Last news in Fakti

2 Декември, 2016 15:58 1 543 5

Нико Розберг шокира всички - оттегли се от Формула 1

  • нико розберг-
  • формула 1-
  • оттегли-
  • световен шампион

Пилотът изненада всички свои почитатели

Нико Розберг шокира всички - оттегли се от Формула 1 - 1
Снимка: БТА/АР

Германският пилот на Mercedes във Формула 1 Нико Розберг, който преди броени дни триумфира със световната титла, сензационно се оттегля от състезанията при най-бързите мъже, предаде "Скай Спортс".

31-годишният Розберг завърши втори в последния старт за сезон 2016 - Гран При на Абу Даби миналата седмица, което му осигури първата световна корона в кариерата.

"Изкачих своята планина, на върха съм. Мисля, че така е най-добре.", заяви пилотът.

"За 25 години в автомобилните състезания единствената ми мечта беше да стана световен шампион. С усилен труд, болка, жертви. Е, направих го!", допълни Розберг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    5 1 Отговор
    Отива си човекът защото е възпитан. Хамилтън започна да прави парчета обиден, че не станала на неговата и да се маха от Мерцедес и Нико в името на световната марка и за да има мир си тръгва той. Благороден човек!

    Коментиран от #2

  • 2 Mercedes-Benz

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Бял човек, какво да говорим повече! Е ние феновете му благодарим, дано дойде някой още по-добър след него!

    А на църния да му показват вратата, видяхме му циганските номера в неделя!
  • 3 КПСС

    1 4 Отговор
    И двамата нищо не разбирате от моторен спорт.По-добре си мълчете и не коментирайте неща които не са ви ясни.От началото на сезона се знаеше ,че русокоска ще се откаже.Той няма никакъв шанс догодина и това му е пределно ясно.Ако беше останал и за следващия сезон,щеше да е 4-5 след Хамилтъм,Рикиардо Верстапен и Фетел.Колкото до Хамилтън-по-умни и по-разбиращи хора от вас двамата го избраха за най-добър пилот този сезон.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 mediator37

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "КПСС":

    Палячо наричащ световен шампион русокоска- показателно за селянията ти. Щом ти- многознайкото, раздаваш шансовете и думата кой да мълчи и кой да говори, кажи как ще свърши довечера Реал- Барселона? Към кого си наклонил везните?
  • 5 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "КПСС":

    Комуне, гледам Формула 1 още преди да си бил замислен, не се обаждай ако обичаш!