19 Май, 2024 20:57 716 0

Сасуоло е вторият изпадащ от Серия А

  • сасуоло-
  • втори-
  • изпадащ-
  • серия а-
  • италия-
  • футбол-
  • емполи

Фрозиноне постигна минимален успех с 1:0 в гостуването си на Емполи

Сасуоло е вторият изпадащ от Серия А - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Сасуоло е вторият отбор, който изпадна от Серия А. След като Емполи и Фрозиноне спечелиха точки в своите мачове, отборът на Сасуоло загуби математически шансове за оцеляване, съобщава БНТ.

Фрозиноне постигна минимален успех с 1:0 в гостуването си на Емполи в мач от 37-ия кръг. Уалид Шедира засече с глава центриране на Абду Харуи.

Другият двубой, игран по същото време, между Удинезе и Емполи, завърши при равенство 1:1. Юсеф Малех можеше да се разпише през първото полувреме за гостите, но попадението му бе отменено след намесата на ВАР, заради игра с ръка.

В последната минута на редовното време М'Байе Нианг откри резултата с гол от дузпа, за нарушение на Лазар Самарджич.

В 102-ата минута домакините получиха дузпа. Резервата Джакопо Фацини задържа за фланелката Мартин Пайеро. Лазар Самарджич се реваншира за извършената дузпа и заслужи точка на тима си с последния удар в мача.

Монца остава на 12-ото място в класирането с актив от 45 пункта. Фрозиноне се изкачи в класирането и зае 15-ата позиция с 35 пункта. Удинезе се смъкна до 17-ото място с 34 точки, а Емполи остава в опасната зона, на 18-ата позиция с 33 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА