подобни бързи кортове. Марин спечели в Синсинати, където условията са подобни, дори по-бързи. Знам какво трябва да направя и се надявам, че ще успея“, завърши Ноле.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА