Last news in Fakti

27 Януари, 2020 14:35 2 388 3

Кристиано Роналдо за Коби: Ти беше вдъхновение за много хора! Почивай в мир, легендо...

  • коби брайънт-
  • катастрофа-
  • хеликоптер

''Толкова е тъжно да разбера новината за смъртта на Коби и неговата дъщеря Джиана. Коби беше истинска легенда и вдъхновение за много'', пише в Instagram Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо за Коби: Ти беше вдъхновение за много хора! Почивай в мир, легендо... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо се присъедини към скръбните съобщения, заваляли след кончината на легендата на НБА – Коби Брайънт.

Суперзвездата на футболния свят и Ювентус остана крайно опечален след катастрофата, в която почина иконата на Лос Анджелис Лейкърс, както и към всички загинали край Голямата ябълка.

''Толкова е тъжно да разбера новината за смъртта на Коби и неговата дъщеря Джиана. Коби беше истинска легенда и вдъхновение за много. Изпращам моите съболезнования на фамилията, приятелите и на всички семейства, свързани с катастрофата.

Почивай в мир, легендо!”, пише Кристиано Роналдо.



Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jo hustan

    9 0 Отговор
    Лос Анджелис не е голямата ябълка, а Ню Йорк!
  • 2 Не че нещо ама...

    5 0 Отговор
    Абе голямата ябълка не беше ли Ню йорк......
  • 3 BigBulgarianBoss

    4 4 Отговор
    Кристиано миличък вземи си извод и не си купувай хеликоптер особено руски. А ако вече имаш просто го продай.