Last news in Fakti

7 Декември, 2016 05:15 906 0

Хумелс: Бях много близо до Манчестър Юнайтед

  • хумелс-
  • манчестър юнайтед-
  • байерн мюнхен-
  • ван гаал-
  • клоп

В крайна сметка обаче германският национал не преминал при "червените дяволи"

Хумелс: Бях много близо до Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на Байерн Мюнхен Матс Хумелс призна, че е бил на крачка от трансфер в Манчестър Юнайтед през 2014 година, докато начело на "червените дяволи" е бил все още Луис ван Гаал. Германският национал бе много силно свързван с трансфер на "Олд Трафорд", докато бе част от Борусия Дортмунд, но в крайна сметка реши да приеме предложението да играе за баварците.

"Да, наистина бях близо до договор с Юнайтед", потвърди той пред "Дейли Меил".

"Нещата бяха доста близо. Имаше разговори с тях и дори бих казал говорихме на няколко пъти през последните години. Те бяха отправили оферти".

"Ван Гаал ме искаше неистово, но не бе единствен. Сега бих казал, че за в бъдеще за мен ще става все по-трудно за мен да осъществя трансфер в Англия, тъй като все пак вече съм на 28 години, а и подписах с Байерн за пет години".

"Клоп? Какво мога да кажа... той е просто изключителен. Много емоционален човек, който се влага винаги във всеки един момент. Когато усети, че не е прав за нещо, тогава дори може да се извини на футболиста. Имах прекрасни отношения с него. Той е много готин и никога не е бил злопаметен човек."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА