Last news in Fakti

24 Юли, 2018 18:53 3 690 2

Бивши управници в Левски пред завръщане на "Герена"

  • букарев-
  • симонович-
  • левски-
  • постове-
  • щаб

Асен Букарев и Саша Симонович са спрягани за постове в "синия" клуб

Две познати имена са спрягани за щаба на бъдещия треньор на Левски Славиша Стоянович. Това са Асен Букарев и Саша Симонович.

Бившият главен мениджър и координатор по спортно-техническите въпроси вече е провел разговори с ръководството на "сините" и са уточнени неразбирателствата от миналото. Все още не е ясно каква точно ще бъде функцията на бившия футболист на клуба, пише "Тема Спорт". Припомняме, че Букарев изненадващо напусна на старта на пролетния сезон и обяви, че "Левски е лъсната гнила ябълка".

В същото време "Меридиан Мач" твърди, че бившият футболист на Левски Саша Симонович също вероятно ще влезе в щаба на Стоянович. Наскоро сърбинът получи лиценз "А" от УЕФА, което му дава право да работи като помощник в елитни отбори. Симонович доскоро бе в академията на Витоша, но вече е свободен за нови предизвикателства. Той, както и Букарев, познава родната действителност и би бил от полза за по-бърза адаптация на новия треньор на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 робин

    1 0 Отговор
    Старата песен на нов глас...
  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    1 0 Отговор
    Букарев наше момче цесекарче там е под прикритие.