Last news in Fakti

6 Март, 2019 12:30 1 521 0

Гари Невил: Ливърпул, отпадни, за да си шампион

  • ливърпул-
  • съвет-
  • отпадане-
  • висша лига-
  • невил-
  • шампионска лига-
  • байер мюнхен

Легендата на Манчестър Юнайтед с доста интересен съвет към "мърсисайдци"

Гари Невил: Ливърпул, отпадни, за да си шампион - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул пропиля 7 точки аванс през последния седмици и вече изостава с една от шампиона Манчестър Сити, който оглави класирането в английската Висша лига. Така жадуваната от мърсисайдци първа титла от 1990 година насам е една идея по-далеч. „Червените“ обаче получиха куриозен съвет от легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил как да станат шампиони.

„Казвам: Отпаднете от Байерн. Това звучи налудничаво. Естествено, че никой не играе, за да загуби, но ще е от полза на Ливърпул да се концентрира върху първенството. Тогава всички ще бъдат по-свежи“, сподели Гари Невил пред Sky Sports. Легендата съветва "мърсисайдци" да се откажат от амбициите си в Шампионската лига и да отпаднат от Байерн на осминафиналите, след като завършиха 0:0 с баварците в първата среща на „Анфийлд“. Реваншът е на 13 март.

„Ман Сити има още мачове във ФА Къп. Трудно е в последните кръгове да се наваксва разлика от 5 или 6 точки. Шансовете за титлата все още са 50:50“, добави 44-годишният бивш защитник.

Според английските медии мениджърът Юрген Клоп обаче едва ли ще послуша Гари Невил и "мърсисайдци" ще се хвърлят с пълни сили в реванша срещу Байерн на „Алианц Арена“ в Мюнхен.

„Гражданите“ също продължават да играят в Шампионската лига и са на крачка от четвъртфиналите, след като спечелиха с 3:2 при визитата си срещу Шалке 04 в първата среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА