6 Февруари, 2018 01:00 1 289 0

Легенда е фаворит за треньор на Ла Коруня

  • легенда-
  • зеедорф-
  • дерпотиво ла коруня-
  • треньор

Кларънс Зеедорф може да поеме закъсалия тим

Бившият треньор на Милан и на китайския Шенжен Кларънс Зеедорф е най-вероятният нов наставник на Депортиво Ла Коруня, информират испанските медии. 41-годишният холандец трябва да замени на поста Кристобал Парало, който беше уволнен вчера, пише "Блиц".

Първоначалният фаворит за треньор на тима от „Риасор“ беше Мартин Ласарте, но бившият наставник на Реал Сосиедад е отказал предложението.

Друг вариант – Диего Алонсо от Пачука, е отпаднал, тъй като треньорът мексиканският клуб няма лиценз за Примера дивисион и ще трябва да чака три месеца за издаването му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА