Last news in Fakti

1 Август, 2018 15:34 1 542 2

Серина Уилямс записа най-тежката си загуба

  • уилямс-
  • конта-
  • тенис-
  • загуба

Американката спечели само един гейм срещу Йохана Конта

Серина Уилямс претърпя най-тежката загуба в кариерата си. Още в първия кръг на турнира в Сан Хосе американката отстъпи на британката Йохана Конта с 1:6, 0:6.

Това беше първи мач за Уилямс след загубата във финала на „Уимбълдън“ от Анжелик Кербер. Конта се нуждаеше само от 51 минути, за да сломи носителката на 23 титли от Големия шлем.

36-годишната американка направи 25 непредизвикани грешки и допусна шест пробива в сервиса си. Конта от своя страна пласира 17 уинъра, а в следващия си мач ще играе с американката София Кенин.

Предишната най-тежка загуба в кариерата на Серина Уилямс беше на финалния турнир на WTA за 2014 година в Сингапур, където записа поражение от Симона Халеп с 0:6, 2:6.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мис Марпъл

    7 2 Отговор
    Не трябва ли вече Серина да закача ракетата?
  • 2 Да спира тоя свиньоч

    3 2 Отговор
    Това прасе черно незнам кво прай на корта честно казано, грозна гледка отвсякъде:-)