Last news in Fakti

27 Юли, 2018 16:44 1 968 0

ЦСКА оцени Десподов на 3.5 милиона евро

  • десподов-
  • адмира вакер-
  • цска-
  • интерес-
  • великобритания-
  • цена-
  • лига европа

Британски тим с интерес към таланта на "червените"

Страхотните изяви на Кирил Десподов с екипа на ЦСКА не остават незабелязани от клубовете в Европа. Крилото блесна с два бързи гола при разгромната победа с 3:0 над Адмира Вакер в първия двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

На “Армията” вече са отхвърлили две предложения за Десподов, като “червените” ще се разделят с него само срещи 3.5 милиона евро. Точно толкова е готов да плати тайнствен отбор от Острова, пише "Блиц". Не е сигурно за коя британска страна точно става въпрос, но клубът има намерението да изпълни финансовите изисквания както на ЦСКА, така и на самия футболист.

Десподов е сред най-добрите в ЦСКА, който вече се раздели с основния си голмайстор Фернандо Каранга, а при евентуален нов изходящ трансфер на звезда ще трябва бързо да се търси достоен заместник. Засега алтернативата на Каранга - Мауридес - оправдава очакванията и дебютира с гол при успеха с 2:0 над Локомотив (Пловдив) в 1 кръг на Първа лига, а вчера реализира и третото попадение при комфортния успех над Адмира Вакер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА