2 Октомври, 2019 22:10 683 1

Пропуски и две греди спряха Наполи срещу Гент

  • шампионска лига-
  • гент-
  • наполи

Без гол на “Луминус Арена"

Пропуски и две греди спряха Наполи срещу Гент - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският Наполи не успя да вземе повече от точка при гостуването си на Гент в мач от втория кръг на група Е в Шампионската лига и двата тима завършиха при 0:0. Така Наполи води в групата с 4 точки преди срещата между Ливърпул и Залцбург по-късно тази вечер.

В 16-ата минута гостите бяха близо до това да открият резултата, но първо страничната греда спря изстрел на Кайехон, а при добавката си Милик прати топката в напречната греда. Полякът отново я нацели в 25-ата минута, този път след удар с глава от няколко метра. В 34-ата Руи беше принудително заменен от Кевин Малкюи. В 36-ата минута Милик направи първото си спасяване в мача след удар с глава на Самата. Малко по-късно при изпълнение на корнер халфът на домакините Патрик Хрошовски изби от голлинията шут от воле на Кулибали, а секунди по-късно Милик направи поредния си пропуск, след като ударът му с глава прелетя ниско над вратата. Последваха силни минути за Генк до края на първото полувреме, като първо Тео Бонгонда се отчете с пропуск отдалече, а малко след това рикоширал в Кулибали изстрел на Сандер Берг беше избит от Мерет.

Втората част не беше толкова вълнуваща като първата, но отново неаполитанците бяха тези, които имаха повече положения за гол. Като най-голям пропуск може да се определи изстрелът в аут на Кайехон в 58-ата минута от добра позиция. Най-добрият шанс за белгийския тим пък се откри пред Янис Хаджи в 84-ата минута след подхлъзване на Алан, но фалцовият удар на младия румънец мина покрай вратата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъш

    0 0 Отговор
    Май има грешка. Гент не е Генк Ивайло.
    Луминус Арена е в Генк а стадиона на Гент се казва Хеламко Арена и снощи Наполи игра с Генк.