Last news in Fakti

8 Декември, 2016 21:30 809 0

Поредните положителни допинг тестове

  • положителни-
  • допинг-
  • мок

Положителните допинг проби от повторните тествания на замразени проби от Олимпиадите в Пекин 2008 и Лондон 2012 вече станаха 101, след като от Международния олимпийски комитет (МОК) обявиха, че още три теста са положителни.

Медицинският директор на МОК Ричард Бъджет заяви, че за момента всички проверки от Пекин са приключили, но се очаква да бъдат обявени още положителни допинг проби от Лондон в следващите седмици и месеци.

"Това е една непрекъсната програма. Общият брой вече е 101. Ще има още много (от Лондон) в следващите седмици и месеци. Това е наистина екстраполация. Може да получим повече от пет, повече от 10, не знам. Но все още има положителни проби от Лондон и очаквам, че ще продължат", заяви Бъджет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА