Last news in Fakti

5 Септември, 2019 14:16 2 110 7

Неймар плакал заради проваленото завръщане в Барса

Звездата ще излезе титуляр за националния отбор в контролата с Колумбия в събота

Бразилецът Неймар е приел много тежко новината, че преговорите между Барселона и Пари Сен Жермен за завръщането му в каталунската столица са се провалили, пише Спортал.

На 31 август сутринта представител на Барселона се е свързал с нападателя, за да му съобщи, че и последното предложение е било отхвърлено от парижани и Неймар трябва да остане в Пари Сен Жермен. Още по време на разговора Неймар се бил разплакал, твърди източник.

В същото време бразилските медии съобщават, че звездата ще излезе от първата минута за националния отбор в контролата с Колумбия в събота.

Неймар се контузи преди старта на Копа Америка и оттогава не е играл. Травмата му е отшумяла, но заради преговорите с Барселона, от ПСЖ не го пускаха на терена. Сега вече няма пречки пред това.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    13 2 Отговор
    Тоя и Погба за мен лично са най-надценените футболисти за последните 20г. Те нямат важни отигравания във важните мачове. Нито на клубно, нито на национално ниво.
  • 2 Майка

    8 0 Отговор
    Този един път плаче от БАРСА после за нея то бебето ми не е толкова ревливо .
  • 3 Цецо

    5 0 Отговор
    Голяма драма, чак и аз се разплаках...
  • 4 Ernesto Guevara

    3 0 Отговор
    Леке
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 пак ли

    0 0 Отговор
    циганин...
  • 7 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Не си спомням по набеден некадърник за голям футболист от този!