Last news in Fakti

27 Януари, 2020 15:40 5 093 4

Майкъл Джордан: Обичах Коби, той беше моят малък брат...

  • коби брайънт-
  • катастрофа-
  • хеликоптер

Той беше невероятен съперник, един от най-големите в играта с невероятна креативна мощ

Майкъл Джордан: Обичах Коби, той беше моят малък брат... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Една от най-големите легенда в баскетбола Майкъл Джордан, сподели мъката и тегобата си след смъртта на Коби Брайънт.

''Аз съм шокиран от трагичните новини за смъртта на Коби и Джиана. Думите не могат да опишат болката, която аз усещам. Обичах Коби – той беше моят малък брат. Говорихме често и тези разговори ще ми липсват страшно много. Той беше невероятен съперник, един от най-големите в играта с невероятна креативна мощ. Коби също така бе уникален баща, който обичаше семейството си много и беше горд с изявите на своите дъщерички. Съпругата ми Ивет се присъединява с най-искрени съболезнования към Ванеса, организацията Лейкърс и баскетболните фенове по земята”, написа в официално изявление Майкъл Джордан.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 333

    3 1 Отговор
    Казаха че в последната си година като активен баскетболист Коби е ходил на тренировки с хеликоптера, много знаменитости прекаляват с полетите и рано или късно стават бели
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Great Mamba

    1 0 Отговор
    R.I.P. Kobe Bryant! Great Michael Air Jordan!
  • 4 Меу

    2 0 Отговор
    Добротата му си личи, жалко за загубата.